Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Telefonist(e)

  Medewerker verkoopbinnendienst, Sluis / parttime/ 24 uur / tijdelijk Ben jij opzoek naar een leuke tijdelijke baan, met kans op een vaste aanstelling?Ben jij een held in het verweken van orders en aannemen van telefoontjes? Dan is de functie als Medewerker verkoopbinnendienst wat voor jou! Waar? Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Daarom vinden zij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden. Samen met hun klanten hebben zij één belangrijke passie: goed en eerlijk eten. Wat ga jij doen? In deze functie ben je het telefonische aanspreekpunt voor onze bezorgklanten. Je verwerkt orders, behandelt vragen en klachten. Ook telefonische verkoop en ondersteuning buitendienst behoort tot je taken. Kortom je hebt dagelijks op een plezierige, klantgerichte manier telefonisch contact met klanten. Je zorgt dat hun orders foutloos worden verwerkt. Je draagt er zorg voor dat de orders voor onze leden en klanten tijdig worden ingediend. Je verstrekt informatie over het assortiment, prijzen en acties. Je zorgt er verder voor dat vragen en klachten tijdig, juist en efficiënt worden verwerkt. Jij werkt 24 uur per week verdeeld over 3 dagen. Nader te bepalen welke dagen (maandag t/m zaterdag). Je kunt per direct starten en de functie is tot eind september, met de kans op een verlenging.

  een week geleden Administratief (Sluis)
 • Productiemedewerker groenvoorziening

  Ben jij graag buiten? Ben je leergierig en sta je open voor een nieuw uitdaging? Voor een hoveniersbedrijf in het westen van Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben in het groen, maar dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. In deze functie ben je werkzaam op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen. Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Je houdt je bezig met het aanleggen van beplanting en vijvers, het zetten van schuttingen en het bestraten van tuinpaden en terrassen, het snoeien en knippen van struiken en bomen. Daarnaast ben je bezig met het verwijderen van onkruid en planten, struiken, bomen en verzorg je het gras.

  een week geleden Productie (Oostburg)
 • Productiemedewerker

  Is jouw motto: "niet lullen, maar poetsen"? Hou je ervan om te zorgen dat alles netjes en schoon is? Wil ervoor zorgen dat brouwerijen de lekkerste biertjes kunnen maken met de mout waar jij voor zorgt? Dan is dit werk als productiemedewerker in de beste mouterij van de wereld wel wat voor jou! Waar ga je aan de slag? Het bedrijf in Kloosterzande bestaat uit twee onderdelen. De mouterij en de branderij. Momenteel zijn ze opzoek naar versterking op de mouterij. Dit is een afdeling met ongeveer 5 collega-productiemedewerkers en een dagdienst operator. Zij hebben zich gespecialiseerd op de productie van specialiteiten. Ze verkopen hun producten aan brouwerijen over de hele wereld. Hoe ziet je dag eruit? ’s Ochtends om 7.20 kom je aan en pak je een lekkere bak koffie in de kantine. Tijdens het drinken van de koffie zie je wat er in de nacht gebeurt is. Dit staat allemaal opgeschreven in een overdracht schrift. Je hoort van een van je collega’s dat er een nieuwe lading van tarwe komt, jij zorgt ervoor dat de machines goed staan ingesteld om de tarwe naar de goede silo te storten. Zodra het gebeurt is pak je nog even de bezem om ervoor te zorgen dat het allemaal netjes is. Ah, daar is de chauffeur. Je zegt hem goedendag en biedt hem ook een bakje koffie aan. Terwijl hij aan de koffie zit controleer jij de vrachtdocumenten, weeg je de vachtwagen en pak jij een monster van de tarwe die opgestuurd word. Daarna start je het losproces zodat de tarwe in de silo’s gaat. Tussendoor check je gelijk even hoe het ik de weekkasten is op het scherm van de computer in de controlekamer. O nee, de tempraturen kloppen niet. Snel meld je de storing aan de operator van dienst. Het lossen is klaar zorgt ervoor dat de vrachtwagen wordt uitgewogen en neemt afscheid van de chauffeur. Je gaat terug naar de storing om te kijken of je de technische dienst kan ondersteunen om de storing op te lossen. Lunchtijd, samen met wat collega’s even zitten. Na de pauze pak je de slag om de weekruimte schoon te spuiten. Wanneer dat gebeurt is heb je nog wat tijd over en pak je nog even een bezem om je collega te helpen met de kiemkast uit te vegen. En toen was het alweer 16.30 tijd om naar huis te gaan, je schrijft nog snel wat op in het overdracht schrift en zegt je collega’s met een schuine mop gedag.

  een week geleden Productie (Kloosterzande)
 • Machinebediende (mét interne opleiding)

  De Functie Voor een grote industriële bakkerij in Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar een machinebediende. In deze functie is motivatie, drive en interesse in technische processen belangrijker dan veel werkervaring of bepaalde diploma’s. Ben je op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een korte periode via Randstad direct in dienst gaat bij het bedrijf? Lees dan snel verder! Het bedrijf De werklocatie betreft een grote bakkerij aan de rand van Terneuzen. Ooit ontstaan als familiebedrijf, maar inmiddels overgenomen door een andere organisatie. Echter wordt de organisatie nog steeds gerund door de oud eigenaar wat bijdraagt aan de gemoedelijke sfeer. De bakkerij kent in principe 2 afdelingen. De productie afdeling waar het groot- en klein brood gebakken wordt. En de verpak afdeling waar al het brood wordt ingepakt en klaar wordt gezet voor verzending naar diverse supermarkten in de buurt. Als machinebediende ben je werkzaam op de verpak afdeling. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan de productielijn. Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden (o.a etikettering, metaaldetectie) en product, bewaakt het verloop van het proces, signaleert onvolkomenheden en verhelpt storingen of kwaliteitsafwijkingen door bijsturing. Dit alles met inachtneming van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en 5S. Je beheerst aanwezige apparatuur, instrueert collega’s en geeft input richting leidinggevenden omtrent structurele verbetermogelijkheden. Tot slot zie je toe op een correcte registratie van gegevens en verantwoord eventuele afwijkingen ten behoeve van PMS.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
Randstad TNZ