Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tempo Team Goes

GOES

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Machinebediende 2-ploegen in kapelle

  Heb jij recente ervaring in de productie en draai jij je hand niet om voor het werken met machines? Ben jij vanaf februari 2020 fulltime beschikbaar en vindt je het prettig om in 2-ploegen te werken? Hebben we 4x ja? Mooi! Dan hebben we bij Tempo-Team een mooie job voor je. Als medewerker kunststof, wat ga je dan doen? Iedere zomer zie je ze volop, auto’s met daarop een dakkoffer. Ideaal voor vakantie, verhuizing, of wat je er ook maar in kwijt wil. Maar zo’n dakkoffer, ooit weleens bij stil gestaan hoe die gemaakt wordt? Dat begint dus bij de medewerker kunststof! Je werkt aan een machine waar je een kunststof plaat in de machine plaatst waarbij deze zich vormt tot het dak of de bodem van de koffer. Wanneer de vorm uit de machine komt, verricht je nog een aantal handelingen, alvorens dit onderdeel door gaat naar de afdeling assemblage. Denk o.a. aan het frezen en afbramen van de randen. Jij legt dus de basis voor een solide dakkoffer! En wat voor ervaring heb je hiervoor nodig? Het is belangrijk dat je recente ervaring hebt in een industriële omgeving. Niet alleen als inpakker, maar bij voorkeur als machinebediende of bijvoorbeeld spuitgieter. Je moet namelijk wel met zo’n machine om kunnen gaan! En dat betekent naast het in- en omstellen , ook het verhelpen van eenvoudige storingen. Dat je veilig kan en wil werken, een vaste hand hebt om de vorm in 1x goed te kunnen frezen, gemotiveerd bent om fulltime aan de slag te gaan en het fijn vindt om –hoewel zelfstandig- onderdeel te zijn van een hardwerkend team. Is dit jouw profiel, dan zou jij weleens onze nieuwe medewerker kunststof kunnen zijn! Je spreekt bij voorkeur Nederlands, maar Engels of eventueel Duits is ook een optie. Wat kunnen we je bieden? 1. fulltime job in de 2-ploegen tot circa medio augustus 2. uurloon van € 11,95 b/uur (22 jaar e.o) 3. ploegentoeslag van 20% over alle gewerkte uren 4. tegemoetkoming in de reiskosten 5. job binnen een internationaal bedrijf in een gezellig team Interesse gewekt? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteer direct via onze site (denk aan je meest recente cv), mail je sollicitatie naar isabell.de.bree@tempo-team.nl of bel naar Jessica of Isabell op 0113-308120. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  gisteren Productie (Kapelle)
 • Hbo stagiair(e) gezocht!

  Wil jij tijdens je stage jouw creativiteit laten zien en groeien in communicatieve en commerciële vaardigheden? Én onderdeel zijn van het gezelligste (Tempo-) team van Zeeland? Wij helpen jou bij je ontwikkeling op het gebied van HR, Commercie, Recruitment en Communicatieve vaardigheden! Daarnaast is jouw stagebegeleider ook actief bezig met dagelijks research naar klanttevredenheid en de Customer Journey binnen Tempo Team, vind je dit interessant dan kun je hier ook een grote rol in betekenen. Zie jij iets anders binnen de organisatie wat je ook interessant lijkt? We laten jou hiermee kennismaken. Aan het einde van je stage verlaat je ons met een flinke dosis mensenkennis en nieuwe connecties. Wat ga je doen? Als stagiair(e) in ons team is het jouw doel om elke dag de juiste match te maken tussen klant en kandidaat. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Er komt veel bij kijken. Je gaat leren hoe je goede vacatureteksten schrijft en intakes voert met verschillende kandidaten. Ook ga je leren hoe je cv’s moet beoordelen en maak je kennis met het werving en selectie proces. Heb je zelf creatieve ideeën over het proces? Deel deze met ons en dan kijken we samen of we dit kunnen uitwerken. Natuurlijk is er ook tijd voor je eigen opdracht en we denken hierin graag met je mee. Jouw stagebegeleider voert iedere week een voortgangsgesprek met jou zodat jij nooit te weinig aandacht krijgt voor jouw schoolopdracht.

  2 dagen geleden Stage (Goes)
 • Backoffice medewerker delta fiber

  Ben jij op zoek naar een functie waarbij klantcontact en administratief werk afgewisseld wordt? Ben jij op zeer korte termijn beschikbaar en heb jij affiniteit met telecom producten? Lees dan vooral verder! Delta Fiber biedt naast telefonie, televisie en internet ook Mobiele pakketten aan. Als backoffice medewerker krijg jij de iets complexere vraagstukken die niet a la minute opgelost kunnen worden op de front office. Hierbij komt ook een stuk administratief werk kijken. Op de afdeling heerst een positieve, gezellige sfeer waarbij er een leuke mix is van collega’s. Man, vrouw, jong, iets minder jong, alles is aanwezig. Ter aanvulling van dit team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe medewerkers die op deze afdeling zijn of haar steentje wilt bijdragen. Het is belangrijk in deze functie dat jij communicatief vaardig bent, affiniteit hebt met de producten van Delta Fiber en dat jij goed kan schakelen tussen computerprogramma’s. Om in procedure te komen voor deze functie zal jij ook een tweetal testjes moeten maken en halen (typevaardigheid en multitasking) om zo te kunnen checken of jij de werkzaamheden naar behoren kunt gaan uitvoeren. Wat ga je doen: Je behandelt inkomende vragen per telefoon of mail over facturen en incasso Je gaat aan de slag bij Delta Fiber in Middelburg, op de back office afdeling Je voert administratieve handelingen rondom het proces; mobiele telefonie Je behandelt terugbelverzoeken af Je zult taken oppakken rondom de interne migratie van Delta die op dat moment van belang zijn

  3 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Technisch administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker. Het gaat om een functie vanaf 01-01-2020 tot 30-06-2020. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging op administratief gebied waarbij afwisseling in werkzaamheden en uitdaging aanwezig is? Lees dan vooral verder! Wat ga jij doen als Technisch Administratief Medewerker? Verzorgen van personele aanmeldingen t.b.v. uit te voeren werkzaamheden, keuringen, opleidingen etc.; zorg dragen voor de reservering, uitgifte en inname van bij werkzaamheden benodigde facilitaire middelen; zorg dragen voor de voorbereiding van vergaderingen en bijeenkomsten w.o. planning, agenda en stukken; verzorgen van verslaglegging van vergaderingen/bijeenkomsten en uitzetten van besluitenlijsten/actiepunten; vervaardigen en beheren van gegevensbestanden, overzichten, signaleringen en planningen m.b.t. opleidingszaken; Ondersteunen van het opstellen van werkinstructies, procedures, bedrijfsvoorschriften, draaiboeken, (werkgroep)notities etc., interpreteren en bewerken van concept teksten en deze verwerken in systemen; verzorgen van voorwerk en data invoer t.b.v. de planning en uitvoering van werkzaamheden, beoordelen van concept uitkomsten van doorrekeningen en signaleren van en communiceren over knelpunten; door voeren van mutaties en correcties in systemen en software t.b.v. de afhandeling van werkzaamheden; beheren van diverse technische afdelingsadministraties, lijsten, gegevensbestanden en werkarchieven; verwerken en redigeren van technische bevindingen in de daarvoor bedoelde systemen en software; verzorgen van de personeelsplanning, autorisaties en instructies t.b.v. specifieke periodieke werkzaamheden; vervaardigen van periodieke standaard rapportages t.b.v. het primair proces.

  3 dagen geleden Administratief (Borssele)
 • Productiemedewerker kunststof

  Heb jij recente ervaring in de productie en draai jij je hand niet om voor het werken met machines? Ben jij vanaf februari 2020 fulltime beschikbaar en vindt je het prettig om in 2-ploegen te werken? Hebben we 4x ja? Mooi! Dan hebben we bij Tempo-Team een mooie job voor je. Als medewerker kunststof, wat ga je dan doen? Iedere zomer zie je ze volop, auto’s met daarop een dakkoffer. Ideaal voor vakantie, verhuizing, of wat je er ook maar in kwijt wil. Maar zo’n dakkoffer, ooit weleens bij stil gestaan hoe die gemaakt wordt? Dat begint dus bij de medewerker kunststof! Je werkt aan een machine waar je een kunststof plaat in de machine plaatst waarbij deze zich vormt tot het dak of de bodem van de koffer. Wanneer de vorm uit de machine komt, verricht je nog een aantal handelingen, alvorens dit onderdeel door gaat naar de afdeling assemblage. Denk o.a. aan het frezen en afbramen van de randen. Jij legt dus de basis voor een solide dakkoffer!

  3 dagen geleden Productie (Kapelle)
 • Customer care representative zuid-europa

  Maandagochtend 08:30 parkeer jij jouw auto op de medewerkersparking van Lamb Weston Meijer in Kruiningen. Je volg je weg naar het corporate gebouw door middel van jouw toegangsdruppel te gebruiken. Onderweg naar jouw werkplek neem jij een cappuccino mee en begroet je de dames achter de receptie. Eenmaal aangekomen bij jouw bureau verteld je collega wat hij/zij gedaan heeft afgelopen weekend terwijl jij rustig jouw pc opstart. Na een paar minuten krijgt jouw afdeling een grote order binnen vanuit jouw collega’s van de Customer Experience afdeling voor de regio Zuid Europa, top! De taken worden snel verdeeld en de order wordt in gang gezet. De grote order blijkt spoed te hebben dus voorraden worden snel gecheckt, er wordt geschakeld met het transportbedrijf, jij houd jouw collega’s van Export Documentation op de hoogte die de documentatie in orde moeten maken en checkt met het vrieshuis wanneer de order verzonden kan worden. Uiteraard wordt alles in SAP verwerkt zodat alle stakeholders goed geïnformeerd kunnen worden. Intern bellen, mailen, weer bellen, extern bellen en yes! De order is op tijd klaar voor verzending naar de klant in Zuid Europa. Klant blij, jij blij! Klinkt bovenstaand verhaal voor jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder! Voor onze klant Lamb Weston Meijer zijn wij op zoek naar een CUSTOMER CARE REPRESENTATIVE. Als Customer Care representative ben jij de onmisbare schakel tussen de afdeling Customer Experience die de orders aannemen in hun moedertaal en doorzetten naar jou en de afdeling Export Documentation die alle documentatie in orde maakt voor verzending van de order. Binnen het gehele bedrijf heerst een positieve sfeer waarbij open communicatie voorop staat. Er wordt hard gewerkt om de klanten uitstekend te bedienen maar er is altijd tijd voor een grapje tussen door. Je komt te werken in een team van +/- 15 collega’s waarbij jong, oud, man, vrouw door elkaar zit. Naast de club mensen is de functie ook erg divers en hoef jij je nooit te vervelen.

  3 dagen geleden Administratief (Kruiningen)
 • Customer care medewerker / logistiek

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Customer Care medewerker? Regel jij graag de zaken van A tot Z? Ben jij een administratieve topper en heb jij affiniteit met logistiek? Lees dan vooral verder! *Het gaat om een tijdelijke functie (ter vervanging van zieke medewerker) voor +/- 6 maanden. De duur exact is nader te bepalen. Als customer care representative ben jij de onmisbare schakel tussen de afdeling Customer Experience en Export Documentation. Tot jouw dagelijkse taken behoren: Het vastleggen en verwerken van redelijk complexe orders Invoeren van orders in SAP Informeren van Customer Experience in het geval een levering vertraging heeft Initiëren van alternatieven indien nodig Het up-to-date houden van het orderboek Het regelen van het transport Controleren van transport Benodigde documenten opvragen bij afdeling Export Documentation Klachtafhandeling Vastleggen van gegevens in C4C systeem

  3 dagen geleden Administratief (Kruiningen)
 • Export documentation representative

  Een dynamische internationale werkomgeving, waarin jij zorgt voor een optimale export documentatie. Waarin je dagelijks overleg hebt met je (interne) collega’s om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever haar kwaliteitsproducten met alle benodigde papieren wereldwijd kan exporteren. Interesse gewekt? Lees verder! Tempo Team is op zoek naar een aantal ervaren, nauwkeurig werkende, fulltime beschikbare export documentation representatives voor een opdracht voor langere periode met eventueel uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever. In deze veelzijdige baan ben jij verantwoordelijk voor de correcte en tijdige aanlevering van de diverse exportdocumenten die nodig zijn voor het exporteren en inklaren van goederen. Deze documenten worden bij jou aangevraagd door de collega’s van Customer Care, die de contacten onderhouden met de diverse transporteurs. Wat zijn globaal jouw taken? Aanleveren van exportdocumenten (EX-A, Bill of Lading, NVWA declaration, phytosanitary statements, etc) aan de afdeling Customer Care Verzenden en archiveren van documenten Documenten aanleveren aan internationale KvK’s of ambassades Signaleren van mogelijke knelpunten t.a.v. documentenstroom Voortrekkersrol v.w.b. het intern informeren van de organisatie aangaande aanpassingen in wet- en regelgeving (denk aan de naderende Brexit!) Vastleggen van alle informatie in het C4C systeem

  3 dagen geleden Administratief (Kruiningen)
 • Shop-in-shop medewerker

  "Hallo! Zéker kan ik u meer vertellen over de producten van Delta Fiber. Neem plaats, dan gaan we eens kijken wat ik voor u kan betekenen". Ben jij dit? Heb jij voldoende lef om mensen aan te spreken en vind je het leuk om samen met je klant na te gaan waar zijn/haar behoeftes liggen om deze vervolgens te vertalen naar de producten van Delta Fiber? Hebben wij een mooie job voor je! Lees snel verder.

  3 dagen geleden Marketing en sales (Middelburg)
 • Backoffice medewerker delta fiber

  Ben jij op zoek naar een functie waarbij klantcontact en administratief werk afgewisseld wordt? Ben jij op zeer korte termijn beschikbaar en heb jij affiniteit met telecom producten? Lees dan vooral verder! Delta Fiber biedt naast telefonie, televisie en internet ook Mobiele pakketten aan. Als backoffice medewerker krijg jij de iets complexere vraagstukken die niet a la minute opgelost kunnen worden op de front office. Hierbij komt ook een stuk administratief werk kijken. Op de afdeling heerst een positieve, gezellige sfeer waarbij er een leuke mix is van collega’s. Man, vrouw, jong, iets minder jong, alles is aanwezig. Ter aanvulling van dit team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe medewerkers die op deze afdeling zijn of haar steentje wilt bijdragen. Het is belangrijk in deze functie dat jij communicatief vaardig bent, affiniteit hebt met de producten van Delta Fiber en dat jij goed kan schakelen tussen computerprogramma’s. Om in procedure te komen voor deze functie zal jij ook een tweetal testjes moeten maken en halen (typevaardigheid en multitasking) om zo te kunnen checken of jij de werkzaamheden naar behoren kunt gaan uitvoeren. Wat ga je doen: Je behandelt inkomende vragen per telefoon of mail over facturen en incasso Je gaat aan de slag bij Delta Fiber in Middelburg, op de back office afdeling Je voert administratieve handelingen rondom het proces; mobiele telefonie Je behandelt terugbelverzoeken af Je zult taken oppakken rondom de interne migratie van Delta die op dat moment van belang zijn

  3 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Cadeau inpakker

  De kerstman heeft hulp nodig! Helaas komen de kerstcadeautjes niet vanzelf onder de kerstboom. Daar zit een heel team aan harde werkers achter, die deze cadeaus dagenlang inpakken en er voor zorgen dat iedereen er van kan genieten. Maar dit team is niet groot genoeg. Daarom willen we heel graag jouw hulp vragen! Voor een bedrijf in Yerseke zijn we op zoek naar mensen die tot minimaal 20 december veel uren willen draaien. Je zult uitkomen op zo'n 50 uur per week wat dus betekent dat je even goed kunt sparen! De werkzaamheden bestaan uit het inpakken van cadeaus die vervolgens verstuurd kunnen worden naar de klanten. Aangezien het om lange dagen gaat (tussen 6:00 en 22:00 uur) krijg je van ons een lunch én een diner aangeboden. Heb jij interesse en kun je al deze week starten? Laat het dan snel weten! Ook bij vragen kun je altijd contact opnemen via danielle.geschiere@tempo-team.nl of 0113-223220

  4 dagen geleden Overige (Zierikzee)