MVH Detachering

t.a.v. Nisa Praet
t.a.v. Nisa Praet

MVH is continue op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken, dat voor de leukste vacatures in Zeeland en België!
Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)

Wij hebben 57 vacatures voor jou

 • Schoonmaker met vca

  MVH is opzoek naar een schoonmaakmedewerker met een geldig VCA attest. Voor een klant in Terneuzen zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerker met een geldig VCA attest om de units op het bedrijf schoon te houden tijdens de jaarlijkse stop van het bedrijf. Je zal werken met hogedrukreinigers. Het betreft een functie voor een aantal weken, 3 á 4 weken. Je kan per direct beginnen en hebt eigen vervoer om in Terneuzen te geraken. Spreekt deze vacature jou aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

  23 uur geleden Schoonmaak (Terneuzen)
 • Betonboorder

  Een ervaren en ambitieuze betonboorder die ons team wil komen versterken. Wij zijn specialist op het gebied van boren en zagen in gewapend beton, steen en asfalt. Ervoor zorgen dat opdrachtgevers met uitdagingen op dit vlak snel worden geholpen en weer vooruit kunnen, dat is onze uitdaging! Als betonboorder boor en zaag je sparingen in verschillende steenachtige materialen, beton, asfalt en maak je sleuven in wanden en vloeren. Daarnaast behoort het uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden tot jouw kernactiviteiten. Je werkt met een groot assortiment apparaten en gereedschappen. Je zult veelal zelfstandig werken. De opdrachtgever geeft instructies en werktekeningen, jij draagt zorg voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Ervaring is een pré maar geen must. Je bent bereid om eventueel alles te leren.

 • Mechanisch monteur

  MVH is opzoek naar monteurs! Als specialist op het gebied van mechanica werk je zelfstandig aan preventief & correctief onderhoud, nieuwbouwprojecten en modificaties om de hoogste betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de productie modules en systemen te garanderen. Je taken als mechanisch monteur zijn: - Uitvoeren van keuringen, metingen en beproevingen - Veiligstellen van installaties - Verrichten van specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden - Lokaliseren en diagnoses stellen bij storingen en deze verhelpen - Adviseren en opmaken van reparatievoorstellen - Uitvoeren van modificaties en inspecties - Uitvoeren van testen en inbedrijfstelling werkzaamheden - Rapporten opstellen.

  gisteren Techniek (Kloosterzande)
 • Productiemedewerker

  MVH is opzoek naar een nieuwe collega die het team van de mouterij kan versterken. Als productiemedewerker bedien, controleer en houdt je het productieapparatuur en installaties schoon. Je bewaakt de voortgang van productieprocessen, ontvangt chauffeurs, je controleert en tekent de vrachtdocumenten. Het nemen van monsters en het wegen en lossen van silo’s behoort ook tot je takenpakket. Ook zal je de technische dienst assisteren bij het verhelpen van grote storingen en controleer en bewaak je het apparatuur zodat deze goed functioneren, bij storingen meldt je dit aan de leidinggevende of aan de monteurs. Ben jij nauwkeurig, flexibel in tijd en beschik je over veel doorzettingsvermogen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Je komt terecht tussen leuke collega’s in een leuke werksfeer met een afwisselende baan.

 • Logistiek medewerker

  De fulltime functie van logistiek medewerker is enorm breed en veelzijdig. Je werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Laden en lossen - Controleren van goederen - Zakken aan de machines vast maken - Bigbags dicht knopen - Allrounder - Ondersteuning assemblage werkplaats - Heftruck ervaring is een plus Spreekt deze vacature jou aan en heb jij ervaring met deze werkzaamheden ? Solliciteer dan nu bij ons!

 • Heftruckchauffeurs

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs op de suikerterminal. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het laden en lossen van containers en vrachtwagens en eventuele andere werkzaamheden. Wij zoeken eerder doeners dan denkers, het beheersen van de Nederlandse taal is een voordeel. Anderstaligen moeten zich kunnen uitduiken in het Engels. Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook op de reachstacker rijden en andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

 • Supervisor onderhoud mechanisch

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het onderhoud, alsmede mechanische en e/i wijzigingen aan of van productie-installaties. Dit moet op een efficiënte en kostentechnische aanvaardbare wijze gebeuren. Leidinggeven en aansturen van de monteurs (10) binnen de technische dienst op een zodanige wijze dat een optimale voortgang van de werkzaamheden plaatsvindt met in acht name van een optimaal serviceniveau. Dit houdt o.a. in; - Instrueren en informeren van direct ondergeschikten m.b.t. de aanpak, samenwerking en aan hen delegeren van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden - Houden van en deelnemen aan werkoverleg - Veilig (laten) uitvoeren van onderhoudswerken op mechanisch en e/i vlak - Analyseren van werkopdrachten - Overleg met en aansturen van leveranciers en derden over de uit te voeren werkzaamheden - Controleren op de juiste uitvoering van werkzaamheden zowel kwalitatief als kwantitatief - Rapporteren over de aard van storingen, het analyseren van storingen

  gisteren Techniek (Sas van Gent)
 • Electrical engineer

  FUNCTIEOMSCHRIJVING: De functie bevat het a.d.h.v. werktekeningen zelfstandig opzetten van nieuwe of het aanpassen/verbeteren van bestaande elektro-schakel schema’s en het uitbesteden van het produceren van sturingskasten voor het optimaal functioneren van de machines. Een onderdeel van de functie is het onderhouden van contacten met toeleveranciers en zorg dragen voor het tijdig toezenden van de werkopdrachten. Je maakt werkopdrachten aan voor de afdeling productie en je ondersteunt en adviseert wanneer nodig bij de werkzaamheden of technische problemen van de uitvoerende monteurs. In deze functie is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van elektrische installaties. We denken aan iemand met werk- en denkniveau op HBO/MBO+ niveau elektrotechniek. Met kennis van het schematekenen in het programma Eplan. Je vervult deze functie samen met twee collega’s, waarbij je zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je eigen werk. Affiniteit met machinebouw is een pre. Voor bovengenoemde functie zoeken wij iemand met een passende technische opleiding of achtergrond die initiatief durft te nemen, gestructureerd te werk gaat en overzicht kan houden over het gehele proces.

  gisteren Techniek (Terneuzen)
 • Software engineer

  Het betreft een zelfstandige functie binnen de afdeling engineering waarbij de nadruk ligt op ontwerpen van nieuwe software applicaties en het verbeteren en aanpassen van al bestaande software applicaties voor het optimaal functioneren van de installaties. In deze functie is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van software. We denken aan iemand met HBO werk- en denkniveau op elektrotechniek, eventueel aangevuld met kennis van Lasal software Sigmatek en/of Allen-Bradley. Je vervult deze functie samen met collega’s, waarbij je zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je eigen werk. Voor bovengenoemde functie zoeken wij iemand met een passende technische opleiding of achtergrond die een no-nonsense mentaliteit en een groot samenwerkingsgevoel heeft, bereid is om mee te denken en initiatief te nemen. De werkzaamheden vinden plaats in Terneuzen en soms op locatie bij klanten wereldwijd. Wij bieden je een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij de functie behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  gisteren Techniek (Terneuzen)
 • Service monteur

  Het betreft een functie waarbij de nadruk ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van service werkzaamheden aan onze installaties bij onze klanten wereldwijd. Het verrichten van montage-en assemblagewerkzaamheden van onze machines in oonze werkplaats en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten. Je hebt een afgeronde opleidingen MBO+/HBO werk -en denkniveau WTB-Electro techniek, aangevuld met een opleiding storings technicus. Wij zoeken iemand die initiatief neemt, innovatief is en overzicht kan houden over het gehele proces. Je bent werkzaam in een team met een aantal collega's . de werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste montagehal in terneuzen.

  gisteren Techniek (Terneuzen)
 • Heftruckchauffeurs

  Ter uitbreiding van een team zijn wij in regio goes per direct op zoek naar heftruckchauffeurs met bij voorkeur heb je ervaring in de voedingsmiddelenbranche. -Verantwoordelijk voor het op juiste wijze laden en lossen van groente en fruit -Het bijhouden van de productielijnen middels de heftruck -En het aan-en leeg rijden van magazijn en containers Spreekt deze vacature jou aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

 • Magazijnmedewerker

  Mvh is opzoek naar magazijnmedewerkers. Wij zijn in voor een klant in Vlissingen per direct op zoek naar een fulltime Magazijnmedewerker. In dit magazijn werk je samen met twee andere collega's om alles op rolletjes te laten verlopen. -Je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande goederen en de controle hier van . -Assisteren bij het controleren en aanvullen van de schroef-en as containers -Materialen en onderdelen voorzien van ordernummers en artikelnummers -Verrichten van bijbehorende administratie

 • Productiemedewerker

  Mvh is opzoek naar magazijn productie medewerkers. Werk jij graag alleen maar is werken in een team ook geen probleem voor jou? Productie medewerkers hebben een enorm breed en veelzijdige fulltime baan. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Verbulken van zakgoed en big-bags -Afzakken van big-bags en zakgoed -Nauwkeurig de procedures van diverse operaties opvolgen -Andere werkzaamheden Heb jij ervaring in deze sector en met deze werkzaamheden, zie jij het zitten om in shiften te werken en zie jij jezelf al staan op grote bedrijven? Kom dan solliciteren bij ons!

 • Hovenier aanleg

  Mvh is opzoek naar een nieuwe collega die gespecialiseerd is in het buitenleven. Heb jij interesse in blokhutten, schuttingbouw, buitenblijven en tuinhout? Ben jij die nieuwe sterke collega die schuttingen en blokhutten kan plaatsen? Steek jij graag je handen uit de mouwen en vindt je het niet erg om buiten te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! -Je hebt eigen vervoer om in terneuzen te komen -Je bent gemotiveerd -Je bent leergierig -Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband -Ervaring is een pre maar geen must

 • Commercieel manager/projectleider

  Als betrouwbare adviseur bezoek je dagelijks nieuwe en bestaande klanten. Je prospecteert actief en plant voordat je rent! Je luistert naar de klant, stelt de juiste vragen en ontzorgt de klant door je professionaliteit en kennis over ons product. Natuurlijk volg je nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet en zet deze om in toegevoegde waarde voor onze klanten. Hierbij verlies je je commercieel belang niet uit het oog. Wij zoeken een collega die de verantwoordelijkheid neemt voor het uitbouwen en onderhouden van ons klantenbestand. Je hebt affiniteit met de bouw, zet de klant altijd op de eerste plaats en je hebt de drive en ambitie om je eigen doelstellingen en die van het team te behalen. Je beschikt over aantoonbare commerciële ervaring, je hebt minimaal een mbo + werk- en denkniveau en je bent flexibel van instelling. Werkervaring met de gangbare officepakketten is een must.

MVH Detachering

Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)