Roem van Yerseke B.V.

t.a.v. Schauwaert
t.a.v. Schauwaert

Sinds 1942 tot heden actief als familiebedrijf in de schelpdiersector. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse mosselen, oesters en garnalen spelen de hoofdrol. Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken.

Gr. van Zoelenstraat 35 35
4401KZ YERSEKE
0113-577733 (thuis), 06-20139729 (mobiel)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Junior accountmanager

  Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aan jouw toegewezen klanten en de daarbij behorende commerciële taken. De taken die onder deze verantwoordelijkheden vallen zijn o.a.: • het bezoeken van bestaande klanten en gericht acquireren van nieuwe klanten • het meedenken inzake nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; • het opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; • het verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes na klantenbezoeken; • het opstellen en beheren van verkoopplannen in samenspraak met jouw relaties

  een week geleden Marketing en sales (Yerseke)
 • Mechanisch machinebediende

  De machinebediende is verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van de aangevoerde producten op de productielijn. Het proces omvat het zorgdragen voor een vlotte doorloop en juiste verwerking van producten en verpakkingsmaterialen aan de lijn incl. verzorgen van interne opslag.

  een week geleden Productie (Yerseke)
 • Medewerker verkoopondersteuning

  De medewerker Verkoop ondersteuning is mede verantwoordelijk voor de algehele ondersteuning van de accountmanagers en marketingmedewerker. Ook is hij/zij betrokken bij de orderverwerking en onderhoudt hij/zij contacten met de productie afdelingen.

  een week geleden Productie (Yerseke)
Roem van Yerseke B.V.

Gr. van Zoelenstraat 35 35
4401KZ YERSEKE
0113-577733 (thuis), 06-20139729 (mobiel)