Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Kim van Nijnatten
t.a.v. Kim van Nijnatten

Grenadierweg 13
4338 PG MIDDELBURG
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)

Wij hebben 32 vacatures voor jou

 • Receptioniste in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij staat voor service en werkt er keihard aan om al onze gasten tevreden te houden. Wat ga je doen? Als receptionist zal jij op vier parken worden ingeroosterd op onze receptie afdeling. De ene dag ben je werkzaam op Noordzee Residence de Banjaard in Kamperland, de andere dag sta jij achter de receptie van ons park Roompot Beach Resort, ook in Kamperland. Weer een andere dag sta je op het gloednieuwe park Water Village en een nog ene ander edag op Camping Dishoek. In deze functie word er ook van jou gevraagd om bij te springen in de horeca wanneer dit nodig is, dit vind jij helemaal niet erg. Je houdt namelijk wel van wat variatie in je werk. Op al onze parken is het belangrijk dat tevredenheid van de gast voor jou op nummer 1 staat. Je weet hoe je gasten op een enthousiaste manier kunt informeren, maar weet ook hoe je op een professionele manier met klachten om gaat. Dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits. Word jij het visitekaartje van Roompot Vakanties? Solliciteer dan snel.

 • Zelfstandig werkend kok in bruinisse

  Jouw functie in het kort Koken is jouw passie; als kok voel jij je helemaal thuis in de keuken en zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten. Wat ga je doen? De belangrijkste taak die je als zelfstandig werkend kok hebt is ervoor te zorgen dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Hoe krijgen ze deze beleving? Doordat jij, samen met je collega’s, ervoor zorgt dat alle gerechten op tijd worden (voor)bereid en hierbij de kwaliteit van elk gerecht bewaakt. Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. Naast het reilen en zeilen in de keuken, zorg je als zelfstandig werkend kok ook voor het invullen van de HACCP lijsten, het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen.

  een minuut geleden Horeca (Bruinisse)
 • Horeca manager in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij laat onze horeca faciliteiten als een geoliede machine draaien en er super verzorgd uit zien. De beleving van onze gasten wil je elke dag overtreffen en jij hebt het werkgeluk van je team heel hoog staan. Wat ga je doen? De belangrijkste taak die je als Horeca Manager hebt is ervoor te zorgen dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Hoe krijgen ze deze beleving? Doordat jij, samen met je team, ervoor zorgt dat onze gasten zo snel mogelijk worden bediend op de meest gastvrije manier. Het werkgeluk van je team is hierin erg belangrijk; jij motiveert, beoordeelt en coacht alle horeca medewerkers middels beoordelings- en evaluatiegesprekken en persoonlijke coaching op de werkvloer. Je geeft tijdig bij de HR afdeling aan welke vacatures openstaan, je maakt een selectie uit de voorgestelde kandidaten, je voert de sollicitatiegesprekken en je leidt de nieuwe medewerkers op. Naast deze taken draag je zorg voor het behalen van commerciële doelstellingen en ben je een kei in het maken van dienstroosters, plaatsen van bestellingen en het correct afhandelen van inventarisaties en geldstromen. Creatief als jij bent, denk je continu mee over manieren om de horeca afdeling verder te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen. Bovendien draag je zorg voor naleving van hygiëne voorschriften (Arbo-normen) en (voedsel)veiligheidsreglementen zoals HACCP.

  4 minuten geleden Horeca (Kamperland)
 • Zelfstandig werkend kok in zeeland

  Jouw functie in het kort Jij droomt ervan om een kijkje in de keuken te nemen van de grootste vakantie aanbieder van Nederland. Je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan met veel doorgroeimogelijkheden. Stop met zoeken en kom werken bij de Flexpool! Wat ga je doen? Binnen onze Flexpool krijgen wij alle openstaande diensten van alle Roompot afdelingen. Denk hierbij aan de volgende afdelingen: receptie, horeca, hoofdkantoor, huishoudelijke dienst, zwembad, sport en animatie, technische dienst of één van onze overige afdelingen. Voor deze vacature zijn we specifiek op zoek naar collega’s die graag in de keuken willen werken en het leuk vinden om op verschillende parken in Zeeland ingezet te worden. We kijken hierbij naar je wensen en ervaring. Koken is jouw passie: jij voelt je helemaal thuis in de keuken en zorgt ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten. De belangrijkste taak die je als zelfstandig werkend kok hebt is ervoor te zorgen dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Hoe krijgen ze deze beleving? Doordat jij, samen met je collega’s, ervoor zorgt dat alle gerechten op tijd worden (voor)bereid en hierbij de kwaliteit van elk gerecht bewaakt. Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. Naast het reilen en zeilen in de keuken, zorg je ook voor het invullen van de HACCP lijsten, het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen. Omdat je werkzaam bent binnen verschillende teams, leer je veel gezellige collega’s kennen. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een hele afwisselende baan! Doorgroeien? Dat kan! Jij bent een belangrijke collega binnen Roompot Vakanties, omdat je veel ervaring en kennis opdoet op verschillende afdelingen/parken. Daardoor ontstaan er veel mogelijkheden voor jou om door te groeien naar jouw droom job! Er zijn namelijk al meerdere Flexpool medewerkers doorgegroeid naar zowel hoofdkantoorfuncties als parkfuncties.

  6 minuten geleden Horeca (Heel Zeeland)
 • Toezichthouder zwembad in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? De belangrijkste taak als Toezichthouder zwembad is om ervoor te zorgen dat al onze gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

  9 minuten geleden Toerisme en recreatie (Kamperland)
 • Supermarkt medewerker bijbaan in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de schappen in de supermarkt er altijd netjes uit zien en de gasten snel kunnen afrekenen. Wat ga je doen? De belangrijkste taak van onze supermarkt medewerkers is het nauwkeurig afhandelen van de betalingen achter de kassa. Daarnaast zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de schappen continu goed gevuld zijn. Het mag de gasten aan niks ontbreken. Broodjes, BBQ pakketten, chocoladerepen of een Koos Konijn knuffel... het is allemaal te vinden bij jou in de supermarkt! Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan deze zomer? Solliciteer dan gelijk!

  11 minuten geleden Weekend en vakantiewerk (Cadzand)
 • Groepsleider schoonmaak in cadzand

  Jouw functie in het kort Samen met je team zorg je er als groepsleider schoonmaak voor dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun luxe villa! Wat ga je doen? Wil jij kans maken op een midweek/weekend weg voor 4-6 personen én geld verdienen? Kom dan nu bij ons werken! Roompot Vakanties is op zoek naar schoonmaak medewerkers. Naast hard werken, vinden wij hard genieten ook belangrijk. Daarom kun je een midweek/weekend winnen als je bij ons komt werken! De vakantie is inclusief accommodatie, gratis gebruik van het zwembad, een diner voucher t.w.v. € 100,- en een activiteit naar keuze. Wat moet je daar voor doen? -Solliciteer voor een functie in de huishoudelijke dienst -Je blijft minimaal 3 maanden in dienst -Je hoort aan het einde van de maand dat je in dienst komt of je hebt gewonnen -Je bent op maandag en vrijdag beschikbaar -Deze actie loopt van 1-1-2019 t/m 31-08-2019

  12 minuten geleden Schoonmaak (Cadzand)
 • Zwembad medewerker vakantiewerk in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? De belangrijkste taak als zwembad medewerker is om ervoor te zorgen dat al onze gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep! Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor deze zomer? Solliciteer dan gelijk!

  14 minuten geleden Weekend en vakantiewerk (Domburg)
 • Schoonmaak in domburg

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werker, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! Wil jij, samen met een gezellige club dames en heren, ervoor zorgen dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun bungalow/kamer? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt ’s ochtends aan, drinkt een kop koffie en praat gezellig bij met je collega’s. Iedereen krijgt een lijst met bungalows/kamers die gepoetst moeten worden. Je gaat op pad met de nodige poetsspullen. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle accommodaties moeten weer spik en span gemaakt worden, hier ga je samen met je collega’s voor zorgen. Na een paar uurtjes poetsen ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij! Wil jij kans maken op een midweek/weekend weg voor 4-6 personen én geld verdienen? Kom dan nu bij ons werken! Roompot Vakanties is op zoek naar schoonmaak medewerkers. Naast hard werken, vinden wij hard genieten ook belangrijk. Daarom kun je een midweek/weekend winnen als je bij ons komt werken! De vakantie is inclusief accommodatie, gratis gebruik van het zwembad, een diner voucher t.w.v. € 100,- en een activiteit naar keuze. Wat moet je daar voor doen? -Solliciteer voor een functie in de huishoudelijke dienst -Je blijft minimaal 3 maanden in dienst -Je hoort aan het einde van de maand dat je in dienst komt of je hebt gewonnen -Je bent op maandag en vrijdag beschikbaar -Deze actie loopt van 1-1-2019 t/m 31-08-2019

  16 minuten geleden Schoonmaak (Domburg)
 • Schoonmaak in vrouwenpolder

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! Wil jij, samen met een gezellige club dames en heren, ervoor zorgen dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun bungalow/kamer? Solliciteer dan gelijk!Je kunt per direct aan de slag op ons park in Domburg, Wat ga je doen? Wil jij kans maken op een midweek/weekend weg voor 4-6 personen én geld verdienen? Kom dan nu bij ons werken! Roompot Vakanties is op zoek naar schoonmaak medewerkers. Naast hard werken, vinden wij hard genieten ook belangrijk. Daarom kun je een midweek/weekend winnen als je bij ons komt werken! De vakantie is inclusief accommodatie, gratis gebruik van het zwembad, een diner voucher t.w.v. € 100,- en een activiteit naar keuze. Wat moet je daar voor doen? -Solliciteer voor een functie in de huishoudelijke dienst -Je blijft minimaal 3 maanden in dienst -Je hoort aan het einde van de maand dat je in dienst komt of je hebt gewonnen -Je bent op maandag en vrijdag beschikbaar -Deze actie loopt van 1-1-2019 t/m 31-08-2019

  17 minuten geleden Schoonmaak (Vrouwenpolder)
 • Horeca medewerker in breskens

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes en je geeft onze gasten in het restaurant de optimale vakantiebeleving. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze broodcorner kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam. Jij staat klaar om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle gasten op een vriendelijke en gastvrije manier worden geholpen. Naast de werkzaamheden voor de broodcorner bedien je onze gasten in het restaurant zo goed en snel mogelijk. Samen met jouw collega’s ga je hier voor zorgen. Je tapt bier en schenkt diverse drankjes in achter de bar. Deze breng je op een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan even spannend zijn en er zal ongetwijfeld een keer iets vallen, maar wees gerust; dit overkomt de beste!).

  18 minuten geleden Horeca (Breskens)
 • Horeca medewerker in bruinisse

  Jouw functie in het kort Met jouw enthousiasme en natuurlijke social skills geef je onze gasten de optimale vakantiebeleving in onze horecafaciliteit(en). Wat ga je doen? De belangrijkste taak van onze horeca medewerkers is om onze gasten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen. Samen met jouw collega’s ga je hier voor zorgen. Je tapt bier en schenkt diverse drankjes in achter de bar. Deze breng je op een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan even spannend zijn en er zal ongetwijfeld een keer iets vallen, maar wees gerust; dit overkomt de beste!). Ben je op zoek naar een leuke bijbaan deze zomer? Solliciteer dan gelijk!

  20 minuten geleden Horeca (Bruinisse)
 • Cafetaria medewerker in bruinisse

  Jouw functie in het kort Patatje oorlog, frikandel speciaal en een berenklauw. Dat is geen probleem voor jou! Wat ga je doen? De belangrijkste taak als Cafetaria medewerker is zo snel mogelijk de friet- en snack bestellingen maken voor onze gasten. Op vakantie willen onze gasten lekker relaxen. Even snel een patatje halen bij het cafetaria is dan natuurlijk ideaal. Daarom is het altijd lekker druk en worden er heel wat snacks en frietjes gebakken! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze gasten snel hun bestelling krijgen en lekker kunnen genieten. Ben je op zoek naar een vette baan deze zomer? Solliciteer dan snel!

  21 minuten geleden Horeca (Bruinisse)
 • Afwas medewerker bijbaan in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij bent de spil in de keuken en goochelt met pannen en borden zodat de koks altijd voldoende voorraad hebben. Wat ga je doen? Het is heel belangrijk dat je collega’s in de keuken schone pannen en borden hebben én je collega’s in het restaurant schoon bestek en glazen. Jij zorgt ervoor dat de afwasmachine op volle toeren draait en alles schoon op de juiste plek wordt gezet. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan deze zomer? Solliciteer dan gelijk!

  24 minuten geleden Horeca (Bruinisse)
 • Keukenmedewerker in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij bent de rechterhand van onze koks en zorgt er samen met hen voor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten. Wat ga je doen? Het is heel belangrijk dat er voldoende ingrediënten voor de gerechten klaarstaan, zodat de koks zo snel mogelijk de gerechten kunnen klaarmaken. Groentes snijden, frietjes bakken, salades maken; jij helpt de koks waar nodig! Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten op tijd het bestelde eten krijgen. Je hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat.

  25 minuten geleden Horeca (Bruinisse)
Roompot Vakanties vacatures

Grenadierweg 13
4338 PG MIDDELBURG
0113-820781 (thuis), 0113-374427 (werk)