Weststrate v.o.f.

Weststrate is een Zeeuws bedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar ruim 40 medewerkers werkzaam zijn. Na vakkundig advies door ons team van specialisten leveren we een standaard product of creëren we een op maatwerk oplossing. Vanuit ons logistieke centrum bedienen we ruim 8400 relaties.

Ons assortiment is opgedeeld in twee hoofdgroepen:

•Alle verpakkingen: verpakkingsoplossingen voor industrie, e-commerce, detailhandel en (pet)food gerelateerde bedrijven


•Alles voor kantoor: kantoorartikelen, projectinrichtingen en kantoormeubilair, audiovisuele oplossingen, kantoormachines en facilitaire en medische producten.


Deze productdiversiteit maakt Weststrate dé veelzijdige specialist


Herculesweg 37
4338 PL MIDDELBURG

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Inkoper / artikelbeheerder

    In de functie als Inkoper / artikelbeheerder ben je samen met 3 directe collega’s verantwoordelijk voor de inkoop en het beheer van alle verschillende artikelen binnen Weststrate. Wij zijn opzoek naar een dynamische en proactieve inkoper / artikelbeheerder met commercieel inzicht. In deze afwisselende functie krijg je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Zo ben je het ene moment in contact met een leverancier om de laatste puntje op de ‘i’ te zetten alvorens de deal definitief te sluiten, daarna zorg je dat deze nieuwe artikelen perfect in het ERP komen te staan en zo ook in de webshop. Je zorgt voor een goede bewaking dat alles ook op tijd geleverd wordt en monitort de geleverde kwaliteit. Het inkopen van de diverse producten en artikelen doe je bij onze partners van over de hele wereld. Verder zorg je er in deze functie voor dat het Weststrate-assortiment op orde is. Je bent dus steeds op zoek naar innovaties, besparingsmogelijkheden en efficiëntievoordelen (door bijvoorbeeld slim naar de voorraadniveaus en levertijden te kijken), zowel intern als extern bij onze bestaande en mogelijk nieuwe leveranciers. Omdat onze klanten in heel veel verschillende sectoren actief zijn, waaronder de voedingsmiddelindustrie, zijn we ISO 22000 gecertificeerd. Als inkoper / artikelbeheerder betekent dit dat je vanuit het kwaliteitsmanagement bezig bent met het beheersen van risico’s en het signaleren en doorvoeren van verbeteringen. Ook het controleren van leveranciers en het toetsen van documentatie aan de gestelde eisen hoort bij je functie.

  • (parttime) orderpickers

    Als orderpicker bij Weststrate werk je in één van onze twee magazijnen in Middelburg. Tussen alle palletplaatsen en picklocaties weet je precies de goede artikelen te vinden en de bestelling van onze klanten compleet te maken. Je zorgt ervoor dat bestellingen verzendklaar worden gemaakt en dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben!

    een week geleden Logistiek en transport (Middelburg)
Weststrate v.o.f.

Herculesweg 37
4338 PL MIDDELBURG