Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)

Wij hebben 66 vacatures voor jou

 • Monteur f-gas/koelmonteur

  Hou je van veelzijdigheid in je werk? Niet iedere dag hetzelfde? Dan is onze klant op zoek naar jou! Zij werken voor een mooi diverse klantenkring; ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven én de particulier. In de koeling installeren en onderhouden zij VRV-installaties, koudwatermachines en split-units. Mooie technieken die passen in het creëren van het juiste binnenklimaat. Andere belangrijke onderdelen daarbij zijn het verwarmen en ventileren. Spreekt dit geheel je aan? Aarzel niet en solliciteer!

  4 uur geleden Techniek (Kloosterzande)
 • Servicemonteur

  Onze klantrelatie is op zoek naar een Servicemonteur. Als Servicemonteur werk je veel bij de klanten thuis, maar ook bij de bedrijven. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het opheffen van onafhankelijke storingen aan de verschillende werktuigkundige installaties zoals verwarming, koeling en luchtbehandeling. Je begint je dag met de rit naar de eerste klant. De werkbonnen staan klaar op je tablet, dus langs de werkplaats rijden in Kloosterzande is niet altijd nodig. Je materialen haal je tussentijds op bij de leverancier of in onze werkplaats. Uiteraard combineer je dat met een heerlijk bakje koffie, een aai over de bol van de kantoorhond en een groet aan je collega's. Ben je klaar op je eerste adres, dan laat je de werkbon digitaal ondertekenen en vertrek je naar je volgende klant. Jouw planning wordt verzorgd, hiervoor is er regelmatig telefonisch contact met de planner om het werk en de afspraken met de klant goed op elkaar af te kunnen stemmen. Wanneer onderdelen besteld moeten worden, bestel je deze digitaal en maak je hiervoor een nieuwe werkbon aan zodat ook de vervolgafspraak snel kan worden ingepland. Zit je met een vraag of heb je advies nodig dan staan je collega's uiteraard voor je klaar. Want ondanks dat je veel zelfstandig op pad bent is de teamspirit binnen ons bedrijf van groot belang. Na een dag vol afwisselende werkzaamheden zie je op je tablet alweer de planning voor je volgende dag. Fijn om te weten!

  4 uur geleden Techniek (Kloosterzande)
 • Machinist grondzuigwagen

  Ben jij het fulltime chauffeur zijn zat en wil je meer afwisseling in je werk, dan is deze functie misschien wat voor jou! Als machinist grondzuigwagen ben je verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van zuigwerkzaamheden van industriële projecten tot werkzaamheden op en rondom het spoor. Niet alleen houd jij je bezig met zuigwerkzaamheden, ook ben je verantwoordelijk voor je wagen en toebehoren, ervoor zorg dragen dat het geheel in goede staat is. Wie zoeken wij? We zijn opzoek naar ervaren en serieuze werknemers voor het bedienen van onze zuigwagens. waarvoor rijbewijs C een must is i.v.m. het transporteren van de wagen van project naar project. Onze opdrachtgever verzorgd daarnaast een interne opleiding voor deze functie waarin jij leert om met de zuigmachine om te gaan.

  4 uur geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Machinist mini-midigraver

  Voor de projecten van onze opdrachtgever in de grond-, weg- en waterbouw zijn wij op zoek naar een allround machinist die vertrouwd is met mini- en midigraafmachines. De ideale machinist is ervaren in het graven van sleuven, alles op de centimeter nauwkeurig, schadevrij graven tussen ondergrondse kabels en leidingen. Handen uit de mouwen, want binnen dit werk is het niet alleen kraanwerk. Er word ook van je gevraagd om waar nodig de schop te pakken en om na afronding van de werkzaamheden alles netjes achter te laten en waar nodig de bestrating terug te leggen.

  5 uur geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Kraanmachinist

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kraanmachinist. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het sorteren van diverse materialen. Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die ook naast het werk als machinist andere taken kan en wil uitvoeren. In deze functie moet je dan denken aan onderhoud van de machine, visueel inspecteren van materialen, etc.

  5 uur geleden Techniek (Goes)
 • Projectleider systeembouw

  Als projectleider ben je de organiserende spil in de realisatie van projecten. De activiteiten van de projectleider omvatten alle noodzakelijke acties om de kwaliteit, doorlooptijd en het financiële resultaat van het project binnen de planning te houden. Hiervoor maakt de projectleider gebruik van de eigen competenties en de specialisten in het bedrijf. Je taken bestaan o.a. uit het uitwerken en calculeren van systemen en installaties, het opstellen van inkoopspecificaties, inspelen op mogelijkheden bij klanten en controleren van het projectbudget. Ook het doorspreken van de technische aspecten met de klant, soms ook op locatie, hoort bij je taken. In deze functie vertegenwoordig je de 5 divisies en ondersteun je de klanten.

  6 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Constructiebankwerker/ lasser

  Als constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, monteren een lassen van constructies opgebouwd uit profielen, lasersnijwerk en machinaal bewerkte onderdelen tot een complete installatie. Dit doe je door middel van diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG, certificering is een pre. Je werkt zelfstandig of in groepsverband aan de hand van een technische tekening of schets. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden. Het betreft middel grote en kleine staal- en RVS constructies.

  6 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Inkoper

  Als inkoper ben je samen met je collega-inkopers hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alle activiteiten in het kader van het inkopen van materialen en diensten die nodig zijn voor de lopende projecten voor de diverse vestigingen en divisies van onze opdrachtgever, waaronder nieuwbouw, service en verhuur als ook facilitaire zaken. Je bewaakt de levertijden en afspraken die gemaakt zijn met leveranciers en aannemers. Je bent alert op mogelijke commerciële kansen en sluit je ogen niet voor mogelijke bedreigingen. Je zoekt en selecteert leveranciers bewust, stemt de leveringsvoorwaarden op elkaar af en onderhoudt het contact. Tot slot evalueer je de prestaties van de leveranciers en aannemers regelmatig. Daarnaast kom je ook met ideeën over de doorontwikkeling van het inkoopbeleid en de daaraan gerelateerde processen.

  6 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Allround pijpfitter

  Als allround pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en het inmeten van piping voor prefabricage van de pipe spools. Ook ben je in staat om deze pipe spools, maar ook leidingen en/of constructies volgens de tekening, isometrische schets of eigen metingen te buigen en samen te stellen. Om dit te realiseren, bedien je kleine buigbanken en het Wallform-apparaat. Tevens voer je onderhoud uit aan leidingsystemen en reinig je de gemonteerde leidingsystemen. Ook ben je in staat om een druktest uit te voeren op het leidingwerk. Daarnaast produceer en monteer je pipe spools, leidingen en bijbehorende appendages op locatie en draag je zorg voor alle daar bijbehorende coördinerende taken.

  6 uur geleden Techniek (Yerseke)
 • Uitvoeder gww

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Uitvoerder GWW. Als uitvoerder draag je zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten, voornamelijk gerelateerd aan de grond, weg en waterbouw. Je verzorgt de planning, coördinatie van de werkzaamheden en verzorgt de administratieve afhandeling. Kortom, het hele project van A tot Z. De uitvoerder is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de aan hem/haar toegewezen taken waaronder o.a.: Planning van de werkzaamheden; De coördinatie van de werkzaamheden m.b.t. personeel, materieel en hulpmiddelen; Het inhuren van materieel, inkoopmateriaal en hulpmiddelen ten behoeve van projecten met de juiste specificaties, in overleg met projectleiding; Het fungeren als kwaliteitsverantwoordelijke; Het naleven en toezien op de naleving van veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden op te werklocatie; Het geven van instructie op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu; Het uitvoeren van werkplekinspecties; Het mede beoordelen van de onder hem vallende medewerkers; Het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden conform begroting en opdracht.

  6 uur geleden Techniek (Goes)
 • Heetwerkwacht/brandwacht

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde heetwerkwacht/brandwacht voor de regio Zeeland. Ben jij een sociale, representatieve werknemer met een flexibele instelling? De perfecte kandidaat staat daarnaast sterk in zijn/haar schoenen, heeft geen hoogtevrees en vind veiligheid boven alles belangrijk. Tot slot ben je woonachtig in de provincie en een echte teamspeler.

  6 uur geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Monteur bedrijfswagens

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een monteur bedrijfswagens met passie voor techniek! Als monteur voer je zelfstandig werkzaamheden uit, o.a. het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Complexe werkzaamheden zijn door jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek geen probleem.

  7 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Heftruck monteur

  Betrouwbaarheid en kwaliteit is belangrijk voor het personeelsbeleid van onze klant. Dit garandeert de continuïteit van het bedrijf, en zorgt ervoor dat hun medewerkers vertrouwen hebben in hun toekomst bij onze opdrachtgever. Dankzij de hechte band die zij met hun medewerkers opbouwen, is het verloop gering. Want goed personeel, daar zijn zij zuinig op. Ter versterking van hun afdeling heftrucks zoeken wij een monteur die in staat is zelfstandig heftrucks motorisch, hydraulisch en elektronisch te onderhouden, storingen te analyseren en deze te verhelpen. Die bereid is om zich via bijscholing verder in de gevoerde merken te specialiseren. Tevens is de juiste kandidaat in bezit is van een rijbewijs B/E. Wat ga je doen? Als monteur leef je je helemaal uit in techniek. Je maakt nieuwe machines klaar voor aflevering, je voert onderhoud uit en je lost storingen op. Hierbij krijg je volop vrijheid om mee te denken in oplossingen voor onze klanten.

  7 uur geleden Techniek (Borssele)
 • Tekenaar

  Wat ga je doen? Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en aanpassen van technische tekeningen, zoals 2D detailtekeningen en hydraulische schema's. Je voert eenvoudige sterkteberekeningen uit en verzorgt het plotten en afdrukken van tekeningspakketten voor de productieafdeling. Daarnaast geef je assistentie bij de uitwerking en aanpassing van gebruikershandleidingen van installaties. Ook voer je onderhoud uit aan de symbool- en 3D bibliotheken.

  7 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Opbouwmonteur

  Ben je een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draagt u graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt opbouwmonteur bij een interessant werkgever in West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is hét verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Jouw uitdaging als Opbouwmonteur Als opbouwmonteur verricht je zelfstandig opbouwwerkzaamheden aan nieuwe grondverzetmachines en/of intern transport machines. Daarnaast verzorgt je de opbouw van machine aanpassingen en/of de assemblage van uitrustingsstukken. Het team Je werkt samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale klanttevredenheid.

  3 dagen geleden Techniek (Biervliet)
Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)