Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Warmteservice

t.a.v. Saskia Humblé Goes

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Verkoopmedewerker warmteservice

    Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden. Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een goede werkomgeving waar je samen verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging? Dan hebb...

    3 weken geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 85 vestigingen door heel Nederland. Wij leveren een assortiment cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal & elektra.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.841 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.