Orionis Walcheren

Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schuldhulpdienstverlening.

Ontdek!
Wil jij het sociaal domein van binnenuit leren kennen en ontdekken wat jij kunt betekenen voor Orionis Walcheren? Bekijk Walcheren van een hele andere kant!


Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Administratief medewerker

    Binnen de afdeling Inkomen is tijdelijk formatieruimte beschikbaar voor een administratief medewerker m/v (36 uur per week, 1 fte). De organisatie Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schuldhulpverlening. Ontdek! Wil jij het sociaal domein van binnenuit leren kennen en ontdekken wat jij kunt betekenen voor Orionis Walcheren? De toegang van Orionis Walcheren is het voorportaal voor de klant. Hoe helpen we de klant het best om zelfredzaam te worden en niet afhankelijk te hoeven zijn van een uitkering? Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet Als administratief medewerker heb ik een dienstverlenende instelling. Ik zorg voor administratieve ondersteuning in brede zin op het gebied van de afdeling Inkomen. Ik ben graag in contact met mensen, waarbij mijn taken ondersteunend van aard zijn in een dynamische organisatie. Hoe je dag eruit kan zien Je administratieve werkzaamheden zijn ter ondersteuning van de afdeling Inkomen. Op de afdeling Inkomen behandelen we aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere kosten en beheren wij de inkomensondersteuning. In het beherend bestand zijn er vele mutaties in persoons- en uitkeringsgegevens. Jouw ondersteuning hierin zal bestaan uit bijvoorbeeld het compleet maken van een klantdossier, het muteren van klantgegevens, het verwerken van inkomende mutaties en contacten met klanten & ketenpartners. Elke situatie is anders en dat vraagt verbinding leggen met jouw directe collega’s, maar ook met collega’s van andere afdelingen. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk.

    4 dagen geleden Administratief (Vlissingen)
Orionis Walcheren