Tempo Team Goes

U kunt zich inschrijven via www.tempo-team.nl, onder de tab 'Contact -> Inschrijven'.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of even binnen komen lopen.

Vergeet u niet uw paspoort/ID-kaart en CV mee te nemen als u voor een intake komt!

Bekijk op www.tempo-team.nl onze actuele vacaturebank.

Westwal 11
4461 CM GOES
0113-223220 (thuis), 0113-223220 (werk)

Wij hebben 13 vacatures voor jou

 • Toezichthouder sterelisatie

  Wat zijn je taken? Je controleert aanwezigheid van materialen en (hulp)stoffen o.b.v. werkopdrachten en productiegegevens en specificaties, meldt tekorten bij leidinggevende ? start sterilisatie-installatie op; instellen volgens instructies en normen (o.a. sterilisatietijd, temperatuur, drukvloeistofniveau, in- en uitvoersnelheid, hoogte- en vacuümdetector, afblaasunits) ? controleert sterilisatie-installatie op werking, draait proef en stelt bij instellingen bij indien nodig ? productiegegevens en specificaties zijn gecontroleerd ? juiste benodigde materiaal en hulpstoffen zijn tijdig aanwezig ? machine is volgens normen in-/bijgesteld en getest op juiste werking Uitvoering en bedient de sterilisatie-installatie en bewaakt het sterilisatieproces a.d.h.v. gegevens op het bedieningspaneel alsmede op visuele basis en corrigeert instellingen tijdens proces Registratie en ondersteuning ? registreert informatie m.b.t. sterilisatiegegevens, correctiemaatregelen, storingen, kwaliteit e.d. en bespreekt voortgang en bijzonderheden met collega’s bij ploegwisseling ? ondersteunt mede tijdelijke en minder ervaren collega's in werkuitvoering en deelt algemene en specialistische kennis en ervaring m.b.t. sterilisatie-installatie ? gegevens m.b.t. het sterilisatieproces zijn correct geregistreerd ? tijdelijke/minder ervaren collega's adequaat begeleid en ondersteund ? kennis, informatie en ervaring wordt actief gedeeld met collega's Onderhoud en voert werkzaamheden uit t.b.v. het schoon en netjes houden van machines en werkomgeving; doet dit op eigen initiatief of o.b.v. schema’s, opdrachten of aanwijzingen van leidinggevende.

  een week geleden Productie (Goes)
 • Magazijn/ chauffeur b rijbewijs

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht waarmee je de komende twee weken wat kunt bijverdienen? Steek jij graag de handen uit de mouwen en ga jij graag nauwkeurig te werk? Vind je het leuk om producten rond te brengen bij klanten? Dan is deze fulltime baan echt iets voor jou! Binnen een groeiend bedrijf in Goes zoeken we magazijnmedewerkers/bezorgers die voor minimaal twee weken een aantal zieken kunnen vervangen.   Wat ga je doen? Je kunt binnen het bedrijf flexibel ingezet worden. Heb je meer interesse in het magazijnwerk dan in het bezorgwerk of andersom? Geen probleem! Dan wordt hier rekening mee gehouden. Het magazijnwerk bestaat uit het op orde houden van het magazijn, orderpicken, voorraad bijhouden, enzovoorts. Bij het bezorgwerk komt ook een stukje klantcontact kijken waarbij je de producten met een bestelbus aflevert. Wat krijg je van ons? Een gezellige werkomgeving met leuke collega’s; Afwisselende taken binnen je functie; Een tijdelijke opdracht waarbij je twee weken lekker wat bij kunt verdienen; Een bestelbus van de zaak waarmee je producten gaat rondbrengen; Werktijden van 9:00 tot 18:00 waarbij je in het weekend vrij bent. Wie zoeken wij? Je bent fulltime beschikbaar van 9 tot sowieso 27 september Je hebt minimaal MBO niveau denk- en werkniveau; Je hebt een B rijbewijs; Je spreekt Nederlands. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan direct!! Bel: 0113 223 220 Mail: Jordi.van.veen@tempo-team.nl

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Machinebediende/ operator

  Wij zijn opzoek naar productietoppers! Hierbij vervul je de functie als machine bediende / operator. Ze zorgt dat lijnen gestructureerd en zonder storingen of vastlopers door blijven draaien. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor de wisseling in verpakkingsmaterialen. Wij staan ook open voor starters met een technische/ productie achtergrond of vooropleiding. Interesse in deze functie of meer informatie over deze functie? Bel: 0113 223 220 Mail direct naar: Jordi.van.veen@tempo-team.nl

  een week geleden Productie (Yerseke)
 • Senior financieel medewerker

  Voor deze vacature kom je direct in dienst bij de opdrachtgever middels een jaar contract! Geen tussenkomst van ons als detacheringsbureau! Ben jij die enthousiaste allround financieel administrateur die samen werkt aan een sluitende boekhouding binnen een snelgroeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie zorg je ervoor dat de boekhoudingen van de verschillende BV’s accuraat worden bijgehouden en tijdig (maandelijks) worden afgesloten. Daarnaast ondersteun je het hoofd van de afdeling bij ad hoc vraagstukken. Om dit voor elkaar te krijgen bestaan je verantwoordelijkheden o.m. uit: het aansturen en ook operationeel ondersteunen van teamleden ten behoeve van de financiële maandafsluitingen van meerdere administraties; het blijvend verbeteren van processen gericht op efficiency en het waarborgen van interne controle maatregelen; het aansturen en begeleiden van projecten op operationeel gebied (o.a. automatisering bankverwerking, optimaliseren van documentenstromen, inrichting van boekhoudprocessen); het mede verzorgen van financiële en productierapportages; debiteurenbeheer (interne en externe afstemming in binnen- en buitenland, procesbewaking en coördinatie, structureren, hands-on ondersteuning), alsmede het verzorgen van stuurrapportages; het bewaken van operationele cash flow stromen; het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen (door digitale verwerking) en optimaliseren van het verwerkingsproces; het voorbereiden en controleren van uitgaande betalingen; het controleren op bankenadministratie en oplossen van complexe vraagstukken op dit gebied, tevens hands-on bij het coderen en verwerken van bankmutaties. Jouw profiel: Je beschikt over minimaal een afgeronde administratieve opleiding op MBO 4-niveau; Ervaring op administraties van grotere (productie) ondernemingen is een must; Gedegen kennis van Engels, kennis van Frans, Duits is een pré; Een grote mate van accuratesse, zelfstandigheid en aansturend vermogen; Uitstekende kennis van Excel is een must. Wat bieden wij? Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid; Een dynamische en uitdagende werkomgeving; Bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is; Waar ruimte is voor eigen ontwikkeling; Met een marktconform salaris volgens CAO voor de groente- en fruit verwerkende industrie; Een eindejaarsuitkering; 25 vakantiedagen; En 9,5 ADV- dagen. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? En lijkt het jou leuk om als Senior Financieel Administrateur te gaan werken? Solliciteer dan direct! Ook wanneer je vragen hebt, kun je altijd even contact opnemen.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Administatief medewerker

  Ben jij een administratieve topper en sowieso de komende 3 maanden fulltime beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Wegens overgang naar een nieuw systeem, zoeken wij een administratieve kracht die de gegevens van het ene naar het andere systeem kan overzetten. Denk hierbij aan klantgegevens & afspraak gegevens voor onze monteurs. Dit vraagt wat secuurheid in de werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je onze verkoop binnnendienst bij het opstellen van offertes en beantwoorden van de mailbox. Wat krijg je van ons? Salaris tussen de 2350 en 2550 o.b.v. fulltime Reiskosten vergoeding Leuke nieuwe collega's Nieuwe ervaring en ontwikkelingsmogelijkheden. Denk jij dat je geschikt bent om ons te komen ondersteunen? Of wil je wat meer informatie? Bel dan direct naar 0113 223 220 of mail je CV naar Jordi.van.veen@tempo-team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • (junior) agronomist lamb weston / meijer

  Heb jij een afgeronde HAS of WUR opleiding? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de landbouwsector? Ben jij analytisch en communicatief sterk? Wil jij graag aan de slag bij een grote internationale organisatie? Lees dan vooral verder! Voor onze opdrachtgever Lamb Weston / Meijer zijn wij op zoek naar een (junior) Agronomist. Deze functie staat open ter vervanging van zwangerschapsverlof.

 • Medewerker technische dienst

  Wat ga je doen als medewerker TD? Samen met je collega ben je hét aanspreekpunt voor de medewerkers wanneer er storingen zijn binnen de fabriek of wanneer er onderhoud gepleegd moet worden. Op dit moment wordt er volop geïnnoveerd en ook hier heb jij een actieve rol qua meedenken over verbeteringen. Het up-to-date houden van de gereedschappen en zorgen voor tijdige keuringen, hoort vanzelfsprekend ook tot jouw takenpakket. Kortom: veelzijdig en veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief!

  een week geleden Techniek (Kapelle)
 • Klantadviseur zakelijk servicedesk delta fiber

  Heb jij affiniteit met de Telecom markt? Word jij blij van het doorgronden van (technische) issues en zit klantgerichtheid in jouw DNA? Check dan deze vacature Delta Fiber loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Delta Zakelijk is er voor alle ondernemers en is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. De aanpak is persoonlijk en service gericht. Wat ga je doen? Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen geef jij klanten excellente service en zorg je hiermee voor een hoge klanttevredenheid. Afhandelen van storingen en / of andere service vragen via diverse kanalen (telefoon, e-mail, brief, online, chat) Voeren van commerciele retentie, cross- en upsell gesprekken Zelfstandig verwerken van complexere operationele uitval en / of storingen Het afhandelen van complexe vragen, verzoeken en klachten Een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van processen en systemen

 • Shopadvisor delta winkel

  Wil jij investeren in je toekomst en ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij Delta kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Je krijgt volop kansen om jezelf te onwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Wat ga je doen? Als klantadviseur ga je aan de slag in de winkel van Delta in Middelburg. Je staat klaar om de klanten centraal te zetten. Je geeft advies over het assortiment van Delta, zowel voor Telecom als voor Energie. Als klantadviseur houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met de shopmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid en de ontwikkeling van het team in de shop. Je zorgt voor verkoop van Telecom en Energie producten van Delta en je bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel Je verleent service: je weet hoe de producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant Je spot saleskansen Je zorgt voor relatiebeheer

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Middelburg)
 • Klant contact center medewerker delta fiber

  Heb jij graag telefonisch contact met mensen? Heb je affiniteit met sales en commercie? Doe jij jouw uiterste best om mensen te goed mogelijk van dienst te zijn tijdens jouw werk? Sta jij open om jezelf te ontwikkelen op jouw competenties? Vind jij werkplezier belangrijk en wil jij hier jouw steentje in bijdragen? Dan hebben wij een toffe functie voor jou! Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als klantadviseur bij Delta Fiber in Middelburg. Je komt te werken op het Klant Contact Centrum in een team van ongeveer 30 collega's en samen zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste informatie. Na een inwerkperiode van ongeveer 4 tot 6 weken, ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard word je ondersteund door je collega's en diverse systemen. In de functie als klant contact centrum medewerker ben jij degene die alle binnenkomende telefoontjes aanneemt. Als eerste aanspreekpunt beoordeel jij of jij de klant optimaal kunt helpen door alle kennis die jij opgedaan hebt in de training en in jouw dagelijkse werk. Herken jij een sterk verkoopsignaal? Dan speel je hier uiteraard op in. Je kunt vragen krijgen over diverse zaken, zoals financiën, storingen en vragen over de producten van Delta Fiber. Op de afdeling heerst een positieve, leuke sfeer. Er wordt hard gewerkt om met het gehele team zo goed mogelijk de klanten van dienst te zijn.

  een week geleden Administratief (Middelburg)
 • Medewerker klantenservice retentiedesk delta fiber

  Ben jij een echte aanpakker, communicatief erg sterk en commercieel gedreven? Word jij blij van goed afgehandelde telefoongesprekken? Dan hebben wij een toffe functie voor jou! Voor Delta Fiber in Middelburg zijn wij op zoek naar een Medewerker Retentiedesk. Je gaat aan de slag in een team van maximaal 10 directe collega’s in een gezellige werkomgeving. De Retentiedesk handelt voornamelijk Sales en Save (retentie) gerelateerde klantcontacten af. Daarnaast worden acquisitie, up- & cross sell gesprekken, servicegesprekken en storingsgerelateerde zaken afgehandeld. De belangrijkste producten zijn internet, digitale televisie, telefonie en mobiele telefonie. Dit ga je doen Afhandelen van alle inkomende en uitgaande contacten Het structureel behouden van klanten Het terugwinnen van klanten die reeds hebben opgezegd Voeren van retentie, cross- en upsell gesprekken en het herkennen van verkoopsignalen Het behalen van sales target

  een week geleden Administratief (Middelburg)
 • Sjouwers gezocht!

  Zin om een dag flink aan te pakken tegen prima verdiensten? Mooi! Dan hebben wij op 24, 25 óf 26 september een leuke job voor jou! Voor een bedrijf in Middelburg hebben we 4 fysiek fitte krachten nodig die handmatig pallets willen overpakken met daarop 25 kg zakken. Verder worden er wat hand- en spandiensten verricht zoals verwijderen van prints van zakken, sealen, enz.

  een week geleden Overige (Middelburg)
 • Administatief medewerker

  Ben jij een administratieve topper en sowieso de komende 3 maanden fulltime beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Wegens overgang naar een nieuw systeem, zoeken wij een administratieve kracht die de gegevens van het ene naar het andere systeem kan overzetten. Denk hierbij aan klantgegevens & afspraak gegevens voor onze monteurs. Dit vraagt wat secuurheid in de werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je onze verkoop binnnendienst bij het opstellen van offertes en beantwoorden van de mailbox. Wat krijg je van ons? •Salaris tussen de 2350 en 2550 o.b.v. fulltime •Reiskosten vergoeding •Leuke nieuwe collega's •Nieuwe ervaring en ontwikkelingsmogelijkheden. Denk jij dat je geschikt bent om ons te komen ondersteunen? Of wil je wat meer informatie? Bel dan direct naar 0113 223 220 of mail je CV naar Jordi.van.veen@tempo-team.nl

  een week geleden Administratief (Goes)
Tempo Team Goes

Westwal 11
4461 CM GOES
0113-223220 (thuis), 0113-223220 (werk)