Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Kim van Nijnatten GOES

Wij hebben 46 vacatures voor jou

 • Hr stagiaire stagebureau

  Jij ondersteunt het stagebureau van Roompot Vakanties en helpt mee met het organiseren van de selectietrainingen bij Roompot Vakanties. Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen en personeelsbeleid. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als Stagiair(e) Stagebureau kom je te werken op de HR afdeling. Jij zal je bezig houden met de werving, selectie en plaatsing van de ruim 500 stagiaires op de vakantieparken en hoofdkantoor. Daarnaast help je mee in het plannen en organiseren van de trainingen voor stagiaires. Voor het regelen van deze trainingen heb je echte organisatieskills nodig. Tijdens je stage mag jij helpen met het plannen van A tot Z en ontwikkel jij deze skills.

  een week geleden Stage (Goes)
 • Meewerkstage inkoop

  Tijdens jouw stage verzorg jij de inkoop van Roompot Living en onderhoud je de showroom op het hoofdkantoor. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Goes centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. De werkzaamheden tijdens jouw stage bestaan onder andere uit het doen van marktonderzoek, het vergemakkelijken van processen, zorgen dat alle producten op de webshop staan, en het maken van prijsvergelijkingen. De werkzaamheden zijn zowel procesmatig als commerciële. Je draagt bij aan de alledaagse werkzaamheden en wordt gezien als één van de collega’s.

  een week geleden Overige (Goes)
 • Meewerkstage financiële administratie

  Jij helpt mee met het verwerken van álle financiële administratie van Roompot Living. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Goes centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Tijdens jouw stage zal je ondersteunende administratieve werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het inboeken van crediteuren en debiteuren. Naast het inboeken mag je ook bank boekingen verwerkingen uitvoeren en zal je controle werkzaamheden uitvoeren. Naast de werkzaamheden die jij vanuit ons krijgt is er ook ruimte om aan de werkprocessen van school te werken.

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Meewerkstage commerciële binnendienst (eigenarenservice)

  Jij zorgt er voor dat al het contact met een (potentiële) eigenaar professioneel wordt afgehandeld en de onderhoudsprocedures gecoördineerd en bewaakt worden. Wat ga je doen? De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat het contact met (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Tijdens je stage zal jij er samen met de medewerkers van de Eigenarenservice voor zorgen dat het contact met de (potentiële) eigenaren professioneel wordt afgehandeld. Ook ondersteun je in de coördinatie/bewaking van de onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Meewerkstage e-mailmarketing

  Met enthousiasme, passie en creativiteit ben je onderdeel van de ambitieuze afdeling Digitale Marketing en draag je bij aan het ontwikkelen van de optimale klantbeleving! Wat ga je doen? Tijdens je stage zul je voornamelijk actief zijn op het gebied van e-mail marketing en ondersteun je bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je vooral bezig met het bedenken, opstellen en versturen van onze nieuwsbrieven. Daarnaast denk je actief mee over mogelijke verbeterpunten en nieuwe ontwikkelingen binnen het team en ben je nauw betrokken bij het bedenken en uitvoeren van omnichannel marketingcampagnes. Uiteindelijk zet je samen met onze marketing specialisten creatieve ideeën om in concrete e-mail campagnes die ondersteunt worden door andere online marketingkanalen. Een enorm mooie kans om je eerste ervaringen op te doen, binnen online marketing, in een snelgroeiend bedrijf met een supergaaf nieuw hoofdkantoor.

  een week geleden Communicatie (Goes)
 • Meewerkstage parkcommunicatie

  Jij coördineert het complete productieproces van diverse typen drukwerk. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing is een grote afdeling met diverse onderdelen: campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation, web development, Social Media en e-mail marketing. Jij gaat je voornamelijk bezig houden met het opzetten, initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op de vakantieparken. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren van het complete productieproces van diverse typen drukwerk (van content verzamelen, offertetraject, briefing bureau, eindredactie, beeldredactie, in- en externe communicatie). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne opdrachtgevers.

  een week geleden Communicatie (Goes)
 • Meewerkstage onderhoud

  Alle particuliere eigenaren van de vakantiewoningen komen bij jou met hun vragen met betrekking tot de onderhoudsprocedures. Wat ga je doen? Binnen jouw stage kom je te werken op de afdeling Onderhoud. De afdeling Onderhoud is onderdeel van de afdeling Eigenarenservice; het algemeen aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. Onderhoud zal zich hierin vooral bezig houden met de coördinatie en bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op Roompot Vakantieparken. Vanaf februari 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die mee kan werken op de afdeling onderhoud. Tijdens jouw stage zal je de afdeling Onderhoud ondersteunen door onder andere de processen binnen het onderhoud op de vakantieparken van Roompot te controleren en zo nodig aan te passen. Ook help je mee om voor eigenaren offertes op te stellen en coördineer je de jaarlijkse inspectie bij woningen van eigenaren. Daarnaast neem je initiatief omtrent de verbetering van de dienstverlening en optimalisatie van de processen.

  een week geleden Onderhoud (Goes)
 • Meewerkstage brand marketing

  Tijdens jouw stage help jij mee om het merk Roompot sterk neer te zetten door je onder andere bezig te houden met verschillende campagnes en de ontwikkeling van drukwerk. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom je te werken op de Sales & Marketing afdeling. Dit is een grote afdeling met diverse onderdelen: campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation, web development, Social Media en e-mail marketing. Jij gaat je voornamelijk bezig houden met marketingcommunicatie campagnes. Hiervoor ga je materialen aanleveren, brieven bureaus en presentaties voorbereiden. Verder zijn er ook verschillende opdrachten die jij in samenwerking uitvoert met bijvoorbeeld parkcommunicatie. Hierbij bied je ondersteuning bij het ontwerpen van de park- & accomodatieplattegrond, parkbrochures, menukaarten en de signing.

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Supermarkt medewerker bijbaan in kamperland

  Jij zorgt er voor dat de schappen er altijd netjes uit zien en de gasten snel kunnen afrekenen. Wat ga je doen? De belangrijkste taak van onze supermarkt medewerkers is het nauwkeurig afhandelen van de betalingen achter de kassa. Daarnaast zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de schappen continu goed gevuld zijn. Het mag de gasten aan niks ontbreken. Broodjes, BBQ pakketten, chocoladerepen of een Koos Konijn knuffel... het is allemaal te vinden bij jou in de supermarkt! Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor langere tijd in de weekenden- en vakanties? Solliciteer dan snel!

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Kamperland)
 • Hoofd receptioniste in domburg

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid en het verlenen van de beste service zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt ervoor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je ervoor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. De beleving van onze gasten wil je elke dag overtreffen. Jij bent een echte gastvrouw/heer en service staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent een echte manager op het gebied van het creëren van een goede werksfeer en daarom heb jij het werkgeluk van je team heel hoog staan. Je bent als Hoofd Receptioniste een kei in het managen, motiveren en coachen van alle receptionistes en het voeren van beoordelings- en evaluatiegesprekken gaat jou met gemak af. Je kunt snel schakelen, behoudt het overzicht en je bent administratief sterk. Daarnaast zet je als Hoofd Receptioniste jouw communicatieve vaardigheden goed in wanneer je zowel persoonlijk, telefonisch of per mail contact hebt met onze gasten en collega’s. Verder maak je als Hoofd Receptioniste de dienstroosters en denk je continu mee over manieren om de afdeling verder te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen en de beste service te verlenen.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)
 • Supervisor schoonmaak cadzand

  Samen met je team zorg je er als groepsleider schoonmaak voor dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun luxe villa! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, drinkt een kop koffie en praat gezellig bij met je collega's. Jij krijgt samen met je team een lijst met bungalows/kamers die gepoetst moeten worden. Je stuurt je team aan en zorgt ervoor dat de accomodaties spik en span zijn voordat nieuwe gasten inchecken. Jij controleert alle accommodaties om te kijken of alles netjes en verzorgd is. Zie je iets wat kapot is? Dan geef je dit door aan de technische dienst. Je rapporteert alles uiteindelijk aan de teamleader huidhoudelijke dienst.

  een week geleden Schoonmaak (Cadzand)
 • Schoonmaak in cadzand

  Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, schoonmaker, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! Wil jij als schoonmaker, samen met een gezellige club dames (en ook heren), ervoor zorgen dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun luxe villa? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt ’s ochtends aan, drinkt een kop koffie en praat gezellig bij met je collega’s. Iedereen krijgt een lijst met bungalows/kamers die gepoetst moeten worden. Je gaat op pad met de nodige poetsspullen. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle accommodaties moeten weer spik en span gemaakt worden, hier ga je samen met je collega’s voor zorgen. Na een paar uurtjes poetsen ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij!

  een week geleden Schoonmaak (Cadzand)
 • Schoonmaak in cadzand

  Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, schoonmaker, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! Wil jij als schoonmaker, samen met een gezellige club dames (en ook heren), ervoor zorgen dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun luxe villa? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt ’s ochtends aan, drinkt een kop koffie en praat gezellig bij met je collega’s. Iedereen krijgt een lijst met bungalows/kamers die gepoetst moeten worden. Je gaat op pad met de nodige poetsspullen. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle accommodaties moeten weer spik en span gemaakt worden, hier ga je samen met je collega’s voor zorgen. Na een paar uurtjes poetsen ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij!

  een week geleden Schoonmaak (Cadzand)
 • Schoonmaak in domburg

  Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werker, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! Wil jij, samen met een gezellige club dames en heren, ervoor zorgen dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun bungalow/kamer? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt ’s ochtends aan, drinkt een kop koffie en praat gezellig bij met je collega’s. Iedereen krijgt een lijst met bungalows/kamers die gepoetst moeten worden. Je gaat op pad met de nodige poetsspullen. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle accommodaties moeten weer spik en span gemaakt worden, hier ga je samen met je collega’s voor zorgen. Na een paar uurtjes poetsen ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij!

  een week geleden Schoonmaak (Domburg)
 • Receptioniste in domburg

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt er voor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je er voor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. Natuurlijk wordt dit je aangeleerd wanneer je bij Roompot Vakanties start.

  een week geleden Toerisme en recreatie (Domburg)