Strandpav. Scheldezicht

t.a.v. Rob Vernooij
t.a.v. Rob Vernooij

Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust tussen Zoutelande en Westkapelle in de Joossesweg. Een plek waar je lekker kunt eten met een fantastisch uitzicht op de Noordzee.

In het seizoen van 2017 zijn wij vanaf 24 maart tot 6 november elke dag geopend vanaf 10:30
In de wintermaanden zijn wij ook de weekeinden geopend van vrijdag t/m zondag en in de vakantie's zoals de voorjaarsvakantie, carnaval en met de Kerstvakantie vanaf tweede kerstdag. En met uitzondering op 1 januari en van 6 januari t/m 2 februari 2018 zijn wij helemaal gesloten.

Joossesweg 1
4361KB WESTKAPELLE
0118-571239 (thuis), 0118-571239 (werk), 06-19616979 (mobiel)

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Keukenhulp (fulltime of parttime)

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe keukenhulp/kok, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Zowel een fulltime dienstverband als een parttime dienstverband is mogelijk. Strandpaviljoen Scheldezicht is vanaf heden elke dag geopend tot en met de eerste week van november. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart.

  3 dagen geleden Horeca (Westkapelle)
 • Fulltime bediening of barmedewerker (4/5 dagen)

  Lijkt het jou altijd al is leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een fulltime bedieningsmedewerker voor 4 of 5 dagen in de week. Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Het strandpaviljoen is gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de eerste week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. Wij zoeken een fulltime bedieningsmedewerker, die graag ons team wil komen versterken. Afhankelijk van de wensen is een 4 daagse of een 5 daagse werkweek mogelijk. Als bedieningsmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor bedienen van de gasten van het strandpaviljoen. Je zult verschillende taken binnen het bedieningsaspect uitvoeren. Onze inzet is een langdurige samenwerking.

  een week geleden Horeca (Westkapelle)
 • Uitdagende baan als sous-chef op het strand

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe sous-chef, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen tussen Zoutelande en Westkapelle en gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende menukaart.

  4 weken geleden Horeca (Westkapelle)
 • Kok / keukenhulp (zowel fulltime als parttime)

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe kok/keukenhulp, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Zowel een fulltime dienstverband als een parttime dienstverband is mogelijk. Strandpaviljoen Scheldezicht is gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart.

  4 weken geleden Horeca (Westkapelle)
Strandpav. Scheldezicht

Joossesweg 1
4361KB WESTKAPELLE
0118-571239 (thuis), 0118-571239 (werk), 06-19616979 (mobiel)