Start People Zeeland

t.a.v.
t.a.v.

Stationspark 2
4462 DZ Goes
0113-751338 (thuis), 0113-751338 (werk)

Wij hebben 22 vacatures voor jou

 • Logistiek administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij opzoek naar diverse fulltime logistiek administratieve medewerkers. Onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen is een zeer succesvol en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de handel, opslag en verwerking van granen, zaden, specerijen en superfoods. Als gevolg van de groeiende activiteiten zijn wij momenteel op zoek naar kandidaten met logistieke administratieve ervaring. Ben jij die kandidaat? Dan hebben we verschillende functies openstaan! Jouw functie: De openstaande vacatures zijn functies voor als je in de binnendienst aan de slag wilt. Zo kan je bijvoorbeeld werken als fulltime logistiek administratief medewerker op de Trade afdeling. Deze afdeling zorgt voor de inkoop en verkoop van goederen, onderhandelt over prijzen en bezoekt leveranciers en klanten. Als medewerker binnendienst ben jij dé schakel tussen collega's binnen de organisatie en de trade afdeling. Hierdoor heb je veel contact met collega's van verschillende afdelingen. Ook voor klanten en leveranciers ben jij het aanspreekpunt. Dit zijn onder andere jouw werkzaamheden: •Voorraadbeheer: Erop toezien dat de voorraad en aanvoer in lijn lopen met de verkoop. Je stuurt waar nodig bij. •Inkoop/verkoop orderverwerkingsproces •Het invoeren van contracten die door de trade afdeling zijn afgesloten •Orders van klanten aannemen en verwerken in het systeem •Contact onderhouden met zowel klanten als leveranciers In deze functies van logistiek administratief medewerker ben je voortdurend in contact met de verschillende afdelingen: Trade, logistiek, kwaliteit en finance. Dit doe jij om ervoor te zorgen dat er een vloeiende aanvoer en afvoer van producten is. Daarnaast communiceer je met klanten over specifieke klantwensen en zorgt dat deze worden nageleefd. Tot slot informeer je klanten over contractbalansen en informeer je de trade afdeling tijdig, zodat er nieuwe contracten kunnen worden afgesloten.

 • Supermarktmedewerkers gezocht!

  Werken als supermarktmedewerker bij onze opdrachtgever Agrimarkt in Goes betekent dagelijks een topprestatie neerzetten! Je werkt samen met een gedreven groep collega’s in een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie. Heb jij interesse in een parttime of fulltime baan als medewerker supermarkt in de regio Zeeland? Dan bieden wij jou diverse mogelijkheden bij onze opdrachtgever Agrimarkt. Je kan bij ons snel aan de slag als bijvoorbeeld; medewerker vulploeg, medewerker versafdeling, kassamedewerker of baliemedewerker. Lees snel verder voor de mogelijkheden! Wat bieden wij jou •Een leuke baan in een moderne werkomgeving •Flexibele functie, zowel mogelijkheden parttime als fulltime •Ontzettend leuke collega’s •Een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd •Een jaarlijkse salarisverhoging •Kans op een vast contract •Klant contact •Mogelijkheden of jezelf te ontwikkelen en door te groeien Werk jij liever parttime of fulltime? Als jij wil werken bij de Agrimarkt hebben wij mogelijkheden voor medewerkers die zowel fulltime als parttime willen werken. Zo is een baan bij de Agrimarkt bijvoorbeeld goed te combineren met je studie, sport of een andere baan. Werken als supermarktmedewerker voor Start People en de Agrimarkt betekend een flexibele baan met veel verantwoordelijkheden! Op welke locatie wil je aan de slag? Met locaties in Terneuzen, Vlissingen, Goes en Middelharnis is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Woon jij in een straal van 30 kilometer? Dan kom je in aanmerking om te solliciteren.

 • Logistiek administratief medewerker omgeving goes

  Voor een opdrachtgever in Kruiningen zoeken wij een enthousiaste, flexibele, proactieve logistiek administratief medewerker. Je komt terrecht in de functie van assistent douane administratie, maar het is de bedoeling dat jij in de loop van de tijd steeds meer onderdelen eigen maakt. Jou verantwoordelijkheden bestaan uit het beheer van de douane administratie en daarnaast assisteer je in het logistieke proces. Zo verricht jij diverse werkzaamheden zoals: - Het administratief verwerken van goederenbewegingen door het douane warehouse / entrepot. - Het correct behandelen en archiveren van alle douane documenten en (Bio)- certificaten - Versturen van inklaringsintructies naar de douane expediteur, inclusief de benodigde gegevens - Phyto keuringen aanvragen - Het opmaken van diverse certificaten als vervoersdocumenten zoals, Phyto's, CMR's en weegcertificaten - Het up-to date houden van douane procedures en routines

 • Parttime medewerker apotheek, 's gravenpolder

  Als parttime apothekersassistent(e) productie (gemiddeld 32 tot 36 uur per week) verricht je werkzaamheden op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen voor de aangesloten ziekenhuizen, andere gezondheidsinstellingen en derden Daarnaast lever je een bijdrage aan het documentenbeheersyteem ten behoeve van de kwaliteit. Het werken in consignatiedienst is onderdeel van de functie.

 • Financieel administratief medewerker

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar Analist subsidies die voor 32 uur per week het team komt versterken. In deze administratieve functie ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de instroomsubsidies. Hiervoor analyseer je alle mogelijkheden op het gebied van deze subsidies. Zo: - Stel je aanvragen op en voert hiervoor de administratie - Je draagt zorg voor de einddeclaraties ter verantwoording van de aangevraagde subsidies. Jij blijft continu op de hoogte van actuele ontwikkelingen en leer je onder begeleiding van ervaren Analisten en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Jij bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Hiervoor voor je administratieve taken uit, bewaak je de voortgang van de opdrachten en ben je verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. In deze functie heb je veel contact met klanten, subsidieverstrekkers en ondersteun je waar nodig collega's op locatie.

  gisteren Administratief (Goes)
 • Office manager m/v

  Voor onze opdrachtgever in Zierikzee zijn wij op zoek naar de onmisbare schakel in het bedrijf: De office manager! Dankzij de office manager komt onmisbare informatie bij de juiste afdeling terecht en verricht je administratieve en organisatorische werkzaamheden. In deze functie zorg je dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. De functie is voor minimaal 24 uur. Wil je graag fulltime aan de slag? Ook dan zijn er mogelijkheden! De volgende werkzaamheden horen onder andere bij je takenpakket: Diverse administratieve werkzaamheden zoals archiveren, postverwerking, telefoon- en e-mailverkeer. Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Aanspreekpunt voor andere afdelingen. Beheren van de agenda. Beheren van het archief en contracten. Loonadministratie Communicatie met klanten en productie

 • Administratief medewerker personeelszaken

  Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn wij op zoek naar een parttime administratief medewerker personeelszaken voor ongeveer 3 maanden. In deze functie ondersteun je de afdeling personeelszaken met diverse administratieve en secretariële werkzaamheden. In deze functie verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: Zorg dragen voor de afwikkeling van arbeidsovereenkomsten Verwerken van personele mutaties en andere personele regelingen Uitwerken van arbeidsovereenkomsten en aanvullingen hierop Verwerken van contracten, rapporten en verslagen Controleren van contracten op duur en afloop Beheren van personeelsdossiers van de medewerkers

  5 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Tijdelijk administratief data verwerker, excel

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn wij opzoek naar iemand die handig is met het verwerken van gegevens in Excel. Het betreft een fulltime functie voor 1 week. Jij gaat, na korte uitleg, uit de portal data verwerken in een overzicht of tabel in Excel. Vervolgens zullen deze gegevens moeten worden verzonden naar de klant. Dit gebeurd aan de hand van een standaard tekst die moet worden aangevuld op basis van informatie.

  6 dagen geleden Overige (Goes)
 • Heftruck bestuurders gezocht!

  Aan de slag als heftruckchauffeur voor 32 tot 40 uur in de week? Bij diverse opdrachtgevers in heel Zeeland biedt Start People de mogelijkheid! Je kan aan de slag in een fulltime of parttime functie in de omgeving van Goes, Middelburg, Terneuzen, Zierikzee of Vlissingen. Als heftruckchauffeur zorg je dat het logistieke proces soepel verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor de aanvoer van grondstoffen, het in orde houden van het magazijn en het laden en lossen van de vracht. Je gaat aan de slag met unieke producten, binnen grote, dynamische bedrijven. Als belangrijk onderdeel van het logistieke proces ben jij te vinden op zowel het binnen- als buitenterrein. Geen heftruckcertificaat of is die niet meer geldig? Wel ervaring in de logistiek? Dan biedt Start People jou de kans om je heftruckcertificaat alsnog te behalen! Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden. Zorg jij dat alle goederen op tijd en netjes op de juiste plaats terechtkomen?

 • Productiemedewerker, zierikzee

  Voor onze opdrachtgever in Zierikzee zijn wij op zoek naar een tijdelijk fulltime productiemedewerker. Als productiemedewerker ga jij aan de slag met verschillende werkzaamheden. Met je allround instelling pak jij de onderstaande taken met enthousiasme op! Je werkzaamheden bestaan uit: - Sorteren - Stickeren - Inpakken / uitpakken - Bedienen van de afvullijn - Afwassen - Verpakken In deze functie kom je terrecht in een dynamische omgeving binnen een groeiend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie.

  een week geleden Productie (Zierikzee)
 • Tijdelijk heftruckchauffeur, omgeving goes

  Wij zijn opzoek naar een fulltime heftruckchauffeur voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Goes . Dit betreft een tijdelijke functie van 1 Juli tot eind 2019. Jij bent verantwoordelijk voor het rijden met pallets fruit tijdens de los- en laadoperatie van schepen, het rijden met vaten, de behandeling van metalen in het opslagterrein en tijdens de kadeoperatie. Daarnaast verricht je algemeen warehousewerk. Zo zorg je dat het logistieke proces soepel verloopt!

  een week geleden Logistiek en transport (Kapelle)
 • Tijdelijk leerkracht groep 7/8

  Voor een basisschool in omgeving van Goes en Middelburg zoeken wij een enthousiaste leerkracht voor groep 7/8. Het betreft een tijdelijke fulltime functie tot de zomer. Door de combinatie van groepen is er veel afwisseling in het werk. Bij onze opdrachtgever bereiden ze kinderen goed voor op hun rol in de (kennis)maatschappij. Zo werken zij met Gynzy voor rekenen en spelling en staan 21 st century skills centraal. Kortom een veelzijdige en leuke baan!

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Borssele)
 • Productieplanner

  Als fulltime productieplanner in de omgeving van Terneuzen kom je terrecht in een team van toegewijde collega's die veel bang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Jij bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoerplaning van afvalstoffen op de locatie. Communicatie is belangrijk, daarom bij jij het aanspreekpunt op de site voor alle vragen aangaande acceptatie van afvalstoffen. Daarnaast zorg je voor permanente, goede communicatie tussen Productie, Sales, QESH en Customer service. Verder ben je verantwoordelijk voor het naleven en doen naleven van vergunningsvereisten op het gebied van opslag van afvalstoffen. Je detecteert en analyseert optimalisaties op het vlak van de volledige supply chain teneinde de (kosten)efficiëntie te verbeteren. Tot slot geef je leiding aan het jouw toegewezen team en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke.

  een week geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Commercieel technisch inkoper

  In de functie van fulltime Commercieel Technisch Inkoper in de omgeving van Goes ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van zowel raam als projectcontracten. Je staat in voor de opvolging van de hele inkoopflow van de toegewezen inkoopdossiers. Hierbij zal je verantwoordelijk worden voor de inkoop van zowel technische projecten als van diensten voor technische en ondersteunende diensten. Veel voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn: •In opdrachtbasis ga je opzoek naar potentiële leveranciers en organiseer je tenders •Je bekijkt met een kritische blik naar nieuwe voorstellen en medieert gesprekken tussen levernacier en aanvrager •Je onderhandelt over de beste TCO teneinde bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. •Je stelt de finale contracttekst op in nauwe samenwerking met andere afdelingen zoals Legal, Finance, Qesh, etc. . •Je waakt erover dat de producten en diensten beantwoorden aan de afspraken. •Je ondersteunt de gebruikers in de nazorg van inkoopprojecten en bij leveringsproblemen. •Je werkt mee aan het optimaliseren en professionaliseren van het inkoopproces en de –procedures •Je rapporteert aan de Procurement Manager.

  een week geleden Marketing en sales (Nieuwdorp)
 • Inpak operator

  In de functie van Inpak Operator in de omgeving van Goes kom je te staan op de afdeling van Verpakking en Etikettering. Na een inwerkperiode en interne training kan je fulltime aan de slag! Jij bent verantwoordelijk om de loop van de machines soepel te laten verlopen. Daarbij draag je zorg voor zowel de kwantiteit als kwaliteit van de producten als voor de werkomgeving.

  een week geleden Productie (Kapelle)
Start People Zeeland

Stationspark 2
4462 DZ Goes
0113-751338 (thuis), 0113-751338 (werk)