Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tempo Team Goes

GOES

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Kraandrijver / heftruckchauffeur

  Jij bent een heftruckchauffeur die op zoek is naar een (nieuwe) job? Je hebt ervaring in het werken met bovenloopkranen en naast je heftruckcertificaat ben je ook in bezit van je geldig VCA? Je bent er wel aan toe om je verder te ontwikkelen? Je bent op korte termijn inzetbaar? Dan zou jij wel eens de geschikte kandidaat kunnen zijn voor de functie heftruckchauffeur / kraandrijver. Wat doe je zoal als heftruckchauffeur / kraandrijver? Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de bovenloopkranen, het aanslaan van lasten, je treedt op als hijscoördinator en bent er verantwoordelijk voor dat de kraan maandelijks gesmeerd wordt. Ervaring hierin is vereist. Je verzorgt de interne transporten op de heftruck Je assisteert de monteurs bij hun diverse onderhoudswerkzaamheden. Het gaat dan om het verzorgen van de benodigde gereedschappen, uitvoeren van reinigingswerkzaamheden, positioneren van componenten, etc.

  een week geleden Logistiek en transport (Borssele)
 • Magazijnmedewerker - administratief

  Ben jij de logistieke topper die wij zoeken? Bij onze opdrachtgever in Borssele hebben wij deze veelzijdige functie open staan. Het gaat om een functie voor langere tijd, een mooi salaris en afwisselende werkzaamheden. Interessant? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? De functie bestaat voor 70% uit administratieve handelingen Je zorgt voor de ontvangst, controle en opslag van de binnenkomende goederen. - In de gaten houden van de voorraad en daarbij speciaal letten op bewaar- en/of gebruikstermijn. - Je geeft op aanvraag goederen uit en als het nodig is, zorg je er voor dat de aangevraagde goederen op de plaats van bestemming komen. - Binnen en buiten werken met grote en kleine goederen en met chemicaliën. - Je weet letterlijk en figuurlijk van aanpakken. Zorgvuldig en veilig werken met oog voor kwaliteit is wat jou typeert.

  een week geleden Logistiek en transport (Borssele)
 • Sales & retentie medewerker

  Voor onze klant Delta Energie zijn wij op zoek naar drie nieuwe collega’s voor het Sales en Retentie team. Heb jij ervaring en affiniteit met telefonisch klantcontact en ben jij op korte termijn beschikbaar? Haal jij voldoening uit sales en vind jij het leuk om klanten binnen te halen en te behouden? Lees dan vooral verder! Het Sales & Retentie Team is onderdeel van Customer Operations en handelt voornamelijk Sales en Retentie (klantbehoud) gerelateerde klantcontacten af. Deze bestaan uit onder andere acquisitie, up- & cross sell gesprekken, servicegesprekken, retentiegesprekken en verificatiecalls voor het kanaal Door2Door. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het verwerken van eventuele annuleringen en opzeggingen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van alle kanalen die ter beschikking zijn. Het team denkt en handelt in termen van sales conversie en excellente klantbeleving. Daarmee wordt een optimale bijdrage geleverd aan waarde verhoging in de executie van DELTA Energie. De werkzaamheden van de Medewerker Sales & Retentie bestaan uit: - Het afhandelen van alle inkomende en uitgaande contacten met betrekking tot sales en retentie gerelateerde vragen over onze Energieproducten en diensten in lijn met de gestelde targets. Contacten worden afgehandeld via telefoon en e-mail. - Het aanmelden van geheel nieuwe klanten. - Het structureel behouden van klanten die de intentie hebben op te zeggen. - Het terugwinnen van klanten die reeds hebben opgezegd. - Voeren van retentie, cross- en upsell gesprekken en het herkennen van verkoopsignalen, zodat klanten meer aan DELTA verbonden worden. - Het behalen van sales targets. - Het beantwoorden van alle verificatiecalls.

  een week geleden Communicatie (Middelburg)
 • Winkeladviseur delta shop goes

  Wil jij investeren in je toekomst en ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij Delta kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Als winkeladviseur ga je aan de slag in de winkel van Delta in Goes. Je staat klaar om de klanten centraal te zetten. Je geeft advies over het assortiment van Delta, zowel voor Telecom als voor Energie. Als klantadviseur houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met de shopmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid en de ontwikkeling van het team in de shop. Wat ga je doen? - Je zorgt voor verkoop van Telecom en Energie producten van Delta en je bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel - Je verleent service: je weet hoe de producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant - Je spot saleskansen - Je zorgt voor relatiebeheer

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Goes)
 • Winkeladviseur delta shop

  Wil jij investeren in je toekomst en ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij Delta kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Als winkeladviseur ga je aan de slag in de winkel van Delta in Middelburg. Je staat klaar om de klanten centraal te zetten. Je geeft advies over het assortiment van Delta, zowel voor Telecom als voor Energie. Als klantadviseur houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met de shopmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid en de ontwikkeling van het team in de shop. Wat ga je doen? - Je zorgt voor verkoop van Telecom en Energie producten van Delta en je bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel - Je verleent service: je weet hoe de producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant - Je spot saleskansen - Je zorgt voor relatiebeheer

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Klantadviseur outbound

  Ben jij dat enthousiaste, klantgerichte verkooptalent? Krijg jij energie van het verzilveren van verkoopkansen? Vind jij het werken met targets een uitdaging waar je graag je tanden in zet? Hebben we 3x ja? Mooi, snel verder lezen dan! Medewerker telesales, dat is jouw officiële nieuwe functienaam, maar wij noemen jou gewoon een telefonisch commercieel talent!

  een week geleden Marketing en sales (Middelburg)
 • Parttime klantadviseur outbound

  Ben jij dat enthousiaste, klantgerichte verkooptalent? Krijg jij energie van het verzilveren van verkoopkansen? Vind jij het werken met targets een uitdaging waar je graag je tanden in zet? Hebben we 3x ja? Mooi, snel verder lezen dan! Medewerker telesales, dat is jouw officiële nieuwe functienaam, maar wij noemen jou gewoon een telefonisch commercieel talent!

  een week geleden Marketing en sales (Middelburg)