Unique B.V.

Al sinds 1963 werken we met mensen en voor mensen. In 1972 bedachten we daar, samen met de kandidaten van het eerste uur, de naam "Unique" voor. Een naam die ons nog steeds perfect past. We zijn namelijk uniek in onze bevlogenheid en oprechtheid. We doen net dat beetje meer waardoor vele klanten al jarenlang samen met Unique werken.

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.


Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Gastvrouw/serveerster m/v

    Voor een van onze klanten zijn wij met enige regelmaar op zoek naar een representatieve en flexibele gastvrouw/ serveerster. Heb jij ervaring als gastvrouw/ serveerster, lijkt het je leuk om te werken in een grote organisatie waarbij een informele sfeer heerst en ben je voor ongeveer 20 uur per week flexibel inzetbaar? Lees dan verder en we zien je sollicitatie graag tegemoet. Als medewerker in ons team zorg je onder andere voor de ontvangst van gasten in de centrale hal volgens ons nieuwe hospitality-concept. Als de capaciteit dit toelaat zal je tevens worden ingezet als Serveerster. Als Serveerster verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: facilitering bij vergaderingen, recepties en lunches. Tevens draag je zorg voor de orde en netheid van de (vergader)ruimten en de audiovisuele ondersteuning in deze ruimten. De werkzaamheden worden veelal in een teamverband verricht, maar je moet ook zelfstandig kunnen functioneren.

    3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
  • Sectorhoofd erfgoed en ruimte

    Wij zoeken voor de sector Erfgoed en Ruimte een inspirerend Sectorhoofd voor 36 uur in de week. Heb je brede erfgoedkennis en een achtergrond in de architectuurgeschiedenis of bouwkunde? Ben je bekend met de wet- en regelgeving op het terrein van de gebouwde en archeologische monumentenzorg en met thema’s als herbestemming en duurzaamheid? Heb je gevoel voor advies, proces en planning en kun je mensen enthousiasmeren en coachen? Dan hebben wij een boeiende functie voor jou! Profiel: Je beschikt over brede erfgoedkennis en bent vakinhoudelijk sterk. Je hebt een achtergrond in de architectuurgeschiedenis of bouwkunde en bent bekend met wet- en regelgeving op het terrein van de gebouwde en archeologische monumentenzorg. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het snijvlak van erfgoed en ruimtelijke ordening en thema’s als duurzame monumentenzorg en herbestemming, Je weet hoe je medewerkers coacht en enthousiast maakt. Je bent een teamplayer, legt gemakkelijk verbindingen en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt over een hands on mentaliteit, houdt de grote lijnen in de gaten en bent resultaatgericht. Taken - Leiding geven aan de sector - Adviseren van overheden en erfgoedorganisaties in het ruimtelijke domein - Ontwikkelen van en meewerken aan projecten

    een week geleden Overige (Middelburg)
Unique B.V.