Uitzendbureau Startalent BV

Uitzendbureau Startalent BV is een bij de NBBU aangesloten uitzendorganisatie die mensen tijdelijk of voor een langere periode plaatst bij regionale werkgevers.
Kijk voor meer informatie op onze wesite www.startalent.nl of neem contact op 0115477811
Lange Reksestraat 21D
4538 AZ TERNEUZEN
0115-477811 (thuis), 0115-477810 (werk), 0115-477811 (mobiel)

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Fruitplukkers

  Voor de komende 6 weken fruitplukkers gezocht in Zeeuws-Vlaanderen.

  een week geleden Agrarisch (Heel Zeeland)
 • Hogedruk spuiters (hds-ers) m/v

  Voor diverse projecten (zowel voor stopwerkzaamheden als langdurige projecten) zijn wij op zoek naar Hogedruk Spuiters. De werkzaamheden zijn o.a. Het uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden, zoals het lossteken/losslaan van harde verontreinigingen in ketels e.d., het verwijderen van vervuiling d.m.v. hogedrukspuiten. Machinaal opzuigen van diverse soorten vloeistoffen (verontreinigingen, sludges, olieresten of andere restanten al naar gelang de opdracht) m.b.v. een vacuumauto of mobiele vacuum-unit onder aanwijzingen van de machinist, het schoonmaken van (het inwendige van) ketels, tanks, vaten e.d. Opruimen en opstellen van de werkplekken (klaar leggen slangen en opruimen hiervan) Veelal in een petrochemische omgeving. De werkzaamheden worden soms in verschillende diensten uitgevoerd.

  een week geleden Schoonmaak (Terneuzen)
 • Constructie bouwers / monteurs staalconstructies

  Voor diverse projecten in Terneuzen en Middelburg zijn wij op zoek naar monteurs Staalconstructies. Werkzaamheden o.a.; Je vervaardigt zelfstandig of samen met anderen constructies en deelconstructies op locatie. Het verrichten van zowel scheidende, verspanende, vervormende als verbindende (lassen) werkzaamheden. Daarnaast kun je de diverse onderdelen van constructies op maat maken middels buigen, zetten, kanten, zagen, boren, vijlen etc. De constructies kunnen maken vanaf de werktekening.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Allround machinisten (hdm/dvm) m/v

  Het uitvoeren van diverse soorten industriele reinigingswerkzaamheden, waarbij gebruik gemaakt wordt van machines zoals hoge druk- en vacuum wagens, welke bediend worden door de machinist. Het gereed maken, het aansluiten en aankoppelen van de hulpmiddelen, het instellen/inregelen van de installatie, het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden met de installatie en toebehoren, het bijregelen van installatie en het uitvoeren van diverse ondersteunende taken zoals het bedienen of hanteren van slangen. Het vervoeren en lossen van eventuele opgeslagen vloeistoffen op de toegewezen losplaats, op locatie of bij een extern bedrijf. De HDMachinist is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn eigen werk en draagt verantwoordelijkheid voor het werk van de Medewerkers industriele reiniging aan wie hij leiding geeft. Na het afronden van de werkzaamheden wordt de werkplek schoon achtergelaten en worden materialen en apparatuur schoon, ordelijk en veilig afgevoerd en opgeborgen. Indien nodig worden kleine mankementen aan de installatie verholpen.

  een week geleden Schoonmaak (Terneuzen)
Uitzendbureau Startalent BV

Lange Reksestraat 21D
4538 AZ TERNEUZEN
0115-477811 (thuis), 0115-477810 (werk), 0115-477811 (mobiel)