Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Start People Zeeland

t.a.v. Goes

Wij hebben 13 vacatures voor jou

 • Programmeur apllicaties

  Als fulltime programmeur voor onbepaalde tijd werk je samen met drie collega’s. Inclusief de ICT manager op de ICT afdeling van dit dynamische bedrijf. Door goed samen te werken in het team, gaan jullie voor het optimale resultaat elke dag. Daarnaast ben jij in staat om uiteraard ook zelfstandig te kunnen werken. Behalen van deadlines en flexibiliteit horen natuurlijk bij deze functie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het programmeren van applicaties in een ERP/MES/CNC omgeving. Kortom een veelzijdige functie waar jij jezelf verder in kunt ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om functiegerelateerde opleidingen/cursussen te volgen.

  4 dagen geleden ICT (Goes)
 • Operator productie

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Goes, zijn wij op zoek naar operator voor de productie afdeling. Heb jij interesse in een functie als Operator voor lange termijn? Lees dan snel verder! Als Productieoperator ben je verantwoordelijk voor optimale resultaat van een productielijn. In deze functie voer je ook technisch onderhoud uit, voer je grondstoffen aan en zorg je voor een kwalitatief goed eindproduct. De Productieoperator werkt in een tweeploegendienst. Je hebt een breed takenpakket en verantwoordelijkheden met onder andere de volgende werkzaamheden: - Volgens recept juist instellen van de productielijnen, deze bijstellen indien de kwaliteit afwijkend is ten opzichte van de specificatie voor de gewenste productkwaliteit. - Nauwkeurig volgens de geplande volgorde de grondstof verwerken tot eindproduct. - Premix van smaakingrediënt bereiden met gebruik van geautomatiseerde productielijn. - Controleren en borgen van de kwaliteit van het eindproduct. - Schoonmaken van de productielijnen, bijhouden van een schone werkplek (HACCP), - Voedselveiligheid in de productielijn borgen. - Uitvoeren van 1ste lijns onderhoud, eenvoudige verstoringen in het geautomatiseerde proces oplossen.

  4 dagen geleden Productie (Goes)
 • Apothekersassistent productie

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar een Apothekersassistent Productie. In deze functie als Apothekersassistent Productie verricht je werkzaamheden op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen voor de aangesloten ziekenhuizen, andere gezondheidsinstellingen en derden, en lever je een bijdrage aan het documentbeheersysteem ten behoeve van de kwaliteit. De nadruk in deze functie van Assistent Apotheker ligt op het bereiden van geneesmiddelen. Het werken in consignatiedienst is onderdeel van de functie. Dit uiteraard tegen een vergoeding.

  4 dagen geleden Zorg en welzijn (Goes)
 • Teamleider engineering

  In deze uitdagende en afwisselende functie als Teamleider Engineering voor onbepaalde tijd heb je dagelijkse leiding over de afdeling engineering, welke uit zes medewerkers bestaat. Dit team werkt aan diverse projecten waarin het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige constructies centraal staat. De projecten variëren van bordessen en leuningen tot aan silo’s en transportbanden. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit het plannen, coördineren en leiding geven aan de afdeling. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de capaciteiten van de afdeling optimaal ingezet worden op de projecten. Je houdt toezicht op de planning en voortgang van werkzaamheden en bent de schakel tussen engineering en de constructie werkplaats. Tevens ben je verantwoordelijk om verbeteringen door te voeren om uiteindelijk efficiënter en effectiever te kunnen handelen. Naast het leidinggeven werk je zelf mee als tekenaar/constructeur om samen met het team technische vraagstukken uit te werken. Je bent medeverantwoordelijk voor een project, welke binnen de beschikbare tijd en kosten gerealiseerd dient te worden. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, uitwerken en administratief afwerken van de verschillende constructies en installaties binnen de machinebouw. In deze functie ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Het doen van interne bestellingen van materialen t.b.v.. de getekende producten behoort bij de functie, evenals het vastleggen van tekeningen, gegevens e.d. in onze ERP en CAD systemen. Kortom een zeer uitdagende functie met veel variatie!

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Technisch tekenaar

  Een grote dosis enthousiasme en technisch inzicht, dat is precies wat je nodig hebt in deze functie. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime tekenaar van detailtekeningen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het tekenwerk. Daarnaast zorg je voor een optimaal gebruik van materialen, waarbij je de kosten nauwlettend in de gaten houdt. Tevens weet je jouw eigen tijdsindeling te regelen en krijg jij het voor elkaar om alle taken tijdig en juist uit te voeren. Hieronder lees je met wat voor taken je concreet te maken krijgt: - Uitwerken van detailtekeningen ten behoeve van prefab elementen aan de hand van interne orderbevestigingen; - Contact hebben met aannemers over benodigde gegevens bij projecten; - Aanvragen van statische constructieberekeningen; - Signaleren van wijzigingen en mutaties binnen de opdrachten; - Beantwoorden van technische- en projectspecifieke vragen aan de klant.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Operator

  Pas jij helemaal in de bouw- en transportwereld? Dat komt goed uit, want dat is waar je in terecht komt als fulltime operator bij onze opdrachtgever. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de bediening van de geautomatiseerde betoncentrale. Daarnaast krijg je te maken met de volgende werkzaamheden: - betonorders op tijd klaarmaken aan de hand van de logistieke dagplanning; - schoonmaken van de betonmenger; - verrichten van kleine reparaties wanneer dat nodig is. Verder heb je vaak (telefonisch) contact met de betonmixerchauffeurs, de bedrijfsleider, de laborant en natuurlijk de klanten. Over het bedrijf Je komt te werken in een ervaren team van een tiental medewerkers, waarvan de meeste betonmixerchauffeurs zijn. Je vormt een hecht team met de transportplanner. Onze opdrachtgever produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten vanuit de betoncentrale in Vlissingen. Ze beschikken over een moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale. Ook hebben ze een aangepast wagenpark en een eigen laboratorium. Ze richten zich met name op woningbouw utiliteitsbouw en infrastructurele projecten op Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland.

  4 dagen geleden Productie (Vlissingen)
 • Mechanisch operator

  Een harde werker met technisch inzicht. Dat is wat wordt gevraagd voor deze fulltime functie als mechanisch operator. In deze functie kom je te werken bij onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen. Je gaat werken op een moderne recyclingsinstallatie. Hier voer je visuele controles uit om het proces optimaal te laten verlopen. Verder bestaat jouw werk uit het volgende: - aanpassen van instellingen als dat nodig is; - nemen van monsters en uitvoeren van controles; - doorlopen van de installatie en deze storingsvrij houden.

  4 dagen geleden Productie (Terneuzen)
 • Medewerker technische dienst

  Ben jij zeer technisch aangelegd en in het bezit van de nodige ervaring ? Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker technische dienst voor onbepaalde tijd bij onze opdrachtgever in de buurt van Vlissingen. Na een intensieve inwerkperiode krijg jij, samen met je collega, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren: - Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch); - (Preventief) onderhoud aan de machines; - Ombouwen van productie/inpak machines en transportbanden; - Administratie van je activiteiten.

  4 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Software engineer

  Zelfstandig werken in een leuk en dynamisch bedrijf, goede arbeidsvoorwaarden en verantwoordelijkheden. Klinkt dit als muziek in de oren ? Voor onze opdrachtgever in de buurt van Terneuzen zoeken wij een gedreven fulltime Software engineer voor onbepaalde tijd. Het betreft een zelfstandige functie binnen de afdeling engineering, waarbij de nadruk ligt op ontwerpen van nieuwe software applicaties en het verbeteren en aanpassen van al bestaande software applicaties. Over het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van het produceren van palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Het team bestaat uit meer dan 70 medewerkers die dag in en dag uit voor het optimale resultaat gaan. Dit allen te samen in een moderne, goed geoutilleerde vestiging in de buurt van Terneuzen. Kwaliteit en service dragen zij als bedrijf naar buiten, Zij zijn een onderdeel van een groot Amerikaans bedrijf.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Service engineer

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime Service engineer voor onbepaalde tijd. Zie jij jezelf in dit plaatje passen ? Lees dan snel verder! De nadruk bij de functie van service engineer ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van service werkzaamheden bij de klanten wereldwijd, het verrichten van montage- en assemblagewerkzaamheden van onze machines in de werkplaats en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten. De service engineers vliegen de hele wereld over en komen in contact met veel verschillende culturen. Over het bedrijf: Onze opdrachtgever is een vooraanstaande producent van palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Zij werken vandaag de dag in een moderne, goed geoutilleerde vestiging in de omgeving van Terneuzen. Je werkt hier samen in enthousiast en gedreven team van onder meer 70 medewerkers. Zij staan bekend in de markt om de kwaliteit en service. Verder zijn zij onderdeel van een groot Amerikaans bedrijf.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Montagemedewerker

  Ben jij technisch aangelegd, werk jij graag in een informeel team en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de buurt van Terneuzen zijn wij op zoek naar een fulltime montagemedewerker voor onbepaalde tijd. Het werk bestaat uit twee delen: Voormontage: - Het monteren van complete rollenbanen en transportbanden; - Het verrichten van montage - en assemblagewerkzaamheden van onderdelen van de machines in de werkplaats; - Het bekabelen van complete palletiseermachines; - Het aansluiten van diverse motoren, sensors, e.d; - Het aansluiten van besturingskasten. Eindmontage: - Het afstellen en aftesten van de gemonteerde machine onderdelen en/of van complete palletiseermachines. Tevens het plaatsen en opleveren bij onze klanten wereldwijd. Je bent werkzaam in een team met een aantal collega’s. De werkzaamheden vinden plaats in een moderne, goed uitgeruste montagehal en soms op locatie wereldwijd. Je wordt aangestuurd door de leidinggevende van je afdeling. Over het bedrijf: Onze opdrachtgever is een vooraanstaande producent van palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Momenteel werken zij in een moderne, goed geoutilleerde vestiging in de buurt van Terneuzen met een enthousiast en gedreven team van ruim 70 medewerkers. Kwaliteit en service staat hier hoog in het vaandel. Zij zijn een onderdeel van een groot Amerikaans bedrijf.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Technisch medewerker

  Jij kan gaan werken in een nieuwe functie bij onze opdrachtgever! We zoeken een allround medewerker voor de technische dienst die overal kan worden ingezet. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid voor het technische reilen en zeilen van de organisatie. Alle apparatuur, installaties en voorzieningen worden jou volledig toevertrouwd. Je krijgt in deze functie onder andere te maken met de volgende werkzaamheden: - Uitvoeren van periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden; - Lokaliseren en oplossen van storingen; - Verrichten van onderhoud en reparaties aan verschillende machines; - Actief meedenken over optimaliseren van machines. Het gaat hierbij om een fulltime functie in dagdienst. Hierbij is het wel belangrijk dat je oproepbaar bent, indien zich een storing voordoet.

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Assistent management

  Maak je klaar voor een veelzijdige functie waarbij je snel moet kunnen schakelen tussen verschillende onderwerpen. Dat is namelijk precies waar je mee te maken krijgt als fulltime assistent van de directie. Door de dynamische omgeving en het kleine clubje waar je in terecht komt, komen er van alle kanten zaken op je af die jij op een goede manier moet kunnen oppakken. Snelheid is hierbij van essentieel belang. Samen met jouw collega secretaresses houdt jij je bezig met de volgende werkzaamheden: - Organiseren en notuleren van overleggen - Bewaken van acties - Informatie verstrekken aan belanghebbenden, denk hierbij aan: o agenda- & emailbeheer o stukken opstellen & verwerken - Secretariële en overige administratieve activiteiten.

  een week geleden Administratief (Goes)