Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis
t.a.v. Alex van de Sluis

Uw partner in werving & selectie
Nijssen & Van de Sluis is de verbindende factor in het samenbrengen van kandidaten en organisaties. Wij zijn goede luisteraars, durven door te vragen en willen de visie en identiteit van de organisatie begrijpen. Alleen dán kan een plaatsing uitgroeien tot een prettige, langdurige werkrelatie.

Wij werken met een payroll back-office die staat als een huis, omdat we vinden dat zowel voor de werkgever als voor de kandidaat de zaken goed geregeld moeten zijn.

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)

Wij hebben 23 vacatures voor jou

 • Medewerker bediening m/v (fulltime of parttime)

  Ben jij die horecatopper die wij zoeken? Enthousiast, gastgericht en flexibel? Lees dan snel verder! Voor een goedlopende, gezellige horecagelegenheid aan de rand van Renesse zoeken wij per direct een medewerker bediening m/v (fulltime of parttime) Functieomschrijving Als medewerker bediening ben jij het gezicht naar de gasten toe. Je hebt passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen van de bestellingen tot het uitserveren van drankjes en gerechten.

  4 dagen geleden Horeca (Renesse)
 • Manager verhuur vakantiewoningen m/v

  Zie jij kansen in de markt en benut je ze ook? Ben je financieel goed onderlegd en een kei in het onderhouden van zakelijke relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens groei van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een gedreven MANAGER VERHUUR VAKANTIEWONINGEN m/v Een echte ‘aanpakker’ die het team kan aansturen op het behalen van targets en het optimaliseren van de dienstverlening. Het bedrijf heeft een grote diversiteit aan vakantiewoningen (waaronder luxe vakantievilla’s) aan de Zeeuwse kust en is actief in het hogere segment van de markt. Jij zult je focussen op de groei van dit segment. Je geeft leiding aan een team van office- en facility medewerkers en je bent verantwoordelijk voor de relatie met de opdrachtgevers, de eigenaren van de vakantiewoningen. Als Manager Verhuur is het jouw verantwoordelijkheid dat de geboden kwaliteit constant is en dat medewerkers zo optimaal mogelijk ingezet worden. Hierbij is het belangrijk dat de facility manager en office medewerkers aansturing, coaching en begeleiding krijgen. Daarnaast ben je in staat onderlinge verbanden te zien tussen de verschillende werkprocessen en weet deze continue aan te sturen en te verbeteren. Kwaliteitsbewaking en efficiency zijn hierbij ontzettend belangrijk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de huiseigenaren. Je weet uitstekend in te spelen op de wensen van deze opdrachtgevers en verliest hun belangen nooit uit het oog. Bovendien weet je een uitstekende balans te creëren tussen de belangen van de opdrachtgevers en gastbehoefte in dit luxe segment. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het behalen van omzet-targets en het sturen op deze resultaten d.m.v. yield management, upselling en cross selling en het optimaal inzetten van de verschillende boekingskanalen. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere: (Door) ontwikkelen van de dienstverlening van het bedrijf; Ontwikkelen van nieuwe initiatieven in samenwerking met de directie; Analyseren van het boekingsgedrag en het bijsturen van het boekings- en prijsbeleid; Onderhouden van contacten met nieuwe en bestaande opdrachtgevers; Het voeren van intakegesprekken met nieuwe eigenaren; Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers; Maken van contractafspraken met touroperators en het inrichten en beheren van de verschillende boekingskanalen; Inrichten en bijhouden van het boekingssysteem en de verschillende websites.

 • Chef-kok m/v

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v. Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Medewerker bediening m/v oostvoorne

  Ben jij die horecatopper die wij zoeken? Vrolijk, gastgericht en flexibel? Lees dan snel verder! Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste en ervaren medewerker bediening m/v (fulltime) Functieomschrijving Werken op een unieke plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje op het gezellige terras. Als medewerker bediening ben jij het gezicht naar de gasten toe. Je hebt passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen van de bestellingen, het uitserveren van drankjes en gerechten, kas draaien en het afsluiten.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Medewerker kwaliteitsdienst m/v (fulltime) stellendam

  Ben jij secuur, communicatief vaardig en heb je kennis van kwaliteitsprocessen? Dan komen wij graag in contact met jou! Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: medewerker kwaliteitsdienst m/v (fulltime) Functieomschrijving Het kwaliteitsteam is verantwoordelijk voor de opzet, ontwikkeling en borging van het kwaliteitszorgsysteem (QA) en kwaliteitscontrole (QC) zodat aan de voorschriften en specificaties m.b.t. product- en proceskwaliteit wordt voldaan. Dagelijks vinden er controles plaats en wordt de kwaliteitsdocumentatie en gegevensverwerking actueel gehouden. In deze functie zal je in dagdienst meehelpen de kwaliteit van de producten en de productieomgeving te borgen en te verbeteren. Jouw taken bestaan onder andere uit: Planning, organisatie en controle schoonmaak; Ingangscontrole grondstoffen; GMP controle rondes; Opvolgen/beheren blokkades; Assistentie kwaliteit/certificering audits; Medewerking training procedures en registraties; Onderhoud en beheer kwaliteitshandboek; Onderhoud en beheer kwaliteitsregistratiesysteem (lean forms); Beheren chemische/microbiologische analyseprogramma.

  4 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Chauffeur m/v part-time schouwen-duiveland

  Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur? Wil je graag parttime werken en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan nu! Voor een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in het Westland zoeken wij per direct een Chauffeur m/v voor 2 dagen per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van zeecontainers in het Rotterdamse havengebied. De vaste werkdagen zijn woensdag en donderdag.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Bruinisse)
 • Quality engineer m/v middelharnis

  Ben jij accuraat, analytisch en heb je technisch inzicht? Houd je van afwisseling en een dynamische omgeving? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Voor een gewaardeerde relatie op het mooie eiland Goeree-Overflakkee zoeken wij ter uitbreiding van het team een enthousiaste quality engineer m/v (fulltime). Functieomschrijving Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. Je hebt veel ad hoc bezigheden en werkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Je koppelt analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem naar de desbetreffende processen/afdelingen en voert eventuele verbeteringen door. Jij controleert op naleving van de procedures en de werkinstructies. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel in gesprek met zowel interne als externe partijen en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een half uur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

  4 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Chef de partie / junior sous chef m/v oostvoorne

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gerenommeerd, ambachtelijk restaurant op Voorne-Putten zoeken wij een enthousiaste chef de partie / junior sous chef m/v. Functieomschrijving Werken op een unieke plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje op het gezellige terras. In de functie van chef de partie / junior sous chef ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef kok bij afwezigheid.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Chef-kok m/v middelharnis

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis, zoeken wij een enthousiaste chef-kok m/v (fulltime). Functieomschrijving In de functie van chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van de gerechten, daarbij stuur je de keukenbrigade aan; Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het bedrijf; Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen van personeel, de samenstelling en ontwikkeling van de menukaart, menucalculaties, inkoop, het opstellen van de roosters, toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP; Je motiveert en coacht het team en stuurt bij waar nodig.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week

  Voor een gerenommeerd hotel in het pittoreske Veere zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een hotel in Veere. De werkzaamheden zijn begin van de dag op vaste tijden. Maandag 07.00-11.30 uur Dinsdag 07.00-11.30 uur Woensdag 07.00-11.30 uur Donderdag 07.00-11.30 uur Vrijdag 07.00-11.30 uur Zaterdag 07.00-11.30 uur Zondag 07.00-11.30 uur Het betreft werkzaamheden voor langere tijd.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Veere)
 • Schoonmaakmedewerker m/v wemeldinge

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Bij het vakantiepark vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 09.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Werkzaamheden: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Wemeldinge)
 • Schoonmaakmedewerkers vakantiehuizen m/v heinkenszand

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per 1 januari 2019 op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week Hof van Zeeland in Heinkenszand Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen tot 16.00 uur. Werkzaamheden: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  4 dagen geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Test operator m/v middelharnis

  Heb jij kennis van elektronica? Beschik je daarnaast over analytisch vermogen en technisch inzicht? Lees dan snel verder! Ter versterking van de testafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever in Dirksland een gemotiveerde kandidaat voor de functie van Test operator m/v (fulltime). Functieomschrijving De werkzaamheden omvatten: Het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren van de bij de opdrachtgever geproduceerde printplaten; Het toetsen van het product aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.

  4 dagen geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Zelfstandig werkend kok m/v middelharnis

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok m/v. Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.

  4 dagen geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Sous chef m/v renesse

  Heb jij liefde en passie voor het horecavak? Beschik je over leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Voor één van onze relaties op het mooie Schouwen-Duiveland zoeken wij een enthousiaste en pro- actieve Sous chef m/v. Functieomschrijving Als sous chef vervang je de chef-kok bij afwezigheid. Het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven van de gerechten volgens recept en planning behoren tot jouw taak. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het maken van het werkrooster, de inkoop en de aansturing van het team. Onze opdrachtgever is al jarenlang een serieuze horecaspeler in Renesse. Een fantastische plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje op het gezellige terras.

  4 dagen geleden Horeca (Renesse)
Nijssen van de Sluis

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)