Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Kim van Nijnatten
t.a.v. Kim van Nijnatten

Grenadierweg 13
4338 PG MIDDELBURG
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)

Wij hebben 87 vacatures voor jou

 • Front-end developer (fulltime)

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde enthousiaste front-end developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband en vormt de schakel tussen design, interactie en implementatie. Wat ga je doen? SeeMeOnline / WeCodeIt is een multidisciplinair bedrijf wat zich bezig houdt met de vormgeving, bouw en marketing van websites en online platformen. Zo werkt dit team o.m. voor klanten als Roompot Vakanties, Armin van Buuren en E.ON alsmede tal van andere klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde enthousiaste front-end developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband en vormt de schakel tussen design, interactie en implementatie. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring op het gebied van HTML5, jQuery, CSS3, Gulp en SASS. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

  een week geleden Overige (Middelburg)
 • Backend developer (fulltime)

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Wat ga je doen? SeeMeOnline / WeCodeIt is een multidisciplinair bedrijf wat zich bezig houdt met de vormgeving, bouw en marketing van websites en online platformen. Zo werkt dit team o.m. voor klanten als Roompot Vakanties, Armin van Buuren en E.ON alsmede tal van andere klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband aan schaalbare systemen die jij opzet, ontwikkelt en onderhoudt. Jij komt in een klein team te werken waar jij met onze lead developer aan de slag gaat met het ontwikkelen van te gekke webapplicaties. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring met object georiënteerd programmeren in een PHP framework. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

  een week geleden Overige (Middelburg)
 • Managementstage hof domburg

  Jouw functie in het kort Jij wordt de rechterhand van de parkmanager van vakantiepark Hof Domburg. Wat ga je doen? Vakantiepark Hof Domburg is één van onze grootste parken en ligt aan de Zeeuwse kust. Het park heeft één van de grootste horecagelegenheden van Roompot. Zo is er een restaurant met een indoorspeeltuin, een buffetrestaurant waar grotere partijen kunnen eten én een horecagelegenheid in ons Subtropisch zwembad. Het park is verder voorzien van diverse faciliteiten zoals: Subtropisch zwembad, Beauty & Wellness en Sport en Animatie. Daarnaast is het voor de gasten ook mogelijk om te bowlen in het Sportcafé en broodjes te halen in de supermarkt. Onze collega’s van de Huishoudelijke Dienst en de Technische Dienst zorgen er ondertussen voor dat alles in en om de vakantiewoningen er goed uit ziet. De parkmanager is verantwoordelijk voor het vakantiepark. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuurt dagelijks de verschillende afdelingen aan. Jij mag meekijken met zijn stijl van leidinggeven, het maken van de roosters en ondersteunen bij HR-werkzaamheden, facilitaire zaken, bestellingen, sales & marketing etc. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen project te krijgen. Ligt jou interesse meer richting het Entertainment, Front Office of de Horeca? Dan is het ook mogelijk om deze afdelingen extra te ondersteunen.

  een week geleden Stage (Domburg)
 • Managementstage nieuwvliet-bad

  Jouw functie in het kort Jij wordt de rechterhand van de parkmanager van vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Wat ga je doen? Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad is één van onze nieuwste parken en ligt aan de Zeeuwse kust. Het park is in 2018 geopend en nog druk bezig met het opzetten van haar faciliteiten. Genoeg te doen dus! Als management stagiair(e) mag jij meehelpen met het opzetten van deze faciliteiten. De parkmanager is verantwoordelijk voor het vakantiepark. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuurt dagelijks de verschillende afdelingen aan. Jij mag meekijken met zijn stijl van leidinggeven, het maken van de roosters en ondersteunen bij HR werkzaamheden, facilitaire zaken, bestellingen, sales & marketing etc. Daarnaast is het mogelijk om mee te werken met de oplevering van de nieuwe woningen. Wil jij graag een onderzoek doen? Wij hebben nog diverse operationele en F&B opdrachten

  een week geleden Stage (Nieuwvliet)
 • Online marketing stagiair

  Jouw functie in het kort Heb jij een grote passie voor internet, marketing, social media, data en zie jij toekomst voor jezelf in de online marketing business? Zoek dan niet verder! Wij zijn vanaf februari op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair die ons online marketing team wil komen versterken. Het betreft een meewerkstage voor minimaal 5 maanden. Je hoeft geen ervaring te hebben in de online marketing, dit leren we je allemaal! Wat ga je doen? Je zult binnen je stage kennismaken en kennis opdoen van alle lopende zaken binnen ons bedrijf. Een greep uit je werkzaamheden: -Ondersteunen van het team van (senior) online marketeers bij het beheren van hun klanten; -Het beheren en onderhouden van Google AdWords campagnes; -Het behalen van 2 Google AdWords certificaten; -Het behalen van je Google Analytics certificaat -Blogs schrijven voor onze eigen website en online marketing blogs als Frankwatching / Marketingfacts -Opzetten en beheren diverse social media advertising campagnes -SEO werkzaamheden en technische analyses voor onze klanten -Aan de slag met Google Tagmanager -Het analyseren van gegevens uit Google Analytics; -Wekelijkse en maandelijkse rapportages -Zoekwoordonderzoek, linkbuilding en contentmarketing werkzaamheden -Wekelijkse kennissessies op de vrijdagmiddag -Je bezoekt minimaal 1 relevant online marketing event met één van onze collega’s.

  een week geleden Stage (Middelburg)
 • Meewerkstage revenue management

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je de afdeling Revenue Management ondersteunen om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Wat ga je doen? Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij is het van belang trends en patronen te doorzien in grote hoeveelheden data. Deze afdeling is dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doen we onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en streef jij altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continu proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Daarnaast ondersteun je de analist bij het implementeren van de juiste prijsstrategie en draag je bij aan het optimaliseren

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage eigenarenservice

  Jouw functie in het kort Samen met de medewerkers van de afdeling Eigenarenservice zorg jij ervoor dat al het contact met een (potentiële) eigenaar professioneel wordt afgehandeld en de onderhoudsprocedures gecoördineerd en bewaakt worden. Wat ga je doen? De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat het contact met (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Tijdens je stage zal jij er samen met de medewerkers van de Eigenarenservice voor zorgen dat het contact met de (potentiële) eigenaren professioneel wordt afgehandeld. Ook ondersteun je in de coördinatie/bewaking van de onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Hoe meer inzet je tijdens deze meewerkstage toont, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt en hoe leuker je stage wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een eigen project hebt waar je tijdens je stage aan kan werken.

  een week geleden Stage (Middelburg)
 • Meewerkstage seemeonline

  Jouw functie in het kort Vanaf september 2019 zijn we op zoek naar een stagiaire die mee kan werken bij SeeMeOnline. In deze meewerkstage ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verschillende projecten. Je actualiseert de content op de websites en zorgt dat de klant goed gevonden wordt in Google. Verder ondersteun je het online marketing team met het behalen van de doelstellingen (meer bezoekers, meer conversies) en denk je mee met nieuw te ontwikkelen concepten. Dit onder begeleiding van één van onze online marketing specialisten. Wat ga je doen? SeeMeOnline is gespecialiseerd in online marketing en het ontwikkelen van websites. Daarnaast wordt ondersteuning geboden in het in de markt zetten van het merk en de producten van de klant. Denk hierbij aan het bepalen van de strategie, conceptontwikkeling, grafische ontwerpen, technische realisatie, online marketing en (content)beheer. Een enorm dynamische afdeling dus. In deze meewerkstage ben je verantwoordelijk voor: -Actualiseren van de websites -Optimaliseren en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de websites -Uitvoeren van zoekmachine optimalisatie -Meedenken aan concepten

  een week geleden Stage (Middelburg)
 • Meewerkstage touroperating

  Jouw functie in het kort Jij ondersteunt de collega’s van Touroperating in hun commerciële samenwerkingen met derden in binnen- en buitenland. Wat ga je doen? De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen met derden in binnen- en buitenland. Zo worden naast de parken van Roompot Vakanties, vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. Roompot Reizen opereert hier als een boekingsagent. Hierdoor heeft de klant nog meer keuze uit prachtige bestemmingen door heel Europa. Bij de afdeling Touroperating verwerk en controleer je alle boekingen die binnenkomen en bewaak je de allotment voor onze samenwerkingen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt van onze samenwerkingspartners en breng je offertes voor hen uit. Je controleert gelijk of alle informatie over Roompot nog op hun website klopt en bij fouten communiceer je dat met hen!

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage park communicatie

  Jouw functie in het kort Jij coördineert het complete productieproces van diverse typen drukwerk. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing is een grote afdeling met diverse onderdelen: campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation, web development, Social Media en e-mail marketing. Jij gaat je voornamelijk bezig houden met het opzetten, initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op de vakantieparken. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren van het complete productieproces van diverse typen drukwerk (van content verzamelen, offertetraject, briefing bureau, eindredactie, beeldredactie, in- en externe communicatie). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne opdrachtgevers.

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage e-mail marketing

  Jouw functie in het kort Met enthousiasme, passie en creativiteit ben je onderdeel van de ambitieuze afdeling Digitale Marketing en draag je bij aan het ontwikkelen van de optimale klantbeleving! Wat ga je doen? Tijdens je stage zul je voornamelijk actief zijn op het gebied van e-mail marketing en ondersteun je bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je vooral bezig met het bedenken, opstellen en versturen van onze nieuwsbrieven. Daarnaast denk je actief mee over mogelijke verbeterpunten en nieuwe ontwikkelingen binnen het team en ben je nauw betrokken bij het bedenken en uitvoeren van omnichannel marketingcampagnes. Uiteindelijk zet je samen met onze marketing specialisten creatieve ideeën om in concrete e-mail campagnes die ondersteunt worden door andere online marketingkanalen. Een enorm mooie kans om je eerste ervaringen op te doen, binnen online marketing, in een snelgroeiend bedrijf met een supergaaf nieuw hoofdkantoor.

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage secretaresse / hostess

  Jouw functie in het kort Jij zal het management van Roompot Vakanties ondersteunen in de breedste zin van het woord! Wat ga je doen? Als stagiair zal je meewerken op de afdeling Team Management Support (TMS). Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle onthaal, logistiek en management/directie gerelateerde ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast is deze afdeling de ‘centrale vraagbaak’ op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties. Je zal werkzaam zijn bij de Front Office van het nieuwe Roompot hoofdkantoor in Goes. De gasten kunnen zich digitaal melden voor hun afspraak. Jij beantwoordt de overige vragen en/of helpt als er problemen zijn bij het aanmelden. Daarnaast zal je diverse administratieve werkzaamheden verrichten en ben je samen met je collega directiesecretaresses verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s. Je plant daarom efficiënt en bereidt meetings voor. Verder zorg jij voor de reserveringen van o.a. in- en externe vergaderingen. Als stagiair zal je gasten, partners en medewerkers ontvangen en tevens ben jij het visitekaartje van Roompot Vakanties. We zijn daarom op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk en representatief is. Tot slot neem jij de telefoon op en zorg jij ervoor dat alle e-mails beantwoord worden.

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage gastbeleving

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage help jij mee in het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten om de gastbeleving te optimaliseren. Wat ga je doen? Afdeling Gastbeleving zich bezig met de beleving van de gasten voor, tijdens en na hun verblijf bij Roompot Vakanties. Kortom, alles wat de vakantie van de gasten vollediger en aantrekkelijker maakt. Daarnaast maakt de afdeling Gastbeleving het beleid op gebied van Sport & Animatie, zwembaden en kuur en zorgt voor een goede doorvertaling van het beleid richting onze parken. Onze mascotte, Koos Konijn, speelt binnen de gastbeleving een hele grote rol. Een belangrijke taak is daarom dus ook de ontwikkeling van leuke en vernieuwende concepten. Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar een student die ons in de dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen. Deze werkzaamheden zijn onder andere het concept rond Koos Konijn uitbreiden en updaten, Sport en Animatieprogramma’s controleren en draaiboeken maken voor nieuwe concepten. Verder zijn er maandelijkse rapportages/controles die door jou gemaakt worden en houd je de mail bij.

  een week geleden Stage (Kamperland)
 • Meewerkstage roompot living yield

  Jij gaat een onderzoek uitvoeren naar de marges van de artikel gestuurde orders. Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van onze vakantieparken. Daarnaast coördineren zij vanuit Goes centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Alle orders kunnen worden besteld via onze webshop. Als stagiair(e) bij Roompot Living ga jij je bezig houden met de prijzen van deze orders. Het is de bedoeling dat deze vergeleken worden met de marktprijzen en dat jij met een voorstel komt van nieuwe orderprijzen. Naast dit onderzoek is het ook mogelijk om een aantal dagen mee te werken bij het Financiële en/of Sales team van Roompot Living.

  een week geleden Stage (Middelburg)
 • Webanalist

  In het kort We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Webanalist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. Wat ga je doen? De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio - Het analyseren van A/B en multivariate tests - Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? - Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier - Het borgen van de datakwaliteit In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  een week geleden Overige (Kamperland)
Roompot Vakanties vacatures

Grenadierweg 13
4338 PG MIDDELBURG
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)