TMB BV / MSS BV

Ambachtelijke bakkerij

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Medeweker expeditie - order-picker, fulltime

  The Master Bakery B.V. (www.boterham.info) is gevestigd in Middelburg. Naast dagverse producten welke wij leveren aan een groot aantal relaties in Zuidwest Nederland zijn wij momenteel sterk groeiende in verschillende niche markten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime order-picker. Het takenpakket bestaat voornamelijk uit verdelen van onze producten naar de juiste afnemers. De werkzaamheden vinden plaats in de avond en begin van de nacht.

  2 dagen geleden Productie (Middelburg)
 • Chauffeur c, fulltime

  The Master Bakery B.V. (www.boterham.info) is gevestigd in Middelburg. Naast dagverse producten, welke wij leveren aan een groot aantal relaties in Zuidwest Nederland, zijn wij momenteel sterk groeiende in verschillende niche markten. Wij zijn op zoek naar een chauffeur die de vroege ochtenduren niet schuwt en sociaal is ingesteld. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het vervoer van ons brood en banket naar onze klanten. Aangezien jij bij onze klanten het eerste aanspreekpunt bent, verwachten wij een representatieve houding. Ons distributienetwerk beslaat voornamelijk de provincie Zeeland en Brabant.

 • Broodbakker, banketbakker e/o leerling bakker, full time/ part-time

  The Master Bakery B.V. (www.boterham.info) is gevestigd in Middelburg. Naast dagverse producten, welke wij leveren aan een groot aantal relaties in Zuidwest Nederland, zijn wij momenteel sterk groeiende in verschillende niche markten. Wij zijn op zoek naar een Broodbakker, Banketbakker en/of leerling bakker die samen met zijn team verantwoordelijk is voor de volledige productie van onze brood- en banketafdeling.

  2 dagen geleden Productie (Middelburg)
 • Zelfstandige medewerker commerciële binnendienst full time

  Masters Solution Secondment B.V. (MSS) is gevestigd in Middelburg en houdt zich bezig met de verkoop van diverse voedingssupplementen, drogisterij- en broodproducten. MSS levert zowel via haar website aan consumenten als ook aan Retailers door geheel Nederland. Inmiddels leveren wij ook op de Duitse markt. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige medewerker Commerciële binnendienst die zich gaat bezighouden met de volledige verwerking van alle orders, zowel in de verwerking /samenstelling en uitleveren van de orders als ook de after-sales hiervan.

  2 dagen geleden Administratief (Middelburg)
TMB BV / MSS BV