Weststrate v.o.f.

Weststrate is een Zeeuws bedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar ruim 40 medewerkers werkzaam zijn. Na vakkundig advies door ons team van specialisten leveren we een standaard product of creëren we een op maatwerk oplossing. Vanuit ons logistieke centrum bedienen we ruim 8400 relaties.

Ons assortiment is opgedeeld in twee hoofdgroepen:

•Alle verpakkingen: verpakkingsoplossingen voor industrie, e-commerce, detailhandel en (pet)food gerelateerde bedrijven


•Alles voor kantoor: kantoorartikelen, projectinrichtingen en kantoormeubilair, audiovisuele oplossingen, kantoormachines en facilitaire en medische producten.


Deze productdiversiteit maakt Weststrate dé veelzijdige specialist


Herculesweg 37
4338 PL MIDDELBURG

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • (online) marketing ict-medewerker

    Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word jij de nieuwe toevoeging aan het Marketing-team van Weststrate? Lees dan gauw verder! Weststrate is de veelzijdige specialist van Zeeland. We leveren verpakkingen, kantoorartikelen, facilitaire artikelen en kantoorinrichtingen. Omdat we zowel offline als online sterk groeien zijn we op zoek naar een (Online) Marketing ICT-medewerker. In deze nieuwe functie zal je bezig zijn met onze webshop, online activiteiten en alles wat daarbij komt kijken. Als (Online) Marketing ICT-medewerker werk je op onze marketing afdeling. Samen met je twee directe collega's zorg je ervoor dat alle marketingwerkzaamheden uitgevoerd worden. Op een dag ben je dus met verschillende facetten van marketing bezig. Jouw focus zal komen te liggen bij de online prestaties van Weststrate. Zo krijg je de kans om onze website te verbeteren, nieuwe functionaliteiten uit te rollen en nieuwe (online) trends voor Weststrate te signaleren. Dit doe je in samenwerking met onze klanten, want zij gebruiken onze website het meest! Merk je bijvoorbeeld dat er behoefte is aan een nieuwe functies? Met jouw skills realiseer je deze nieuwe functionaliteiten in samenwerking met onze webbouwer. Met de nieuwe functies zorg je ervoor dat de prestaties van onze website verbeteren. Je zult echter niet alleen maar met de website bezig zijn. Op de afdeling marketing werk je als team waardoor diverse taken zoals het schrijven van nieuwe content of het organiseren van een beurs onderdeel kunnen zijn van je takenpakket. Omdat het een nieuwe functie betreft zijn we op zoek naar iemand die flexibel is, zelfstandig kan werken en een proactieve houding heeft.

    een week geleden Marketing en sales (Middelburg)
  • Junior accountmanager weststrate

    Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word jij de nieuwe junior accountmanager van Weststrate? Lees dan gauw verder! Weststrate is dé veelzijdige specialist van Zeeland. We leveren verpakkingen, kantoorartikelen, facilitaire artikelen en kantoorinrichtingen. Omdat we steeds groeien zijn we opzoek naar een nieuwe junior accountmanager. Als accountmanager onderhoud je goede contacten met de klanten uit jouw regio en ben je altijd op zoek naar nieuwe relaties en kansen. Door een combinatie van jouw enthousiasme voor onze producten, je communicatieve vaardigheid en inhoudelijke kennis, haal je elke klus binnen! Geen dag is hetzelfde in jouw nieuwe functie. Het ene moment zal je bezig zijn met binnen halen van een order bij een detaillist en vervolgens ga je op bezoek bij een grote zorginstelling. Snel schakelen tussen verschillende opdrachten is dus voor jou geen enkel probleem. Omdat je nieuw bent bij Weststrate ken je nog niet alle producten die we verkopen, daarom krijg je (zeker in het begin) genoeg begeleiding bij je werkzaamheden. Zo leer je alle ins en outs van onze producten en onze klanten. Omdat we willen dat jij het extra naar je zin zult hebben bij ons, krijg je alle middelen uitgereikt om van jouw nieuwe baan een groot succes te maken. Je wordt bijvoorbeeld opgenomen in ons sales opleidingstraject. In dit traject leer je de fijne kneepjes van het verkoopvak. Ondanks dat je vaak buiten de deur werkt heb je toch veel contact met je collega’s op het kantoor. De binnendienst medewerkers, de salesmanager en andere accountmanagers hangen vaak aan de telefoon om nieuwe orders of andere opdrachten te bespreken. Zo vliegen de dagen voorbij!

    een week geleden Marketing en sales (Middelburg)
Weststrate v.o.f.

Herculesweg 37
4338 PL MIDDELBURG