Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tempo Team Goes

GOES

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Klantadviseur mkb desk

  Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling? Heb je affiniteit met klantcontact, sales, financiële werkzaamheden en administratief werk? Doe jij jouw uiterste best om mensen te goed mogelijk van dienst te zijn tijdens jouw werk? Sta jij open om jezelf te ontwikkelen op jouw competenties? Vind jij werkplezier belangrijk en wil jij hier jouw steentje in bijdragen? Check, check dubbelcheck? Dan hebben wij een toffe functie voor jou! Wat ga je doen? Je gaat aan de slag op de MKB desk bij Delta Fiber in Middelburg. Je komt te werken op het Klant Contact Centrum in een team van ongeveer 50 collega's en samen zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste informatie. Na een inwerkperiode van ongeveer 4 tot 6 weken, ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard word je ondersteund door je collega's en diverse systemen. Binnen Delta Fiber is te zien dat er een stijging is onder het reguliere consumenten callaanbod met betrekking tot administratieve, financiële en sales/productinformatie vragen. De reguliere Front Office handelt alle klantvragen af maar door de veranderde markt wil Delta ook inspelen op de overige vraagstukken. Per 08-06-2020 en 22-06-2020 zullen er dus twee inwerktrajecten gaan starten voor deze specifieke functie. Het inwerktraject wordt volledig doorbetaald. Op de afdeling heerst een positieve, leuke sfeer. Er wordt hard gewerkt om met het gehele team zo goed mogelijk de klanten van dienst te zijn.

  12 uur geleden Administratief (Middelburg)
 • Productiemedewerker mengerij

  Als Medewerker Mengerij ben je verantwoordelijk voor het produceren en afvullen van lijmen/kitten en smeer- en soldeermiddelen. Dit zijn halffabricaten en eindproducten. Dit alles gebeurd uiteraard volgens gestelde productie- en kwaliteitsnormen, rekening houdend met milieu-, arbo, en veiligheidseisen. Je werkt in een twee ploegendienst. Samen met jouw collega’s en teamleider stellen jullie de prioriteiten en weekplanningen vast, bereiden het mengproces voor, verzamelen hiervoor de juiste productiemiddelen en jij bent verantwoordelijk voor het afwegen en storten van de grond- en hulpstoffen. Verder bestaat de specifieke taalstelling uit: -Het bedienen van de menginstallatie, instellen/bijstellen van de apparatuur, aansluiten, overpompen van charges naar tussenopslagtanks, gereedzetten van kuipen voor verdere verwerking. -Het controleren van gemaakt product conform opgestelde specificatie met behulp van meetinstrumenten, vaststellen wanneer het product gereed is, noteren van pr productiegegevens, signaleren van afwijkingen bij de direct leidinggevende. -Het schoonmaken van apparatuur, (de-)monteren en reinigen van onderdelen, afvoeren van afval e.d. -Het verrichten van benodigde administratieve handelingen. -Verrichten van heftruckwerkzaamheden ter ondersteuning van het productieproces. -In overleg met Quality Assurance corrigeren van het mengproces.

  gisteren Productie (Goes)
 • Machinebediende

  Ervaren machinebediendes die op zoek zijn naar een nieuwe of andere job, lees snel verder! Wat hebben we jou te bieden? Goed salaris? Check Extra lang weekend? Check Leuke werkplek? Check Reiskosten? Check Wat ga je doen? -Je houd je bezig met het afvullen en verpakken van de producten volgens gestelde productie- en kwaliteitsnormen; -Je bereidt het afvulproces voor conform specificaties; -Je zet de emballage gereed; -Het in/omstellen van afvulmachines en het afvullen en verpakken van gereed product; -Afgevuld product controleren en signaleren van afwijkingen waarbij je dit direct meldt bij jouw leidinggevende; -Het verrichten van licht administratieve werkzaamheden; Apparatuur schoonmaken, (de-)monteren en reinigen van onderdelen; -(Ver)storingen signaleren en deze melden bij de leidinggevende en eventueel bespreken met de afdeling Engineering;

  gisteren Productie (Goes)
 • Sales promotor

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied waarbij persoonlijk contact met mensen, sales en klanttevredenheid voorop staan? Ben jij geen kantoormens maar ben jij liever lekker op pad in de buitenlucht? Lees dan vooral verder! Voor onze opdrachtgever Delta Fiber zijn wij op zoek naar twee nieuwe Sales Promoters. Als Sales Promoter heb jij het doel klanten en geïnteresseerden te werven welke niet op eigen initiatief zichzelf aanmelden. Je gaat aan de slag met promotie, leadgeneratie en verkoopactiviteiten op bijvoorbeeld evenementen, beurzen en in winkelgebieden, huis aan huis maar ook op afspraak. Op rustige momenten draai jij mee als promoter in de Delta Shops en op de Telesales afdeling op het kantoor van Delta in Middelburg. Super divers dus en geen dag is hetzelfde! Wat houd een baan in als Sales Promoter? -Je zorgt voor promotie of verkoop van producten en bent aanspreekpunt voor prospects -Bent goed bekend bent met het productaanbod en de werking van producten, uiteraard wordt je door Delta ingewerkt on the job -Vertaalt klantvraag naar een passende oplossingen en legt mogelijkheden helder uit. -Speelt proactief in op gelegenheid om diensten onder de aandacht te brengen en leads te genereren of waar mogelijk te verkopen -Je stelt de juiste behoeftevragen en weet latente behoeften te achterhalen. -Je verleent service: op basis van kennis van producten en diensten waar nodig -Zorgt dat klanten of geïnteresseerden het gesprek verlaten met een lach en een positief beeld -Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen. -Bij gelegenheid kan je ook worden ingezet bij de winkels (Retail) of Telesales (Salesdesk)

  een week geleden Marketing en sales (Middelburg)
 • Klantadviseur retentie

  Ben jij een echte aanpakker, communicatief erg sterk en zeer commercieel gedreven? Word jij blij van goed afgehandelde telefoongesprekken? Dan hebben wij een toffe functie voor jou! Voor Delta Fiber, locatie Middelburg, zijn wij op zoek naar collega's voor de functie van klantadviseur Retentiedesk. Je gaat aan de slag in een team van maximaal 10 directe collega's in een gezellige werkomgeving. De Retentiedesk handelt voornamelijk Save (retentie) gerelateerde klantcontacten af. Daarnaast worden weerstandsgesprekken, servicegesprekken en storing gerelateerde zaken afgehandeld. De belangrijkste producten zijn internet, digitale televisie, telefonie en mobiele telefonie. Wat ga je doen? -afhandelen van alle inkomende en uitgaande contacten -het structureel behouden van klanten -het terugwinnen van klanten die reeds hebben opgezegd -voeren van weerstands gesprekken en het herkennen van verkoopsignalen -het behalen van conversie targets

  een week geleden Administratief (Middelburg)