Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

OAZ Subsidie Advies BV

GOES

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Administratief medewerker

  Hoi punctuele held, Ben jij het administratieve talent die iedere opdracht vol enthousiasme oppakt? Ben je daarnaast op zoek naar een parttime baan bij een jonge en dynamische organisatie waar jij jouw administratieve skills kan inzetten? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij degene waar jij naar op zoek bent De uitdaging Binnen OAZ hebben we verschillende productteams. Jij zal voor team Opleidingen aan de slag gaan! Wat ga jij dan precies doen? Alle gegevens die via onze klanten en consultants binnenkomen, behandel jij. Een belangrijke en eervolle taak, want mede door jouw werkzaamheden kan een klant subsidies of kostenbesparingen krijgen! Tijdens het dagelijkse werk heb je onder andere contact met klanten en subsidieverstrekkers, maar ook met onze accountmanagers en consultants.

  5 dagen geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Adviseur opleidingen

  Ben jij iemand die van aanpakken weet? Wij zoeken voor ons team iemand die voor stabiliteit zorgt en zijn verantwoording weet te pakken. Heb jij daarnaast affiniteit met opleidingssubsidies en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zoeken wij jou! De uitdaging In deze administratieve en adviserende functie ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de productgroep "Opleidingen”. Het vakgebied van de productgroep “Opleidingen” richt zich op diverse opleidingssubsidies. Samen met je collega’s en de klant onderzoek je welke opleidingssubsidie kan worden aangevraagd. Je beheert de administratie rondom deze subsidies en draagt zorg voor verbeteringen. Dit doe je door alle mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie(s) te analyseren en geef je de klant hierover adviezen. Daarnaast zorg je ook voor de einddeclaraties die nodig zijn als onderbouwing van de aangevraagde subsidies. Door continu op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en onder begeleiding van ervaren Adviseurs en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Je bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Je bewaakt de voortgang van de opdrachten en bent mede verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. Je hebt daarbij veel contact met klanten en subsidieverstrekkers. Omdat team Opleidingen over onze twee vestigingen is verspreid, zal je naast je thuisbasis in Goes ook regelmatig in Huis ter Heide zijn.

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Adviseur instroom

  Ben jij onze rots in de branding? Wij zoeken voor ons team iemand die voor stabiliteit zorgt en zijn verantwoording weet te pakken. Heb jij daarnaast affiniteit met instroomsubsidies en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zoeken wij jou! De uitdaging In deze administratieve functie ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de productgroep "Instroom”. Het vakgebied van de productgroep “Instroom” richt zich op diverse instroomsubsidies. Hiervoor analyseer je alle mogelijkheden op het gebied van deze subsidies. Je stelt aanvragen op en voert hiervoor de administratie. Daarnaast draag je ook zorg voor de einddeclaraties ter verantwoording van de aangevraagde subsidies. Door continu op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en onder begeleiding van ervaren Adviseurs en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Je bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Je voert administratieve werkzaamheden uit, bewaakt de voortgang van de opdrachten en bent mede verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. Je hebt daarbij veel contact met klanten en subsidieverstrekkers en ondersteunt waar nodig collega’s op locatie.

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)
 • Trainee consultant

  Ben jij een jonge en ambitieuze starter op de arbeidsmarkt? Werk jij graag projectmatig en analyseer je graag complexe vraagstukken? Dan ben jij mogelijk de toekomstige schakel tussen ons adviesbureau en de grootste bedrijven van Nederland! De uitdaging Als Consultant voer je op locatie bij een van onze klanten onderzoek uit op basis van vakinhoudelijke HR expertise gericht op subsidies. Je verzamelt data en voert controles uit. De verzamelde data draag je over aan de adviseurs van de binnendienst ter verwerking. Om goed voorbereid in deze functie van Consultant aan de slag te kunnen, volg je een traineeship van ongeveer 9 maanden. Gedurende deze periode werk je in de binnendienst met alle operationele teams mee om de dienstverlening van OAZ goed te leren kennen. Ieder operationeel team is verantwoordelijk voor een toegewezen productgroep. Omdat je als Consultant op locatie bij de klant in aanraking komt met alle productgroepen werk je gedurende het traineeship met ieder operationeel team een aantal maanden mee. Je voert hiervoor administratieve werkzaamheden uit, bewaakt de voortgang van de opdrachten en bent mede verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. Je hebt daarbij veel contact met klanten en subsidieverstrekkers. Naast je werkzaamheden in de binnendienst ondersteun je vanaf moment één je collega’s op locatie door mee te gaan naar klantafspraken. Zo krijg je niet alleen een goed beeld bij de functie Consultant, maar leer je ook de klantenportefeuille van OAZ kennen. Bij de start van het traineeship zal dit gaan om circa 1 klantafspraak per week. Dit aantal zal stapsgewijs toenemen zodat je uiteindelijk klaargestoomd bent om aan de slag te gaan als Consultant!

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Goes)