Paree B.V. Elektro - Telecom

t.a.v. R. Paree - Gorter
t.a.v. R. Paree - Gorter

Paree B.V. Elektro - Telecom te 's-Heerenhoek is in 1930 opgericht en heeft 160 medewerkers in dienst.

Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers vervult Paree een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen op dit gebied hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland. In 2015 zijn wij tevens verkozen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar vanwege onze innovatieve oplossingen en continue investeringen in onze medewerkers.

Voor wie geïnteresseerd is in een carrière in de techniek biedt Paree B.V. niet alleen mogelijkheden om een vakman te worden, maar ook om dit vakmanschap verder uit te bouwen. Paree B.V. is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen voor de gebieden, waarin zij werkzaam is:
- industriële automatisering
- brandbeveiliging
- inbraakbeveiliging
- toegangscontrole
- cameratoezicht
- zorgcommunicatie
- domotica
- telefonie
- glasvezeltechniek
- ICT
- keuring & inspectie
- service & onderhoud

Werrilaan 8
4453 CC 's-Heerenhoek
0113-352440 (thuis)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Projectleider elektro service & onderhoud

  Je geeft als projectleider service & onderhoud op de afdeling Elektro – Beveiliging, samen met onze andere projectleiders, leiding aan de servicetechnici en bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten en kleinere karweien. Jij legt verantwoording af aan de afdelingsmanager Elektro – Beveiliging. Niet alleen collega’s, maar vanzelfsprekend ook klanten en derden kunnen met hun vragen bij jou terecht. Ben jij op je best wanneer je het lekker druk hebt en er veel te regelen valt? Ben je goed in het motiveren van mensen en het leiding geven aan technici? Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werkervaring als projectleider zou fijn zijn, maar is niet noodzakelijk. Je krijgt mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Wat ga je doen? - Je maakt calculaties en offertes - Je onderhoudt contact met klanten en leveranciers zowel op commercieel als op operationeel vlak - Je onderhoudt contacten met eventuele overige belanghebbenden (derden) bij een project - Je zorgt voor een efficiënte realisatie van de projectdoelstellingen - Je geeft leiding aan de leden van jouw projectteam - Je coördineert de werkzaamheden - Je verzorgt een correcte projectadministratie - Je wikkelt werkzaamheden correct en tijdig af (inclusief facturatie) - Je verzorgt (project)startinstructies - Je zorgt voor de naleving van geldende wet- en regelgeving, voorschriften en klant specifieke regels door de leden van jouw projectteam - Je rapporteert aan je afdelingsmanager over de voortgang c.q. het resultaat van de aan jou toegewezen werkzaamheden - Je voert werkplekinspecties uit - Je kunt worden ingezet bij het houden van functioneringsgesprekken - Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in

  2 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Allround elektromonteur service & onderhoud

  Als allround elektromonteur service en onderhoud verzorg jij het onderhoud aan de installaties van een gebouw zoals bijvoorbeeld een school, een gemeentehuis of een zorginstelling. Je bent allround met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Kom je er tijdens je werkdag achter dat de planning, die door de projectleider is gemaakt, die dag niet praktisch is? Dan krijg je alle ruimte om deze (na overleg) aan te passen. Je werkt graag samen met je collega’s, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Vind je het heerlijk wanneer geen dag hetzelfde is en heb je bovendien graag contact met klanten? Wat een geluk dat Paree op zoek is naar jou! Wat ga je doen? - Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit die door de projectleider zijn ingepland - Je communiceert met de klant over jouw werkzaamheden op de locatie - Je werkt nauw samen met andere monteurs op de locatie - Is er een leerling monteur met je mee? Dan controleer jij zijn werk - Je voert eventuele werkinspecties uit - Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in - Je werkt op een veilige en verantwoorde manier, volgens arbo-, VCA-richtlijnen, wettelijke en evt. klantspecifieke regels) - Je signaleert, registreert, meldt en helpt bij het oplossen van risicovolle situaties

  2 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Allround monteur beveiliging

  Sta jij er weleens bij stil hoe belangrijk jouw werkzaamheden als allround monteur beveiliging zijn? Door het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van beveiligingsinstallaties creëer jij een veilige woon-/werkomgeving op een bepaalde locatie. Wat een mooi werk! Word jij nog steeds iedere dag enthousiast van dit werk? Dan wil Paree graag jouw nieuwe werkgever zijn! Als allround beveiligingsmonteur verzorg jij de inbraak-, CCTV- en toegangscontrole systemen bij verschillende relaties van Paree. Het leuke is dat Paree een grote diversiteit aan klanten heeft, waardoor je steeds in een hele andere 'wereld' met beveiligingsinstallaties aan de slag kunt. Naast het installeren, ben jij verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van de beveiligingsinstallaties. Heb jij een brede kennis, ben jij een topper op dit vakgebied en op zoek naar een leuke werkgever? Kom dan nu bij Paree werken! Wat ga je doen? - Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit die door de projectleider zijn ingepland - Je communiceert met de klant over jouw werkzaamheden op de locatie - Je zorgt voor het aanleggen van de beveiligingsinstallaties - Je programmeert en stelt de beveiligingsinstallaties in bedrijf - Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan beveiligingsinstallaties - Je lost uitdagende storingen aan beveiligingsinstallaties op - Je houdt je urenregistratie correct bij en levert deze tijdig in - Je werkt op een veilige en verantwoorde manier, volgens arbo-, VCA-richtlijnen, wettelijke en evt. klantspecifieke regels - Je signaleert, registreert, meldt en helpt bij het oplossen van risicovolle situaties.

  2 uur geleden Techniek (s-Heerenhoek)
Paree B.V. Elektro - Telecom

Werrilaan 8
4453 CC 's-Heerenhoek
0113-352440 (thuis)