Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Randstad Midden Zeeland

GOES

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Juridisch administratief medewerker

  Als juridisch-administratief medewerker ben jij werkzaam op de afdeling Beleid & Projecten. Op deze afdeling worden er beleidstaken gevoerd op onder andere de volgende terreinen: ruimtelijke ordening, juridische controlling, verkeer en vervoer, sociale zaken en handhaving. Je gaat het contactenoverzicht overzetten in systemen. Verder ga je het contactbeheer nalopen, dus checken of overeenkomsten eindigen en/of dat er een nieuwe overeenkomst moet worden aangegaan. Ook ga je huur- en bruikleenovereenkomsten aangaan of beëindigen en ondersteun je je collega’s op het gebied van het project onrechtmatig grondgebruik. Natuurlijk werk je ook gewoon mee aan de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling.

  3 dagen geleden Administratief (Wissenkerke)
 • Toezichthouder

  Eind mei/begin juni vindt bij onze relatie de jaarlijkse stop plaats. Hiervoor zoeken wij diverse HTC medewerkers. Als HTC medewerker houd je toezicht op de stroom mensen die het gecontroleerde gebied in- en uitgaan binnen het bedrijf. Daarnaast houd je toezicht op het juiste gebruik van de besmettingsmonitoren. Daarnaast voer je administratieve taken uit.

  3 dagen geleden Overige (Borssele)
 • Communicatiemedewerker

  Ben jij die alleskunner in communicatieland en ben jij op zoek naar een baan? Lees dan snel verder! Voor een technische organisatie in Goes zijn wij op zoek naar een fulltime communicatiemedewerker. De Job Als ervaren communicatiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van ijzersterke communicatieproducten- en middelen waarmee je de juiste doelgroep weet aan te spreken. Je bent verantwoordelijk voor de interne nieuwsbrief, klantcommunicatie, het creëren van content en beheert de online en social kanalen. Je werkt nauw samen in een team met communicatieadviseurs.

  4 dagen geleden Communicatie (Goes)
 • Jongerenwerker

  Wij zijn op zoek naar een jongerenwerker voor een gemeente op Zeeuws Vlaanderen! Wil jij graag een zinvolle baan? Een baan waarin jij verschil kan maken in het leven van vele jongeren? Dan is dit wellicht dé kans voor jou! Jij als jongerenwerker gaat bij de Time-Out tijd spenderen met jongeren en hen problemen zo goed mogelijk te begeleiden. De Time-Out is een bezoek/vindplaats waar jongeren met verschillende achtergronden, leeftijden (12 - 23 jaar), niveaus en interesses elkaar ontmoeten. Mede door een verschillend aanbod van activiteiten komen jongeren in contact met elkaar. De Time-Out wordt altijd bemand door 1 van de twee jongerenwerkers die een toeziend oog houden. Naast het begeleiden en ondersteunen van de jongeren in de Time-Out werkt de jongerenwerker ambulant en heeft tevens de volgende taken: Verbinden van jongeren met elkaar en het stimuleren van eigen kracht. Preventie gericht op vroeg signalering door middel van observeren, signaleren, informeren, voorlichten en doorverwijzen. Bouwt een netwerk op en onderhoudt contacten en werkt samen met potentiële doelgroep, sleutelfiguren, relevante organisaties en vrijwilligers. Specifieke doelgroep ondersteuning Werkt preventief door middel van het bevorderen van jongerenparticipatie, actief burgerschap en arbeidsmarktparticipatie. Signaleren van maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van jongerenwerk. Je gaat in je rol als jongerenwerker functioneel in gesprek met de bezoekers waarbij doorvragen ontzettend belangrijk is. Je handelt waar mogelijk zelf hulpvragen af en/of geeft informatie en verwijst door waar noodzakelijk. Daarnaast regel jij alle praktische zaken voor het scholierencentrum en adviseert over verbeteringen aan de verhuurder. Ook faciliteer je cursussen die aansluiten op het beleid, gericht op preventie voor groepen jongeren. Je gaat ook ambulant. Je neemt regie bij projecten en participatie activiteiten. Daarnaast draag je bij aan een vroege opsporing van risicofactoren zoals pestgedrag,obesitas, mishandeling, social media misbruik, gedragsproblematiek en groepsverbanden. Tot slot ben je constant aan het observeren. Bij probleemgedrag bijvoorbeeld en ga je deze gesprekken aan. Het opstellen van een plan van aanpak komt ook aan bod.

  een week geleden Zorg en welzijn (Oostburg)
 • Wmo consulent

  Voor een gemeente op Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar een WMO consulent. Als mens geef je om anderen en probeer je hen zo goed mogelijk te verzorgen. Dit doe je o.a. door ervoor te zorgen dat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Dit doe je door voorzieningen aan te bieden, denk hierbij aan huishoudelijke hulp, maatvoorziening zoals een traplift of persoonlijk vervoer. Als WMO consulent inventariseer je binnengekomen wmo aanvragen en -meldingen. Daarnaast verrichten van (dossier)onderzoek en het laten uitvoeren van onderzoek naar ergotherapeutische of bouwkundige voorzieningen. Het voeren van intake- en verhelderingsgesprekken met cliënten (middels huisbezoeken of telefonisch). Je hebt overleg met zorgaanbieders, leveranciers, aannemers en andere externe partijen. Je beoordeelt persoonlijke plannen in het kader van pgb-begeleiding, het aanvragen en boordelen van offertes voor zorgvoorzieningen en tot slot het opstellen van (her)indicaties, rapportages en beschikkingen. Ook kan het in deze rol van WMO consulent voorkomen dat je af en toe wat maatschappelijke taken erbij krijgt. Het gaat om een fulltime functie (36 uur) binnen een gemeente.

  een week geleden Zorg en welzijn (Oostburg)
 • Horeca medewerker

  Gezonde verse broodjes, een verse muntthee en een goede koffie, vindt jij het leuk om voor mensen te zorgen? Heb jij passie voor eten en drinken? Wil jij er graag voor zorgen dat mensen het erg naar zijn zin heeft? Wil jij ongeveer 15 uur per week werken? Dan is deze vacature als horecamedewerker wat voor jou! Terneuzen | Horeca | 15-20 uur per week | Parttime Waar ga je aan de slag? In een van de drukste horeca zaken van Terneuzen, namelijk in het ziekenhuis van Terneuzen ga jij aan de slag in een gezellig team. Een team dat wel houdt van een praatje en een lach, maar in de spits hard werkt. In jullie winkeltje verkopen jullie verse broodjes, een lekkere muffin, warme en koude dranken tot ballonnen, geschenken en kaartjes. De klant staat natuurlijk centraal en dient ten alle tijden goed geholpen te worden. Wat ga je doen? Door het grote aanbod in producten is er ook een groot aanbod in de werkzaamheden als horeca medewerker. Zo ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beleggen van de broodjes, het snijden van de groeten tot het bereiden van een heerlijke verse soep. Natuurlijk krijg je wel het recept. Daarnaast maak je de dranken klaar, verkoop je kaarten en reken je af aan de kassa. Natuurlijk moet aan het einde van de dag alles netjes zijn, schoonmaken en afwassen zijn ook onderdeel van je takenpakket.

  een week geleden Horeca (Terneuzen)
 • Heftruck chaffeur oproep

  Heftruckchauffeur | Oproepwerk | ploegendienst | Sas van Gent Zit jij graag op de heftruck en wil je er een zakcentje bijverdienen? Lees dan gauw verder! Het bedrijf Dit is een groot internationaal bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Ze levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten over de hele wereld. Het is belangrijk om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, de impact op het milieu te beperken en samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. De job Als heftruckchauffeur ben je voornamelijk bezig met het rijden van pallets met product van de productieband naar een locatie in de loods. Verder behoren het checken van de juiste hoeveelheden en productsoorten ook tot je taken. Je werkt op oproepbasis. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid plannen we je in op losse diensten (ochtend, middag of nacht). Je kunt ook in het weekend ingepland worden.