Nijssen van de Sluis

t.a.v. Alex van de Sluis
t.a.v. Alex van de Sluis

Uw partner in werving & selectie
Nijssen & Van de Sluis is de verbindende factor in het samenbrengen van kandidaten en organisaties. Wij zijn goede luisteraars, durven door te vragen en willen de visie en identiteit van de organisatie begrijpen. Alleen dán kan een plaatsing uitgroeien tot een prettige, langdurige werkrelatie.

Wij werken met een payroll back-office die staat als een huis, omdat we vinden dat zowel voor de werkgever als voor de kandidaat de zaken goed geregeld moeten zijn.

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)

Wij hebben 19 vacatures voor jou

 • Schoonmaakmedewerker m/v 4 uur per week goes

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een landelijk opererend schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 4 uur per week De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een kantoor aan de Amundsenweg in Goes. Wij zoeken op dit moment een kandidaat die beschikbaar is op woensdag en vrijdag. De werktijden zijn 2 uur per dag en mogen in overleg afgestemd worden. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. Werkzaamheden: • Schoonmaken van de kantoren en het sanitair; • Bijhouden van een logboek; • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast; • Het signaleren van voorraadaanvullingen en vervangen materialen; • Inspelen op situaties.

  een week geleden Schoonmaak (Goes)
 • Operator/machinebediende steenkoolverwerking

  Weet jij van aanpakken? Heb je (enig) technisch inzicht? Vind je werken in 3 ploegendienst geen bezwaar? Reageer dan nu! Voor één van onze relaties zoeken wij voor de locatie Vlissingen-Oost een operator/machinebediende steenkoolverwerking (3 ploegendienst). Functieomschrijving De operator is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en laadinstallaties alsook het uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdagmorgen. De werktijden van de ploegendienst zijn: 06.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur / 22.00 – 06.00 uur.

  een week geleden Productie (Vlissingen)
 • Medewerker kwaliteitsdienst fulltime

  Ben jij secuur, communicatief vaardig en heb je kennis van kwaliteitsprocessen? Dan komen wij graag in contact met jou! Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: medewerker kwaliteitsdienst m/v (fulltime). Functieomschrijving Het kwaliteitsteam is verantwoordelijk voor de opzet, ontwikkeling en borging van het kwaliteitszorgsysteem (QA) en kwaliteitscontrole (QC) zodat aan de voorschriften en specificaties m.b.t. product- en proceskwaliteit wordt voldaan. Dagelijks vinden er controles plaats en wordt de kwaliteitsdocumentatie en gegevensverwerking actueel gehouden. In deze functie zal je in dagdienst meehelpen de kwaliteit van de producten en de productieomgeving te borgen en te verbeteren. Jouw taken bestaan onder andere uit: Planning, organisatie en controle schoonmaak; Ingangscontrole grondstoffen; GMP controle rondes; Opvolgen/beheren blokkades; Assistentie kwaliteit/certificering audits; Medewerking training procedures en registraties; Onderhoud en beheer kwaliteitshandboek; Onderhoud en beheer kwaliteitsregistratiesysteem (lean forms); Beheren chemische/microbiologische analyseprogramma.

  een week geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Test operator

  Heb jij kennis van elektronica? Beschik je daarnaast over analytisch vermogen en technisch inzicht? Lees dan snel verder! Ter versterking van de testafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever in Dirksland een gemotiveerde kandidaat voor de functie van test operator m/v (fulltime). Functieomschrijving Het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren van de bij de opdrachtgever geproduceerde printplaten; Het toetsen van het product aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen.

  een week geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • 1e medewerker bediening

  Heb jij echt horeca-bloed? Tap jij uit het juiste vaatje? Ben je vriendelijk, gastgericht en zeer flexibel? Dan ben jij de horeca topper die wij zoeken! Voor één van onze gewaardeerde opdrachtgevers op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een 1e medewerker bediening m/v (parttime/fulltime). Functieomschrijving Als eerste medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Je bent een vakman of –vrouw met een passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Kortom, je bent het visitekaartje. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen en uitserveren van de bestellingen, afrekenen met de gasten tot het afsluiten van de zaak.

  een week geleden Horeca (Buiten Zeeland)
 • Chauffeur parttime

  Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur? Wil je graag parttime werken en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan nu! Voor een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in het Westland zoeken wij per direct een Chauffeur m/v voor 2 dagen per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van zeecontainers in het Rotterdamse havengebied. De vaste werkdagen zijn woensdag en donderdag.

  een week geleden Logistiek en transport (Oosterland)
 • Schoonmaker vakantiehuizen

  Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaker vakantiehuizen m/v. Voor het vakantieseizoen 2019 en daarna zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op verschillende vakantieparken in Ouddorp. Functieomschrijving Voor het vakantieseizoen 2019 en daarna zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op verschillende vakantieparken in Ouddorp. Op de parken vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. In hoofdlijnen wordt je op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 9.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Buiten Zeeland)
 • Schoonmakers vakantiehuizen

  Wil jij in de zomer van 2019 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmakers vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer gezorgd door de opdrachtgever.

  een week geleden Schoonmaak (Kortgene)
 • Medewerkers housekeeping 13 euro per uur

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor diverse vakantieparken met luxe villa’s zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: medewerkers housekeeping m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Jij gaat samen met je collega’s zorgen dat de luxe vakantievilla’s hun 5-sterren meer dan waard zijn. Wij zoeken op dit moment meerdere kandidaten die beschikbaar zijn op maandag en vrijdag. Afhankelijk van de periode zijn de wisseldagen ook regelmatig op zaterdag. Indien je meer wilt werken is dat bespreekbaar. De werkzaamheden staan niet onder zware tijdsdruk. Netjes werken en kwaliteit leveren zijn belangrijker dan snel klaar zijn met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor langere tijd. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van luxe villa’s op verschillende parken op Noord -Beveland. Stofzuigen, dweilen, sanitair, keukens en sauna’s schoonmaken; Bijhouden van een logboek, eventuele schades of missende zaken doorgeven; Bedden opmaken, aanvullen van supplementen in de badkamers; Inspelen op situaties.

  een week geleden Schoonmaak (Kamperland)
 • Schoonmaakmedewerker wemeldinge

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week. Functieomschrijving Bij het vakantiepark vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 09.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Wemeldinge)
 • Schoonmaakmedewerker 12 uur per week

  Voor een gerenommeerd hotel in het pittoreske Veere zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10-12 uur per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de algemene ruimten van een hotel in Veere. De werkzaamheden zijn begin van de dag op vaste tijden. Maandag 07.00-11.30 uur Dinsdag 07.00-11.30 uur Woensdag 07.00-11.30 uur Donderdag 07.00-11.30 uur Vrijdag 07.00-11.30 uur Zaterdag 07.00-11.30 uur Zondag 07.00-11.30 uur Het betreft werkzaamheden voor langere tijd.

  een week geleden Schoonmaak (Veere)
 • Schoonmaakmedewerkers vakantiehuizen

  Zoek jij een parttime baan? Hou je van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, per 1 januari 2019 op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaakmedewerker m/v 10 uur per week Hof van Zeeland in Heinkenszand. Functieomschrijving Bij het vakantiepark Hof van Zeeland vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. Je wordt hoofdzakelijk op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, afhankelijk van de drukte kan dit uitlopen tot 16.00 uur. Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten; Verzorgen linnengoed.

  een week geleden Schoonmaak (Heinkenszand)
 • Schoonmaker vakantiehuizen

  Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaker vakantiehuizen m/v. Voor het vakantieseizoen 2019 zijn wij, vanaf eind mei 2019, op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op vakantieparken aan de Zeeuwse kust. Bij de vakantieparken vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. In hoofdlijnen word je op vrijdag en zaterdag ingezet, echter zijn er in overleg meerdere dagen en uren beschikbaar. De wisseldagen zijn op maandag en vrijdag en de werktijden zijn van 09.30 uur tot 15.00 uur. Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werkzaamheden bestaan uit: Stofzuigen; Dweilen; Sanitair schoonmaken; Meubels netjes rechtzetten.

  een week geleden Schoonmaak (Zoutelande)
 • Medewerker terras bediening vakantiewerk

  Ben jij die gastgerichte horecatopper die wij zoeken? Enthousiast en flexibel? Lees dan snel verder! Voor een Hotel-Restaurant aan het Veerse Meer zoeken wij per direct een medewerker terras bediening m/v vakantiewerk. Functieomschrijving Als medewerker bediening ben jij het gezicht naar de gasten toe. Je hebt passie voor de horeca en vindt het leuk om de gasten een leuke tijd te bezorgen. Je werkzaamheden variëren van het verwelkomen van de gasten, opnemen van de bestellingen tot het uitserveren van drankjes en gerechten. Het betreft een baan voor de zomervakantie variërend van 5 -38 uur per week. Functie eisen

  een week geleden Horeca (Veere)
 • Kwaliteitsmedewerker

  Ben jij accuraat, analytisch en heb je technisch inzicht? Houd je van afwisseling en een dynamische omgeving? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Voor een succesvol familiebedrijf op het mooie eiland Goeree-Overflakkee zoeken wij ter uitbreiding van het team een enthousiaste kwaliteitsmedewerker m/v (fulltime – 38 uur per week) Functieomschrijving Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. Er zijn veel ad hoc bezigheden en er wordt constant gewerkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie. Analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem koppel je terug naar de desbetreffende afdelingen en eventuele verbeteringen voer je door. Naleving van de procedures en de werkinstructies staat hoog in het vaandel. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel, met zowel interne als externe partijen, in gesprek en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. De afdeling kwaliteit zoekt een enthousiaste collega met passie voor kwaliteit en die graag samenwerkt met collega’s.

  een week geleden Productie (Buiten Zeeland)
Nijssen van de Sluis

Prins Clausstraat 13
4455BG NIEUWDORP ZLD
0113-603721 (thuis), 0113-603721 (werk)