Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Woestwerk

GOES

Wij hebben 40 vacatures voor jou

 • Servicesmonteurs

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega's aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je deze instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

  6 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Systeembouwmonteur

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega's aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijf stellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

  6 uur geleden Techniek (Schoondijke)
 • Montagemedewerkers

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar montagemedewerkers. Als montagemedewerker ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Het betreft met name montage van stalen dak- en gevelbekleding.

  6 uur geleden Techniek (Nieuwerkerk)
 • Servicemonteur intern transport

  Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt (service) monteur bij een interessant werkgever in West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is het verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Jouw uitdaging als Servicemonteur Als Servicemonteur verzorg je de keuringen en onderhoudsbeurten aan o.a. wielladers en heftrucks. De werkzaamheden worden zowel intern in de werkplaats uitgevoerd als extern bij de klant. Daarnaast krijg je jouw eigen servicebus en ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en technische voorraad van deze goed ingerichte bus. Het team Je neemt op termijn deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale klanttevredenheid.

  6 uur geleden Techniek (Biervliet)
 • Kraan/laadschopmachinist: hout- en puinbreker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een een ervaren Kraan/ Laadschopmachinist. Wat ga je doen? Als kraan/laadschopmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van materiaal en afvalstromen zoals puin, beton, teervrij asfalt en hout stromen. Door zowel op de houtbreker als puinbreker ingezet te worden wordt van de machinist de nodige flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/ aanvullende taken op het terrein. Tevens controleer je visueel de inkomende en uitgaande materiaalstromen en meld afwijkingen aan de acceptant. Ook bedien en onderhoud je indien nodig de plc gestuurde houtbreker. Dit alles in opdracht van en in overleg met de uitvoerder.

  6 uur geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Meewerkend voorman machinale verspaning

  Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn wij op zoek naar een Meerwerkende Voorman Machinale Verspaning. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en bestaan uit het met behulp van ons machinepark onderdelen volgens tekening en / of klantspecificaties geschikt maken voor montage. Dit kan gedaan worden op de semiautomatische draaibank, maar ook op conventionele draai- en freesbanken. Er wordt o.a. gewerkt met een Teach-in draaibank van het merk Style. Ook mobiel kotteren in de werkplaats en op locatie behoort tot de taken. De afdeling bestaat momenteel uit twee personen.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Grondwerker/ vakman gww

  Voor de projecten in de grond- weg en waterbouw van onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren grondwerker / vakman gww die ingezet gaat worden op onze projecten. De grondwerker is ervaren in het graven van sleuven, voorsteken bij de kraan en draagt zijn steentje bij als de kabels gelegd worden en de sleuven weer dicht gemaakt worden. Ook het assisteren bij rioleringswerkzaamheden, huisaansluitingen en herbestratingswerkzaamheden behoort tot het takenpakket. Handen uit de mouwen, om samen met het projectteam de klus te klaren en om na afronding van de werkzaamheden alles netjes achter te laten.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Commercieel technisch medewerker binnendienst

  Voor onze opdrachtgever uit Schoondijke zijn wij op zoek naar een Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst. In deze functie ondersteun jij de serviceafdeling in de voorbereidende fase van service en reparatie projecten en is verantwoordelijk voor de levering van componenten. De activiteiten van de verkoper omvatten alle communicatie en commerciële activiteiten om klanten van informatie te voorzien m.b.t. de service en reparatie ondersteuning door de opdrachtgever.

  gisteren Techniek (Schoondijke)
 • Samensteller/ hechter

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Samensteller/ Hechter. Als samensteller/hechter ben jij een belangrijke spil in onze moderne werkplaats. Je stelt aan de hand van digitale werkplaatstekeningen alle onderdelen samen en hecht en richt deze, zodat ze door collega-lassers kunnen worden afgelast.

  gisteren Techniek (Nieuwerkerk)
 • Elektromonteur

  Voor onze opdrachtgever uit Goes zijn wij opzoek naar een Elektromonteur. Omschrijving van de functie: Uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zoals onderhoud, reparatie, PLC inregelen en het testen/afnemen van elektrische installaties volgens de normen en/of voorschriften van de opdrachtgever. Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelmateriaal etc., m.b.v. hand en elektrisch gereedschap. Volgens de planning preventieve onderhoudstaken uitvoeren, zoals het controleren, reinigen en repareren van installaties om problemen te ontdekken en te voorkomen. Analyseren en de oorzaak achterhalen waarom elektrische installaties, apparatuur, onderdelen, etc. slecht of niet functioneren Repareren en bij- en afstellingen verrichten bij installaties, machines, defecte onderdelen etc. Bedradingen met stroomonderbrekers, transformatoren en/of andere onderdelen verbinden. Elektrische systemen, installaties, en onderdelen inspecteren om risico's en defecten tijdig vast te stellen en te achterhalen of aan normen en voorschriften wordt voldaan. Elektrische systemen en de continuïteit van stroomketens in elektrische bedradingen, installaties, schakelmateriaal, etc. testen. Persoonlijke gereedschapswagen en werkbank netjes en geordend houden. Variabele taken zoals Service werk en inzetbaar op andere afdelingen.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Servicemonteur (wegen)bouwmachines

  Voor onze opdrachtgever uit Middelburg zoeken wij een Servicemonteur (wegen)bouwmachines. Werken bij onze opdrachtgever betekent een veelzijdige baan in een innovatieve omgeving. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, van werk dat zij opleveren maar ook alles daar omheen. In het bedrijf besteden zij daarom veel aandacht aan opleiding en bijscholing van de medewerkers. Zij hebben ervaren en gecertificeerde mensen in dienst, maar ook de beginnende technicus kan bij onze opdrachtgever terecht. Naast reparatie, revisie en onderhoud van machines en schepen, worden nieuwe en gebruikte bouwmachines en ander gebruikt materieel verkocht en bestaat de mogelijkheid om machines te huren. Onze opdrachtgever is een begrip binnen het marktsegment en zij streven ernaar om de meest toonaangevende partner te zijn in de GWW-, bouw-, scheeps- en havensector. Beschik jij over de vaardigheden van Servicemonteur (wegen)bouwmachines? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en modificeren van (wegen)bouwmachines, zowel hydraulisch, elektrisch als mechanisch. De werkzaamheden gebeuren in onze werkplaats, maar het komt ook vaak voor dat we op locatie repareren. Je stelt zelfstandig diagnose, lost storingen op en je adviseert over servicewerkzaamheden. Ook verricht je servicebeurten en inspecties op locatie bij klanten. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit, zoals servicerapporten schrijven en uren administratie bijhouden.

  2 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Werkvoorbereider / calculator

  Op het bedrijfsbureau ga je zorg dragen voor de algemene werkvoorbereiding en calculatie van diverse uitdagende projecten. Dit kan in de bouw zijn maar ook bouw gerelateerde projecten. Je stelt bestekken op en beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offertes. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met de andere werkvoorbereiders. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf in een bloeiende branche. Jouw profiel: - MBO of hoger werk- en denkniveau; - goed technisch en praktisch inzicht; - je werkt gestructureerd en bent een doorzetter.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Engineer

  Onze opdrachtgever is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld. Zij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van uitzenden en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Zij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren zij wereldwijd zendinstallaties, radio automatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren ze over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. In deze functie ga jij je voornamelijk bezighouden met het ontwerpen, bouwen, uitbreiden en optimaliseren van de zendinstallaties (FM en DAB- installaties, uplink installaties en audioverbindingen). Je adviseert over de toepasbaarheid van systeemcomponenten en software, je stelt projectplannen op en voert haalbaarheidsstudies uit. Tevens begeleid je installatie- en configuratiewerkzaamheden en voert deze uit. Ook testprocedures en het oplossen van storingen behoren tot de werkzaamheden.

  2 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Monteur w-installatie

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur W-Installatie. Het werk bij onze klant is veelzijdig. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven of soms in de nieuwbouw. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig aanleggen van verwarming- airconditioning- of sanitaire installaties. Wanneer je een klus hebt bij een particuliere klant begint je dag met het ophalen van je werkbon en het laden van de materialen in het magazijn. Uiteraard kan dit alles gebeuren onder het genot van een bakje koffie met je collega's. Daarna ga je op pad naar de klant. Daar voer je zelfstandig je werkzaamheden uit. Soms alleen en soms met een of meer collega's in teamverband. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Je hebt nauw contact met het hoofd bedrijfsbureau die tevens verantwoordelijk is voor de planning en de werkvoorbereiding. Na een productieve dag krijg je van hem te horen hoe jouw planning voor de volgende dag eruitziet en stemt met hem het moment van laden en lossen af.

  2 dagen geleden Techniek (Kloosterzande)
 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Wij zijn opzoek naar Administratieve talenten! Ben jij op zoek naar een andere (financiële) administratieve functie, laat ons jou helpen!

  2 dagen geleden Administratief (Heel Zeeland)