Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rapaat Logistics B.V.

GOES

Wij hebben 10 vacatures voor jou

 • Product tester dj gear/ studio apparatuur/ snaarinstrumenten

  Rapaat Logistics heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Product Tester. Wat ga je doen: - het testen van producten om te controleren of het product nog in goede staat verkeerd en om te constateren of de klachten kloppen; - vragen beantwoorden van klanten over retour gestuurde artikelen. Kennis van het assortiment is hierbij zeer belangrijk; - het bellen van klanten om ze te helpen bij het gebruik van de artikelen; - het administratief verwerken van reparaties naar de leverancier of retour naar de klant; - meedenken over het verbeteren van interne processen.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Productspecialist after sales

  Door groei van onze organisatie zijn wij voor onze vestiging in Goes per direct op zoek naar productspecialisten, voor onze afdeling after sales, met kennis van onze productgroep: Snaar instrumenten / PA en verlichten / Studio / Toetsen / Drums. Werkzaamheden: Als Productspecialist wordt je verantwoordelijk voor het testen van onze producten en verwerken van onze reparaties. Hierin ben jij de specialist op het gebied van een van onze productgroepen en weet je met jou kennis snel tot het probleem of oplossing te komen. In deze functie heb je veel contact met onze audio engineer voor de uit te voeren reparaties. Is het aan jou om te veel voorkomende klachten te signaleren en om mee te denken over procesverbeteringen. Hiernaast geef je ook klantondersteuning over onze producten.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Vrachtwagenchauffeur ce (fulltime/parttime)

  Wil jij deel uitmaken van het leukste team van Nederland en mede verantwoordelijk zijn voor het op tijd leveren van pakketten? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95. Wat ga je doen: Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat onze pakketten op tijd bij distributiecentra in Duitsland, Frankrijk en België bezorgd worden. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkels in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam worden bijgevuld. Je rijdt dus zowel nationale als internationale ritten. De diensten bestaan uit dag of nachtdiensten.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Reparateur (m/v)

  Ben jij een elektrotechnicus met een passie voor muziekapparatuur en instrumenten en wil jij deel uitmaken van het muzikaalste team van Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Reparateur (m/v). Wat ga je doen: Als Reparateur (m/v) ben je verantwoordelijk voor reparaties van onze huismerk producten. Maar ook defecten aan producten van andere merken los je snel en goed op voor onze klanten. Daarnaast werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze huismerk producten. Samen met je collega’s beoordeel je de ontvangen samples vanuit de fabriek en adviseer je over verbeterpunten. Dus kun jij met gemak een keyboard weer in elkaar zetten of vervang je gemakkelijk onderdelen van een speakerset? Dan ben jij geknipt voor deze baan!

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Reachtruckchaffeur

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Reachtruckchauffeur. Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Wat ga je doen - het laden en lossen van vrachtwagens; - het plaatsen van producten in de stellingen; - het orderpicken van producten; - het op orde houden van jouw werkomgeving.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Logistiek medewerker inbound dag- en nachtdienst

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker Inbound voor in de dag- en nachtdienst. Grootste muziekwinkel van de Benelux Dit is je kans om te werken in het 26.000 m2 grote magazijn van de grootste muziekwinkel van de Benelux! Een modern warehouse waar onder andere drie automatische inpakmachines op volle toeren draaien om dagelijks duizenden pakketten klaar te maken voor muzikanten en andere muziekliefhebbers in heel Europa . Dat is meer dan een miljoen pakketten per jaar! Muziekinstrumenten, dj-gear, microfoons, speakers, disco-verlichting en nog véél meer: alles om muziek te maken. Wat ga je doen? Je werkt straks voor Rapaat Logistics, dat verantwoordelijk is voor alles wat er gebeurt in en rond het magazijn. Als Logistiek Medewerker Inbound ben je bezig met het inboeken van de inkomende goederen. Het inboeken voer je uit met een handscanner. Je registreert de inkomende vracht zodat deze vervolgens op de juiste plek in het warehouse opgeslagen kan worden, zodat deze klaar zijn om in het verkoopproces opgenomen te worden. Hierbij is het belangrijk om nauwkeurig en secuur te werk gaan. Er wordt gewerkt in twee verschillende ploegen, namelijk een dag- en nachtploeg. De dagploeg is werkzaam van ± 09:00 – 18:00 en de nachtploeg werkt van ± 23:00 – 08:00. Deze tijden kunnen wisselen in de loop van het jaar. Neem jij je verantwoordelijkheid en ben je flexibel? En wil je graag bijdragen aan de uitdaging om elke dag weer mensen blij te maken met hun bestellingen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Administratief logistiek medewerk(st)er inbound

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Administratief Logistiek medewerk(st)er Inbound. Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Administratief Logistiek medewerk(st)er Inbound zorg je ervoor dat de inkomende leveringen administratief juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvang dagelijks honderden zendingen van diverse leverancier. Het is jouw taak om te controleren dat de leveringen overeenkomen met de orders, pakbon en factuur. Dit wordt vervolgens administratief verwerkt in ons ERP programma King. Indien er verschillen zijn wordt dit als manco opgenomen met de leverancier voor nalevering of gecrediteerd. Ook verzorg je de planning voor onze inkomende containers. Deze komen voornamelijk vanuit China en de planning wordt dagelijks afgestemd met ons magazijn en vervoerders.

  3 dagen geleden Administratief (Goes)
 • Logistiek medewerker retouren

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker Retouren. Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Logistiek Medewerker Retouren zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvangt bijvoorbeeld verschillende producten retour. Dit kan komen doordat een verzonden pakket de klant niet heeft bereikt en automatisch retour komt of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Jij bent diegene die elk product nauwkeurig inspecteert en uiteindelijk beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als A-stock (nieuw) of B-stock-product (gebruikt). Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. We werken hoofdzakelijk in dagdiensten. Afhankelijk van de drukte, kunnen we je voor meer of andere diensten inzetten (avond + weekend).

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Logistiek medewerker

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker voor onze afdeling After Sales . Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Logistiek Medewerker bij de afdeling After Sales zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvangt bijvoorbeeld verschillende producten retour. Dit kan komen doordat een verzonden pakket de klant niet heeft bereikt en automatisch retour komt of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Jij bent diegene die elk product nauwkeurig inspecteert en uiteindelijk beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als A-stock (nieuw) of B-stock-product (gebruikt). Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. We werken hoofdzakelijk in dagdiensten. Afhankelijk van de drukte, kunnen we je voor meer of andere diensten inzetten (avond + weekend).

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Administratief medewerker

  Rapaat Logistics verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax-shop. Rapaat Logistics heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Administratief medewerker voor de afdeling Aftersales om het team van Rapaat Logistics te ondersteunen. Wat ga je doen: - je doet alles voor de klant om een topservice te leveren; - het boeken van financiële mutaties; - het bijhouden van grootboekmutaties; - uitvoeren van analyses, bijvoorbeeld van tussenrekeningen; - je bent druk met het mailen met leveranciers over retour gestuurde, defecte en gerepareerde producten; - je wordt incidenteel ook ingezet op andere processen om je collega’s te helpen; - je beantwoordt klanten via de e-mail over o.a. geweigerde, verkeerd bestelde of beschadigde producten; - je beantwoordt de vragen van klanten en collega’s. - je denkt mee over het verbeteren van de processen.

  3 dagen geleden Administratief (Goes)