Zorgstroom

Bij Zorgstroom werken we met Passie, in een Open cultuur, waarbij gezocht wordt naar Samenwerking tussen de cliënt, het netwerk, professionals en vrijwilligers. Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt.

Breestraat 15
4331 TS Middelburg
0118-684000 (thuis), 0118-684000 (werk)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Leerling verzorgende 3ig (zpo route) 19.073

  Heb jij passie voor de ouderenzorg? Wil jij ook graag werken en leren combineren? Gaat het bij jou kriebelen als je echt iets kunt betekenen voor onze cliënten? Doe je nu totaal iets anders en ben je toe aan een carrière switch? Ben jij ooit aan een opleiding begonnen en wil je deze nu afmaken? Ben jij die enthousiaste leerling Verzorgende 3IG waar Zorgstroom naar op zoek is? Laat het ons weten! De opleiding In februari 2020 start Zorgstroom met een nieuwe groep leerlingen voor de combi opleiding Verzorgende-IG en Maatschappelijke Zorg niveau 3. Dit ga je doen via de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO). De theorie ga je volgen via Scalda op een locatie van Zorgstroom. Dit betekent dat je één dag in de week les hebt en daarnaast 18 tot 27 uur per week in de praktijk werkzaam bent. Tijdens de les leer je de theorie, vaardigheden en houding die je als Verzorgende 3IG nodig zal hebben. Tijdens de dagen dat je werkzaam bent, worden alle beroepsactiviteiten geoefend en getoetst en het geleerde tijdens de les in de praktijk gebracht. In het dagelijkse werk word je begeleid door een werkbegeleider en hierbij volgt een (meewerkend)praktijkopleider jouw leerproces. Gedurende de opleiding mag je op verschillende afdelingen werken, zo leer je de diverse onderdelen van je vak kennen. De functie Als leerling Verzorgende 3IG ga je samen met anderen de zorg rondom de cliënt organiseren en draag je zo bij aan het welzijn van de cliënt. Dit kan in een verpleeg-of verzorgingshuis zijn of bij cliënten die nog thuis wonen. Jij bent iemand met hart voor de zorg, ondersteunt daar waar nodig is en doet graag een stapje extra. Samenwerken met collega’s en het netwerk (familie en mantelzorgers) van de cliënt zie je als een uitdaging. Je bent iemand die graag het contact aangaat. Wij verwachten dat je beschikt over een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen. Je kunt je goed inleven in de behoeften en wensen van de cliënt, van nature heb je sociale vaardigheden en ben je bereid deze verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de zorg en de ouder wordende mens. Daarnaast vind je het leuk om in teamverband te werken en ben je bereid om wisselende diensten (dag, avond, weekend) te draaien. Lees hier het verhaal van Loes om weer te weten te komen over wat jou te wachten staat. https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/van-verkoopmedewerkster-naar-leerling-3ig

  11 uur geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
 • Opleiding professionalisering thuishulp

  Wil jij je graag ontwikkelen tot Thuishulp? Beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vind je het leuk om mensen met hun huishoudelijke taken te ondersteunen en waar nodig de regie in het huishouden over te nemen? Solliciteer dan op deze vacature voor de opleiding Professionalisering Thuishulp! Begin oktober start de opleiding Professionalisering Thuishulp waarvoor Zorgstroom dit jaar 15 plaatsen beschikbaar heeft. Als thuishulp werk je bij klanten met verminderde eigen regie en een meer complexe achtergrond of situatie te denken aan gezinsproblematiek. Dit kan een klant zijn met dementie of psychische problematiek. De huishoudelijke hulp die je geeft, is gericht op het ondersteunen van klanten en het overnemen van huishoudelijke taken. Daarnaast wordt de klant gestimuleerd om de huishoudelijke taken die hij/zij nog zelf kan, ook zelf te doen. Veranderingen in de klantsituatie die je signaleert, bespreek je met de bemiddelaar. De opleiding start in oktober 2019 en bestaat uit 7 dagdelen. Dit is inclusief een terugkomdag. Je hebt iedere 3 weken één dagdeel les, deze les volg je naast je eigen werk. Thema’s die aan de orde komen zijn: beroepshouding, regie cliënt, cliëntgericht werken, ziektebeelden, omgaan met gedrag en signaleringen omtrent het welzijn van de cliënt. De opleiding wordt afgesloten met een toetsing. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat en kun je aan het werk als thuishulp.

  een week geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
 • Helpende zorg en welzijn plus 19.070

  Voor de verpleegafdeling de Plataan op onze locatie Hof ‘t Seijs zijn wij op zoek naar twee enthousiaste Helpende Zorg en Welzijn plus. In de Griffioenstraat in Middelburg, midden in de wijk de Griffioen, vindt je Hof 't Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van Wonen en Zorg samenkomen. Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel met 15 appartementen. Tevens is er een welzijnsruimte van waaruit in samenwerking met Stichting Griffioen de Wijk welzijn wordt ingevuld voor de wijk. Als Helpende Zorg en Welzijn plus bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Dit doe je zowel individueel als groepsgericht. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn dag goed kan beginnen en je zorgt voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Daarom zoeken wij voor deze functie iemand die affiniteit heeft met welzijn. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn plus behoort onder andere ook het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket.

  een week geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
Zorgstroom

Breestraat 15
4331 TS Middelburg
0118-684000 (thuis), 0118-684000 (werk)