Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Kim van Nijnatten GOES

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Parkmanager in breskens

  Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuur je dagelijks de afdelingen aan. Je ondersteunt de afdelingshoofden waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Daarnaast draag je zorg voor een hoog serviceniveau en een toename van de gasttevredenheid. Het is jouw taak om commerciële resultaten en vastgestelde doelstellingen te realiseren. Ook vertaal je de wensen, vragen en feedback van de verhurende particulieren naar concrete doelen. Je draagt bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Het park Vlak naast de Zeeuwse badplaats Breskens ligt het ruim opgezette vakantiepark Zeebad. Met uitgebreide (indoor) faciliteiten voor jong en oud hoeft niemand zich hier te vervelen. Zo is er een overdekt zwembad, een gezellig eetcafé en diverse sport- en speelvelden. Terwijl de ouders genieten van een lekker hapje en drankje, kunnen de kleintjes zich vermaken in de speeltuin of in de Koos Kids Club. Vanaf Zeebad ben je in mum van tijd op het Noordzeestrand om lekker uit te waaien, te zwemmen of te zonnen. Een uitstapje naar het gezellige Sluis, natuurgebied het Zwin of de historische stad Brugge zijn ook absoluut de moeite waard. Klinkt dit je als muziek in de oren en neem jij je verantwoordelijkheid? Ben je ambitieus en zit het ondernemen bij jou in het bloed? Dan zien we je cv met belangstelling tegemoet!

  2 dagen geleden Toerisme en recreatie (Breskens)
 • Chefkok

  Samen genieten begint bij jou... Als chefkok bij dit gloednieuwe resort werk je in een compleet nieuwe, professionele keuken. Samen met het keukenteam zorg je dat de gasten de optimale vakantiebeleving krijgen en kunnen genieten van alle culinaire gerechten van de menukaart. Wat ga je doen? In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het Resort is in aanbouw, biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Naar verwachting zal het, met de vele faciliteiten state of the art, centrumgebouw in juni 2020 zijn deuren openen. Om die reden zijn wij per 1 april 2020 op zoek naar de voor dit resort geschikte fulltime Chef Kok. Als Chef kok bij dit gloednieuwe resort heb je het genoegen om te werken in een compleet nieuwe, professionele keuken. In deze rol geef je leiding aan het keukenteam. Het aannemen, coachen en begeleiden van medewerkers en leerlingen zal vooral tijdens de opstart een groot deel van jouw takenpakket vormen. Naast het team leiden is het jouw verantwoordelijkheid dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Deze beleving krijgen de gasten doordat jij, samen met het team, ervoor zorgt dat alle culinaire gerechten van de menukaart op een professionele wijze worden (voor)bereid en je hierbij de kwaliteit van elk gerecht bewaakt. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als ieder gerecht met de uiterste zorg wordt bereid. Naast het reilen en zeilen in de keuken, zorg je dat de voorraad op peil is, plaats je bestellingen en ben je verantwoordelijk voor de roosters. Als Chef kok denk je ook mee aan het regelmatig vernieuwen van de menukaart en ontwikkel je nieuwe lokale en internationale gerechten. Het totale keuken team bestaat uit ongeveer 10 medewerkers, onderverdeeld in zelfstandig werkend koks, keuken- en afwas medewerkers. Als Chef kok rapporteer je direct aan de Food and Beverage manager.

  2 dagen geleden Horeca (Nieuwvliet)
 • Frontoffice manager

  Samen genieten begint bij jou... Als Frontoffice Manager bij dit gloednieuwe resort zorg je er samen met je team voor dat de gasten een unieke vakantiebeleving ervaren. Jij hebt gastvrijheid en dienstverlening hoog in het vaandel staan en kunt snel schakelen. Wat ga je doen? In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het resort is in aanbouw, biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Naar verwachting zal het, met de vele faciliteiten state of the art, centrumgebouw in juni 2020 zijn deuren openen. Om die reden zijn wij per 1 april 2020 op zoek naar de voor dit resort geschikte fulltime Front Office Manager. Als Front Office Manager bij dit gloednieuwe resort geef jij leiding aan de Front Office afdeling. Jij bent samen met jouw team het eerste aanspreekpunt als de gasten arriveren aan de Boulevard, de nieuwe indrukwekkende aankomsthal van het centrumgebouw. Jullie hebben de unieke mogelijkheid om echt naar de gast toe te stappen om hen te verwelkomen, er zijn namelijk flexibel verplaatsbare balies! Als leidinggevende van deze afdeling is het jouw verantwoordelijkheid om samen met het team de beleving van onze gasten elke dag te overtreffen. Jij hebt gastvrijheid en dienstverlening hoog in het vaandel staan en het werkgeluk van jouw team vind je ook belangrijk. Jij bent een people manager en daardoor een kei in het coachen en motiveren van medewerkers. Je kunt snel schakelen, behoudt overzicht en bent administratief sterk. Hiernaast maak je de roosters en denk je continu mee over stappen om de afdeling verder te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen. Het totale Front Office team bestaat uit ongeveer 8 receptionisten inclusief stagiaires. De host en hostess verlenen service aan de reguliere gasten die op de het luxe resort en de camping verblijven, alsmede eigenaren van de luxe woningen. Als Front Office Manager rapporteer je direct aan de General Manager.

  2 dagen geleden Toerisme en recreatie (Nieuwvliet)
 • Facility manager

  Samen genieten begint bij jou... Als Facility Manager bij dit gloednieuwe resort zorg je dat het resort te allen tijde in optimale (technische) staat is. Jij stuurt het Facility Services team aan en bent een gedegen sparringspartner voor onze Cleaning en Park Maintenance partners. Wat ga je doen? In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het resort is in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Dit resort biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Naar verwachting zal het, met de vele faciliteiten state of the art, centrumgebouw in juni 2020 zijn deuren openen. Om die reden zijn wij per 1 april 2020 op zoek naar de voor dit resort geschikte fulltime Head of Facility Services. Als Head of Facility Services bij dit gloednieuwe resort geef jij leiding aan de afdeling Facility Service. Deze afdeling is onderverdeeld in Cleaning Services, Technical Services en Park Maintenance. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het resort te allen tijde in optimale (technische) staat is. Je bent een gedegen sparringpartner voor onze Cleaning en Park Maintenance partners en bewaakt de kwaliteit van de huishoudelijke- en technische dienst. Hiernaast draag je zorg voor de juiste uitvoering van het Arbobeleid, beheer je het facilitair budget en stel je een jaarlijks werkplan op met concrete doelen om de kwaliteit naar een nog hoger plan te tillen. Het totale Facility Services team bestaat uit ongeveer 3 medewerkers die technische service verlenen aan de luxe villa’s/lodges, het zwembad, de camping en de centrale faciliteiten. Naast de directe aansturing van de technische medewerkers, stuur je onze Cleaning en Park Maintenance partners aan waar nodig. Jij bent een kei in het coachen en motiveren van je medewerkers en weet hoe je op een positieve, overtuigende manier mensen in beweging krijgt om gezamenlijk optimale resultaten te behalen.

  2 dagen geleden Onderhoud (Nieuwvliet)
 • Web analist

  We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Web Analist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. Wat ga je doen? De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Web Analist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Web Analist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. -Het analyseren van A/B en multivariate tests. -Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? -Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. -Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een Web Analist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  2 dagen geleden ICT (Goes)
 • Medewerker relatiebeheer largo

  Jij bent het eerste en vaste aanspreekpunt voor verhurende particulieren en beleggers. Jij bouwt aan een persoonlijk, goed geïnformeerd en tevreden netwerk van eigenaren. Hierbij kun jij je hoofd koel houden op drukke momenten. Wat ga je doen? Als Medewerker Relatiebeheer kom je te werken binnen het dedicated LARGO-team, momenteel bestaande uit 6 personen. Je werkt nauw samen met enerzijds de Relations Manager en anderzijds de afdeling Eigenarenservice Roompot Group. Je bent aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere accommodaties op onze resorts. De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het structureel contact onderhouden met eigenaren en resortmanagers. Daarnaast beheer je de administratie met betrekking tot de verhuur van de accommodaties: opstellen, verwerken, verlengen en beëindigen van (ver)huurovereenkomsten. Ook neem je deel aan verkoopweekenden voor potentiele kopers van een LARGO-accommodatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Eigenarenservice.

  2 dagen geleden Communicatie (Goes)
 • Revenue analist

  Roompot Vakanties is voor haar hoofdkantoor in Goes op zoek naar een Revenue Analist. Word jij het brein achter de prestaties en het succes van onze vakantieparken? Wat ga je doen? Als Revenue Analist vertaal je boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Je doorziet trends en patronen in grote hoeveelheden data en ziet uitdaging in het optimaliseren van omzetten en bezettingen door het implementeren van de juiste prijsstrategie. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze vakantieparken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Je adviseert en zoekt proactief naar juiste verkoopkanalen in samenwerking met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. In projectvorm neem je deel aan diverse commerciële onderwerpen en adviseer je vanuit je eigen expertise. Je begrijpt de dynamiek van vraag en aanbod en vertaalt deze naar kansen. Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jouw net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd. Ben jij klaar voor deze verantwoordelijkheid? Solliciteer dan snel!

  2 dagen geleden ICT (Goes)
 • Klantenservice medewerker

  Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker bij een leidende aanbieder van vakantieparken? Heb jij als klantenservice medewerker écht aandacht voor gastvrijheid, service en digitale dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op onze afdeling Gastenservice werk je samen met andere leuke, ambitieuze en deskundige collega’s aan één doel: uitstekende service verlenen aan iedere gast. Gasten weten ons telefonisch te vinden, maar ook per e-mail, WhatsApp, chat of via social media. Jij gaat op alle kanalen aan de slag, maar geen zorgen: niet tegelijkertijd. Daardoor blijft je werkdag lekker afwisselend. Met jouw onovertroffen communicatieve vaardigheden behandel je iedere gast zoals jezelf behandeld zou willen worden en maak je waar wat je belooft. Je stuurt de gast niet van het kastje naar de muur, maar lost het probleem zelf op, ook als het gesprek daardoor wat langer duurt. Uiteindelijk staat er één ding voor jou centraal en dat is de optimale gastbeleving. Je werkt in teamverband, maar kan daarnaast ook goed zelfstandig werken. Met jouw positieve, proactieve houding zorg je voor een glimlach bij zowel een tevreden als een ontevreden gast.

  2 dagen geleden Communicatie (Goes)