Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rest. Vliegveld Midden Zeeland

ARNEMUIDEN

Wij hebben 2 vacatures voor jou

  • Leidinggevende bediening

    Voor ons mooie restaurant gelegen aan het vliegveld van Midden-Zeeland in Arnemuiden zoeken wij een leidinggevende collega voor in de bediening. Het betreft een fulltime baan. Je bent verantwoordelijk voor onze gasten, stuurt het team aan en helpt mee in het restaurant, het bedienen, bijhouden van de voorraden en het bestellen van producten in het restaurant.Wij bieden:- Salaris boven horeca CAO-...

    5 dagen geleden Horeca (Arnemuiden)
  • Medewerk(st)er bediening

    Wij zoeken nieuwe collega's voor in de bediening. Ben jij spontaan, leergierig en hou je ervan om het mensen naar de zin te maken?Ben jij 16 jaar of ouder?Ben jij in de weekenden en in de vakanties beschikbaar?En lijkt het je leuk om in ons leuke team te komen?Mail dan snel naar: restaurant@vliegveldzeeland.nlof bel naar: 0113-613264.

    5 dagen geleden Horeca (Arnemuiden)

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.361 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.