Transfercentrum Onderwijs Zld

TCOZ verzorgt met een regionale invalpool de vervanging voor leerkrachten en onderwijsassistenten voor 220 (voornamelijk) basisscholen.

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Leerkracht basisonderwijs m/v

    Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten om via haar leerkrachtenpool te werken. Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant en niet altijd gebonden zijn? We hebben mogelijkheden voor je op bijna al onze aangesloten scholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze leerkrachten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod voor alleen groepen onderbouw of bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten! Je wilt herintreden? Je bent wel in bezit van een Pabo-diploma, maar je hebt al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan zoeken wij met je naar een stageplek waar je je kennis en vaardigheden weer kunt opfrissen. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk. Neem contact op met ons als je hierover meer wilt weten. Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan? Je wilt (weer) een deel van je tijd met kinderen werken? Indien nodig, helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Dan kun je je kennis actualiseren, zodat je weer helemaal bij bent en klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna kun je worden ingezet op werkaanbod en scholen van je keuze. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

  • Onderwijsassistent basisonderwijs m/v

    Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt onderwijsassistenten! Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant? We hebben mogelijkheden voor je op veel van onze aangesloten basisscholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze onderwijsassistenten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod in alleen groepen onderbouw of juist bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten!

Transfercentrum Onderwijs Zld