Wij hebben 3 vacatures voor jou

  • Docent lb dienstverlening (niveau 2) (0,6-0,8 fte)

    Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Dienstverlening van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen het College voor Dienstverlening op locaties Goes en Middelburg Docent LB Dienstverlening (niveau 2) (0,6-0,8 fte) Lees meer over de wereld van het College voor Dienstverlening: https://www.scalda.nl/college/college-voor-dienstverlening De functie: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode. Dienstverlening is een brede niveau 2 opleiding voor de branches Facilitair, Recreatie en Zorg & Welzijn welke in Goes, Middelburg en Terneuzen gegeven wordt. Deze vacature is dit jaar voor Goes en Middelburg, de lessen zijn met name gericht op de richting recreatie.

  • Intern begeleider pitstop (0,4-0,6 fte)

    Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Begeleider van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen College voor Educatie op de diverse locaties van Scalda i.v.m. vervanging wegens verlof Intern Begeleider Pitstop (0,4-0,6 fte) Lees meer over de wereld van het Scalda College voor Educatie: https://www.scalda.nl/college/college-voor-educatie Het College voor Educatie biedt studenten een tweede kans in het onderwijs. Dit wordt o.a. vormgegeven in Pitstop. Er wordt met de student, mentor van de eigen opleiding en de coach van Pitstop een overeenkomst opgesteld om gericht te werken aan oplossingen, om zo voortgang binnen de eigen opleiding mogelijk te maken. Daarnaast wordt intensieve coaching aangeboden. Pitstop heeft als doel voortijdig schoolverlaten te voorkomen. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar een maatwerk oplossing binnen het eigen onderwijsprogramma. De functie: De coach van PITSTOP verzorgt de individuele begeleiding van de student en verricht werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - het begeleiden in de tweede lijn van studenten met leer-, gedrags-, sociaal-emotionele en/of loopbaanproblematiek of studenten met een handicap; - het ondersteunen van het opleidingsteam om te komen tot onderwijs op maat en een passende aanpak van studenten met een specifieke begeleidingsvraag; - het leveren van een bijdrage aan beleidsontwikkeling en –uitvoering.

  • Docent lb verpleegkunde (1,2 fte)

    Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Verpleegkunde van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen het College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging bij het team Verpleegkunde op locaties in heel Zeeland Docent LB Verpleegkunde (1,2 fte) Lees meer over de wereld van het Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging: https://www.scalda.nl/college/college-voor-gezondheidszorg-en-uiterlijke-verzorging De functie: Als docent weet jij je kennis en vaardigheden enthousiast over te brengen op de verpleegkundigen en de verzorgenden van de toekomst. Je weet uit ervaring wat een student nodig heeft om een kanjer in de zorg te worden. Vernieuwingen in de praktijk vinden via jou een plek in de klas. Je hebt passie voor je vak en straalt dat niet onopgemerkt uit naar anderen. Je geeft lessen met plezier en geduld. Je coacht studenten om het beste uit zichzelf te halen en begeleidt ze wanneer dat even niet lukt. En bovenal ken jij de Zeeuwse zorg als je broekzak.

Scalda