Start People LA

Stationspark 2
4462 DZ Goes
0113-240100 (thuis)

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Medewerker klantencontact uwv (parttime)

  Als medewerker klantencontact ben je verantwoordelijk voor het telefonisch beantwoorden van de binnenkomende klantvragen. Je weet op een juiste wijze de verbinding te maken met de klant waarbij je een adviserende rol inneemt. Je bent praktisch ingesteld en je beheerst over een probleemoplossend vermogen. Je speelt in op de verschillende klantvragen en weet met jou gesprekstechnieken het gesprek tot een positief eind te brengen. Je kan je inleven in de klant, maar behoud ook professionele afstand om de klantvraag te beantwoorden. Dit vergt inzicht, een probleemoplossend vermogen en vanuit jou maatschappelijke betrokkenheid draag jij jou steentje bij. Je krijgt de eerste 6 weken een doorbetaalde opleiding. In deze opleiding leer je alles over de systemen en gesprekstechnieken. Je krijgt als medewerker klantencontact inzicht en overzicht en weet snel de juiste informatie te vinden en bent in staat te schakelen tussen de systemen. Na het theorie gedeelte ga jij onder begeleiding aan de ‘training on the job’ beginnen. Je gaat nu de eerste klantvragen beantwoorden. Je zal naast telefonie ook de vragen op de email beantwoorden. Na 6 weken heb jij voldoende kennis en ervaring opgedaan om zelfstandig aan de slag te gaan! Krijg jij energie van het beantwoorden van de klantvragen en om de klant persoonlijk advies te geven Wil je werken in een professioneel team met een ontspannen werksfeer? Denk je in oplossingen en beantwoord je de vragen naar volle tevredenheid? Dan is deze baan als medewerker klantencontact echt iets voor jou! https://www.youtube.com/watch?v=zX3TNAsggUA

  4 dagen geleden Administratief (Goes)
 • Cateringmedewerker gemeente

  Heb jij ervaring in de catering en ben jij op korte termijn beschikbaar en flexibel inzetbaar? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor het cateringteam van de Gemeente Goes zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bereiden van de lunch zoals broodjes en eenvoudige soepen. Daarnaast serveer je koffie en maak jij de koffieautomaten schoon. Er wordt gewerkt met drie verschillende shifts van maandag t/m vrijdag, waarin je ingedeeld kan worden. 8:15 -13:30 9:30-14:30 13:30-17:30 Twee weken van te voren is het rooster bekend en weet je wanneer je staat ingepland. Het uitgangspunt is dat je een hele week dezelfde shift draait, maar dit kan door omstandigheden soms ook wijzigen.

  een week geleden Horeca (Goes)
 • Administratief medewerker

  Afdeling Verzekerden is verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig verwerken van wijzigingen op de polis van de klanten. Hiernaast beantwoordt de afdeling vragen van collega’s, verzekerden en contactpersonen van collectiviteiten en intermediairs via e-mail en telefoon. CZ is per direct op zoek naar administratieve collega’s ter ondersteuning van deze afdeling. De verwachting is dat de werkzaamheden half januari 2020 zullen aflopen. Kernactiviteiten - Verwerken van alle administratieve wijzigingen in de verzekeringspakketten van klanten. Denk hierbij aan het verwerken van nieuwe aanmeldingen, adreswijzigingen en wijzigingen in het zorgverzekeringspakket volgens de regels van de zorgverzekeringswet; - Signaleren van verbeterpunten. De startdatums van de functie zijn: - 14 oktober 2019; - 25 november 2019; - 2 december 2019.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Intercedent goes

  Ben jij klant- en servicegericht? En houd je ervan om verwachtingen van klanten te overtreffen? Dan ben je als intercedent voor grote klanten helemaal op je plaats. Wegens zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar versterking. Geen dag is hetzelfde op de vestiging in Goes. Met een ontzettend gezellig en gedreven team weten we al jaren onze klanten op een juiste manier te bedienen en hebben we al veel gemotiveerde en enthousiaste werkzoekende aan een passende baan geholpen. Dat veel klanten en kandidaten tevreden zijn over onze inzet en dienstverlening, zien we terug in onze klanttevredenheid. Daar krijg je echt energie van, de waardering die je iedere dag krijgt van je klant en de kandidaat, op welke manier dan ook. Hoe ziet jouw dag eruit? Als intercedent ben je gericht op het onderhouden van een relatie met de aan jou toegewezen opdrachtgevers van Start People. Je bent de vaste contactpersoon voor een aantal grote bedrijven. Door dagelijks goed contact te onderhouden met je klanten en zorg te dragen voor de juiste afstemming, geef je invulling aan de gemaakte afspraken: het vinden, werven en selecteren van de juiste flexkrachten voor hun vacatures. Om tot een optimale match te komen, verzorg je uitgebreide intakes met kandidaten en neem je waar nodig assessments bij hen af. Soms zijn de omstandigheden hectisch en moet je snel leveren, maar je blijft oog houden voor de tevredenheid van klanten én flexkrachten. Wanneer flexkrachten bij ons in dienst komen, blijf je nauw bij hen betrokken. Je begeleidt hen in hun loopbaan en bent hun aanspreekpunt op het gebied van personele aangelegenheden. Je volgt de ontwikkelingen bij klanten op de voet. Met grote regelmaat ga je op bezoek bij de klant om de dienstverlening nog beter af te stemmen. Ook ga je in gesprek met je kandidaat op de werklocatie, door het voeren van o.a. functioneringsgesprekken. Je bent een ondernemende en zelfstandige persoonlijkheid: daarom krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid in jouw functie als intercedent. Kortom: wordt jij onze nieuwe collega die samen met ons de vestiging nog succesvoller gaat maken?

  een week geleden Werving en selectie (Goes)
Start People LA

Stationspark 2
4462 DZ Goes
0113-240100 (thuis)