Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Praktijkbegeleider/docent binnenvaart (1,0 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Praktijkbegeleider/Docent Binnenvaart van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Voor onze binnenvaartopleidingen binnen het Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn wij per 1 augustus 2019 op zoek naar een: Praktijkbegeleider/Docent Binnenvaart (1,0 fte) Lees meer over de wereld van het Maritiem en Logistiek College De Ruyter: https://www.scalda.nl/college/maritiem-en-logistiek-college-de-ruyter De functie: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. In deze lessen leer je de studenten alles over de binnenvaart. Daarnaast heb je een grote taak in het begeleiden van onze studenten tijdens hun opleiding. Dit doe je zowel op school als door het afleggen van scheepsbezoeken.

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Vlissingen)
 • Docent lb dienstverlening niveau 2 (1 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Dienstverlening niveau 2 van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Met ingang van het nieuwe schooljaar 2019-2020 binnen het College voor Dienstverlening op locatie Goes Docent LB Dienstverlening niveau 2 (1 fte) Lees meer over de wereld het College voor Dienstverlening: https://www.scalda.nl/college/college-voor-dienstverlening De functie: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen op brede niveau 2 voor de branches Facilitair, Recreatie en Zorg en Welzijn in Goes. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  2 weken geleden Onderwijs en opvoeding (Goes)
 • Intern begeleider (0,7 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Intern Begeleider van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Met ingang van 1 september 2019 binnen het College voor Dienstverlening op locatie Goes Intern Begeleider (0,7 fte) Lees meer over de wereld het College voor Dienstverlening: https://www.scalda.nl/college/college-voor-dienstverlening De functie: De begeleider verricht werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - het begeleiden in de tweede lijn van studenten met leer-, gedrags-, sociaal-emotionele en/of loopbaanproblematiek of studenten met een handicap; - het ondersteunen van het opleidingsteam om te komen tot onderwijs op maat en een passende aanpak van studenten met een specifieke begeleidingsvraag; - het leveren van een bijdrage aan beleidsontwikkeling en –uitvoering.

  2 weken geleden Onderwijs en opvoeding (Goes)
Scalda