Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Start People Zeeland

t.a.v. Goes

Wij hebben 17 vacatures voor jou

 • Kam coördinator

  Is kwaliteit jouw passie? Dan bieden wij een uitdagende en afwisselende, fulltime functie in de buurt van Goes. Als KAM-coördinator ben je verantwoordelijk voor het borgen en implementeren van het kwaliteitssysteem. Je zorgt er voor dat er wordt voldaan aan de eisen van de IFS (International Food Standard) en specifieke klanteisen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor inspecties en audits en ben jij de specialist op het gebied van arbo en milieu. Een aantal taken die bij deze functie horen: • Je analyseert afwijkingen en bedenkt hoe deze in de toekomst voorkomen kunnen worden; • Je adviseert en traint je collega’s van de productie op het gebied van kwaliteitsnormen en stelt passende werkinstructies en procedures op; • Je beheert de recepturen en controleert de juistheid van verpakkingen; • Je vervult hierbij een ondersteunende rol richting de afdeling verkoop. De organisatie waar je in gaat werken is een Europees, toonaangevende producent. Het bedrijf streeft ernaar om elke dag opnieuw naar de beste producten voor de klanten. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in de kennis en ontwikkeling van de medewerkers. Voor meer informatie over het bedrijf, kan je contact met ons opnemen.

  gisteren Overige (Goes)
 • Heftruckchauffeur

  Wil jij ervoor gaan zorgen dat de producten klaarstaan voor verzending en op de juiste plek worden geordend? Als het antwoord ja is, komen we graag met je in contact. Wij zijn namelijk op zoek naar een heftruckchauffeur! Jij gaat werken op de afdeling waar het importfruit via diverse kanalen binnenkomt en/of de loods verlaat. Op de heftruck ga jij aan de slag met het vervoeren van de producten. Het leuke aan deze functie is dat je op twee locaties kunt werken, namelijk in de buurt van Vlissingen en in de buurt van Kruiningen. Naast je heftruckwerkzaamheden zijn er ook mogelijkheden om nog andere taken uit te voeren, zoals onderhouds- en/of administratieve werkzaamheden. Je gaat werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in temperatuurgecontroleerde opslag van voornamelijk exotisch fruit. Het bedrijf heeft een vestiging in Vlissingen en een vestiging in Kruiningen. Als het nodig is, werk jij op beide locaties. Een goede kwaliteit leveren en flexibel zijn naar de klanten is iets waar het bedrijf voortdurend naar streeft. Blijven ontwikkelen is daarom belangrijk en er wordt sterk ingezet op het uitbreiden van de locaties en het ontwikkelen van software om de klant nog makkelijk en sneller te helpen. Elke dag een beetje beter worden is het doel. Onze opdrachtgever biedt voldoende ruimte om jezelf te ontplooien in je kwaliteiten. Daarnaast kom je te werken in open organisatie met een informele sfeer en ga je samen met een groep gemotiveerde en hechte collega’s elke dag voor het optimale resultaat.

 • Qa-specialist inbound

  Word onderdeel van een professionele en internationale organisatie in Zeeland! Ter versterking van de kwaliteitsafdeling van onze klant, zoeken wij een QA-specialist. In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inbound. Samen met een collega die jou gaat ondersteunen, ga jij voor het optimale resultaat. Concreet krijg je met de volgende werkzaamheden te maken: • leverancier- en grondstofborgingsprogramma’s opzetten en implementeren; • de blokkadelijst beheren; • leveranciersaudits uitvoeren; • nieuwe leveranciers en grondstoffen, in samenwerking met Trade, beoordelen; • potentiële procesverbeteringen identificeren; • helpen met verbeterinitiatieven waar het nodig is. Je gaat werken voor een succesvol bedrijf dat actief is in de handel, opslag en verwerking van biologische voedingsingrediënten zoals granen, zaden, kruiden en specerijen. De producten worden gekocht in alle uithoeken van de wereld en vinden hun weg naar klanten in Europa, Amerika en Azië. Het bedrijf draagt de verantwoordelijkheid om hun bronnen op een duurzame manier te gebruiken, waardoor huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van gezonde biologische en natuurlijk voeding. Je komt te werken bij hun op locatie in de buurt van Terneuzen, er werken daar ongeveer 50 mensen. In deze functie rapporteer je direct aan de operationeel manager. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis te vergroten. De sfeer is erg informeel binnen het bedrijf. Op de werkvloer ontstaan vriendschappen en er worden jaarlijks meerdere keren leuke feestjes of uitjes georganiseerd.

  gisteren Overige (Terneuzen)
 • Financial controller

  Klaar voor een nieuwe financiële uitdaging? Bij één van onze opdrachtgevers is een functie vrijgekomen voor een financial controller. Ze zijn op diverse afdelingen, waaronder Finance, hard bezig een verdere professionalisering door te voeren. Vandaar dat ze een ervaren financiële kracht goed kunnen gebruiken. In deze fulltime functie ben jij de back-up van de afdeling als de financieel manager afwezig is. Daarnaast heb je een breed takenpakket tot jouw verantwoording, namelijk: • verzorgen van rapportages in het Nederlands en Engels, zowel intern (management) als extern (jaarrekeningen); • verzorgen van rapportages omtrent (internationale) samenwerkingsverbanden; • assisteren bij het opstellen van Budgets en Forecasts (korte en lange termijn); • coördineren van de jaarlijkse audits door externe accountants; • verzorgen van de maandelijkse omzetbelasting aangiften; • verzorgen van cash flow forecasting. Verder draag je in het algemeen bij aan de verdere professionalisering van de organisatie. Hierbij hoort onder andere het actief bijdragen aan de implementatie van een nieuw ERP-systeem (SAP). Al met al ben jij dé financial controller die in staat is te zorgen voor financiële administratie van hoge kwaliteit. De betreffende organisatie is een succesvol en groeiend bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen, gelegen onder Terneuzen. Zij zijn actief in de handel, opslag en verwerking van granen, zaden, kruiden en specerijen. Hun producten worden verkocht in alle uithoeken van de wereld, onder andere in Europa, Amerika en Azië. Op de afdeling Finance werkt 6 FTE, waarbij de financieel manager de afdeling aanstuurt. Jij als financial controller wordt dus de back-up van de financieel manager. De werksfeer bij de hele organisatie is erg informeel en het beste te omschrijven als een no-nonsense cultuur. Op de werkvloer ontstaan vriendschappen en wordt door middel van korte lijntjes met elkaar gewerkt. Verder wordt vanuit de organisatie meerdere keren per jaar een leuk uitje of feest georganiseerd.

 • Assistent accountant - parttime

  Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij hopen van wel, want we hebben een hele leuke functie voor een assistent accountant beschikbaar. In deze rol krijg je de kans je écht verder te ontwikkelen. Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Hieronder lees je het! • elke dag begin je uiteraard met een heerlijke bak koffie; • je stelt jaarrekeningen samen voor klanten, hierbij kun je de hulp inschakelen van een junior assistent accountant; • ook ga je als coach aan de slag en volg je een opleidingstraject, zodat jouw collega's straks bij je terecht kunnen voor professionele vraagstukken; • verder voer je zelfstandig deel)administraties uit, boek je posten in en verzorg je fiscale aangiftes en facturaties. Voor alles geldt dat je nauw contact hebt met je collega's en klanten. Samen kijken jullie kritisch naar de werkzaamheden en zorgen jullie dat er proactief verbeteringen worden doorgevoerd. Het gaat om een parttime functie van 32 uur per week, echter zijn er ook mogelijkheden voor iemand die fulltime beschikbaar is. Deze kans wil je niet missen, want bij onze opdrachtgever doen ze er werkelijk alles aan om je te helpen en alles uit jezelf te halen. Kwaliteit staat bij hen boven kwantiteit, daarom krijg je de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen ze je met interne opleidingen en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen en je portfolio op te bouwen. Ze geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen, zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden ze een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend. Op het kantoor Terneuzen hangt een gezellige en collegiale sfeer, waarbij eenmaal per week gezamenlijk wordt geluncht. En de werkweek wordt afgesloten met een vrijdagmiddagborrel.

 • Laborant farmacie

  Wij zoeken iemand die op korte termijn aan de slag kan gaan op een laboratorium binnen de farmacie. Onze klant zoekt namelijk een laborant die het team wil gaan versterken. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie ter vervanging van een zieke collega. In deze functie ben je bezig met chemische en micriobiologische onderzoeken. Daarnaast zet je analysemethoden op help je andere collega's waar nodig is. Verdere taken waarmee je belast kunt worden, zijn bijvoorbeeld toxicologie, natte chemie en bloedbepalingen. In principe gaat het om een fulltime functie van 36 uur per week, maar ook als je parttime beschikbaar bent, spreken we je graag. Wellicht dat we ook dan iets voor je kunnen betekenen. Je komt te werken bij onze klant in de buurt van Goes. Zij zijn actief in de farmaceutische branche. Het is een moderne organisatie met volop ontwikkelmogelijkheden. In deze functie ga je aan de slag op de afdeling productie / laboratorium. Het is een gezellig en leuk team van gedreven collega's.

  gisteren Overige (Goes)
 • Operator productie

  Deze baan heeft alles wat het aantrekkelijk maakt om een vervolgstap in je carrière als operator serieus te overwegen. We spreken uit ervaring, andere operators gingen je voor! Wij bieden een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een succesvol en groeiend bedrijf. Deze combinatie maakt deze functie erg aantrekkelijk. Tijdens het introductieprogramma krijg je een rondleiding en de kans om een dag mee te werken om het met eigen ogen te zien. Als fulltime operator ben je verantwoordelijk dat de productielijn zo optimaal mogelijk draait, waardoor het beste resultaat bereikt kan worden. Om dit te doen voer je technisch onderhoud uit, voer je grondstoffen aan en zorg je voor een kwalitatief goed eindproduct. De werkzaamheden die hier bij horen zijn als volgt: • Volgens recept juist instellen van de productielijnen; • De productielijnen bijstellen indien de kwaliteit afwijkend is ten opzichte van de specificatie voor de gewenste productkwaliteit; • Nauwkeurig volgens de geplande volgorde de grondstof verwerken tot eindproduct; • Premix van smaakingrediënt bereiden met gebruik van geautomatiseerde productielijn; • Controleren en borgen van de kwaliteit van het eindproduct; • Schoonmaken van de productielijnen, bijhouden van een schone werkplek; Voedselveiligheid in de productielijn borgen; • Uitvoeren van eerste lijns onderhoud, eenvoudige verstoringen in het geautomatiseerde proces oplossen. De organisatie waar je in gaat werken is een Europees, toonaangevende producent, gevestigd in de omgeving van Goes. Het bedrijf streeft elke dag opnieuw naar de beste producten voor de klanten. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in de kennis en ontwikkeling van de medewerkers. Voor meer informatie over het bedrijf, kan je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer!

  gisteren Techniek (Goes)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  “Nous vous remercions pour votre demande!” Je hebt zojuist een order aangenomen van een Franse klant. Je gaat nu contact opnemen met de productieafdeling om de wensen van de klant door te geven. Als commercieel medewerker ben je op de binnendienst onder ander verantwoordelijk voor de orderverwerking en administratieve ondersteuning van afdeling verkoop. Daarnaast voorzie jij de accountmanagers van informatie die ze nodig hebben om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Je hebt contact met klanten via e-mail en telefoon in het Nederlands, Engels en Frans. Het is dus belangrijk dat je deze talen goed spreekt! Je gaat werken bij één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Goes. Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden: • Noteren en verwerken van de binnenkomende orders in Navision; • Overleg met productie afdelingen betreffende de orders; • Uitdraaien van de vrachtbrieven voor de transporteurs; • Administratieve werkzaamheden voor de afdeling verkoop; • Klachtenafhandeling; • Correspondentie met klanten per telefoon en mail. Onze opdrachtgever in de omgeving van Goes is een familiebedrijf. In de sector is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken. Wil je meer weten over onze opdrachtgever? Neem contact met ons op!

  gisteren Administratief (Goes)
 • Apothekersassistent instellingszorg - parttime

  Heb jij altijd al grote interesse gehad in medicatie en farmacie? Als jij daar ja op kunt beantwoorden, hebben wij goed nieuws. We zoeken namelijk iemand die op de afdeling instellingszorg van onze klant als apothekersassistent wil werken. Als assistent instellingszorg verricht je zowel front- als backoffice werkzaamheden. Je bent bezig met de distributie en bewaking van medicatie en het beheren van geneesmiddelen. Dit alles doe je voor de aaneengesloten verpleeg- en verzorgingstehuizen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het documentbeheer ten behoeve van het kwaliteitssysteem. Voor deze functie zoeken wij iemand die parttime beschikbaar is voor 28 tot 32 uur per week. Onze klant is gevestigd in omgeving Goes. Ze zijn actief in de farmaceutische industrie. Alle facetten van farmacie komen bij hun aan bod: productie, laboratorium en patiëntenzorg. De organisatie bestaat uit drie frontoffice apotheken, een psychiatrisch ziekenhuis en een centrale apotheek bij het kantoor. Bij het laatste zijn de productie, het laboratorium, instellingszorg, inkoop, voorraadbeheer, logistiek en algemeen beheer ondergebracht. De afdeling instellingszorg levert farmaceutische patiëntenzorg en dienstverlening aan ongeveer 2000 cliënten. Het merendeel hiervan verblijft in verpleeghuizen. Daarnaast worden de overgehevelde geneesmiddelen onder behandeling gebracht in de ziekenhuizen. De afdeling bestaat uit een frontoffice en backoffice. Ook beschikken ze over twee GDS-machines en bijbehorende controle apparatuur.

  gisteren Zorg en welzijn (Goes)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Heb je graag klantcontact en zie je het als een uitdaging om meer online rendement voor je klanten te behalen? Ben je commercieel, ondernemend en leergierig? Ben je open, positief en proactief ingesteld én heb je een vlotte babbel? Dan is een baan als commercieel medewerker binnendienst in Breda iets voor jou! Jij gaat fulltime aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. Samen met jouw team van accountmanagers beheer je een uiteenlopende portefeuille aan klanten. Van kapper tot hovenier en van advocaat tot webshop, voor al deze klanten ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Je onderhoudt nauw contact met je klanten en geeft informatie en advies over onze diensten. Dit is vooral telefonisch, maar kan ook per e-mail zijn. Aan jou de taak om met jouw kennis en kunde zo goed mogelijk invulling te geven aan de behoeften van onze klanten. Het hele proces wat je met je klant doorloopt verwerk je administratief zodat je dit altijd terug kan vinden. Je doorloopt een inwerktraject waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig als commercieel medewerker binnendienst aan de slag te gaan. Hierbij kan je denken aan trainingen over diverse communicatiestijlen en het omgaan met bezwaren. Het is een mooie functie waar genoeg ruimte is voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Het volgende ga je doen als commercieel medewerker binnendienst: • Customer support via telefoon en mail; • Inventariseren van wensen en behoeften van jouw klanten; • Verrichten van marktonderzoek en identificeren van kansen in de markt. • De successen van een campagne middels maandelijkse rapportages naar de klant communiceren; • Advies geven aan klanten over onze diensten; • Periodieke gesprekken voeren met de klant voor een optimale toepassing van SEO producten en om eventuele nieuwe behoeften te identificeren; • Samen met een ervaren consultant op klantbezoek om een vervolgstrategie persoonlijk toe te lichten. Jij gaat werken bij een gespecialiseerd marketingbureau in Breda. Ze zijn sinds kort één van de partners van Google geworden. Deze samenwerking zorgt voor een enorme groei van hun organisatie, waardoor ze sterke krachten zoals jij goed kunnen gebruiken. Een mooie kans dus om hier onderdeel van te worden! Hun dienstverlening is gericht op het helpen van MKB Nederland bij hun online vindbaarheid. Door middel van de juiste marketingtechnieken toe te passen, helpen zij organisaties om beter vindbaar te worden in de zoekmachines, op social media en andere platforms. Er heerst een fijne en informele werksfeer. Brabantse gezelligheid staat centraal, waarbij tafeltennis, airhockey, PlayStation en MarioKart in de pauze vaste prik zijn!

 • Medewerker servicedesk

  Toe aan een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Lees dan zeker deze vacature verder, want wij hebben een hele leuke fulltime functie voor je. Voor één van onze klanten zoeken wij namelijk een medewerker voor de afdeling servicedesk. In deze functie ben jij intern één van de aanspreekpunten als het gaat om IT/ICT. Je krijgt te maken met een erg divers takenpakket, waardoor dit een mooie stap in je carrière kan zijn. Concreet ben je bezig met de volgende werkzaamheden: • registreren en oplossen van incidenten (1e - en 2e lijns) in JIRA conform ITIL; • afhandeling incidenten met leverancier en IT-collega's; • registreren en verwerken mutaties (in Active Directory); • CMDB beheer van apparatuur; • opstellen werkinstructies en bijhouden knowledge base; • participeren in technische IT-projecten met medewerker en/of werkplek component; • beheer telefooncentrale en patchen werkplekken; • direct servicen van Trade & Dispatch medewerkers. Verder ben je verantwoordelijk voor het werkplekbeheer. Je doet uitgifte van apparatuur, installeert software en richt de werkplekken in met de juiste applicaties en software op basis van SCCM en Intune - Autopilot. Onze klant richt zich op productie, handel én levering van energieproducten en -diensten op de zakelijke markt. Door mondiale prijsbewegingen van grondstoffen en de transitie naar een duurzame, CO2-neutrale energievoorziening, zijn energiemarkten zeer dynamisch en volatiel. Daarom optimaliseren zij hun portefeuille aan zeer flexibele productie-, transport- en opslagcapaciteit continu en handelen ze 24 uur per dag, 7 dagen per week. In deze dynamische energiemarkt is de organisatie de stabiele factor. Dat is altijd zo geweest! Je komt te werken op hun locatie in Middelburg. Het bedrijf maakt gebruik van een skilled servicedesk waarbij oplossend vermogen, zelfstandigheid en initiatief hoog in het vaandel staan. Wijzigingen en innovaties op het gebied van IT, processen, producten en services moeten snel en effectief geïmplementeerd kunnen worden. De werkzaamheden omvatten de ondersteuning van dagelijkse operatie gecombineerd met changes en innovatie. De servicedesk vormt een apart (team) onderdeel binnen IT naast de Business Analysten en Architectuur. Aansturing geschiedt primair door de Manager IT met daarnaast input vanuit de Service Coördinator voor wat betreft. incidenten en System Architect v.w.b. de werkplekken.

  gisteren ICT (Middelburg)
 • Financieel administratief medewerker

  Wij zijn op zoek naar iemand die adequaat en efficiënt kan registeren, controleren, administreren en financiële informatie kan opstellen. Met andere woorden; iemand die op zoek is naar een veelzijdige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie. Je krijgt te maken met een gevarieerde nationale en internationale portefeuille. Dus ben jij de fulltime financieel administrateur die we zoeken, reageer dan snel! Het bedrijf waarvoor je gaat werken is een Europese toonaangevende producent van huisdierensnacks. Er wordt continu geïnvesteerd in kennis en ontwikkeling van de werknemers, om zo het beste uit elkaar te halen. Hun kantoor is gevestigd in de omgeving van Goes. Een rondleiding en de kans om op proef mee te draaien, maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  gisteren Administratief (Goes)
 • Telefonisch klantadviseur

  Samen met nog 300 collega’s werk jij aan hetzelfde doel. Het tevreden stellen van de klanten die telefonisch contact opnemen. Klanttevredenheid en servicegerichtheid is het uitgangspunt waar elke dag naar wordt gestreefd. Je komt te zitten op de afdeling klant en service. De afdeling klant en service is 1 van de 5 belangrijkste divisies binnen het UWV. Bij de afdeling klant en service worden er gemiddeld 8000 telefoontjes per dag afgehandeld. Als telefonisch klantadviseur beantwoord jij de binnenkomende vragen van uitkeringsgerechtigden. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld de WW-uitkering (werkeloosheidswet), de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) of de WAO (Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen). Naast het telefonisch beantwoorden van de klantvragen zul jij ook klantvragen die digitaal gesteld worden afhandelen. Voorkennis is niet vereist, wel ben jij communicatief sterk en heb jij een groot probleemoplossend vermogen. Je krijgt een doorbetaalde training van 6 weken waarin jij opgeleid wordt om zelfstandig aan de slag te gaan. Je start als klantadviseur in opleiding. Bij goed functioneren kun je na 6 maanden al promotie maken tot klantadviseur!

  gisteren Administratief (Goes)
 • Machine operator

  Wij zijn op zoek naar een machine operator die ervoor gaat zorgen dat het productieproces effectief en efficiënt verloopt! In deze uitdagende fulltime functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische controles en het signaleren van eventuele afwijkingen. Je doet verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen en bent van nature precies en nauwkeurig. Machines instellen, bedienen, controleren en bijsturen vind jij leuk? Dan is deze baan zeker iets voor jou. Ook de volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket: • het uitvoeren van klein onderhoud aan de machines en het verhelpen van kleine storingen; • het melden van omvangrijke storingen aan de leidinggevende en het signaleren, melden en bijsturen van afwijkingen aan het productieproces; • toezien op tijdige en constante aanvoer van zaken als grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen; • instellen en zo nodig ombouwen van de machines conform de werkopdracht; • bedienen van machines gedurende het productieproces. Je gaat werken in een internationaal opererend bedrijf dat al jaren bestaat, maar nog steeds verandert en zich verder ontwikkelt. Het bedrijf is gespecialiseerd binnen de voedselindustrie en is gevestigd in Yerseke, tussen Goes en Bergen op Zoom.

  gisteren Techniek (Goes)
 • Junior accountmanager sales

  Gebruik je verkooptalent om flinke bonussen te verdienen! Grijp nu je kans om aan de slag te gaan als junior accountmanager bij een snelgroeiend, gespecialiseerd marketingbureau in Breda. Wij zijn op zoek naar iemand die uitblinkt in telefonische acquisitie en zonder enige moeite in gesprek gaat met klanten. Om deze fulltime functie optimaal te kunnen vervullen,begin je met een inwerktraject van 8 weken op kantoor. In de eerste maand zal jij je voornamelijk bezighouden met de acquisitie en aan de hand van een belscript de afspraken inplannen voor je collega accountmanagers. Een ander onderdeel van je inwerktraject is het voeren van rollenspellen. Samen met je collega's ga je aan de slag met jouw verkoopverhaal, zodat jij een sterke accountmanager wordt. Zit je inwerkperiode erop? Super, je kan nu zelfstandig gaan beginnen! 2 tot 3 dagen in de week ben je op kantoor om telefonische acquisitie te plegen en je eigen afspraken in te plannen. De overige dagen ga je bij je klanten langs om die felbegeerde deal te sluiten. Het bedrijf waarvoor je gaat werken ondersteunt nationale en internationale klanten bij het online profileren. Ook zijn zij sinds kort Selected Premier Partner van Google en dus samen met Google zetten zij zich in voor het beste resultaat voor hun klanten. Je krijgt een mooie kans om dit van dichtbij te mogen meemaken. De werksfeer is informeel en Brabantse gezelligheid staat centraal. Tafeltennis, airhockey, PlayStation en MarioKart zijn in de pauze vaste prik!