Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Service in Separation

Kapelle

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Operator buitendienst

    Als operator buitendienst bedien je de machines die als mobiele installatie worden verhuurd bij o.a. Waterschappen en industrie. Je komt daardoor overal in de Benelux. Het kan dus voorkomen dat je doordeweeks overnacht in een (uiteraard goed) hotel. Een B-rijbewijs heb je wel nodig. Daarnaast is het handig dat je je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels. Door de tijdelijke aard van de project...

    3 weken geleden Techniek (Kapelle)
Wij realiseren tijdelijke oplossingen met mobiele apparatuur bij problemen op waterzuiveringsinstallaties. Zowel bij industriële klanten als op rioolwaterzuiveringsinstallaties. Dit doen wij door heel de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.305 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.