Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis
t.a.v. Alex van de Sluis

Uw partner in werving & selectie
Nijssen & Van de Sluis is de verbindende factor in het samenbrengen van kandidaten en organisaties. Wij zijn goede luisteraars, durven door te vragen en willen de visie en identiteit van de organisatie begrijpen. Alleen dán kan een plaatsing uitgroeien tot een prettige, langdurige werkrelatie.

Wij werken met een payroll back-office die staat als een huis, omdat we vinden dat zowel voor de werkgever als voor de kandidaat de zaken goed geregeld moeten zijn.

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)

Wij hebben 21 vacatures voor jou

 • Country manager m/v

  Zijn de woorden geboren leider, verbinder, commercieel, gedreven en mensgericht op jouw lijf geschreven? Heb je daarnaast ervaring met projectdetachering? Dan komen wij graag in contact met jou! Om de verdere groei van het bedrijf in goede banen te leiden zoeken wij voor onze succesvolle opdrachtgever een fulltime Country Manager m/v Het bedrijf De focus van onze opdrachtgever in Moerdijk richt zich op het inzetten van deskundige, internationale teams bestaande uit lassers en fitters op nieuwbouw en maintenance projecten in zware industrieën zoals; offshore, scheepsbouw, petrochemie, farmacie, food, feed en utiliteit. Door deze heldere focus zijn zij specialist in hun werkgebied. Deze professionele organisatie heeft dankzij de enthousiaste en deskundige inzet van al hun medewerkers in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. Functieomschrijving Wij zoeken een Country Manager die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van het team van Project Coördinatoren (5) in Nederland en die eindverantwoordelijk is voor het accountmanagement van de Nederlandse en Belgische klanten. Het team van Project Coördinatoren in Nederland is leading en verzorgt informatie aan de Project Support Planner en de Recruiters in het buitenland. De ideale kandidaat is een meewerkende, commerciële People Manager die het spel van projectdetachering snapt en die affiniteit heeft (het liefst ook een netwerk) met bedrijven in de branche waar onze opdrachtgever werkzaam is.

  een week geleden Werving en selectie (Buiten Zeeland)
 • Elektromonteur machines en installaties

  Je bent elektrotechnisch onderlegd en hebt ervaring met het onderhouden en oplossen van storingen aan machines en installaties. Voor een productiebedrijf in het havengebied van Vlissingen zijn wij op zoek naar: Elektromonteur machines en installaties m/v Functieomschrijving Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud, reparatie en aanleg van kabels en installaties. Functie-eisen Je hebt een MBO niveau elektrotechnische opleiding; enkele jaren werkervaring als elektromonteur; Je hebt kennis van besturingen, aandrijvingen en frequentieregelaars. Tevens ben je bereid om ook onregelmatige diensten te werken indien dit nodig zou zijn. De werkzaamheden worden in principe door de week uitgevoerd; Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor periodieke onderhoud en noodzakelijke reparaties; Ook wordt een snelle en adequate opvolging van je verwacht bij eventuele storingen en noodzakelijke reparaties; Het hebben van eigen vervoer is een must daar verbinding met openbaar vervoer zeer slecht is vanwege locatie in havengebied en werktijden. Wie zoeken wij? Een enthousiaste medewerker die samen met de rest van het team in staat is kwaliteit en kwantiteit hoog te houden; Een aanpakker die goed technisch uit de voeten kan om zelfstandig reparaties uit te voeren; Iemand zonder een “9 tot 5”mentaliteit en die bereid is om ook eventueel bij storing buiten zijn rooster inzetbaar kan zijn; Iemand met 2 rechterhanden of 2 linkerhanden en een gezonde dosis kennis en die dat ook graag wil bijhouden door het volgen van cursussen en opleidingen; Eigenlijk ook iemand die bekend is met productiewerkzaamheden, een zeer ruim technisch inzicht heeft, kan omgaan met diverse machines en motiverend is waardoor hij zichzelf en zijn collega’s optimaal kan laten functioneren; Kennis, ervaring en motivatie vinden wij belangrijker als diploma’s hoewel het hebben van een geldig VCA-diploma (of de bereidheid dit op korte termijn te halen) een must is.

  een week geleden Horeca (Vlissingen)
 • Chef kok

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v. Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

  een week geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Operator/machinebediende steenkoolverwerking

  Weet jij van aanpakken? Heb je (enig) technisch inzicht? Vind je werken in 3 ploegendienst geen bezwaar? Reageer dan nu! Voor één van onze relaties zoeken wij voor de locatie Vlissingen-Oost een operator/machinebediende steenkoolverwerking (3 ploegendienst). Functieomschrijving De operator is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en laadinstallaties alsook het uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdagmorgen. De werktijden van de ploegendienst zijn: 06.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur / 22.00 – 06.00 uur.

  een week geleden Productie (Vlissingen)
 • Chef kok fulltime

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis, zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v (fulltime). Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

  een week geleden Horeca (Renesse)
 • Accountmanager b2b binnendienst m/v

  Zijn de woorden proactief, commercieel, relatiebouwer en zelfstandig jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te reageren! Voor een internationaal opererende groothandel in bevestigingsartikelen zoeken wij gedreven kandidaten voor de functie van accountmanager B2B binnendienst m/v fulltime nationaal/internationaal. Onze opdrachtgever is een succesvolle internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de fabricage, import en export van bevestigingsartikelen. De verkoop en distributie vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Hellevoetsluis. De klanten zijn inkooporganisaties, handelsondernemingen en grote industriële bedrijven. Binnen de organisatie heerst een open en directe sfeer. Functieomschrijving Jouw functie als accountmanager binnendienst bestaat uit de volgende taken: Verzorgen en opvolgen van offertes; Onderhouden en verder uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties in de ijzerwarenbranche, in Nederland en/of buitenland; Omzet- en marge doelstellingen bewaken en proactief handelen; Als eerste aanspreekpunt voor de klanten ondersteun je hen met oplossingsgerichte adviezen op maat; Deelnemen aan beurzen en andere evenementen ter promotie van de producten; Volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de sales manager.

  een week geleden Marketing en sales (Buiten Zeeland)
 • Containerchauffeur 2 dagen per week

  Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur? Wil je graag parttime werken? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in het Westland zoeken wij een Containerchauffeur m/v 2 dagen per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van zeecontainers in het Rotterdamse havengebied (Rotterdam Delta Rotterdam Waalhaven). De container types wisselen tussen 20ft, 40ft en 2x20ft tegelijk. Het chassis moet dus regelmatig in en uitgeschoven worden. Het betreft een ‘duo-baan’. Je deelt de vrachtwagen met een andere chauffeur. De chauffeur is woonachtig op Schouwen-Duiveland en werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Jouw vaste dagen zijn dus woensdag en donderdag. Je begint ’s-morgens tussen 05.00 en 06.30 uur en je werkdag duurt gemiddeld 11-12 uur.

  een week geleden Logistiek en transport (Zierikzee)
 • Test operator

  Heb jij kennis van elektronica? Beschik je daarnaast over analytisch vermogen en technisch inzicht? Lees dan snel verder! Ter versterking van de testafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever in Dirksland een gemotiveerde kandidaat voor de functie van test operator m/v (fulltime). Functieomschrijving Het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren van de bij de opdrachtgever geproduceerde printplaten; Het toetsen van het product aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.

  een week geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Zelfstandig werkend kok

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok m/v. Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.

  een week geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Schoonmaakmedewerker wemeldinge

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Bij het vakantiepark vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 09.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Wemeldinge)
 • Schoonmaakmedewerker 12 uur per week

  Voor een gerenommeerd hotel in het pittoreske Veere zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een hotel in Veere. De werkzaamheden zijn begin van de dag op vaste tijden. Maandag 07.00-11.30 uur Dinsdag 07.00-11.30 uur Woensdag 07.00-11.30 uur Donderdag 07.00-11.30 uur Vrijdag 07.00-11.30 uur Zaterdag 07.00-11.30 uur Zondag 07.00-11.30 uur Het betreft werkzaamheden voor langere tijd.

  een week geleden Schoonmaak (Veere)
 • Schoonmaakmedewerkers vakantiehuizen

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per 1 januari 2019 op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week Hof van Zeeland in Heinkenszand. Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen tot 16.00 uur. Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Schoonmaakmedewerker 10 uur per week

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 4-10 uur per week Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een gebouw aan de Industrieweg in Zierikzee. Wij zoeken op dit moment een kandidaat die beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 17.00 -19.00 uur. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. Schoonmaken van de kantoren en het sanitair; Bijhouden van een logboek; Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast; Het signaleren van voorraadaanvullingen en vervangen materialen; Inspelen op situaties.

  een week geleden Schoonmaak (Zierikzee)
 • Schoonmakers vakantiehuizen m/v kortgene

  Wil jij in de zomer van 2019 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmakers vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer gezorgd door de opdrachtgever.

  een week geleden Schoonmaak (Kortgene)
 • Schoonmaakmedewerker 12 uur per week

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 4-12 uur per week Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een gebouw op Neeltje Jans. Wij zoeken op dit moment een kandidaat die beschikbaar is van maandag tot en met zaterdag van 18.30 tot en 20.30 uur. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. Schoonmaken van de kantoren en het sanitair; Bijhouden van een logboek; Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast; Het signaleren van voorraadaanvullingen en vervangen materialen; Inspelen op situaties.

  een week geleden Schoonmaak (Vrouwenpolder)
Nijssen van de Sluis

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)