Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tempo Team Goes

GOES

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Technisch administratief medewerker

  Wij zijn op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker per januari 2020! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden (januari t/m juni 2020) voor 40 uur in de week. Het gaat hier om een grote organisatie circa 400 man die in een technische sector opereert. Voor de afdeling Voorbereiding zijn zij op zoek naar een technisch administratief medewerker die kan ondersteunen voor de aankomende stop in 2020. Als technisch administratief medewerker ben jij mede verantwoordelijk voor de administratie rondom de aankomende stop. Onder jouw takenpakket valt het volgende o.a.: verzorgen van personele aanmeldingen voorbereidingen w.o. planning, agendabeheer vervaardigen en beheren van gegevensbestanden, overzichten, signaleringen en planningen ondersteunen van het opstellen van werkinstructies, procedures, bedrijfsvoorschriften, draaiboeken etc. beheren van diverse technische afdelingsadministraties, lijsten, gegevensbestanden en werkarchieven vervaardigen van periodieke standaard rapportages en meerdere administratieve taken Er wordt van je verwacht dat je zeer secuur te werk gaat en ervaring hebt met ERP systemen.

  5 dagen geleden Administratief (Borssele)
 • Productiemedewerker mengerij

  Voor onze opdrachtgever Bison International zijn wij per februari op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Mengerij. De vacature staat uit ter uitbreiding van het team. Bison International valt onder de Bolton Adhesives groep. Bolton Adhesives delivers the best gluing, bonding and sealing products for any application. From pupils at school or DIY'ers at home to professional users, for all stages in life. Bolton Adhesives carries five prominent brands :?UHU,?Bison,?Griffon,?Bostik?and Air Max. Over the years, these brands have made the lives of every household, DIYer and professional easier by developing a range of innovative adhesives and glues.? Als Medewerker Mengerij ben je verantwoordelijk voor produceren en afvullen van lijmen/kitten en smeer- en soldeermiddelen. Dit zijn halffabricaten en eindproducten. Dit alles gebeurd uiteraard volgens gestelde productie- en kwaliteitsnormen, rekening houdend met milieu-, arbo, en veiligheidseisen. Je werkt in een twee ploegendienst. Samen met jouw collega’s en teamleider stellen jullie de prioriteiten en weekplanningen vast, bereiden het mengproces voor, verzamelen hiervoor de juiste productiemiddelen en ben jij verantwoordelijk voor het afwegen en storten van de grond- en hulpstoffen. Verder bestaat de specifieke taalstelling uit: Het bedienen van de menginstallatie, instellen/bijstellen van de apparatuur, aansluiten, overpompen van charges naar tussenopslagtanks, gereedzetten van kuipen voor verdere verwerking. Het controleren van gemaakt product conform opgestelde specificatie met behulp van meetinstrumenten, vaststellen wanneer het product gereed is, noteren van productiegegevens, signaleren van afwijkingen bij de direct leidinggevende. Het schoonmaken van apparatuur, (de-)monteren en reinigen van onderdelen, afvoeren van afval e.d. Het verrichten van benodigde administratieve handelingen. Verrichten van heftruckwerkzaamheden ter ondersteuning van het productieproces. In overleg met Quality Assurance corrigeren van het mengproces.

  5 dagen geleden Productie (Goes)
 • Backoffice medewerker mobiel

  Ben jij op zoek naar een functie waarbij klantcontact en administratief werk afgewisseld wordt? Ben jij op zeer korte termijn beschikbaar en heb jij affiniteit met telecom producten? Lees dan vooral verder! Voor onze opdrachtgever Delta Fiber Middelburg zijn wij per direct op zoek naar twee nieuwe collega’s die het team komen versterken van Delta Mobiel op de afdeling Backoffice. Delta is keihard aan de weg aan het timmeren en is Nederland blauw aan het kleuren. Hierdoor kunnen zij dus heel hard twee nieuwe toppers gebruiken. Delta Fiber biedt naast telefonie, televisie en internet ook Mobiele pakketten aan. Als Backoffice Medewerker Mobiel krijg jij de iets complexere vraagstukken die niet a la minute opgelost kunnen worden op de Front Office. Hierbij komt ook een stuk administratief werk kijken. Op de afdeling heerst een positieve, gezellige sfeer waarbij er een leuke mix is van collega’s. Man, vrouw, jong, iets minder jong, alles is aanwezig. Ter aanvulling van dit team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe medewerkers die op deze afdeling zijn of haar steentje wilt bijdragen. Het is belangrijk in deze functie dat jij communicatief vaardig bent, affiniteit hebt met de producten van Delta Fiber (vooral dus mobiele telefonie) en dat jij goed kan schakelen tussen computerprogramma’s. Ook is het belangrijk dat jij beschikt over analytisch vermogen. Om in procedure te komen voor deze functie zal jij ook een tweetal testjes moeten maken en halen (typevaardigheid en multitasking) om zo te kunnen checken of jij de werkzaamheden naar behoren kunt gaan uitvoeren. Wat ga je doen: Je behandelt inkomende vragen per telefoon of mail over contracten, facturen en incasso Je gaat aan de slag bij Delta Fiber in Middelburg, op de Backoffice afdeling Mobiel Je voert administratieve handelingen rondom het proces; mobiele telefonie Je behandelt terugbelverzoeken af Je zult taken oppakken rondom de interne migratie van Delta die op dat moment van belang zijn Samen met jouw collega’s draag jij zorg voor een uitstekende service zodat de klanten goed geholpen worden

  5 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Assemblagemedewerker

  Fulltime aan de slag tot circa half augustus? Werken volgens een vast rooster én tegen prima verdiensten? Beheers je de nederlandse of engelse taal en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan kun je via Tempo-Team aan de slag als assemblagemedewerker bij VDL Hapro te Kapelle. Assemblagemedewerker? Wat doe je dan? Als assemblagemedewerker of productiemedewerker bij VDL Hapro te Kapelle verwerk je allerlei handelingen aan een dakkoffer voordat hij de doos in gaat en klaar is voor verkoop. Hierbij moet je denken aan sluitingen monteren, scherpe randen afbramen, scharnieren monteren, bestickering van de dakkoffer en een eindcontrole uitvoeren. Jouw werk is in de zomervakantie zichtbaar op iedere auto! Eigen vervoer is niet nodig, ook met openbaar vervoer kun je op locatie komen.

  een week geleden Productie (Kapelle)
 • Front office medewerker

  Heb jij graag telefonisch contact met klanten? Heb je affiniteit met sales en commercie? Doe jij jouw uiterste best om mensen te goed mogelijk van dienst te zijn tijdens jouw werk? Sta jij open om jezelf te ontwikkelen op jouw competenties? Vind jij werkplezier belangrijk en wil jij hier jouw steentje in bijdragen? Dan hebben wij een toffe functie voor jou! ? Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als klantadviseur bij Delta Fiber in Middelburg. Je komt te werken op het Klant Contact Centrum in een team van ongeveer 40 collega's en samen zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste informatie. Na een inwerkperiode van ongeveer 4 tot 6 weken, ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard word je ondersteund door je collega's en diverse systemen. In de functie als klant contact centrum medewerker ben jij degene die alle binnenkomende telefoontjes aanneemt. Als eerste aanspreekpunt beoordeel jij of jij de klant optimaal kunt helpen door alle kennis die jij opgedaan hebt in de training en in jouw dagelijkse werk. Herken jij een sterk verkoopsignaal? Dan speel je hier uiteraard op in. Je kunt vragen krijgen over diverse zaken, zoals financiën, storingen en vragen over de producten van Delta Fiber. Op de afdeling heerst een positieve, leuke sfeer. Er wordt hard gewerkt om met het gehele team zo goed mogelijk de klanten van dienst te zijn.

  een week geleden Administratief (Middelburg)
 • Productiemedewerker kunststof

  Heb jij recente ervaring in de productie en draai jij je hand niet om voor het werken met machines? Ben jij vanaf februari 2020 fulltime beschikbaar en vindt je het prettig om in 2-ploegen te werken? Hebben we 4x ja? Mooi! Dan hebben we bij Tempo-Team een mooie job voor je. Als medewerker kunststof, wat ga je dan doen? Iedere zomer zie je ze volop, auto’s met daarop een dakkoffer. Ideaal voor vakantie, verhuizing, of wat je er ook maar in kwijt wil. Maar zo’n dakkoffer, ooit weleens bij stil gestaan hoe die gemaakt wordt? Dat begint dus bij de medewerker kunststof! Je werkt aan een machine waar je een kunststof plaat in de machine plaatst waarbij deze zich vormt tot het dak of de bodem van de koffer. Wanneer de vorm uit de machine komt, verricht je nog een aantal handelingen, alvorens dit onderdeel door gaat naar de afdeling assemblage. Denk o.a. aan het frezen en afbramen van de randen. Jij legt dus de basis voor een solide dakkoffer!

  een week geleden Productie (Kapelle)
 • Machinebediende

  Ervaren machinebediendes die op zoek zijn naar een nieuwe of andere job, lees snel verder! Wat hebben we jou te bieden? Goed salaris? Check Extra lang weekend? Check Leuke werkplek? Check Reiskosten? Check Wat ga je doen? Je houd je bezig met het afvullen en verpakken van de producten volgens gestelde productie- en kwaliteitsnormen; Je bereidt het afvulproces voor conform specificaties; Je zet de emballage gereed; Het in/omstellen van afvulmachines en het afvullen en verpakken van gereed product; Afgevuld product controleren en signaleren van afwijkingen waarbij je dit direct meldt bij jouw leidinggevende; Het verrichten van licht administratieve werkzaamheden; Apparatuur schoonmaken, (de-)monteren en reinigen van onderdelen; (Ver)storingen signaleren en deze melden bij de leidinggevende en eventueel bespreken met de afdeling Engineering;

  een week geleden Productie (Goes)