Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Strandhotel Cadzand-Bad

CADZAND

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Front office & back office medewerker

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij bijdragen aan het succes van het Strandhotel? Wil jij deel uitmaken van een jong en dynamisch team? Wij zijn op zoek naar een front office & back office medewerker.  Als front office medewerker ben jij de gastvrouw/-heer van het Strandhotel. Dagelijks sta je gereed om onze gasten te verwelkomen, in- en uit te checken, te assisteren bij de ve...

    een week geleden Horeca (Cadzand)
Het Strandhotel is volledig vernieuwd en heeft een jong en enthousiast team. Het hotel blijft zich ontwikkelen en is op zoek naar nieuwe teamleden om onze gasten een heerlijk verblijf te kunnen geven.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.849 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.