Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis NIEUWDORP ZLD

Wij hebben 19 vacatures voor jou

 • Zelfstandig werkend kok m/v (fulltime)

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een goedlopend restaurant aan de westkant van Goeree-Overflakkee zoeken wij een enthousiaste en ervaren zelfstandig werkend kok m/v (fulltime) In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: • De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; • Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; • Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; • Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; • Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Lunch kok

  Lunch kok Veere | 30-01-2020 Hou jij ervan om je gasten een heerlijke lunch voor te schotelen? Vind je het leuk om te knallen op drukke momenten? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een hotel-restaurant in Veere zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van: Lunch kok m/v (24-38 uur per week). Functieomschrijving Als lunch kok werk je over het algemeen overdag. Tijdens de (drukke) lunch bereid je zowel warme als koude gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van je werkplek. De werkzaamheden zijn vanaf 11.00 uur.

  een week geleden Horeca (Veere)
 • Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen

  Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen Zoutelande | 12-02-2020 Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaker vakantiehuizen m/. Voor het vakantieseizoen 2020 zijn wij, vanaf februari 2020, op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op vakantieparken aan de Zeeuwse kust. Bij de vakantieparken vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. In hoofdlijnen word je op vrijdag en zaterdag ingezet, echter zijn er in overleg meerdere dagen en uren beschikbaar. De wisseldagen zijn op maandag en vrijdag en de werktijden zijn van 09.30 uur tot 15.00 uur. Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten.

  een week geleden Schoonmaak (Zoutelande)
 • Weekendhulp horeca

  Weekendhulp horeca Renesse | 03-03-2020 Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan? Ben je beschikbaar in het weekend of in de vakanties? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een gezellige en goedlopende horecagelegenheid in Renesse zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van: weekendhulp horeca m/v. Functieomschrijving Als weekendhulp kun je aan de slag in de bediening of als afwashulp in de keuken. De werkzaamheden bediening bestaan uit: Verwelkomen van de gasten; Opnemen van de bestellingen; Uitserveren van drankjes en gerechten. De werkzaamheden afwashulp bestaan uit: Spoelen van het vaatwerk; Afwassen; Schoonhouden van de werkomgeving. De werktijden zijn als volgt: Vrijdag van 18.00 uur – 21.30 uur Zaterdag en zondag van 12.00 uur – 21.00 uur

  een week geleden Horeca (Veere)
 • Technisch ontwerper

  Technisch ontwerper Middelharnis | 01-04-2020 Bouwkunde gestudeerd? Technisch inzicht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een kleinschalig architectenbureau op Goeree-Overflakkee zoeken wij ter uitbreiding van het team een energieke en ervaren Technisch ontwerper m/v. Dit ervaren bureau ontwerpt voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Functieomschrijving Bouwtechnische functie, gericht op het vervaardigen van alle soorten tekeningen voor alle fases van het project en op coördinatie en bewaking van kwaliteit. De functie kent ook leidinggevende, constructieve, esthetische, economische en informatie- en planningsaspecten. Doel: Zelfstandig verrichten van al het voorkomend tekenwerk uit alle fasen van een project, alsmede eventueel coördineren en bewaken van kwaliteit van al het tekenwerk voor een project. Activiteiten: Vervaardigt alle soorten tekeningen en complexe detailtekeningen; Werkt de tekeningen uit in BIM; Adviseert en koppelt terug naar ontwerpers/architecten ten aanzien van (ontwikkelingen van) technisch bouwkundige zaken; Controleert tekenwerk van derden; Begeleidt technisch ontwerpers; Volgt en bewaakt de voortgang van een project; Neemt regelmatig deel aan bouwvergaderingen.

  een week geleden Bouw en installatie (Buiten Zeeland)
 • Elektromonteur machines en installaties

  Elektromonteur machines en installaties Vlissingen | 01-04-2020 Heb jij twee rechter handen en ben je elektrotechnisch goed onderlegd? Heb je daarnaast affiniteit met productiewerkzaamheden en kun je goed omgaan met verschillende machines? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een productiebedrijf in het havengebied van Vlissingen zijn wij op zoek naar een elektromonteur machines en installaties m/v. Functieomschrijving Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud, reparatie en aanleg van kabels en installaties. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en noodzakelijke reparaties. Ook wordt een snelle en adequate opvolging van je verwacht bij eventuele storingen. De werkzaamheden worden in principe door de week uitgevoerd.

  een week geleden Onderhoud (Vlissingen)
 • Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen

  Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen Oostkapelle | 07-05-2020 Wil jij in de zomer van 2020 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zoeken wij enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmaker vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.30 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden zijn op een vakantiepark in Oostkapelle. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer naar Oostkapelle gezorgd door de opdrachtgever.

  een week geleden Schoonmaak (Oostkapelle)
 • Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen

  Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen Kamperland | 07-05-2020 Wil jij in de zomer van 2020 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zoeken wij enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmaker vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.30 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden zijn op verschillende vakantieparken op Noord-Beveland. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer naar de verschillende parken gezorgd door de opdrachtgever.

  een week geleden Schoonmaak (Kamperland)
 • Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen

  Schoonmaakmedewerker vakantiehuizen Westkapelle | 25-05-2020 Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: schoonmaakmedewerker vakantiehuizen m/v. Voor het vakantieseizoen 2020 zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op vakantieparken aan de Zeeuwse kust. Wij zoeken onder andere kandidaten voor een vakantiepark in Westkapelle. Bij het vakantiepark vindt elke maandag en vrijdag de "wissel" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Hoofdzakelijk word je dus op maandag en vrijdag ingezet, incidenteel kan er ook op zaterdag een beroep op je worden gedaan. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur. Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het vakantieverblijf tip top in orde is. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten.

  een week geleden Schoonmaak (Westkapelle)
 • Schoonmaakmedewerker

  Schoonmaakmedewerker Heinkenszand | 29-05-2020 Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per direct op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week Hof van Zeeland in Heinkenszand. Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 9.00 uur tot 15.00 uur, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen tot 16.00 uur. Werkzaamheden: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Kwaliteitsmedewerker

  Kwaliteitsmedewerker Dirksland | 03-06-2020 Ben jij analytisch en gek op data? Communicatief vaardig en heb je affiniteit met hightech elektronica? Lees dan snel verder! Ter versterking van het QA/QC team zoeken wij voor onze opdrachtgever een fulltime: kwaliteitsmedewerker m/v. Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de producten op het allerhoogste niveau is en blijft. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. Het doel is om het bedrijf zo effectief en efficiënt mogelijk te laten werken. Je hebt veel ad hoc bezigheden en werkt aan proces verbeteringen. Je mijdt problemen dan ook niet, maar lost ze op. Je hebt oog voor detail, je denkt abstract en bent analytisch zeer sterk. Je neemt de tijd om een probleem te begrijpen en te beschrijven om vervolgens gestructureerd naar een oplossing te werken. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Je koppelt analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem naar de desbetreffende processen/afdelingen en voert eventuele verbeteringen door. Jij controleert op naleving van de procedures en de werkinstructies, want je weet niet alleen wáárom iets werkt, je kunt dit ook overbrengen en mensen ervan overtuigen dat jouw oplossing de beste is. Je gaat veel met zowel interne als externe partijen in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Je werkt graag samen met je collega’s van verschillende afdelingen om de productieafdeling zo efficiënt mogelijk te maken. De werkzaamheden: het beheren en bewaken van analyses en meldingen welke uit ons kwaliteit registratiesysteem (MES) komen analyses vertalen naar adviezen richting proceseigenaar het afhandelen, begeleiden en communiceren van interne en externe afwijkingen (externe afwijkingen middels 8D rapportage) het met korte intervallen overleggen met betreffende afdelingshoofden betreffende de kwaliteit van de processen het aandragen en voorstellen van verbeterprocessen aan de proceseigenaren het houden van toezicht op de naleving van de kwaliteitseisen het intern en extern ondersteunen van technische (product) audits c.q. leveranciers audits het inzetten van effectiviteitsmetingen om behaalde resultaten te communiceren

  een week geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Zelfstandig werkend kok

  Zelfstandig werkend kok Hellevoetsluis | 04-06-2020 Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Vanuit een passie voor wijn is het idee geboren een restaurant te beginnen waar de gast deze passie, gecombineerd met een heerlijk diner, beleeft aan tafel. Vorig jaar opende dit restaurant haar deuren in Hellevoetsluis. Ter uitbreiding van het team zoeken zij een gedreven zelfstandig werkend kok m/v (fulltime). Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.

  een week geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Allround monteur

  Allround monteur Middelharnis | 10-06-2020 Ben jij technisch goed onderlegd? Heb je affiniteit met (landbouw)machines en heftrucks? Dan zoeken wij jou! Voor onze relatie, een full service bedrijf op het gebied van tractoren, landbouwmachines, heftrucks, intern transport en tuin- en parkmachines, zoeken wij een allround monteur m/v. Zij zijn tevens dealer van diverse gerenommeerde merken. Verkoop van nieuwe en gebruikte machines behoort ook tot de kerntaken. Het bedrijf is gevestigd op Goeree-Overflakkee. Functieomschrijving De monteur: Is verantwoordelijk, en door opleiding en ervaring in staat, om het geheletraject van service te verrichten op het gebied van heftrucks en intern transport; Is tevens verantwoordelijk voor het gehele traject van service, onderhoud van landbouwmachines en tractoren; Onderhoudt zelfstandig contacten met klanten; Kan zelfstandigheid werken.

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Bezorger linnengoed

  Bezorger linnengoed Heinkenszand | 17-06-2020 Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per direct op zoek naar geschikte kandidaten voor de parttime functie van: Bezorger linnengoed m/v 10 uur per week Heinkenszand Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland in Heinkenszand vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. De werkzaamheden bestaan uit: Met een bestelauto bezorgen van het linnengoed bij de vakantiehuizen; Het ophalen van het gebruikte linnengoed; Het bezorgen van inventarissen; Hand- en spandiensten op het park tussen de huizen; Het assisteren van de schoonmaakploeg. De werktijden zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur.

  een week geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Medewerker bediening

  Medewerker bediening Renesse | 18-06-2020 Ben jij die horecatopper die wij zoeken? Enthousiast, gastgericht en flexibel? Lees dan snel verder! Voor een goedlopende, gezellige horecagelegenheid aan de rand van Renesse zoeken wij gemotiveerde kandidaten voor de functie van medewerker bediening m/v (fulltime). Functieomschrijving Als medewerker bediening ben jij het gezicht naar de gasten toe. Je hebt passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen van de bestellingen tot het uitserveren van drankjes en gerechten.

  een week geleden Horeca (Renesse)