Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Unique Zeeland

t.a.v. Mathias Koeman Goes

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Vluchtelingen medewerker

    Wat ga je precies doen? Als medewerker voor vluchtelingen ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning en begeleiding aan Oekraïense vluchtelingen die tijdelijk opgevangen worden op de opvang locatie van de gemeente Tholen (in samenwerking met gemeente Noord-Beveland). Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de bewoners en draagt zorg voor hun welzijn en veiligheid. Daarnaast ben...

    3 weken geleden Zorg en welzijn (Tholen)
Al sinds 1963 werken we met mensen en voor mensen. In 1972 bedachten we daar, samen met de kandidaten van het eerste uur, de naam "Unique" voor. Een naam die ons nog steeds perfect past. We zijn namelijk uniek in onze bevlogenheid en oprechtheid. We doen net dat beetje meer waardoor vele klanten al jarenlang samen met Unique werken.

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.862 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.