Redbrook Engineering Zeeland

t.a.v. Jorn de Vos
t.a.v. Jorn de Vos

Redbrook Engineering is een technisch Projectenbureau dat Engineering & Design opdrachten uitvoert binnen verschillende branches. We zijn onder andere actief in de machinebouw, de scheepsbouw, bij scheepstoeleveranciers, bij ingenieursbureaus, de maakindustrie, de chemische industrie, de bouw, civiele techniek en de installatietechniek. Redbrook heeft zich daarbij gespecialiseerd in de aanpak van locatie gebonden projecten. Daarnaast zijn wij sterk in werving en selectie van technisch personeel en het zoeken van de juiste uitdaging voor de juiste persoon en andersom, zowel projectmatig als voor een vaste aanstelling betreffende. Klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, uitdagende projecten en volop kansen op persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-225085 (thuis), 06-53523136 (werk), 06-53523136 (mobiel)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Planning & service engineer regio rotterdam

  Planning & Service Engineer, regio Rotterdam Is jouw passie plannen en organiseren en kun jij er voor zorgen dat er onder tijdsdruk een zo doelmatig mogelijke inzet van de juiste mensen/middelen op de juiste plek gerealiseerd kan worden? Ben jij graag de spil tussen diverse afdelingen? Zoek jij een stabiele, groeiende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: Het adequaat aannemen, inplannen en afhandelen van onderhoudsorders. Je plant werk snel en effectief in, eventueel middels uitbesteding aan onderaannemers. Je kent de klantafspraken en zorgt ervoor dat de met de klant afgesproken hersteltijden gehaald worden. Je bewaakt de afgesproken hersteltijden en stuurt technici hierop aan. Je hebt veelvuldig contact met de klant m.b.t. voortgang en afstemming. Je kent de technici en hun competenties en begrijpt wie nodig is voor welke werkzaamheden. Je verzorgt werkvoorbereiding, monitort voortgang van werkzaamheden en je ziet toe op juiste en correcte (administratieve) afwerking van het uitgevoerd werk. Je analyseert meldingen, voegt ontbrekende informatie toe en plant alleen complete werkbonnen.

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Mechanical design engineer

  Is jouw passie het zelfstandig ontwerpen en tekenen van diverse hulpconstructies en kun jij er voor zorgen dat je onder tijdsdruk al de engineering werkzaamheden goed kunt overzien? Zoek jij een stabiele, groeiende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: - Ontwerpt en/of tekent, aan de hand van gegevens van Technicians, opdrachtgevers of op eigen initiatief hulpconstructies, zowel handmatig als met behulp van een digitaal tekenprogramma. - Maakt noodzakelijke berekeningen ten behoeve van het onderwerp. - Draagt zorgt voor de werkvoorbereiding ten behoeve van vervaardiging van de hulpconstructies. - Houdt toezicht op het tijdig en juist vervaardigen van de hulpconstructies. Onderhoudt contacten met in- en externe leveranciers en onderaannemers voor onder andere prijzen, levertijden, bestellingen van materiaal etc. - Onderhoudt interne contacten voor het verkrijgen van belangrijke en relevante informatie. - Adviseert, op verzoek op locatie, aan de opdrachtgever over materialen, methodiek, etc. - Verzorgt de bijbehorende administratie van de hulpconstructies, zoals materiaalcertificaten, berekeningen.

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Engineer elektrotechniek

  Wij willen graag ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze Engineer Elektrotechniek. Je ontwerpt en ontwikkelt systemen ten behoeven van industriële – en gebouw gebonden installaties met behulp van ontwerp en Je bent dagelijks bezig met ontwerprealisatie, documentbeheer, kwaliteit & veiligheid en afbreukrisico. Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor: • Ontwerpen van elektrische schema’s en schakelkasten in het tekenprogramma E-Plan; • Inkoop van elektrische materialen; • Het controleren van tekeningen, facturen en de kwaliteit van inkomende materialen; • Assisteren bij de verkoop van elektrische en/of instrumentele materialen; • Voorraadbeheer.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
Redbrook Engineering Zeeland

Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-225085 (thuis), 06-53523136 (werk), 06-53523136 (mobiel)