uw Kunstgras van der Poel

uw Kunstgras is de grootste kunstgras leverancier van zuidwest Nederland.

Wij zijn gevestigd in Kruiningen, direct aan de snelweg A58. UwKunstgras staat al jaren garant voor de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Omdat wij graag willen dat wij uw perfecte kunstgras kunnen leveren, hebben wij een uitgebreid assortiment van kunstgras soorten. Uwkunstgras levert kunstgras aan particulieren en bedrijven. Wij staan voor uitstekende kwaliteit tegen een mooie prijs. U kunt bij ons kunstgras kopen per strekkende meter direct van de rol al vanaf 8,95 m2, deze kunt u ook laten leggen door onze experts. Ook hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en restantpartijen in onze couponnenhal. Wilt u liever het kunstgras eerst beleven en voelen voordat u het koopt, kom dan snel naar onze grootste showtuin van Zeeland of bestel de kunstgrasstalen via onze site.

Onze collectie

De ruime collectie groene en gekleurde kunstgrassoorten met bijbehorende accessoires kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Zo kunt u deze toepassen in de tuin, op uw balkon , dakterras, daktuin, dakbedekking, op de camping of rondom uw zwembad. Daarnaast is kunstgras ideaal als ondergrond onder speeltoestellen, voetbalveld, korfbalveld, hockeyveld en andere outdoor sportvelden, maar ook als indoor tapijt. Kortom wij leveren kunstgras voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Kunstgras is toe te passen op plaatsen waar normaal gazon niet zou kunnen bestaan. Daarnaast bieden wij ook brandveilig kunstgras en kunstgras voor beurzen en evenementen aan.

De beste kwaliteit

Bij uw Kunstgras bent u verzekerd van het beste kunstgrastapijt. Ons kunstgras word rechtstreeks in Nederlandse fabrieken ingekocht, waardoor wij garant staan voor een hoge kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Daarnaast bieden wij een 10 jaar UV- garantie op ons kunstgras. Wij garanderen u jarenlang genieten van een onbezorgd, onderhoudsvriendelijk kunstgras gazon.

Snelle levering

Als koper bent u er van verzekerd dat wij snel kunnen leveren. Wij hebben altijd veel kunstgras op voorraad, wat u direct kunt meenemen. Eventueel is het mogelijk om het kunstgras bij u thuis te leveren.

Kunstgras legservice

Kunstgras is over het algemeen eenvoudig zelf te leggen, maar wilt u zeker zijn van een strak gazon dan kunt u het ook door onze experts laten doen. Onze professionele legservice is snel en bieden wij tegen voordelige prijs aan.


Weihoek 14
4416PX KRUININGEN
0113-760905 (thuis)

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Parttime verkoopmedewerker m/v

    Uw Kunstgras / uw vloeren is specialist op gebied van Kunstgras en binnen vloeren, en heeft als doel om de klant elk seizoen de beste collectie te bieden, onze showroom. Hoogwaardige kwaliteit voor de juiste prijs is daarbij het uitgangspunt. Deskundige hulp en de best mogelijke service horen vanzelfsprekend te zijn. Met onze showroom te Kruiningen zijn wij de grootste kunstgras & vloeren aanbieder van Zuidwest Nederland.

    5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Kruiningen)
  • Verkoopmedewerker m/v

    WIE ZIJN WIJ? Uw Kunstgras / uw Vloeren is specialist op gebied van Kunstgras en binnenvloeren en heeft als doel om de klant elk seizoen de beste collectie te bieden, onze showroom. Hoogwaardige kwaliteit voor de juiste prijs is daarbij het uitgangspunt. Deskundige hulp en de best mogelijke service horen vanzelfsprekend te zijn. Met onze showroom te Kruiningen zijn wij de grootste kunstgras aanbieder van Zuidwest Nederland.

    5 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Kruiningen)
uw Kunstgras van der Poel

Weihoek 14
4416PX KRUININGEN
0113-760905 (thuis)