Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis NIEUWDORP ZLD

Wij hebben 9 vacatures voor jou

 • Marketeer m/v (20-24 uur per week)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waarbij jij je commerciële en creatieve skills tot uiting kan brengen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor een gerenommeerd familiebedrijf op Goeree-Overflakkee zoeken wij een enthousiaste, proactieve en eigentijdse marketeer m/v (20-24 uur per week) Al decennialang is onze opdrachtgever een begrip op het eiland. Een team van 45 enthousiaste medewerkers zorgt er elke keer weer voor dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel. Wat ga je doen? In deze functie werk je nauw samen met de afdeling inkoop, het management en visual merchandiser (vm). Je bent (mede) verantwoordelijk voor alle uitingen: • communicatie naar consument (advertenties, waardecheque, nieuwsbrieven); • marketingkalender; • social media (FB en Instagram); • organiseren van instore activiteiten (drukwerk, events); • website (look & feel); • voorbereiding magazine (2x per jaar); • ontwikkeling seizoensvisie. Hiervoor schrijf je wervende teksten voor het web, social media en nieuwsbrieven, analyseer je data voor de juiste segmentaties en denk je mee hoe het klantenbestand verrijkt kan worden. De resultaten hou je bij in een bestand. Daarnaast actualiseer je foto’s en logo’s, plan je acties, organiseer je overleggen en initieer je verbetervoorstellen. Door jouw inbreng ben je in staat de organisatie naar een hoger plan te tillen.

 • Allround keukenmonteur

  Heb jij ervaring met het monteren en plaatsen van keukens? Is het lezen van een technische tekening voor jou geen probleem? Krijg jij er energie van om dagelijks klanten blij te maken met een prachtige keuken? Dan zij wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van het hechte team monteurs zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de functie van allround keukenmonteur m/v (fulltime). Een succesvol familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring op keukengebied met een prachtige showroom gevestigd op Goeree-Overflakkee. Met gespecialiseerde kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst, bieden zij een totaalpakket dat voldoet aan de hoogste wensen van de klant. Naast de particuliere markt behoren ook aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring. In het bedrijf zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam. Zij vormen samen een hardwerkend team, waar loyaliteit, orde en netheid hoog in het vaandel staat. Functieomschrijving Als keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd wordt. Je bent het visitekaartje van dit hechte familiebedrijf en je maakt van je klanten echte fans.

 • Elektromonteur machines en installaties

  Heb jij twee rechter handen en ben je elektrotechnisch goed onderlegd? Heb je daarnaast affiniteit met productiewerkzaamheden en kun je goed omgaan met verschillende machines? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een productiebedrijf in het havengebied van Vlissingen zijn wij op zoek naar een elektromonteur machines en installaties m/v. Functieomschrijving Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud, reparatie en aanleg van kabels en installaties. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en noodzakelijke reparaties. Ook wordt een snelle en adequate opvolging van je verwacht bij eventuele storingen. De werkzaamheden worden in principe door de week uitgevoerd.

  5 dagen geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Leerling keukenmonteur

  Heb jij twee rechterhanden en affiniteit met keukens? Krijg jij er energie van om dagelijks klanten blij te maken met een prachtig product? Dan ben jij misschien wel één van de nieuwe leerling monteurs. In het hechte en gedreven montageteam is er plaats voor een enthousiaste leerling keukenmonteur m/v (fulltime). Als leerling keukenmonteur plaats je samen met een ervaren collega op een perfecte en nauwkeurige manier de keukens bij de klanten. Je gaat pas weg als de klant 100% tevreden is. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig keukenmonteur. Om de fijne kneepjes van het vak te leren ga je de eerste tijd met een ervaren collega op pad. Na een gedegen inwerkperiode mag je zelfstandig aan de slag. Als keukenmonteur ben je het visitekaartje van dit hechte familiebedrijf. Functieomschrijving Een succesvol familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring op keukengebied met een prachtige showroom gevestigd op Goeree-Overflakkee. Met gespecialiseerde kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst, bieden zij een totaalpakket dat voldoet aan de hoogste wensen van de klant. Naast de particuliere markt behoren ook aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring. In het bedrijf zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam. Zij vormen samen een hardwerkend team, waar loyaliteit, orde en netheid hoog in het vaandel staat.

 • Operator/machinebediende steenkoolverwerking

  Weet jij van aanpakken? Heb je (enig) technisch inzicht? Vind je werken in 3 ploegendienst geen bezwaar? Reageer dan nu! Voor één van onze relaties zoeken wij voor de locatie Vlissingen-Oost een operator/machinebediende steenkoolverwerking (3 ploegendienst). Functieomschrijving De operator is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en laadinstallaties alsook het uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdagmorgen. De werktijden van de ploegendienst zijn: 06.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur / 22.00 – 06.00 uur.

  5 dagen geleden Productie (Nieuwdorp)
 • Monteur elektro en/of hydrauliek

  Hou jij van sleutelen? Ben je toe aan een volgende stap? Weet je van aanpakken en heb je humor? Dan komen wij graag in contact met jou! Ter uitbreiding van het kleine, gedreven team zoeken wij een (ervaren) enthousiaste monteur elektro en/of hydrauliek m/v. Onze opdrachtgever is specialist in elektro-hydraulische aandrijftechniek & automatisering. Het team staat voor kwaliteit en snelle service: daar zit hun kracht. Functieomschrijving Jij wordt met name verantwoordelijk voor het assembleren en volledig testen van nieuwe elektro-hydraulische systemen. In sommige gevallen bied je ondersteuning bij het installeren en in bedrijfstellen van deze systemen. Je werkterrein is zowel in de maritieme, als in de zware industrie, in binnen- en buitenland.

  5 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Automation engineer

  Heb jij passie voor techniek? Ben je toe aan een volgende stap? Weet je van aanpakken en heb je humor? Dan komen wij graag in contact met jou! Ter uitbreiding van het kleine, gedreven team zoeken wij een enthousiaste Automation engineer m/v. Onze opdrachtgever is specialist in elektro-hydraulische aandrijftechniek & automatisering. Het team staat voor kwaliteit en snelle service: daar zit hun kracht. Functieomschrijving Jij wordt met name verantwoordelijk voor de engineering van elektro-hydraulische systemen en eventueel het programmeren van software. In sommige gevallen bied je ondersteuning bij het installeren en in bedrijfstellen van deze systemen. Je werkterrein is zowel in de maritieme, als in de zware industrie, in binnen- en buitenland.

  5 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Schoonmaakmedewerker goes

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een landelijk opererend schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v Goes - 3 uur per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een kantoor aan de Amundsenweg in Goes. Wij zoeken op dit moment een kandidaat die beschikbaar is op maandag en donderdag. De werktijden zijn 1,5 uur per dag en mogen in overleg afgestemd worden. De werkzaamheden zijn voor het eind van het jaar, mogelijk voor langere tijd. Werkzaamheden: Schoonmaken van de kantoren en het sanitair; Bijhouden van een logboek; Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast; Het signaleren van voorraadaanvullingen en vervangen materialen; Inspelen op situaties.

  5 dagen geleden Schoonmaak (Goes)
 • Schoonmaakmedewerker m/v - goes 3 uur per week

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een landelijk opererend schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v - Goes 3 uur per week De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een kantoor aan de Amundsenweg in Goes. Wij zoeken op dit moment een kandidaat die beschikbaar is op maandag en donderdag. De werktijden zijn 1,5 uur per dag en mogen in overleg afgestemd worden. De werkzaamheden zijn voor het eind van het jaar, mogelijk voor langere tijd. Werkzaamheden: • Schoonmaken van de kantoren en het sanitair; • Bijhouden van een logboek; • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast; • Het signaleren van voorraadaanvullingen en vervangen materialen; • Inspelen op situaties.

  een week geleden Schoonmaak (Goes)