Unique Goes

t.a.v. Unique Goes
t.a.v. Unique Goes

Over Unique
Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau.

De focus binnen Unique ligt op administratieve, logistieke, commerciële, financiële en secretariële banen.
Unique heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland.

Missie en visie
Vanuit de gedachten dat de uitzendbranche continu aan verandering onderhevig is, heeft Unique een visie geformuleerd. Lees meer over de missie en visie van Unique op www.unique.nl

Kernactiviteiten
Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen, binnen voor het MKB essentiële speerpunten. Unique heeft de volgende kernactiviteiten: Uitzenden, detacheren en werving & selectie.

De organisatie
Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op Administratief, Logistiek, Commercieel, Financieel en Secretarieel personeel, maar we doen meer. Unique bestaat uit een breed palet aan verschillende labels en specialisaties.


Voorstad 3
4461 KK GOES
0113-211223 (thuis), 06-28828331 (werk)

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Gastvrouw/ serveerster m/v | parttime

  Voor de Provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een representatieve en flexibele gastvrouw/ serveerster m/v. Heb jij ervaring als gastvrouw/ serveerster m/v, lijkt het je leuk om op de Abdij in Middelburg te werken en ben je voor ongeveer 20 uur per week flexibel inzetbaar? Lees dan verder en we zien je sollicitatie graag tegemoet. Als medewerker in ons team zorg je onder andere voor de ontvangst van gasten in de centrale hal volgens ons nieuwe hospitality-concept. Als de capaciteit dit toelaat zal je tevens worden ingezet als Serveerster. Als Serveerster verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: facilitering bij vergaderingen, recepties en lunches. Tevens draag je zorg voor de orde en netheid van de (vergader)ruimten en de audiovisuele ondersteuning in deze ruimten. De werkzaamheden worden veelal in een teamverband verricht, maar je moet ook zelfstandig kunnen functioneren.

  4 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Coördinator havens/vakspecialisten

  Ambieer jij een functie op het mooie Schouwen- Duiveland? Ga jij graag aan de slag voor inwoners, partners en gasten met het optimaal organiseren van de havens en de technische dienstverlening? Ter versterking van het team Havenmeesters/vakspecialisten zijn wij voor een periode van 15 maart 2019 tot 15 oktober 2019 op zoek naar een Coördinator havens/ vakspecialisten voor 24 uur per week. In deze uitdagende functie richt jij je op de totale exploitatie van de gemeentelijke havens en vormt de drijvende kracht achter het implementeren van de aanbevelingen uit de rapportage: ‘’ Exploitatie gemeentelijke havens’’. Naast optimalisatie van de operationele bedrijfsprocessen definieer je gewenste dienstverlening. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het wagenparkbeheer en zorg je voor de realisatie en implementatie hiervan. Je betrekt hierbij de inzet en ondersteuning van de havenmeesters en vaklieden. Als coördinator stuur je op de optimale inzet van mens en techniek en houdt het hoge serviceniveau scherp in het oog. Je stimuleert en stuurt aan op teamgeest en ontplooiing van de medewerkers. Indien nodig adviseer je het managementteam en/of college voor besluitvorming. Je komt te werken in de bruisende en dynamische Gemeente Schouwen- Duiveland op de afdeling Openbare Werken. Deze afdeling is met 120 medewerkers verantwoordelijk voor het zo aangenaam mogelijk maken van het verblijf op Schouwen- Duiveland. Zorgdragen voor een fijn verblijf, fijn wonen én werken voor gasten, inwoners en partners is een van de voornaamste doelen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel! De twee jachthavens in Zierikzee en Brouwershaven vormen een belangrijk element in het toeristische aanbod. Voor het onderhoud aan onze gemeentelijke gebouwen, voertuigen en drukriolering beschikken zij over vakspecialisten.

  2 weken geleden Maritiem en havenwerk (Zierikzee)
 • Logistiek medewerker supplies

  Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte en nauwkeurige verwerking van de binnenkomende en uitgaande zendingen. Je weet van aanpakken en kan goed samenwerken. Verder ben je betrouwbaar, nauwkeurig en kan je goed communiceren met jouw collega’s. Je bent op korte termijn beschikbaar en krijgt in eerste instantie een contract voor 7 maanden. De kerntaken: •Je bent verantwoordelijk voor het ontvangstproces voor binnen komende goederen; •Het lopen, verzendklaar maken en versturen van orders; •Orders klaarmaken voor de eigen route; •Het registreren van binnenkomende goederen; •Zorgen voor een opgeruimd en overzichtelijk magazijn; •Het leveren en monteren van meubilair; •Het correct afhandelen van de nodige administratie.

  3 weken geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Beleidsmedewerker participatie

  Als Beleidsmedewerker adviseer jij over het beleid op het brede terrein van de Participatiewet. Inkomen en re- integratie, minma en bijzondere bijstand, schuldphulpverlening, beschut werk, statushouders en WSW zijn onder andere de taakvelden die hieronder vallen. In je rol als adviseur breng je advies uit rondom het transformatieproces van de sociale werkvoorziening. Tegelijkertijd ben je actief als verbinder. Je verbindt namelijk Participatiedoelstellingen met andere terreinen binnen het Sociaal domein, zowel intern als extern. Naast het ontwikkelen van beleid omtrent de Participatiewet, help je mee aan de ontwikkeling en uitvoering van lokale initiatieven. Deze initiatieven worden ingezet voor inwoners met een achterstand op de arbeidsmarkt, zodat zij sneller en beter aan de slag kunnen. Ook vertegenwoordig jij de gemeente in lokale en regionale overlegvormen.

  4 weken geleden Overige (Zierikzee)
 • Wmo consulent

  Voor een gemeente in Zeeland zijn wij op zoek naar een ervaren WMO-consulent. Dus wil jij aan het werk in Zeeland, weet jij alles van de Wet Maatschappelijke ondersteuning en ben jij ook op korte termijn beschikbaar? Lees dan snel verder. In de rol van WMO- consulent ben je verantwoordelijk voor behandeling van aanvragen / bezwaren / invordering / handhaving. Je hebt als WMO-Consulent heb je een grote diversiteit aan taken die zijn terug te brengen tot één hoofdtaak: het indiceren van WMO arrangementen op het vlak van sociaal en persoonlijk functioneren, voeren van een huishouding, financiën, dagbesteding, zelfzorg en gezondheid, mantelzorg respijt en huisvesting. Je verricht huisbezoeken en analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig. Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op WMO zorg. Het resultaat van je bevindingen verwoordt je in een objectieve en juiste indicatie. Jouw bevindingen verwerk je in gespreksverslagen en je kunt goed rapporteren. Ook hou je je bezig met beschikkingen op aanvragen. Als WMO-Consulent voor deze gemeente draai je ook mee in de loketdienst. In de rol van WMO- consulent ben je verantwoordelijk voor behandeling van aanvragen / bezwaren / invordering / handhaving. Je: •informeert aanvragers en derden over de procedure, criteria e.d. •houdt intakegesprekken •toetst en beoordeelt aanvragen •adviseert over de toekenning van aanvragen •stelt rapportages, conceptbeschikkingen en/of verweerschriften m.b.t. de minder complexe aangelegenheden e.d. op •verzorgt en bewaakt de administratief procedurele afhandeling •registreert gegevens en archiveert stukken •signaleert knelpunten en doet (verbeter)voorstellen

  4 weken geleden Overige (Zierikzee)
Unique Goes

Voorstad 3
4461 KK GOES
0113-211223 (thuis), 06-28828331 (werk)