Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)

Wij hebben 52 vacatures voor jou

 • Machinist sloper

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Machinist Sloper. Als machinist sloper ben je verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van je machine en overig materieel. Je verricht met de machine sloopwerkzaamheden in een team van slopers. Inzicht en overzicht is erg belangrijk, onder andere het voorkomen van instorting en het signaleren van onveilige situaties.

  9 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Samensteller / lasser

  Onze klant is wegens toename van werkzaamheden op zoek naar een samensteller/lasser. De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor allerhande laswerkzaamheden vanaf tekening, maar er is ook vaak eigen initiatief en inzicht/creativiteit nodig. Jij zorgt samen met je collega's voor uitstekend vakmanschap en een tevreden klant. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de werkplaats, maar je zult ook regelmatig aan boord van een schip werken.

  9 uur geleden Techniek (Middelburg)
 • Monteur scheepsreparaties

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround monteur scheepsreparaties! De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor reconstructiewerkzaamheden, leidingwerk, hydrauliek, pompen, kortom alles omtrent scheepsreparaties. Jij zorgt samen met je collega's voor uitstekend vakmanschap en een tevreden klant. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de werkplaats, maar je zult ook regelmatig aan boord van een schip werken.

  10 uur geleden Techniek (Middelburg)
 • Medewerker betoncentrale

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een operator voor de betoncentrale. Als medewerker betoncentrale bereid je de werkzaamheden goed voor en zorg je dat de betonproducten voldoen aan de gewenste eisen. Bij afwezigheid van de operator zorg je zelf voor een juiste afstelling van de betoncentrale. Je fungeert als aanspreekpunt voor de terreinbeheerder en andere betrokken medewerkers. Je beheert de voorraden materialen en materieel, en verricht indien nodig laboratorium werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden plan en verricht je indien nodig reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs en/of lassers. Je zorgt dat de centrale dagelijks goed is gereinigd en bewaakt de algehele orde en netheid.

  10 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Schranklader machinist

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een machinist voor de schranklader. Als schranklader machinist draag je zorg voor het uitvoeren van de opgedragen werkzaamheden, eventueel bij klanten. Je bent verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het gebruik van het eigen voertuig op een zodanige wijze, dat de continuïteit van de werkzaamheden is gewaarborgd. Doordat variabele werktijden mogelijk zijn, wordt er een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen, verricht je tevens bijkomende en aanvullende taken. Dit alles in opdracht van, en in overleg met, de uitvoerder. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit egalisatiewerkzaamheden met behulp van een leveler. Dit wordt zowel met laser als gps uitgevoerd.

  10 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Monteur f-gas / koelmonteur

  Hou je van veelzijdigheid in je werk? Niet iedere dag hetzelfde? Dan is onze klant op zoek naar jou! Zij werken voor een mooi diverse klantenkring; ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven én de particulier. In de koeling installeren en onderhouden zij VRV-installaties, koudwatermachines en split-units. Mooie technieken die passen in het creëren van het juiste binnenklimaat. Andere belangrijke onderdelen daarbij zijn het verwarmen en ventileren. Spreekt dit geheel je aan? Aarzel niet en solliciteer!

  10 uur geleden Techniek (Kloosterzande)
 • Stagiair(e)

  Ben je er klaar voor om aan je stage te beginnen, maar ben je zelf kieskeurig? Dat zijn wij ook! Wij hebben daarom nog plaats voor een stagiair vanuit de studierichting economisch juridisch, management assistent of marketing en communicatie. Durf jij het aan om binnen ons team je plekje te veroveren en kan ook jij ons iets leren? Dan zoeken wij jou!

  10 uur geleden Stage (Goes)
 • Machinist grondzuigwagen

  Ben jij het fulltime chauffeur zijn zat, en wil je meer afwisseling in je werk? Dan is deze functie misschien wat voor jou! Als machinist grondzuigwagen ben je verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van zuigwerkzaamheden van industriële projecten tot werkzaamheden op en rondom het spoor. Niet alleen houd jij je bezig met zuigwerkzaamheden, ook ben je verantwoordelijk voor je wagen en toebehoren, en draag je er zorg voor dat het geheel in goede staat is. Wat zoeken wij: We zijn opzoek naar ervaren en serieuze werknemers voor het bedienen van onze zuigwagens, waarvoor rijbewijs C een must is i.v.m. het transporteren van de wagen van project naar project. Onze opdrachtgever verzorgd daarnaast een interne opleiding voor deze functie, waardoor jij leert om met de zuigmachine om te gaan.

  10 uur geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Servicemonteur

  Onze klantrelatie is op zoek naar een Servicemonteur. Als Servicemonteur werk je veel bij de klanten thuis, maar ook bij de bedrijven. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het opheffen van onafhankelijke storingen aan de verschillende werktuigkundige installaties zoals verwarming, koeling en luchtbehandeling. Je begint je dag met de rit naar de eerste klant. De werkbonnen staan klaar op je tablet, dus langs de werkplaats rijden in Kloosterzande is niet altijd nodig. Je materialen haal je tussentijds op bij de leverancier of in onze werkplaats. Uiteraard combineer je dat met een heerlijk bakje koffie, een aai over de bol van de kantoorhond en een groet aan je collega's. Ben je klaar op je eerste adres, dan laat je de werkbon digitaal ondertekenen en vertrek je naar je volgende klant. Jouw planning wordt verzorgd, hiervoor is er regelmatig telefonisch contact met de planner om het werk en de afspraken met de klant goed op elkaar af te kunnen stemmen. Wanneer onderdelen besteld moeten worden, bestel je deze digitaal en maak je hiervoor een nieuwe werkbon aan zodat ook de vervolgafspraak snel kan worden ingepland. Zit je met een vraag of heb je advies nodig dan staan je collega's uiteraard voor je klaar. Want ondanks dat je veel zelfstandig op pad bent is de teamspirit binnen ons bedrijf van groot belang. Na een dag vol afwisselende werkzaamheden zie je op je tablet alweer de planning voor je volgende dag. Fijn om te weten!

  10 uur geleden Techniek (Kloosterzande)
 • Machinist mini-midigraver

  Voor de projecten van onze opdrachtgever in de grond-, weg- en waterbouw zijn wij op zoek naar een allround machinist die vertrouwd is met mini- en midigraafmachines. De ideale machinist is ervaren in het graven van sleuven, alles op de centimeter nauwkeurig, schadevrij graven tussen ondergrondse kabels en leidingen. Handen uit de mouwen, want binnen dit werk is het niet alleen kraanwerk. Er word ook van je gevraagd om waar nodig de schop te pakken en om na afronding van de werkzaamheden alles netjes achter te laten en waar nodig de bestrating terug te leggen.

  10 uur geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Projectleider systeembouw

  Als projectleider ben je de organiserende spil in de realisatie van projecten. De activiteiten van de projectleider omvatten alle noodzakelijke acties om de kwaliteit, doorlooptijd en het financiële resultaat van het project binnen de planning te houden. Hiervoor maakt de projectleider gebruik van de eigen competenties en de specialisten in het bedrijf. Je taken bestaan o.a. uit het uitwerken en calculeren van systemen en installaties, het opstellen van inkoopspecificaties, inspelen op mogelijkheden bij klanten en controleren van het projectbudget. Ook het doorspreken van de technische aspecten met de klant, soms ook op locatie, hoort bij je taken. In deze functie vertegenwoordig je de 5 divisies en ondersteun je de klanten.

  3 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Constructiebankwerker / lasser

  Als constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, monteren een lassen van constructies opgebouwd uit profielen, lasersnijwerk en machinaal bewerkte onderdelen tot een complete installatie. Dit doe je door middel van diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG, certificering is een pre. Je werkt zelfstandig of in groepsverband aan de hand van een technische tekening of schets. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden. Het betreft middel grote en kleine staal- en Rvs-constructies.

  3 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Inkoper

  Als inkoper ben je samen met je collega-inkopers hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alle activiteiten in het kader van het inkopen van materialen en diensten die nodig zijn voor de lopende projecten voor de diverse vestigingen en divisies van onze opdrachtgever, waaronder nieuwbouw, service en verhuur als ook facilitaire zaken. Je bewaakt de levertijden en afspraken die gemaakt zijn met leveranciers en aannemers. Je bent alert op mogelijke commerciële kansen en sluit je ogen niet voor mogelijke bedreigingen. Je zoekt en selecteert leveranciers bewust, stemt de leveringsvoorwaarden op elkaar af en onderhoudt het contact. Tot slot evalueer je de prestaties van de leveranciers en aannemers regelmatig. Daarnaast kom je ook met ideeën over de doorontwikkeling van het inkoopbeleid en de daaraan gerelateerde processen.

  3 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Allround pijpfitter

  Als allround pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en het inmeten van piping voor prefabricage van de pipe spools. Ook ben je in staat om deze pipe spools, maar ook leidingen en/of constructies, volgens de tekening, isometrische schets of eigen metingen te buigen en samen te stellen. Om dit te realiseren, bedien je kleine buigbanken en het Wallform-apparaat. Tevens voer je onderhoud uit aan leidingsystemen en reinig je de gemonteerde leidingsystemen. Ook ben je in staat om een druktest uit te voeren op het leidingwerk. Daarnaast produceer en monteer je pipe spools, leidingen en bijbehorende appendages op locatie en draag je zorg voor alle daar bijbehorende coördinerende taken.

  3 dagen geleden Techniek (Yerseke)
 • Assistent uitvoerder

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Assistent Uitvoerder. Als uitvoerder draag je zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten, voornamelijk gerelateerd aan de grond, weg en waterbouw. Je verzorgt de planning, coördinatie van de werkzaamheden en verzorgt de administratieve afhandeling. Kortom, het hele project van A tot Z. De uitvoerder is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de aan hem/haar toegewezen taken waaronder o.a.: Planning van de werkzaamheden; De coördinatie van de werkzaamheden m.b.t. personeel, materieel en hulpmiddelen; Het inhuren van materieel, inkoopmateriaal en hulpmiddelen ten behoeve van projecten met de juiste specificaties, in overleg met projectleiding; Het fungeren als kwaliteitsverantwoordelijke; Het naleven en toezien op de naleving van veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden op te werklocatie; Het geven van instructie op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu; Het uitvoeren van werkplekinspecties; Het mede beoordelen van de onder hem vallende medewerkers; Het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden conform begroting en opdracht.

  3 dagen geleden Techniek (Goes)
Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)