Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

TempoTeam uitzenden Middelburg

MIDDELBURG

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Magazijnmedewerker

  Voel jij je thuis in een magazijn? Heb jij ervaring in de logistiek of wil jij graag ervaring opdoen in de logistiek? Dan is deze vacature wat voor jou! Wat ga je doen als magazijnmedewerker? Als magazijnmedewerker kom jij te werken in een magazijn vol met technische materialen. Je zal veel bezig zijn met het gereedmaken van reserveringen (order picking). Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitgeven van de magazijngoederen en de administratie hiervan. Ook het verlenen van een stukje service aan klanten komt hierbij kijken.

 • Systeembeheerder

  Werk jij graag met computers? Vind jij het leuk om te werken met ERP systemen? Heb jij interesse in het onderzoeken en verbeteren van processen? Dan is deze vacature wat voor jou! Wat ga je doen als systeembeheerder? Als systeembeheerder ga jij zorgen voor een optimale afstemming van primaire processen en ERP systemen. Je hebt kennis van processen en bent veel bezig met configureren en testen van software programma’s als Navision. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van rapportages. Je houd nauwlettend de laatste ontwikkelingen in de gaten over ERP systemen en speelt hier zo nodig op in.

  4 dagen geleden ICT (Goes)
 • Schoonmaker

  Draai jij je hand niet om voor schoonmaakklussen? Klinkt orde en netheid jou goed in de oren? Wekelijkse uitbetaling en een bruto uur loon van €11,05? Klinkt goed toch? Lees snel verder! Als schoonmaker kan je via ons aan de slag bij verschillende locaties in de omgeving Walcheren. We kijken graag met jou mee wat passend is met jouw wensen en behoeftes. Op locatie van de klant maak je bijvoorbeeld de toiletten of kantoren schoon. Jij draagt bij aan een schone werkomgeving. Kortom, er zijn verschillende locaties met verschillende tijden, dus er is altijd wel iets voor jou!

  5 dagen geleden Schoonmaak (Vlissingen)
 • Farmaceutisch medewerker

  Altijd al als farmaceutisch medewerker willen werken? Ben jij iemand die graag mensen helpt? Vind jij het leuk om met geneesmiddelen te werken? Dan is deze vacature wat voor jou! Wat ga je doen als farmaceutisch medewerker? Als farmaceutisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van geneesmiddelen. Je zorgt er voor dat er op het juiste moment de juiste hoeveelheid medicijnen beschikbaar zijn. Het is dus van groot belang dat je verstand hebt van medicijnen en de werking daarvan. Naast dat jij kennis hebt van medicatie ben jij ook nog eens communicatief vaardig. In deze functie heb je vaak contact met klanten en ben je hun vraagbaken. Daarnaast schakel je vaak met apothekers in deze functie en ben je verantwoordelijk om samen met hen besluiten te nemen over het assortiment.

  5 dagen geleden Zorg en welzijn (Goes)
 • Verkoopmedewerker

  Ben jij iemand die graag mensen helpt, representatief is en ben jij parttime beschikbaar? Voor een vishandel in Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Wij zoeken iemand die voor langere tijd in de vishandel wilt werken. Wat ga je doen als verkoopmedewerker? Als verkoopmedewerker ga jij drie keer in de week bij een vishandel op de markt werken. Op donderdag sta je op de markt in Middelburg en op dinsdag en zaterdag in Goes. Je zal vooral veel bezig zijn met het klaarmaken en verkopen van vis. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die een lekker visje komen halen.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Industrieel reiniger

  Ben jij een aanpakker boordevol energie? Houd jij van schoon en netjes maar dan op industriële schaal? Lees dan snel verder! We zoeken een industrieel reiniger voor een bedrijf in Ritthem. Het betreft een fulltime functie voor langere duur. Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. Wat ga je doen? Als industrieel reiniger kom je te werk op een groot bedrijventerrein. Denk hierbij aan onder andere hogedrukreiniging, sorteerwerkzaamheden en andere bijkomende schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken. Geen werkdag is hetzelfde als industrieel reiniger. Denk je: leuke functie, maar ik mis nog ervaring? Interesse in het vak en de wil om te werken vinden we belangrijker dan ervaring.

  een week geleden Overige (Ritthem)