Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis
t.a.v. Alex van de Sluis

Uw partner in werving & selectie
Nijssen & Van de Sluis is de verbindende factor in het samenbrengen van kandidaten en organisaties. Wij zijn goede luisteraars, durven door te vragen en willen de visie en identiteit van de organisatie begrijpen. Alleen dán kan een plaatsing uitgroeien tot een prettige, langdurige werkrelatie.

Wij werken met een payroll back-office die staat als een huis, omdat we vinden dat zowel voor de werkgever als voor de kandidaat de zaken goed geregeld moeten zijn.

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)

Wij hebben 40 vacatures voor jou

 • 1e lijns helpdeskmedewerker m/v

  Hou jij van muziek? Ben je handig met computers en spreek je vloeiend de Nederlandse taal? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in België (omgeving Gent) zoeken wij een fulltime 1e lijns helpdeskmedewerker m/v (standplaats Evergem) Functieomschrijving Met een team van 40 medewerkers in België en Nederland ontwikkelen, verkopen en supporten zij In-Store Entertainment diensten aan meer dan 10.000 retail- en horecaklanten in de Benelux. Hun diensten bestaan uit: - Achtergrondmuziek - Videoclips - Digital signage oplossingen – AV-installaties. Ze zijn actief in 152 landen, met 74.000 B2B klanten over de hele wereld. Functieomschrijving Je bent het first-in-line aanspreekpunt voor technische vragen & problemen. Er wordt geprobeerd om deze zoveel mogelijk telefonisch op te lossen, indien dit niet mogelijk is wordt er een interventie ingepland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op onze systemen (muziekcomputers, digital signage players, audio installaties). Je doet voorstellen tot het doorvoeren van verbeteringen aan de installaties. Kortom: Uitvoeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden Aanspreekpunt technische vragen bij klanten Registratie en administratie m.b.t. de planning voor onderhoud Analyses opmaken en verbeteringsvoorstellen doen Adviseren in complexe dossiers

 • Chef-kok m/v (fulltime)

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis, zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v (fulltime). Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Schoonmaakmedewerker m/v wemeldinge

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Bij het vakantiepark vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 09.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Werkzaamheden: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Wemeldinge)
 • Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week

  Voor een gerenommeerd hotel in het pittoreske Veere zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een hotel in Veere. De werkzaamheden zijn begin van de dag op vaste tijden. Maandag 07.00-11.30 uur Dinsdag 07.00-11.30 uur Woensdag 07.00-11.30 uur Donderdag 07.00-11.30 uur Vrijdag 07.00-11.30 uur Zaterdag 07.00-11.30 uur Zondag 07.00-11.30 uur Het betreft werkzaamheden voor langere tijd.

  4 dagen geleden Horeca (Veere)
 • Schoonmaakmedewerkers vakantiehuizen m/v

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per 1 januari 2019 op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week Hof van Zeeland in Heinkenszand Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen tot 16.00 uur. Werkzaamheden: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Test operator m/v

  Heb jij kennis van elektronica? Beschik je daarnaast over analytisch vermogen en technisch inzicht? Lees dan snel verder! Ter versterking van de testafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever in Dirksland een gemotiveerde kandidaat voor de functie van Test operator m/v (fulltime). Functieomschrijving De werkzaamheden omvatten: Het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren van de bij de opdrachtgever geproduceerde printplaten; Het toetsen van het product aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.

  4 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Technisch ontwerper m/v

  Bouwkunde gestudeerd? Technisch inzicht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een kleinschalig architectenbureau op Goeree-Overflakkee zoeken wij ter uitbreiding van het team een energieke en ervaren Technisch ontwerper m/v. Dit ervaren bureau ontwerpt voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Functieomschrijving Bouwtechnische functie, gericht op het vervaardigen van alle soorten tekeningen voor alle fases van het project en op coördinatie en bewaking van kwaliteit. De functie kent ook leidinggevende, constructieve, esthetische, economische en informatie- en planningsaspecten. Doel: Zelfstandig verrichten van al het voorkomend tekenwerk uit alle fasen van een project, alsmede eventueel coördineren en bewaken van kwaliteit van al het tekenwerk voor een project. Activiteiten: Vervaardigt alle soorten tekeningen en complexe detailtekeningen; Werkt de tekeningen uit in BIM; Adviseert en koppelt terug naar ontwerpers/architecten ten aanzien van (ontwikkelingen van) technisch bouwkundige zaken; Controleert tekenwerk van derden; Begeleidt technisch ontwerpers; Volgt en bewaakt de voortgang van een project; Neemt regelmatig deel aan bouwvergaderingen.

  4 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Zelfstandig werkend kok m/v

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok m/v. Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Sous chef m/v

  Heb jij liefde en passie voor het horecavak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor één van onze relaties op het mooie Schouwen-Duiveland zoeken wij een enthousiaste en pro- actieve Sous chef m/v. Functieomschrijving Als sous chef vervang je de chef-kok bij afwezigheid. Het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven van de gerechten volgens recept en planning behoren tot jouw taak. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het maken van het werkrooster, de inkoop en de aansturing van het team. Onze opdrachtgever is al jarenlang een serieuze horecaspeler in Renesse. Een fantastische plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje op het gezellige terras. Functie eisen Afgeronde koksopleiding; MBO werk- en denk niveau; Minstens 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok; Ervaring als leidinggevende is een pré, geen must; Creatief, initiatiefrijk en vakbekwaam; Kostenbewust, oog voor detail en kwaliteitsgericht; Stressbestendig en nauwgezet; Voorbeeldfunctie, teamspeler.

  4 dagen geleden Horeca (Renesse)
 • Schoonmakers vakantiehuizen m/v

  Wil jij in de zomer van 2019 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmakers vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer gezorgd door de opdrachtgever.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Kortgene)
 • Schoonmaker vakantiehuizen m/v

  Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaker vakantiehuizen m/v Voor het vakantieseizoen 2019 en daarna zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op verschillende vakantieparken in Ouddorp. Functieomschrijving Voor het vakantieseizoen 2019 en daarna zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op verschillende vakantieparken in Ouddorp. Op de parken vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. In hoofdlijnen wordt je op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 9.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Buiten Zeeland)
 • Operator/machinebediende steenkoolverwerking

  Weet jij van aanpakken? Heb je (enig) technisch inzicht? Vind je werken in 3 ploegendienst geen bezwaar? Reageer dan nu! Voor één van onze relaties zoeken wij voor de locatie Vlissingen-Oost een operator/machinebediende steenkoolverwerking (3 ploegendienst) Functieomschrijving De operator is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en laadinstallaties alsook het uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdagmorgen. De werktijden van de ploegendienst zijn: 06.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur / 22.00 – 06.00 uur.

  4 dagen geleden Productie (Ritthem)
 • Accountmanager b2b binnendienst m/v (inter)nationaal

  Zit verkopen in je bloed, ben je proactief en flexibel? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Accountmanager B2B binnendienst m/v fulltime (inter)nationaal Onze opdrachtgever is een succesvolle Europees opererende onderneming, gespecialiseerd in de fabricage, import en export van bevestigingsartikelen. De verkoop en distributie vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Hellevoetsluis. De klanten zijn inkooporganisaties, handelsondernemingen en grote industriële bedrijven. Binnen de organisatie heerst een open en directe sfeer. Functieomschrijving Jouw functie als accountmanager bestaat uit de volgende taken: Het verzorgen en opvolgen van offertes; Onderhouden en verder uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties in de ijzerwarenbranche, in Nederland en/of buitenland; Omzet- en marge doelstellingen bewaken en proactief handelen; Als eerste aanspreekpunt voor de klanten ondersteun je hen met oplossingsgerichte adviezen op maat; Deelnemen aan beurzen en andere evenementen ter promotie van de producten; Volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen; In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de verkoopleider. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over onderstaande capaciteiten, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Medewerkers housekeeping m/v €13,00 per uur

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor diverse vakantieparken met luxe villa’s zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: medewerkers housekeeping m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Jij gaat samen met je collega’s zorgen dat de luxe vakantievilla’s hun 5-sterren meer dan waard zijn. Wij zoeken op dit moment meerdere kandidaten die beschikbaar zijn op maandag en vrijdag. Afhankelijk van de periode zijn de wisseldagen ook regelmatig op zaterdag. Indien je meer wilt werken is dat bespreekbaar. De werkzaamheden staan niet onder zware tijdsdruk. Netjes werken en kwaliteit leveren zijn belangrijker dan snel klaar zijn met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. Werkzaamheden: De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van luxe villa’s op verschillende parken op Noord -Beveland. Stofzuigen, dweilen, sanitair, keukens en sauna’s schoonmaken; Bijhouden van een logboek, eventuele schades of missende zaken doorgeven; Bedden opmaken, aanvullen van supplementen in de badkamers; Inspelen op situaties.

  4 dagen geleden Horeca (Kamperland)
 • Medewerkers housekeeping m/v €13,00 per uur

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor diverse vakantieparken met luxe villa’s zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: medewerkers housekeeping m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Jij gaat samen met je collega’s zorgen dat de luxe vakantievilla’s hun 5-sterren meer dan waard zijn. Wij zoeken op dit moment meerdere kandidaten die beschikbaar zijn op maandag en vrijdag. Afhankelijk van de periode zijn de wisseldagen ook regelmatig op zaterdag. Indien je meer wilt werken is dat bespreekbaar. De werkzaamheden staan niet onder zware tijdsdruk. Netjes werken en kwaliteit leveren zijn belangrijker dan snel klaar zijn met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. Werkzaamheden: De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van luxe villa’s op verschillende parken op Noord -Beveland. Stofzuigen, dweilen, sanitair, keukens en sauna’s schoonmaken; Bijhouden van een logboek, eventuele schades of missende zaken doorgeven; Bedden opmaken, aanvullen van supplementen in de badkamers; Inspelen op situaties.

Nijssen van de Sluis

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)