Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Villa Valentijn Middelburg (KD

t.a.v. Annemieke Blansjaar Middelburg

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Vacature pedagogisch medewerk(st)er voor onze bso en kdv

    Vacature pedagogisch medewerk(st)er voor ons kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg (Rouaansekaai 61 in Middelburg) en BSO Villa Valentijn Middelburg (Korte Burg 3 in Middelburg) Zorg jij voor een veilig en stimulerend pedagogisch klimaat? Speel jij in op de behoefte van de kinderen? Ben jij zelfstandig? En neem jij initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden Een professionele wer...

    een week geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
Op zoek naar kinderopvang in Middelburg? Wij zijn Kinderdagverblijf Villa Valentijn Middelburg. Sinds 2002 gevestigd in een schitterend pand in het centrum van Middelburg. Wij vinden het belangrijk, dat jouw kind(eren) verblijven in een omgeving die veilig, uitnodigend en stimulerend voor hen is en geborgenheid en warmte uitstraalt. Huiselijk en knus met een persoonlijke aanpak voor ouder en kind. Het is belangrijk, dat een kind zich thuis voelt op de kinderopvang en zich hierdoor vrij voelt en uitgedaagd wordt om van baby tot een “zelfstandige” peuter op te groeien.

Op ons kinderdagverblijf bieden wij 44 opvangplaatsen verdeeld in 4 leeftijdsgroepen.

Gele groep 3 – 12 maanden (8 kinderen)

Roze groep 1 – 2 jaar (10 kinderen)

Rode groep 2 – 3 jaar (12 kinderen)

Blauwe groep 3 – 4 jaar (14 kinderen)

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.