Rapaat Logistics B.V.

Rapaat Logistics B.V. verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax-shop. Jaarlijks worden vanuit het magazijn ruim 600.000 pakketten verstuurd.

Olympiastraat 2
4462 GG GOES

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Logistiek administratief medewerk(st)er stock control

  Rapaat Logistics B.V. verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax-shop. Rapaat Logistics B.V. heft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime administratief logistiek medewerk(st)er stock control om het team van Rapaat Logistics B.V. te ondersteunen. Als administratief logistiek medewerk(st)er binnen de afdeling Stock Control ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en waarborgen van de voorraad- en locatiebetrouwbaarheid. Je monitort de voorraadstroom van inkomende goederen, uitgaande pakketten en interne voorraad verplaatsingen. Verschillen welke hieruit ontstaan zoek je uit en corrigeer je. Je werkt nauw samen met de afdeling Inbound, maar correspondeert ook met andere afdelingen binnen Bax Music. Zo beantwoord je onder andere vragen van onze Customer Service afdeling en winkelmedewerkers, zodat deze de klanten snel kunnen voorzien van een antwoord. Je bent in het warehouse te vinden wanneer je de voorraad checks uitvoert om vervolgens het systeem in te duiken. Hierin zoek je naar de oorzaak van de door jou geconstateerde verschillen en pakt deze bij de bron aan. Je werkzaamheden zijn: - Verschillen uit ontvangsten/boekingen uitzoeken en corrigeren; - tussenlocaties van het warehouse en winkelfilialen op pijl houden; - het beheren van de item master data; - houden van steekproeven en het controleren van de voorraad; - uitvoeren van cycle counts; - consolideren van voorraad; - uitvoeren van replenishment taken; - het op orde houden van het warehouse.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Inventory controller

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Inventory Controler. Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Wat ga je doen Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de voorraad betrouwbaarheid. Je controleert de voorraad en neemt steekproeven, hiernaast houd je het magazijn op orde. Je voert cycle counts en inventarisaties uit. Je beheert de item master data, onderhoud de voorraad en tevens houd je dit ook op peil. Hiernaast ben je voornamelijk verantwoordelijk voor replenishments en het uitvoeren & controleren van de voorraadcorrecties.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Logistiek medewerker dag/nacht

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Magazijn Medewerker Dag/Nacht om het Warehouse team te ondersteunen. Wat ga je doen Wanneer je het warehouse binnen loopt, merk je meteen dat je te maken hebt met een energieke en dynamische organisatie. De muziek geeft je direct een boost. Je kunt een kopje bonenkoffie of thee halen in de kantine en werkt samen met collega’s die in een gezellige, informele omgeving bijdragen aan het succes van Rapaat Logistics! Als magazijn medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkomende goederen, orderpicken, verzendklaar maken van pakketten en het op orde houden van het magazijn. We werken met wisselende dag -en nachtdiensten op verschillende afdelingen binnen ons Warehouse. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ons, werk je ongeveer 40 uur per week. Maar parttime is ook mogelijk. Wil jij deel uitmaken van ons team en mede verantwoordelijk zijn voor het verzendklaar maken van meer dan 1.000.000 pakketten per jaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

  3 weken geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Warehouse coordinator

  Ben jij een ambitieuze logistieke professional en weet je hoe je een team kan aansturen? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Warehouse co�¶rdinator. Wat ga je doen? Als co�¶rdinator zorg je ervoor dat de vastgestelde doelstellingen behaald worden. Waarbij productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit van belang zijn. Je co�¶rdineert de dagelijkse werkzaamheden en stelt werkplanningen op. Belangrijk onderdeel van je taak is om processen te optimaliseren met als doel om processen effici�«nter en kwalitatief beter te maken.�  � Daarnaast coach en motiveer je de medewerkers in jouw team en voer je gesprekken in het kader van verzuim, werving & selectie, functioneren, etc.

  3 weken geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Vrachtwagenchauffeur ce internationale ritten

  Wil jij deel uitmaken van het leukste team van Nederland en mede verantwoordelijk zijn voor het op tijd leveren van pakketten? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95. Wat ga je doen Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat onze pakketten op tijd bij distributiecentra in Duitsland, Frankrijk en België bezorgd worden. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkels in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam worden bijgevuld. Je rijdt dus zowel nationale als internationale ritten. De diensten bestaan uit dag of nachtdiensten, maar aan het einde van de dienst kun je wel lekker naar huis (je hoeft niet in de cabine te blijven slapen).

  3 weken geleden Logistiek en transport (Goes)
Rapaat Logistics B.V.

Olympiastraat 2
4462 GG GOES