Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MVH Logistics & Stuwadoring

t.a.v. Nisa Praet HULST

Wij hebben 40 vacatures voor jou

 • Allround medewerker tools

  Als allround medewerker Tools heb je een veelzijdige functie met als voornaamste taak onze tools (industriële gereedschappen) te verhuren op locaties van onze klanten. Je verzorgt zelf of samen met je collega(s) de inrichting en het transport klaar maken van onze tijdelijke verhuuraccommodaties. Deze bestaan veelal uit aaneengeschakelde containers, waarbij een baliefunctie wordt voorzien. Op de klantlocatie ben je zelf (mede)verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en opbouwen van onze tijdelijke verhuurmagazijnen. Eenmaal de verhuurlocatie is geïnstalleerd ga je aan de slag met het registreren (scannen), uitgeven en innemen van onze verhuurtools en verbruiksartikelen. Hierbij staat naast gereedschapskennis, de veiligheidsbeleving hoog in het vaandel en je weet dit ook over te brengen op onze klanten. Tevens zorg je, in overleg met onze werkvoorbereiders en/of projectleiders dat er voldoende voorraad aanwezig is, zodat huuraanvragen van klanten kunnen worden uitgeleverd. Als allround medewerker Tools heb je een adviserende rol, want klanten komen bij jou terecht met technische vragen m.b.t. onze tools. Na afloop van een project zorg je in overleg en samenspraak met de opdrachtgever(s) dat alle gereedschappen weer terug ingeleverd worden en dat alle containers transport klaar worden gezet, zodat ze kunnen worden afgevoerd.

 • Onderhoudsmonteur mobiele werktuigen

  Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats in Terneuzen zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs. Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten; hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. In het dagelijks werk ga je gericht op zoek naar de kern van storingen om de storing vervolgens definitief op te lossen. Daarnaast houdt je je bezig met het uitvoeren van servicebeurten, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden. - Je bent flexibel want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen. Bovendien werk je als storingsmonteur in een consignatiedienst

 • Kraanmachinist mobiele kranen

  Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen. Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse opdrachten en projecten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent en Antwerpen. Voor onze opdrachten en projecten kom je op veel verschillende werklocaties, maar het merendeel van de klussen vindt plaats in de petrochemie. Je komt dagelijks in contact met verschillende klanten en collega’s. - Je bent flexibel, want als kraanmachinist werk je vaak onregelmatig en maak je soms lange dagen

 • Rigger / industrieel verhuizen

  Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk je in oplossingen en mogelijkheden? Ben jij een teamplayer, weet je van aanpakken en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage & Rental zijn we op zoek naar Riggers/Industrieel verhuizers. Als rigger/industrieel verhuizer vervul je tijdens de hijs- en takelwerkzaamheden een belangrijke rol bij het borgen van de veiligheid op de werklocatie. Als rigger fungeer je als het ware als de ‘oren en ogen’ van de kraanmachinist. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het veilig aanslaan en begeleiden van lasten. Tijdens het hijsen en takelen geef je aanwijzingen aan de kraanmachinist. Op de werklocatie aangekomen houd jij je bezig met het afbakenen en beveiligen van de hijslocatie en -omgeving. Daarnaast ondersteun je de collega of klant indien nodig bij het plaatsen en verplaatsen van machines. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten. Tevens kan je ingezet worden voor het bedienen van machines zoals hoogwerkers en verreikers op locaties van onze klanten.

 • Commercieel technische adviseur (industrieel equipment)

  Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling zijn we vanwege uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime commercieel technisch adviseur in de buitendienst. In deze functie ben je dé vraagbaak voor industrieel equipement van mobiele kraan tot gereedschapskist. Samen met jouw collega’s uit de binnen- en buitendienst ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het onderhouden van het contact met de klant. Je adviseert de klant op het gebied van technische vraagstukken. Als onderdeel van deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van jouw netwerk. Je houdt je bezig met acquisitie en bezoekt (potentiële) klanten en projectlocaties. Bovendien houd jij je bezig met het voorbereiden, opstellen en beheer van verkoopoffertes en –orders.

  13 uur geleden Productie (Terneuzen)
 • Monteurs staalconstructies

  Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijke voorstellingsvermogen, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies. Als monteur staalconstructies ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren van prefab staalconstructies. Tevens voer je aanpassingen en reparaties uit aan bestaande staalconstructies. Je bent werkzaam op zowel kort- als langdurende projecten op locaties van onze klanten in de industrie. - Je beschikt minimaal over een diploma op MBO niveau 2 of 3 in de richting van metaalbewerking

  13 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Kunstofbewerker / pijpfitter

  Als kunststofbewerker bent je een echte specialist. Je bent verantwoordelijk voor het prefabriceren en installeren van GVK (kunststof) pijpleidingsystemen. In onze werkplaats werk je aan de hand van tekeningen aan verbindingen en intakkingen voor onze GVK pijpleidingsystemen. Deze pijpleidingsystemen worden gemaakt voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen in de petrochemische en chemische industrie of boorplatforms. Naast het werk in onze werkplaats ben je ook werkzaam op de locaties van onze klanten. Hier ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van onze prefab pijpleidingsystemen of het uitvoeren van spoedreparaties. Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats.

  13 uur geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Schoonmakers

  MVH Logistics & Stuwadoring is opzoek naar schoonmakers om ons team te helpen met het schoonmaken van verschillende soorten vakantiehuisjes in- en rondom heel Zeeland. Je zal samen met een pool van 8 andere de vakantiehuisjes voor de gasten terug netjes opleveren zodat er nieuwe gasten kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Heb jij oog voor netheid, ben je secuur en zie jij wat anderen eventueel niet zien? Meld je dan nu aan en kom terecht in onze leuke pool van werknemers en ga samen met je collega’s aan de slag op verschillende plaatsen in Zeeland. Je zal werken op maandag en op vrijdag van 10:00 uur tot en met 15:00 uur. Eventueel extra uren kunnen van toepassing zijn. Het betreft de periode van Juni/Juli tot ongeveer November.

  13 uur geleden Schoonmaak (Heel Zeeland)
 • Operationele productielijn verantwoordelijke te verrebroek

  Je bent verantwoordelijk voor het computergestuurd productieproces van het lossen van de aardappelen uit de silo’s tot en met het verpakken. Je zal bij een nieuw producten moeten omschakelen door parameters in te geven via de computer en fysieke aanpassingen doe naan de lijn, bijvoorbeeld; messen veranderen. Je zal zorgen voor een vlot productieproces door alle machines te controleren. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en doe je administratieve verwerkingen, verder stuur je een team van 2 á 3 personen aan en ben je de eindverantwoordelijke voor het product.

 • Vertegenwoordiger bakkerijsector

  Je staat in voor het onderhoud en de optimalisatie van bestaande klantenrelaties in de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Door actieve prospectie kan je nieuwe klanten aanbrengen en hogere omzetten realiseren. Onderhandelen en doorgeven van orders behoort tot je dagelijks takenpakket. Je rapporteert op regelmatige basis aan de sales manager bakery over de ondernomen inspanningen in jouw regio. Je beschikt over een goede kennis van de bakkerijsector. Je weet wat verkopen is en hebt eerder al gewerkt in een vergelijkbare functie. Je hebt een goed voorkomen, bent aangenaam in omgang en met jouw kennis en flair weet je mensen te overtuigen. Je beschikt bij voorkeur over een commerciële opleiding, een bakkersopleiding of hebt ervaring in het verkopen van bakkerij grondstoffen bij bakkers. Je woont bij voorkeur op de as Aalst-Brussel en spreekt vlot Nederlands en Frans.

 • Teamleader te lokeren

  Als teamleader zal je ervoor zorgen dat je eigen productielijn georganiseerd blijft, je zal 6 medewerkers van je shift aansturen en motiveren en ook zal je alle productielijnen van alle afdelingen opvolgen. Het uitvoeren van de productieplanning in overleg met je collega teamleader van de andere shift hoort ook bij jouw takenpakket. Verder zal je plantaardige en dierlijke voedingsoliën laden en lossen in de bulk. Je bent een drijvende kracht op de verschillende overlegmomenten en zal je de orde, netheid en kwaliteitsvoorschriften bewaken.

 • Productieplanner te lokeren

  Voor een bedrijf gevestigd in Lokeren, actief in de bakkerijsector, de foodservice en de food Industry, wensen we het bestaande team van productiemedewerkers tijdelijk te versterken met een productieplanner. • Planning van de productieactiviteiten in 2 gebouwen verdeeld over een 7tal productielijnen en dit over 2 en 3 ploegenstelsels. • Dagelijks opvolgen en bijsturen van de planning in overleg met productie, logistiek, sales en/of andere afdelingen indien nodig. • Afstemming en communicatie van de planning naar de productiemedewerkers. • Overwaken dat er voldoende bevoorrading is van bulkgrondstoffen, verpakkingen, ... opdat er tijdig en correct kan geproduceerd worden.

  14 uur geleden Productie (Buiten Zeeland)
 • Productie ingenieur te lokeren

  Je maakt de wekelijkste productieplanning op en houdt daarbij rekening met aanvoer, voorraden en voorziene leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënte verloop van het productieproces en je kan daarbij beroep doen op een team van een 20 tal operatoren en teamleaders die je dagdagelijks begeleidt en aanstuurt. Je zorgt er ook voor dat de medewerkers de noodzakelijke opleidingen krijgen.

 • Ervaren operator te lokeren

  Als operator zal je de plantaardige en dierlijke voedingsoliën laden en lossen in de bulk, je zal je eigen productielijn organiseren en meewerken in je ploeg. Verder zorg je voor de orde en netheid en de kwaliteitsvoorschriften.

 • Onderhoudsmonteur (fis)

  Wij zijn opzoek naar een (allround) onderhoudsmonteur. Het betreft een technische functie die gericht is op montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/of installaties (op locatie van de klant). Onder apparatuur en/of installaties worden uiteenlopende productiemachines of productielijnen verstaan. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard. Je functiedoel is het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala apparatuur en/of installaties op de locatie van de klant. Volgens gegeven instructies of richtlijnen. Verder heb je hier al ervaring in. Ben je in het bezit van een VCA of heftruckcertificaat? Dan is dit een dikke pré! Je bent tevens ook flexibel ingesteld, beschikt over vakkundigheid, je kan goed samenwerken en je bent klantgericht. Verder heb je mogelijk een van de aanvullende cursussen en trainingen; VCA basis, Tekeningen lezen, Heftruck, Hoogwerker 3A & 3B, Verplaatsen van lasten, Module 1,2&3 niv4, Aanslaan en begeleiden van lasten, Aanslaan van lasten, Buitenwacht

  14 uur geleden Techniek (Terneuzen)