Redbrook Engineering Zeeland

t.a.v. Jorn de Vos
t.a.v. Jorn de Vos

Redbrook Engineering is een technisch Projectenbureau dat Engineering & Design opdrachten uitvoert binnen verschillende branches. We zijn onder andere actief in de machinebouw, de scheepsbouw, bij scheepstoeleveranciers, bij ingenieursbureaus, de maakindustrie, de chemische industrie, de bouw, civiele techniek en de installatietechniek. Redbrook heeft zich daarbij gespecialiseerd in de aanpak van locatie gebonden projecten. Daarnaast zijn wij sterk in werving en selectie van technisch personeel en het zoeken van de juiste uitdaging voor de juiste persoon en andersom, zowel projectmatig als voor een vaste aanstelling betreffende. Klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, uitdagende projecten en volop kansen op persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-225085 (thuis), 06-53523136 (werk), 06-53523136 (mobiel)

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Procesoperator chemie

  Gezocht: Allround Procesoperator Vapro A/B regio Zeeuws – Vlaanderen Als Operator Buitendienst werk je in volcontinu dienst (5-ploegen) bij een chemische plant in Zeeland, dat zich op verantwoorde wijze bezig houdt met het omzetten van grondstoffen tot producten voor de voedingsindustrie. De werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.: • Het starten en stoppen van transportbanden; • Het storten van producten in de juiste vakken zetten ; • Het bedienen van machines bedienen; • Controlerondes doen en housekeeping, want je houdt de werkplek schoon en veilig!

  5 dagen geleden Productie (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider / calculator bouw

  Wij zoeken versterking voor het team van calculators, projectleider, werkvoorbereider en uitvoerders. Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het berekenen van materiaal en mankracht. Hiervoor onderhoud je nauw contact met verschillende partijen die betrokken zijn bij de bouwprojecten. In deze functie is het dus belangrijk dat je communicatief vaardig bent, goed kunt plannen en kan schakelen. Je denkt vooruit en je weet wat jouw collega’s doen. Jullie vormen een sterk team om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dit natuurlijk allemaal tegen een zo goed mogelijke prijs, die jij berekent en tijdens het project bewaakt. Je hebt een brede functie en staat ervoor open om dingen te leren. Uiteraard weet je ook hoe Autocad en Excel werken.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Systeem & applicatie beheerder

  Gezocht: een enthousiaste Systeem & Applicatiebeheerder ICT regio Vlissingen. In deze functie als systeem en applicatiebeheerder draag je zorg voor het netwerk-, server-, systeem- en applicatiebeheer. Dit omvat zowel de software als de hardware van de diverse systemen. Je dient als vraagbaak voor medewerkers en als adviseur voor het optimaliseren van het werken met ICT op gebruikersniveau. Ook het beheer van de telefonie, zowel vast als mobiel, behoort tot de taken. Het betreft een functie voor in vaste dienst. De functie biedt veel vrijheid en zelfstandigheid maar uiteraard ook een groot oplossingsvermogen.

  een week geleden ICT (Middelburg)
 • Mechanical design engineer

  Is jouw passie het zelfstandig ontwerpen en tekenen van diverse hulpconstructies en kun jij er voor zorgen dat je onder tijdsdruk al de engineering werkzaamheden goed kunt overzien? Zoek jij een stabiele, groeiende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: • Ontwerpt en/of tekent, aan de hand van gegevens van Technicians, opdrachtgevers of op eigen initiatief hulpconstructies, zowel handmatig als met behulp van een digitaal tekenprogramma. • Maakt noodzakelijke berekeningen ten behoeve van het onderwerp. • Draagt zorgt voor de werkvoorbereiding ten behoeve van vervaardiging van de hulpconstructies. • Houdt toezicht op het tijdig en juist vervaardigen van de hulpconstructies. • Onderhoudt contacten met in- en externe leveranciers en onderaannemers voor onder andere prijzen, levertijden, bestellingen van materiaal etc. • Onderhoudt interne contacten voor het verkrijgen van belangrijke en relevante informatie. • Adviseert, op verzoek op locatie, aan de opdrachtgever over materialen, methodiek, etc. • Verzorgt de bijbehorende administratie van de hulpconstructies, zoals materiaalcertificaten, berekeningen .

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Software engineer machinebouw

  Gezocht: een ambitieuze Software Engineer die zich graag wil doorontwikkelen en ondernemend is. Onze opdrachtgever voor deze vaste aanstelling is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van industriële machines ten behoeve van de bouw en metaalsector. Door ruime praktijkervaring, kennis en innovatie beschikt het bedrijf over een breed assortiment aan machines en oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in de metaalbewerkingsbranche, industrie en bouw. Wat ga je doen als Software Engineer? Je bent verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerp van (delen van)machines. De werkzaamheden omvatten o.a.: - Het maken van een functioneel ontwerp. - Het maken van elektrotechnische schema’s en selecteren van de juiste componenten. - Het ontwerpen van de software en het programmeren van de PLC. - Trouble shooting - Je rapporteert aan de Senior Software Engineer.

  een week geleden Techniek (Middelburg)
 • Werkvoorbereider / tekenaar elektrotechniek

  Als Werkvoorbereider / Tekenaar E-installaties ben jij verantwoordelijk voor de optimale realisering van toegewezen projecten conform bestek- en kwaliteitseisen, budget en planning. Werken in een compact team van enthousiaste en betrokken collega’s. Gezonde organisatie die zich wil onderscheiden met een professionele en resultaatgerichte aanpak op het vlak van duurzame oplossingen waar de klant centraal staat. De intentie om over te gaan op een vast dienstverband. Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals vakgerichte cursussen om eigen kennis en kunde op peil te houden. Met andere woorden; jij deelt onze passie voor de installatietechniek. Lees snel verder! Na de inwerkperiode bestaan de werkzaamheden onder andere uit: - Vervaardigen van allerlei project tekeningen; - Controleren tekeningen en samenstellen revisie mappen; - Opstellen van werkinstructies en bepalen van tijdsbestedingen van werkzaamheden; - Zorgen voor de juiste materialen en materieel; - Selecteren en uitrekenen van installatie componenten; - Aanmaken van projectadministratie inclusief tekeningen, testrapporten en overige rapportages; - Verzorgen van informatie over bestellingen, levertijden, prijzen, planningen et cetera; - Ondersteunen van het montageteam door middel van instructies en aanwijzingen; - Deelnemen aan werk overleggen en toolbox meetings; - Ondersteunen van de projectleider.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
Redbrook Engineering Zeeland

Oostperkweg 13
4332 SB MIDDELBURG
0118-225085 (thuis), 06-53523136 (werk), 06-53523136 (mobiel)