Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Prior Personeelsdiensten

Middelburg

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Kraanmachinist: overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

  gisteren Agrarisch (s-Heerenhoek)
 • Uitvoerder gww

  Als uitvoerder GWW is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

 • Inspecteur elektrotechnische installaties nen 3140 / nen 1010 / nta 8220 / scios scope 10

  Kom jij ook werken bij een nieuw op te zetten activiteit binnen onze groep? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die helpt ons inspectiebedrijf op te zetten en verder uit te bouwen! Wat ga je doen? Als Inspecteur bij Inspeq, onderdeel van de Prior Group, bouw je mee aan de groei van onze nieuw op te zetten inspectieafdeling! Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische inspecties aan gebouw gebonden installaties.

  gisteren Techniek (s-Heerenhoek)
 • Monteur grote voertuigen

  Ben jij een ervaren monteur met een goed probleemoplossend vermogen en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Dan ben jij geschikt voor deze uitdagende functie van Monteur. In deze functie draag je onder andere zorg aan het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan grondverzet, bouwmachines en kranen. Verder vallen de volgende werkzaamheden ook onder de verantwoordelijkheden van een Monteur: Plegen van veiligheidskeuringen; Lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen (hydraulisch en elektrotechnisch), ook op locatie; Als Monteur zorg jij voor een veilige en schone werkplek; Afsluitend draag je zorg aan het de in-bedrijfstellingen van eerder genoemde voertuigen.

  gisteren Onderhoud (s-Heerenhoek)
 • Servicemonteur e&i – industrie en scheepsvaart

  Voor onze zusterorganisatie PM Elektro zijn wij op zoek naar een Servicemonteur E&I die al een aantal jaar ervaring heeft als Elektromonteur in de industrie en op schepen. Als nieuwe aanwinst van ons bedrijf voer jij werkzaamheden uit bij industriële opdrachtgevers en aan boord van zee- en binnenvaartschepen. Binnen deze organisatie krijg jij de kans om jezelf beter te ontwikkelen als volwaarding Servicemonteur. Je werkzaamheden bestaan uit: • Aanleggen van elektrische installaties in de industrie en aan boord van schepen. • Inbedrijfstellen van de elektrische installaties. • Werkzaamheden in binnen- en buitenland, bij interesse ook wereldwijd • Bouwen van besturingskasten in de werkplaats of aansluiten op locatie • Contact onderhouden met klanten. • Meedenken over oplossingen samen met de klant en je directe collega’s.

 • Allround verspaner

  Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn wij op zoek naar verspaners. Als allround verspaner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van draai-, frees-, kotter en boorwerk van diverse constructie- en machinedelen. Bij onze opdrachtgever werk je zowel met conventionele als met CNC verspaningsmachines. Het zelfstandig programmeren en bedienen van deze machines zijn onderdeel van de functie.

  4 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Magazijnmedewerker

  Hou jij van een geordend magazijn? En streef jij naar een optimale voorraad? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Voor een bedrijf in Terneuzen zoeken wij een magazijnmedewerker (m/v). Jij bent de spil in het productieproces bij dit bedrijf. Je laadt en lost vrachtwagens met binnenkomende onderdelen en goederen. Je zet de goederen op de juiste plaats weg en zorgt voor een logische indeling van de schappen. Ook het picken van orders valt onder jouw verantwoordelijkheid. Ook streef jij naar een optimale voorraad en goederenstroom in het magazijn en ook in het ERP systeem.

  een week geleden Logistiek en transport (Terneuzen)