Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)

Wij hebben 51 vacatures voor jou

 • Monteur zonnepanelen

  Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar nieuwe Monteurs voor het plaatsen van zonnepanelen. Hoe ziet jouw dag er uit? ’s Ochtends rijd je naar het bedrijf om de zonnepanelen en materialen in te laden en je collega-monteur op te halen. Daarna rijd je naar de locatie van jullie eerste klus die dag. Bij de klant aangekomen bekijken jullie de situatie ter plaatse en beginnen jullie met het installeren van de veiligheidsbenodigdheden. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen op hellende- of platte daken worden gemonteerd. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grote klant. Als monteur ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever.

  2 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Ervaren monteur installatietechniek / loodgieter

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren monteur installatietechniek/ loodgieter. Ben jij een vakman met een gezonde werklust, een innovatieve en adviserende denkwijze en goede technische kennis? Dan vormen onze opdrachtgever en jij samen een team die naar complete duurzame oplossingen streeft en maken ze graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Als ervaren monteur installatietechniek installeer je grote en kleinere installaties voor bijvoorbeeld verwarming en ventilatie. Ook water, sanitair, dakwerk én zinkwerk vallen onder jouw werkzaamheden. Je doet dit zelfstandig, maar je hebt ook de capaciteit en bereidheid om leiding te geven aan projectteams in wisselende groottes. Onze opdrachtgever heeft een leidende positie op de markt van duurzame energie. In deze functie ben je het gezicht van onze opdrachtgever. Je komt bij veel klanten over de vloer. Voor hen onderhoud je verschillende installaties, zoals luchtbehandelingsinstallaties, gas en cv. Ook duurzame installaties, zoals warmtepompen en zonneboilers, staan op jouw actielijst. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag een nieuwe uitdaging op je te wachten staat. Met je collega’s maak je hier je handen aan vuil en zorg je dat de klant tevreden is. Jij bent: • Flexibel; • Klantgericht; • Een tikkeltje perfectionistisch; • Gemotiveerd; • Leergierig.

  2 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Servicemonteur

  Ben je een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt (service) monteur bij een interessante werkgever in Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is hét verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Jouw uitdaging als (Service) monteur. Als (service) monteur verricht je zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden aan (o.a. complexe) GWW machines van onze klanten. Je onderhoudt, repareert en modificeert, stelt deze in bedrijf en regelt ze in. Het lokaliseren van storingen, het verhelpen hiervan en de controle van de machines op gebreken of dreigende defecten is ook onderdeel van de functie. Daarnaast verzorg je de schriftelijke rapportages van het uitgevoerd onderhoudswerk en/of storingen en zorgt voor de benodigde administratie. Je neemt deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale klanttevredenheid.

  2 dagen geleden Techniek (Biervliet)
 • Constructiebankwerker - lasser

  Ben jij een enthousiaste kandidaat die samen met een leuk team bij wil dragen aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt constructiebankwerker/lasser bij een interessant werkgever in West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is hét verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Als constructiebankwerker/lasser zijn je werkzaamheden: - het assembleren, repareren en modificeren van constructie-onderdelen; - het afwisselend toepassen van diverse verbindende, verspanende en vervormende technieken. Qua lastechniek wordt er gewerkt met Mig-Mag!

  2 dagen geleden Techniek (Biervliet)
 • Servicemonteur / erkend keurmeester kranen

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een servicemonteur/ erkend keurmeester kranen. In deze functie houdt jij je met name bezig met: - Storingen oplossen en reparaties uitvoeren aan hijs- en hefmiddelen. - Hijs- en hefmiddelen inspecteren conform de EKH-voorschriften en alsmede de administratieve afhandeling hiervan verzorgen. - Hijs- en hefmiddelen fabriceren, afmonteren, installeren en in bedrijf stellen. - Periodiek (per toerbeurt) deelnemen aan storingswachtdiensten.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Calculator/werkvoorbereider

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Calculator/ Werkvoorbereider. In deze functie houdt jij je bezig met: - Projecten en bestekken calculeren en offertes uitbrengen. - Tekeningen en werkbeschrijvingen maken voor staalconstructies en werktuigkundige projecten. - Uitvoeringsplannen en VGM-plannen opstellen. - Materialen en diensten inkopen. - De projectleider ondersteunen bij werktuigbouwkundige projecten op infra-gebied, zoals bruggen en sluizen. - Planning, kosten en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden bewaken. - Contacten onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Constructeur wtb

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Constructeur WTB. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het engineeren en begeleiden van toegewezen projecten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, construeren en detailleren van klantgerichte machines voor de bakkerij industrie.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Internationaal service engineer

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Internationaal Service Engineer. In deze functie ga je: - Testen, installeren en in bedrijf stellen van nieuwe machines en machinelijnen; - Onderhoud uitvoeren aan onze machines bij de klant in zowel binnen- als buitenland; - Storingen analyseren en oplossen; - Machines demonstreren.

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Plaatwerker / lasser

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een plaatwerker/lasser. Als Plaatwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het bewerken van RVS plaatmaterialen bestemd voor het vervaardigen van bakkerijmachines. Daarnaast behoren ook deze taken tot jouw werkzaamheden: - Constructiewerk - Compleet samenstellen en aflassen van de machines

  2 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Werkvoorbereider (woningbouw)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider voor nieuwbouw projecten. Voor het realiseren van de stalen woningen zijn zij op zoek naar een echte teamspeler met een bouwkundige opleiding of een flinke dosis bouwkundige ervaring. Het is jouw taak om in overleg met het projectteam onze opdrachtgevers te ontzorgen met een juiste voorbereiding van de werkzaamheden.

  2 dagen geleden Techniek (Nieuwerkerk)
 • Meewerkend voorman montage

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Hiervoor geef je leiding aan één of meerdere montagemedewerkers. Op de bouwlocatie ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en onderaannemers.

  3 dagen geleden Techniek (Nieuwerkerk)
 • Montagemedewerkers

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar montagemedewerkers. Als montagemedewerker ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Het betreft met name montage van stalen dak- en gevelbekleding.

  3 dagen geleden Techniek (Nieuwerkerk)
 • Servicesmonteurs

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je deze instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

  3 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Systeembouwmonteur

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijf stellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

  3 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Technisch commercieel medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Rilland zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Wat ga je doen: - Je hebt dagelijks intensief (telefonisch) contact met klanten - Je stelt offertes op voor nieuwe producten of reparaties - Je zorgt voor het administratieve traject van aanvraag tot levering - Je bestelt materialen en beheert de voorraadadministratie - Je maakt certificaten - Je zorgt voor de planning van monteurs - Je voert dagelijks overleg met de bedrijfsleider en monteurs

  3 dagen geleden Techniek (Rilland-Bath)
Woestwerk

Albert Plesmanweg 110
4462 GC GOES
0113-205567 (thuis), 0113-269764 (werk)