Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Randstad Midden Zeeland

GOES

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Senior hr adviseur

  Gezocht: een senior HR adviseur! Voor een lange opdracht (tot januari 2022) zijn wij op zoek naar een senior HR adviseur. Voor deze dienstverlenende organisatie in Goes zijn wij op korte termijn op zoek naar een senior HR adviseur. In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor één of meerdere bedrijfsonderdelen. Sparren is een groot deel van jouw takenpakket! Dit doe jij samen met de HR business partners en HR adviseurs. Je neemt leiding over HR projecten en/of specifieke thema's zoals prestatie & ontwikkeling, verzuim, retentie etc. Als senior HR adviseur worden de werkzaamheden aan jou toebedeeld: Leveren van actieve bijdrage aan het HR jaarplan; - aanspreekpunt op het gebied van tactische/strategische vragen voor leidinggevenden en medewerkers van jouw bedrijfsonderdeel; - sparringpartner zijn en een coachende rol hebben richting leidinggevenden; - procesbegeleiding bieden op het gebied van prestatiemanagement, opvolgingsplannen en talent management.

  3 dagen geleden Werving en selectie (Goes)
 • Hr business partner

  HR Business Partner, iets voor jou? Leiderschap, sturing en monitoring op in- door- en uitstroom, retentiemanagement, strategische personeelsplanning, kwaliteit van de HR. Al deze onderwerpen komen aan bod in deze uitdagende rol. Een HR Business Partner mét ervaring is wie wij nu zoeken voor een opdracht tot 1 januari 2022. Het gaat om een dienstverlenende organisatie gevestigd in Goes. In deze rol ben jij als HR Business Partner het aanspreekpunt voor meerdere bedrijfsonderdelen, denk hierbij aan HR, Finance and control, Communicatie en management ondersteuning, waarin jij continu aan het sparren bent met de andere business partners. Thema's zijn organisatieontwikkeling, leiderschap en strategische personeelsplanning. Om deze rol goed te kunnen vervullen moet je de business waar je in zit begrijpen en meehelpen bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je neemt leiding over verschillende projecten en/of specifieke thema's zoals leiderschap of duurzame inzetbaarheid bijvoorbeeld. Je wordt hierin uiteraard ondersteund door de collega's van HR Support. 50% van je functie is gericht op de staforganisatie en de overige 50% op overkoepelende projecten en/of strategische thema's. Het is een functie waarbij je veel actief zal bijdragen aan de HR dienstverlening en proactief gaat meedenken, ontwikkelen en uitvoeren van het HR jaarplan. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers op het gebied van tactische/strategische vragen. Een ander deel van de functie is het stukje procesbegeleiding op het gebied van prestatiemanagement, opvolgingsplanning en talent management.

  3 dagen geleden Werving en selectie (Goes)
 • Medewerker hrm

  Voor een scholengroep in Goes zijn wij op zoek naar een medewerker HRM! Als medewerker HRM word jij onderdeel van een team van oorspronkelijk vier mensen. Echter is er één medewerker tijdelijk uitgevallen waardoor er vraag is naar een tijdelijke kracht. Hier kan jij een mooie rol in spelen! Het team bestaat uit de hoofd van hrm, twee medewerkers personeelsbeheer en een salarisadministrateur. Zij zijn verantwoordelijk voor alle hr advisering en activiteiten binnen de scholengroep. De standplaats van deze werkzaamheden is Goes. Voor deze rol dien je al ervaring te hebben als medewerker hrm. Zij zijn op zoek naar iemand die enthousiast is en goed kan functioneren in een dynamische omgeving en met een wisselend takenpakket! Als medewerker hrm heb je de volgende taken: - Verwerken medewerker mutaties; - verwerken ziek- en verzuim meldingen, tevens ben je aanspreekpunt voor Arbodienst en UWV - correspondentie - digitaal archiefbeheer - verslaglegging en invullen van documenten en formulieren - beantwoorden van vragen van medewerkers - en tot slot ben je sparringpartner en kan het management bij jou terecht voor vragen/advies.

  een week geleden Werving en selectie (Goes)
 • Onderwijsassistent

  Wij zijn per direct op zoek naar een onderwijsassistent! Bij een middelbare school op Zeeuws Vlaanderen staat er vanwege ziekte een tijdelijke functie open als onderwijsassistent. Het is een bijzondere vacature want naast het geven van lessen zoeken zij ook iemand die bereid is om te helpen in de keuken! Het gaat om een praktijkschool met kinderen van 12 tot 18 jaar. Het zijn kinderen die moeite hebben met leren en komen via indicatie bij het praktijkonderwijs. Het doel van deze school is om deze kinderen zelfstandigheid te leren en uiteindelijk de school met een arbeidscontract te laten verlaten. De vakken die gegeven worden zijn o.a. de basisvakken zoals Nederlands, rekenen en wiskunde, economie, engels etc. Naast de basisvakken worden er ook vakken als techniek, heftruck, informatiekunde en zorg aangeboden. Het vak zorg, bestaande uit horeca & schoonmaak, is waar de school nu een onderwijsassistent voor zoekt. Vandaar de combinatie van les geven en assisteren in de keuken. Het maakt de functie erg veelzijdig en je kunt van enorme waarde zijn voor de leerlingen! Het gaat om een tijdelijke invulling vanwege ziekte. Het is een functie voor 16 uur in de week verdeeld over vier ochtenden. Heerlijk om te combineren met bijvoorbeeld je eigen schoolgaande kinderen, met je hobby's, eventueel ander werk of gewoon om 's middags lekker te genieten thuis/buiten!

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Terneuzen)