Zebra-Flex

t.a.v. Zebra Flex B.V.
t.a.v. Zebra Flex B.V.

Uitzenden, Werving & Selectie in de techniek, logistiek, productie en administratie.

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)

Wij hebben 31 vacatures voor jou

 • Cad tekenaar beschikbaar

  Technisch personeel beschikbaar! Momenteel hebben wij diverse kandidaten beschikbaar in de technische sector:

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Engineer beschikbaar

  Technisch personeel beschikbaar! Momenteel hebben wij diverse kandidaten beschikbaar in de technische sector:

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Monteur beschikbaar

  Technisch personeel beschikbaar! Momenteel hebben wij diverse kandidaten beschikbaar in de technische sector:

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Productieplanner

  Voor onze klant in Hoek zijn wij op zoek naar een Productieplanner. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Je bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoerplanning van afvalstoffen op de locatie; - Je bent het aanspreekpunt op de site voor alle vragen aangaande acceptatie van afvalstoffen; - Je zorgt voor een permanente, goede communicatie tussen Productie aan de ene kant en Sales, QESH en Customer Services aan de andere kant; - Je bent verantwoordelijk voor het naleven en doen naleven van de vergunnings- vereisten op het gebied van opslag van afvalstoffen; - Je detecteert en analyseert optimalisaties op het vlak van de volledige supply chain, teneinde de (kosten)efficiëntie te verbeteren; - Je geeft leiding aan het aan jouw toegewezen team en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke.

  5 dagen geleden Techniek (Hoek)
 • Automatiseringsdeskundige

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Automatiseringsdeskundige. Het betreft een vaste full-time baan! Functie: De automatiseringsdeskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen voor multidisciplinaire projecten. Hij of zij is in staat om het pakket van eisen om te zetten in een goed gedocumenteerd ontwerp dat voldoet aan alle geldende normen en gedegen advies uit te brengen in diverse vraagstukken, variërend van berekeningen tot ontwerpkeuzes. De afdeling: De afdeling Automatisering ontwikkelt en schrijft PLC programmatuur voor besturingsinstallaties. Er wordt meegewerkt aan testen, in bedrijfstellen (inregelen) en het onderhouden van de installaties. - Het ontwerpen van installaties en machines; - Het tekenen van installaties en machines of delen ervan; - Het maken van berekeningen; - Het geven van advies en het opstellen van adviesrapportages; - Het uitvoeren van inspecties en het opstellen van inspectierapportages. Werkzaamheden: - Het ontwikkelen en schrijven van PLC programmatuur (o.a. Siemens) voor het vertalen van functionele specificaties naar besturingstechnische oplossingen. - Het vertalen van de wensen van de klant tot een functioneel ontwerp. - Het meewerken aan testen, in bedrijfstellen/inregelen en onderhouden van de installaties op locatie van de opdrachtgever. - Het instrueren van machineoperators, klanten en gebruikers met betrekking tot de toegepaste automatiseringsprocessen. - Het opstellen van documentatie, zoals gebruikershandleidingen, functioneel ontwerp enzovoort. - Het actueel houden en archiveren van (PLC) documenten. - Het oplossen van (software)problemen. - Overleg voeren met de werkvoorbereider, projectleider, afdeling automatisering en rapporteren over de status van de werkzaamheden. - Contacten onderhouden met klanten en leveranciers. - De afdeling ondersteunen bij elektrotechnische werkzaamheden. - Overdragen van het bestuurstechnische deel van een installatie aan de klant inclusief bijbehorende documentatie en instructie.

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Engineer elektrotechniek

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Engineer Elektrotechniek. Het betreft een vaste full-time baan! Functie: De engineer Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de elektrotechnische uitvoering van een of meerdere vaak multidisciplinaire projecten. Hij of zij is in staat om het pakket van eisen om te zetten in een goed gedocumenteerd ontwerp dat voldoet aan alle geldende normen en gedegen advies uit te brengen in diverse vraagstukken, variërend van berekeningen tot ontwerpkeuzes. Afdeling: De afdeling Elektrotechniek voert het elektrotechnische gedeelte van diverse projecten uit. Het gaat dan om het ontwerpen, tekenen en adviseren t.b.v. o.a. het bouwen, installeren en onderhouden van machines en installaties. Werkzaamheden: - Het ontwerpen en schetsen van technische installaties conform de geldende normen. - Zorgdragen voor de juiste informatie en aansturing van de tekenaar die de schets uitwerkt tot een detailtekening. - Stelt, in overleg met de projectleider/opdrachtgever, een budget en een tijdsplanning vast en bewaakt deze voor zowel de engineering als het tekenen. - Organiseert het eigen werk en lost eventuele problemen op (overschrijdingen van budget/tijdsplanning). Rapporteert daarover wekelijks aan het hoofd E en/of de projectleider/opdrachtgever. - Stelt een ontwerp-/ engineeringdossier samen en is hier verantwoordelijk voor inclusief het bewaren van de ontwerpversies. - Het maken van berekeningen. - Maakt in overleg een voorbeeldpakket met een beschrijving hoe bepaalde zaken ontworpen zijn. - Stelt het hoofd E/ Projectleiding op de hoogte voordat tekeningen aan de klant verstuurd worden. - Het regelmatig voeren van overleg met projectleider(s), tekenaars, opdrachtgevers en leveranciers.

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Transportplanner

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Transportplanner. Het betreft een full-time vaste baan! Wat ga je doen? De transportplanner maakt onderdeel uit van het logistieke team en is verantwoordelijk voor het opzetten en praktisch uitvoeren van de vervoersplanning. Dagelijks plant de transportplanner de (bulk)vrachtauto’s in, op vraag van klanten. Afstemming tussen de laadplaats, losplaats, de chauffeur of transportbedrijf horen daar bij. Dagelijks verwerk je alle gemaakte afspraken en planningen in een softwarepakket en tref je de voorbereidingen voor een correcte administratieve afwikkeling.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Administratief medewerk(st)er mechanical

  Administratief medewerk(st)er Mechanical (Nieuwdorp) Valt onder de afdeling Maintenance De functie De medewerk(st)er verricht administratieve handelingen en coördineert het omzetten van envelop pakkingen naar kamprofiel pakkingen voor de betreffende warmtewisselaars. Het takenpakket bevat o.a.: - Benodigde data verzamelen - Data inzichtelijk maken - Data controleren en verwerken - Coördinatie met leverancier - Coördinatie met magazijn - Coördinatie met tekenkamer t.b.v. up to date bestelteksten, gasket sheets, aanhaalprotocollen en bijbehorende tekeningen.

  5 dagen geleden Administratief (Nieuwdorp)
 • Calculator

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Calculator. Het betreft een fulltime vaste baan! In deze functie ben je met name gericht op het calculeren van projecten in aanvraag en het uitwerken van offertes, met als doel opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs. Over deze functie: Opnemen van de te verrichten werkzaamheden, bestuderen van het bestek en de tekeningen en je maakt een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. Calculaties maak je op basis van de te verrichten werkzaamheden. Om te komen tot een prijsvorming, vraag je prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Analyseren van gegevens voor het vormen van montagetijden en prijzen en het instellen van kengetallen.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Monteur communicatie & beveiliging

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Monteur Communicatie & Beveiliging. Het betreft een fulltime vaste baan! De functie is gericht op het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties en databekabeling volgens gegeven specificaties en planning. Over deze functie: Storingen aan installaties handel je zelfstandig of samen met een collega af. Je meldt afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleert en bewaakt meer- en minderwerk. Collega’s ondersteun je door het geven van technische hulp en aanwijzingen.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Instrumentatie werkvoorbereider shutdown en turnarounds

  Per direct zijn wij op zoek naar een: Instrumentatie Werkvoorbereider Shutdown en Turnarounds Taken tijdens de voorbereiding: - Het voorbereiden, plannen, begroten en samenstellen van werkopdrachten (tossen). - Het gedetailleerd omschrijven van de uit te voeren werkzaamheden in ROSER Systems. - Het opstellen van technische specificaties t.b.v. prijsaanvraag. - Het reserveren en bestellen van de benodigd materialen en materieel in SAP. - Het toepassen en (laten) verbeteren van specificaties en -procedures. - Het identificeren van relevante veiligheidsinformatie en veiligheidsvereisten. - Het assisteren bij het opstellen van taak risico analyses (TRA’s). - Het aanwijzen van de uit te voeren werkzaamheden aan aannemers. - Het opgeven van de benodigde steigerbouw-, en isolatiewerkzaamheden. - Het overleggen met Reliability Engineers, andere disciplines en aannemers ten einde het plan van aanpak te optimaliseren en aanbiedingen aan te vragen. - Het voorbereiden van schoonverklaringen, het aanvragen van verzendadviezen, opvolgen status materialen, pre- en post-SD werkzaamheden in SAP zetten en laten inplannen - Het controleren en accorderen van de aangeleverde kostenramingen (cost estimates). - Het maken van ontvangst bewijzen in SAP (SES). - Het bewaken van voortgang, review, goedkeuring werkpakketten alle disciplines in ROSER - Het documenteren en archiveren van de historie en opstellen evaluatie rapport. Taken tijdens de uitvoering: - Het dagelijks overleggen met de Reliability Engineers en Field Supervisors. - Het voorbereiden van niet gepland meerwerk en extra werk. - Opvolgen revisie kleppen en transport hiervan op site. - Het opstellen van een evaluatie rapport.

  5 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Operator (5-ploegendienst)

  Voor onze klant in Vlissingen zijn we op zoek naar een: Operator (5-ploegendienst) De Operator is allround en werkt op verschillende werkstations in de hele fabriek. Hij/zij werkt nauw samen in een klein team met collega’s. De operator heeft als voornaamste taak te zorgen voor een goede procesvoering om te komen tot kwalitatief goede anoden die op tijd geleverd moeten worden aan onze klant in IJsland. Als operator ben je een belangrijke sleutel in de organisatie en wordt er een actieve bijdrage van je verwacht in verbeterteams en op het gebied van veiligheid, proces, gezondheid en milieu. Een gedetailleerder beeld van de werkzaamheden: - Controleren, onderhouden en repareren van gasreinigings- en milieu installaties - Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces van anoden maken - Maken van kwaliteitsmonsters en het uitvoeren van analyses - Het bedienen van installaties, monitoren verschillende processtappen, bijsturen bij afwijking - Voorraden en grondstoffen bijhouden - Zorgdragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie - Actieve bijdrage in voorstellen ter verbetering van het proces, kwaliteit en orde en netheid.

  5 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Technical operator (5-ploegendienst)

  Voor onze klant in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een: Technical Operator (5?ploegendienst) De Technical Operator is onderdeel van een team van allround operators en heeft naast allround operator werkzaamheden, de verantwoordelijkheid voor het verhelpen van storingen aan de installaties op zowel elektrisch als mechanisch gebied. Doel is te zorgen voor een goede procesvoering om te komen tot kwalitatief goede anodes die op tijd geleverd worden aan onze klant in IJsland. Al het werk wordt uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu, hierin wordt een actieve betrokkenheid verwacht. Een gedetailleerder beeld van de werkzaamheden: Technische storingen: - Oplossen van alle voorkomende storingen op zowel elektrisch als mechanisch gebied - Administreren van de storing en de oorzaak ervan - Leveren van een actieve bijdrage in het achterhalen van de basisoorzaken van de geconstateerde storingen en gebreken en hiervoor verbeteringsvoorstellen doen. Proces - Zorgdragen voor het proces van het maken van anodes, gasreinigingsinstallaties en milieu-installaties en anticiperen op afwijkingen - Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het juiste verloop van het proces van anodes maken - Het bedienen van installaties, monitoren van processtappen en bijsturen in geval van afwijking - Voorraden en grondstoffen bijhouden - Zorgdragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie - Actieve bijdrage in verbeteringsvoorstellen voor het proces, de kwaliteit en orde en netheid.

  5 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Servicemonteur e/i

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Servicemonteur E/I. Het betreft een fulltime vaste baan! Je verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende controlerende onderhoudswerkzaamheden. Over deze functie: Je stelt een diagnose in geval van storingen en verhelpt deze vervolgens. Installaties controleer je preventief. Je signaleert afwijkingen tijdens de uitvoering en je bedenkt hier oplossingen voor.

  5 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Mechanisch-hydraulisch monteur

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Mechanisch-Hydraulisch Monteur. Het betreft een vaste full-time baan! Werkzaamheden: Algemeen: • verricht de werkzaamheden in de montagehal waar verschillende types funderingsmachines in serie worden gemonteerd; • bewerkt en monteert voorbewerkte onderdelen zoals assen, tandwielen, lagers, frames, subconstructies, pompen, machines etc. voor de samenbouw van funderingsmachines en andere machines zoals kranen, weegbunkers e.d.; • voert reparatiewerkzaamheden uit aan te reviseren machines. Voorbereiding: • controleren van de installatieplaats en beoordelen op basis van tekeningen en maatgegevens de werkzaamheden die moeten worden verricht; • voert hierover zo nodig overleg met de Voorman Montage; • nagaan of de vereiste onderdelen aanwezig zijn; • zorgen dat de benodigde hulpstukken en (hulp)gereedschappen voor handen zijn. Uitvoering: • het samenstellen van de (mechanische) componenten, pompen, drukvaten e.d. tot een samengesteld subsysteem, inclusief leidingen, luchtkanalen, e.d. in de (funderings)machines; • het aftekenen, uitlijnen, monteren, installeren en afstellen van diverse mechanische en hydraulische componenten zoals tandwielen, rupssystemen, lagers, draaicomponenten, ventielblokken, drukketels e.d. aan de geconserveerde subsystemen. Het aansluiten van prefab-leidingen en slangen aan het hydraulische systeem en op de juiste druk afstellen er van; • aan- en pasmaken van onderdelen. Het inmeten en buigen van hydraulische leidingen; • het verrichten van bankmontagewerkzaamheden zoals in- en oppersen van lagers, gangbaar maken van bewegende delen in frames, e.d.; • het bijhouden van het onderdelenhandboek, ten behoeve van het onderhoud aan de machines. Controle: • uitvoeren van metingen met behulp van waterpas, schuifmaat, rolmaat, micrometer en drukmeters om vast te stellen of de mechanische en hydraulische componenten voldoen aan de specificaties en de tolerantie-eisen en om te beoordelen of de opstelling en inbouw van de componenten correct is uitgevoerd.

  een week geleden Techniek (Goes)
Zebra-Flex

Columbusweg 10
4462 HB GOES
0113-251811 (thuis), 06-25000546 (mobiel)