StaffHunters

Werving en Selectie! Bij ons draait het om de mens en de juiste match. De term ”Persoonlijk” staat centraal bij ons. Dit geldt voor zowel werknemers als voor bedrijven.

Wij hebben 9 vacatures voor jou

 • Montagemedewerker buitendienst

  Ik ben op zoek naar een montagemedewerker buitendienst.

 • Hovenier

  Het gras is altijd groener aan de andere kant... Kom jij ons helpen die andere kant groener te maken?

  6 uur geleden Agrarisch (Zierikzee)
 • Chef kok

  Chef kok zijn met uitzicht op zee op een van de mooiste plekken van Zeeland? Waar? Cadzand natuurlijk! Ben jij naast die culinaire passievolle chef ook organisatorisch sterk? Hou je van innoveren en van uitdagingen aangaan? Dan zoeken we jou.

  6 uur geleden Horeca (Cadzand)
 • Junior software ontwikkelaar

  Die zoeken wij! Voor een bedrijf in Goes. Binnen het team werk je met moderne middelen aan moderne software. Builds worden automatisch getest en gaan automatisch live. Bugs, requirements en andere issues gaan in JIRA Frameworks, talen en server omgevingen worden regelmatig geüpdatet. Agile is hier geen buzzword maar een eigentijdse manier om software te ontwikkelen. Software waar je collega’s mee uit de voeten kunnen en jij trots op kan zijn. Als software ontwikkelaar bevind je je in een klein, maar ervaren team met een focus op techniek en kwaliteit. De software waar je aan werkt wordt zowel intern als door derden gebruikt en is onderdeel van een innovatief concept.

  6 uur geleden Techniek (Goes)
 • Accountant

  Een van de onderscheidende factoren van deze opdrachtgever is dat zij echt een persoonlijke benadering richting hun cliënten hebben. Ze zijn groot genoeg om te kunnen investeren in kennis, kwaliteit en opleiding en tegelijkertijd klein genoeg om te kunnen zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Het grootste gedeelte van de cliënten zijn ondernemers in het midden en kleinbedrijf en actief in verschillende sectoren, bijvoorbeeld van recreatie tot metaalnijverheid en van detailhandel tot agrariërs.

 • Parkmanager

  Ben jij een actieve, ambitieuze, ondernemende professional met een HBO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring in de hospitalitybranche? Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan wil ik wel eens een kop thee met je drinken!

 • Medewerker audit

  Voor een controlepraktijk zijn wij op zoek naar een medewerker Audit. Een van de onderscheidende factoren van dit kantoor is dat zij echt een persoonlijke benadering richting hun cliënten hebben. Ze zijn groot genoeg om te kunnen investeren in kennis, kwaliteit en opleiding en tegelijkertijd klein genoeg om te kunnen zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Het grootste gedeelte van de cliënten zijn ondernemers in het midden en kleinbedrijf en actief in verschillende sectoren. Jij zal worden ingezet op diverse opdrachten met name in het MKB binnen een jong en ambitieus team in de regio Zeeland.

 • Relatiemanager

  Voor een opdrachtgever op Zuid Beveland ben ik op zoek naar een ervaren relatiemanager. Jij bent het aanspreekpunt voor een (groeiende) klanten portefeuille. Door het onderhouden van bestaande contacten, het leggen van nieuwe contacten en het actief binnen brengen van nieuwe relaties zorg jij, samen met je team, voor verdere groei. Daarnaast ben je in staat om uitstekend te adviseren binnen je eigen vakgebied. Jij bent goed in netwerken en je hebt ervaring met acquisitie. Samen met jouw overtuigende adviesvaardigheden ben jij iemand die voldoende mensenkennis met zich meebrengt om een inspirerende manager te zijn voor jouw medewerkers. Je komt te werken in een team met een hele open en informele sfeer binnen een platte organisatie. Iedereen staat voor elkaar klaar en een goed gevoel voor humor is onontbeerlijk. Je wordt als werknemer gewaardeerd en serieus genomen.

 • Junior belastingadviseur

  Ik ben op zoek naar een Junior Belastingadviseur. Het volgende heb ik te bieden: Een fiscale portefeuille met enorm veel afwisseling. Een baan waarbij je jij het verschil gaat maken voor je klanten. Dit verschil maak jij doordat je je verdiept in relevante wetgeving en jurisprudentie. Samen met het team schrijf je kwalitatief hoogwaardige fiscale adviezen. Je begint als generalist, daardoor krijg je direct al heel veel te zien, vervolgens mag je je gaan specialiseren in een vakgebied dat jij interessant vindt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je wordt voldoende uitgedaagd. Op onze kosten mag je een NOB opleiding gaan volgen.

StaffHunters