Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Kim van Nijnatten
t.a.v. Kim van Nijnatten

Schuverweg 2
GOES
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)

Wij hebben 55 vacatures voor jou

 • Meewerkstage revenue management

  Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij is het van belang trends en patronen te doorzien in grote hoeveelheden data. Deze afdeling is dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doen we onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en streef jij altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continu proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Daarnaast ondersteun je de analist bij het implementeren van de juiste prijsstrategie en draag je bij aan het optimaliseren.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Meewerkstage eigenarenservice

  De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat het contact met (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Tijdens je stage zal jij er samen met de medewerkers van de Eigenarenservice voor zorgen dat het contact met de (potentiële) eigenaren professioneel wordt afgehandeld. Ook ondersteun je in de coördinatie/bewaking van de onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Hoe meer inzet je tijdens deze meewerkstage toont, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt en hoe leuker je stage wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een eigen project hebt waar je tijdens je stage aan kan werken.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Meewerkstage in cadzand-bad

  Gedurende de afwezigheid van de Park Manager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je maakt jezelf tijdens piekuren verdienstelijk t.b.v. de operationele afdelingen. Je bent een groot aantal uren onder de gasten aanwezig en geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Cadzand)
 • Meewerkstage seemeonline

  SeeMeOnline is gespecialiseerd in online marketing en het ontwikkelen van websites. Daarnaast wordt ondersteuning geboden in het in de markt zetten van het merk en de producten van de klant. Denk hierbij aan het bepalen van de strategie, conceptontwikkeling, grafische ontwerpen, technische realisatie, online marketing en (content)beheer. Een enorm dynamische afdeling dus. In deze meewerkstage ben je verantwoordelijk voor: Actualiseren van de websites Optimaliseren en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de websites Uitvoeren van zoekmachine optimalisatie Meedenken aan concepten

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Stagiaire allround leisure (nederland of duitsland)

  Je vermaakt de kinderen in de Koos Kids Club en danst dagelijks de mini disco met Koos Konijn. Daarnaast voer je sportactiviteiten uit, maar dat is niet het enige! Naast meewerken in het sport en animatieteam kun jij ook ingezet worden op afdelingen zoals; fietsverhuur, sportbalie, horeca en/of supermarkt. Je zal 80% werken op de afdeling sport & animatie en 20% op andere afdelingen. Op deze manier leer jij veel verschillende afdelingen binnen het vakantiepark kennen, met de focus op sport & animatie. Afhankelijk van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden je wilt leren of verbeteren tijdens jouw stage. Er wordt een stage op maat gemaakt voor jou! Benieuwd naar alle vakantieparken waar jij stage kan lopen? Ga naar https://www.werkenbijroompot.nl/stage-bij-roompot/informatie-stageplaatsen.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Stagiaire horeca

  Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken op een of andere manier gebruik van de horecagelegenheden op het park. Tijdens deze stage leer jij hoe je de gasten op de juiste manier moet bedienen maar ook hoe je ze thuis kunt laten voelen en er voor kunt zorgen dat ze de dag erna nog eens terug komen. Bovendien kun je in de snackbar ingezet worden om de lekkerste snackmaaltijden te bereiden. Natuurlijk moet het ook in de keuken soepel lopen. Het kan daarom zijn dat je in de spoelkeuken wordt ingezet of de koks helpt met koken. Er wordt hier een stage op maat voor jou gemaakt naar aanleiding van je opleiding en interesses.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Stagiaire front office

  Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende stage dus! Op basis van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden die jij wilt leren of verbeteren. Werkzaamheden zijn onder andere: In- en uitchecken van gasten Maken van reserveringen Gasten gastvriendelijk informeren E-mails beantwoorden en telefoneren Omgaan met klachten

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Stagiaire allround service

  Jij bent een echte doener en kan ingezet worden op verschillende afdelingen. Daarom is geen dag hetzelfde! Op maandag en vrijdag loop je mee met de afdeling huishoudelijke dienst en help je mee om alle accommodaties schoon op te leveren voor onze gasten aankomen. Andere dagen werk je in de horeca en serveer je de lekkerste hapjes en drankjes op het terras, help je in de supermarkt of vermaak je de kinderen in de Koos Kids Club. Als je handig bent kun je ook op pad met onze technische dienst. Op deze manier leer jij verschillende afdelingen van een vakantiepark kennen. Er wordt gekeken naar jouw opleiding en interesses voor je inzet op welke afdelingen.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Copywriter (28-38 uur)

  Als Copywriter ben je in de rol van tekstschrijver onderdeel van het Contentcreatieteam op de afdeling Sales & Marketing van Roompot Vakanties. Dit team bestaat, inclusief jijzelf als Copywriter, uit zeven creatieve, gedreven medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het verzorgen van tekst en beeld en andere content voor onder andere de website, e-mail-nieuwsbrieven en diverse marketingacties. Jij bent de ideale tekstschrijver en met jouw pakkende teksten en content inspireer je potentiële gasten. Binnen de rol van tekstschrijver ben je een belangrijke schakel in de customer journey. Je houdt bij het creëren van de content altijd rekening met de doelgroep(en), huisstijl, tone of voice en marketingstrategieën. Je neemt als Copywriter deel aan projecten die te maken hebben met content en copywriting. Je werkt nauw samen met andere teams binnen en buiten de marketingafdeling waaronder E-mail, Social Media, Branding en Revenue.

  een week geleden Communicatie (Goes)
 • Administrateur

  Je zal werkzaam zijn op de afdeling Roompot Projects. Onder de vlag van Roompot Vakanties houdt Roompot Projects zich, als zelfstandig bedrijfsonderdeel, bezig met grootschalige projectontwikkeling in de verblijfsrecreatie met focus op commercieel vastgoed en renovatieprojecten. Als Administrateur ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen Roompot Projects en draag je zorg voor de tijdige verwerking van alle transactie. Je taken bestaan onder andere uit: inboeken en verwerken van facturen; inboeken inkooporders; bijhouden van het contractenregister van koop- en recreatiewoningen; beheer (sub)grootboeken, waaronder debiteuren en crediteuren beheer; verrichten en controleren van fiscale aangiften; opbouw ballansdossiers; beheer cashflow; maand rapportages.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Medewerker eigenarenservice largo

  Als Medewerker Eigenarenservice kom je te werken binnen het dedicated LARGO-team, momenteel bestaande uit 7 personen. Je werkt nauw samen met enerzijds de Relations Manager en anderzijds de afdeling Eigenarenservice Roompot Group. Je bent aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere accommodaties op onze resorts. De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het structureel contact onderhouden met eigenaren en resortmanagers. Daarnaast beheer je de administratie met betrekking tot de verhuur van de accommodaties: opstellen, verwerken, verlengen en beëindigen van (ver)huurovereenkomsten. Ook neem je deel aan verkoopweekenden voor potentiele kopers van een LARGO-accommodatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Eigenarenservice.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Projectlead internet projects (fulltime)

  De afdeling E-commerce houdt zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer. Het Internet Projects team houdt zich met name bezig met de doorontwikkeling van onze online platformen. Dit zijn voor nu onder andere onze belangrijkste boekingswebsites, de mijn-omgevingen voor de gasten, de progressive web apps voor gasten op de parken zelf en in de nabije toekomst ook innovatieve projecten, zoals voice. Voor de (door)ontwikkeling van al deze platformen en websites is een strakke planning, het monitoren van kwaliteit én een goede communicatie richting development cruciaal. Oplevering op tijd, conform specs en grondig getest op alle platformen zorgt ervoor dat we naar onze gasten toe de best mogelijke ervaring neer kunnen zetten. Uiteindelijk is dit laatste ons belangrijkste doel! Omdat de behoefte en de snelheid van (door)ontwikkeling ontzettend hard groeit, zijn we op zoek naar een extra Projectlead voor dit team om de groeiende vraag te kunnen bijbenen. Samen met de Teamlead, nog een projectlead en een Project Medewerker zijn jullie de schakel tussen de business en development. Taken die bij deze functie horen zijn onder andere: Het in kaart brengen van de wensen vanuit de business en deze vertalen naar functionele requirements. Schakelen met de juiste afdelingen binnen de organisatie (zoals Systemmanagement, Revenue, Touroperating, etc.) om raakvlakken en risico’s in kaart te brengen. Het bepalen van prioriteiten na afstemming met de product owner(s)) en zorgen dat tijdig de juiste tickets in behandeling worden genomen bij development. Het beheren van RfC’s op al deze omgevingen. Begeleiden van designtrajecten binnen de technische kaders en meedenken over passende oplossingen. Verbeterpunten en bugs signaleren n.a.v. testbevindingen. Bijvoorbeeld op basis van sitespeed, security of functionele werking. Fouten in programmatuur die gemeld worden (door bijvoorbeeld gastenservice, verhuuradministratie of door onze eigen gasten) registreren, uitzoeken en zorgen voor een structurele fix. Het waarborgen van de planning en releases richting development. Hierbij is terugkoppeling naar de gebruikers binnen de organisatie ontzettend belangrijk.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Webanalist

  We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Webanalist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. Het analyseren van A/B en multivariate tests. Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  een week geleden ICT (Goes)
 • Junior webanalist

  De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Junior Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. Het analyseren van A/B en multivariate tests. Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  een week geleden ICT (Goes)
 • Brand marketeer

  Jij bent verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van Roompot Vakanties! Door jouw ervaring in verschillende marketingcampagnes til jij ons merk naar een hoger niveau. Samen met het Brand Team werk jij aan deze doelstelling. Je signaleert vragen uit de markt, de gast en de organisatie en kunt deze vertalen naar concrete acties die passen binnen de merkstrategie. Als Brand Marketeer organiseer, structureer en monitor jij (inter)nationale campagnes. Hierbij waarborg jij de commerciële functie van deze campagnes. Door jouw inspirerende, creatieve briefings maak jij het hele team enthousiast! Jij werkt mee aan of ondersteunt brand campagnes en marketingplannen. Tevens bewaak, ontwikkel en optimaliseer jij de huisstijl en identiteit van Roompot Vakanties. Jij bent creatief, strategisch, vernieuwend en komt met onderscheidende marketing ideeën. De Brand Marketeer weet hoe de digitale gebruiker zich beweegt en weet de juiste doelgroepen te bereiken en te beïnvloeden.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Goes)
Roompot Vakanties vacatures

Schuverweg 2
GOES
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)