restaurant basalt

kleinschalig restaurant met 38 zitplaatsen.
wij werken voornamelijk met streekproducten en zijn gericht op vis.

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Afwashulp voor 2 dagen per week

  Wegens aanhoudende drukte zijn wij opzoek naar een extra afwasser voor 2 dagen in de week. Het gaat om de maandag en de woensdag. Je werkt van 17:00 tot 22:00, de werkzaamheden zullen bestaan uit het bijhouden van de afwas en het schoonmaken van de vaatwasser.

  4 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Zelfstandig werkend kok / kok / keukenhulp met ervaring

  Ter versterking van ons keuken team zijn wij op zoek naar een kok / zelfstandig werkend kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging. De werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van voor en na gerechten aan de koude kant. Als dit goed gaat zul je ook de warme kant mogen draaien. je werkt van zondag t/m donderdag van 17:00 tot 23:00 , met een drukke lunch kan het soms zijn dat je eerder moet beginnen.

  een week geleden Horeca (Middelburg)
 • Afwashulp maandag t/m woensdag

  wegens aanhoudende drukte zijn wij opzoek naar een afwasser van maandag t/m woensdag. Je werkt van 17:00 tot 22:00 , de werkzaamheden zullen bestaan uit het bij houden van de afwas en het schoonmaken van de vaatwasser.

  een week geleden Horeca (Middelburg)
 • Zelfstandig werkend kok / kok / keukenhulp met ervaring

  Ter versterking van ons keuken team zijn wij op zoek naar een kok / zelfstandig werkend kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging. De werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van voor en na gerechten aan de koude kant. Als dit goed gaat zul je ook de warme kant mogen draaien. je werkt van zondag t/m donderdag van 17:00 tot 23:00 , met een drukke lunch kan het soms zijn dat je eerder moet beginnen

  een week geleden Horeca (Middelburg)
restaurant basalt