MVH Detachering

t.a.v. Nisa Praet
t.a.v. Nisa Praet

MVH is continue op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken, dat voor de leukste vacatures in Zeeland en België!
Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)

Wij hebben 38 vacatures voor jou

 • Pendelchauffeur

  Ben jij de chauffeur CE die niet meer in de file wilt staan en geen lange ritten meer wil maken? Of ben jij een terminal/pendel chauffeur met ervaring? Dan is werken bij MVH echt iets voor jou! Als pendelchauffeur vervoer je producten van en naar de verschillende locaties op het industrieterrein. Je rijdt zelfstandig met een bakwagen, het is daarom belangrijk dat je netjes rijd en verantwoordelijk met de wagen en producten omgaat. Je taken zijn als volgt: • - Het inladen van de bakwagen • - Een veilige vervoer van jezelf en de producten • - Het lossen van de bakwagen op verschillende locaties van het bedrijf • - Een schone, opgeruimde wagen aan het eind van je werkdag

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Magazijnmedewerker

  Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom en het op orde houden van het magazijn en buitenterrein. Klaar maken en bezorgen van bestellingen, lossen van binnenkomende vrachten en het opruimen hiervan zijn taken die je dagelijks uitvoert. Door de werkzaamheden in het magazijn fungeer je als ondersteunende kracht achter de schermen voor het verkoopteam en helpt hen waar nodig.

 • Logistiek medewerker

  De fulltime functie van logistiek medewerker is enorm breed en veelzijdig. Je werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Laden en lossen - Controleren van goederen - Zakken aan de machines vast maken - Bigbags dicht knopen - Allrounder - Ondersteuning assemblage werkplaats - Heftruck ervaring is een plus Spreekt deze vacature jou aan en heb jij ervaring met deze werkzaamheden ? Solliciteer dan nu bij ons!

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Westdorpe)
 • Nachtverlader

  MVH is opzoek naar een nachtverlader voor een van onze klanten in Sas van Gent. Als nachtverlader belaadt je voor het vertrek s’ochtends de tankwagen voor de chauffeurs. Je laadt de tankwagens met glucose en daarna rijdt je deze naar een locatie op het terrein. Voor deze baan mag je geen hoogtevrees hebben! Je zal werken van 18:00 uur tot 03:00 á 04:00 uur s’nachts. Je hebt rijbewijs CE en code 95. Na een positieve interim-periode krijg je de kans op een vaste aanwerving.

 • Magazijnmedewerker

  MVh is op zoek naar magazijnmedewerkers met heftruck ervaring. Als heftruckchauffeur heb je als hoofdactiviteit het laden en lossen van vrachtauto's en containers. Daarnaast verricht je een aantal administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het controleren van vrachtbrieven en transport documenten van de inkomende en uitgaande goederen. Samen met de planning-en loods medewerkers zorg je voor een correcte afhandeling van het gehele proces. Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Weet jij van aanpakken en heb je oog voor veiligheid, hygiene en kwaliteit . Dan zoeken wij jou! Heb je interesse in deze in vacature! Kom dan solliciteren bij ons! Spring binnen in ons kantoor te hulst of bel onderstaand nummer! Heb jij interesse in deze vacature ! Kom dan solliciteren bij ons ! Spring binnen in ons kantoor te hulst of bel onderstaand nummer!

  2 dagen geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Werkvoorbereider

  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en juiste afhandeling van projecten in combinatie met het schrijven van plannen. Je stelt bestekken op, beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van de offertes. Ook het bewaken van budgetten en de gehele projectvoortgang behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met calculators, projectleiding en uitvoerders. Je bent in het bezit van een afgerond technisch diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over en goed technisch en praktisch inzicht, doorzettingsvermogen en je bent goed in staat om het overzicht te bewaren. Je hebt een oplossingsgerichte houding en je denkt in mogelijkheden en kansen

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Medewerker betoncentrale

  Als medewerker betoncentrale bereid je werkzaamheden goed voor en zorg je dat de betonproducten voldoen aan de gewenste eisen. Bij afwezigheid van de operator zorg je zelf voor een juiste afstelling van de betoncentrale. Je fungeert als aanspreekpunt voor de terreinbeheerder en andere betrokken medewerkers. Je beheert de voorraden materialen en materieel en verricht indien nodig laboratorium werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden plan en verricht je indien nodig reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs en/of lassers. Je zorgt dat de centrale dagelijks goed gereinigd is en bewaakt de algehele orde en netheid.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Laders en lossers

  Hou jij van aanpakken? Kan jij onder tijdsdruk werken? Ben jij sterk, heb jij een manier van aanpakken en werk je nog nauwkeurig ook? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als lader en losser zorg je ervoor dat de (zee-)containers op tijd leeg en schoon zijn. Dit doe je alleen of met behulp van andere collega's. Heftruckcertificaat is een pre. Het laden en lossen is niet altijd op dezelfde plaats, je werkt op verschillende plaatsen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het laden en lossen van (zee-)containers - Orders en lijsten invullen - Het opruimen van je eigen werkplek Interesse?: Heb je interesse? Of had je graag meer informatie gewenst? Onze consultants staan je graag te woord! Nisa Praet - mvh-hulst@outlook.com - 00316 4699 0260 Ingeborg van Helsland - ingeborg-mvh@outlook.com - 00316 4699 0260 Suzanne Franse - suzanne-mvh@outlook.com - 00316 4699 0260

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Havenmedewerkers

  MVH is opzoek naar havenmedewerkers met een VCA-attest en ervaring/certificaat op de heftruck. Bij onze klant in Vlissingen zijn wij opzoek naar heftruckchauffeurs, ook zal je als magazijnmedewerker aan de slag gaan. Je zal etiketteren en de codering op de producten controleren. Je handelt preventief en hebt een technisch inzicht. Ook controleer je eventuele schade van producten. Wil jij werken in een leuk team en ben jij degene die wij zoeken? Heb jij interesse in deze vacature? Kom dan solliciteren bij ons! Spring binnen in ons kantoor te Hulst of bel onderstaand nummer!

 • Industriële reinigers

  Je werkt voor een gevestigde waarde binnen de industrielle reiniging in Belgie en Nederland. Wij staan voor kwaliteitswerk, goed opgeleid personeel, een modern wagenpark, innovatie en automatisering. Daar zijn we sterk in. We handelen doordacht, en elke opdracht wordt methodisch afgewerkt op maat van onze klanten. Je zal werken met hogedrukreinigers tot 2700 bar, werken met vacuumwagens en dumpen en vullen van reactoren (catalyst-wissel) zit hier ook bij. Je werkt in de petrochemie, voornamelijk in de haven van Antwerpen. Voor dit profiel zijn wij opzoek naar kandidaten die het precisie werk in zich hebben, niet bang zijn om je handen vuil te maken. Werkkleding krijg je van ons.

  3 dagen geleden Schoonmaak (Terneuzen)
 • Allround technician e/i

  Wij zijn opzoek naar een fulltime kandidaat voor de functie van allround technician E/I. De E/I-monteurs werken in dagdienst. Afwisselend werk je een week buiten de dagdienst volgens schema. Als E/I-monteur verricht je preventief en curatief onderhoud, nieuwbouw en uitbreidingswerkzaamheden op gebied van elektrotechniek en meet- en regeltechniek aan laagspanningsinstallaties. Hierbij is het belangrijk dat je de geldende veiligheidsvoorschriften naleeft. Hiertoe behoren de volgende functies: Je onderhoudt elektrotechnische (meet)apparatuur en gereedschappen zodat deze in goede staat blijven en je verhelpt storingen in elektrotechnische-, meet- en regelsystemen aan de hand van ontvangen meldingen en bevindingen. Verder voer je periodieke inspecties uit aan (delen) van elektrotechnische-, meet- en regelsystemen voor (PLC-)besturing, bewaking, registratie en beveiliging van apparatuur, installaties en processen en hierbij ook vast stellen of systemen goed functioneren en onveilige situaties onderkend en gecorrigeerd kunnen worden. Uitvoeren van modificaties aan c.q. uitbreiden van bestaande systemen. Meewerken/begeleiden bij werkzaamheden en uittesten van nieuwe installaties.

  3 dagen geleden Techniek (Sas van Gent)
 • Afzakoperator

  Wij zijn opzoek naar een afzakoperator om ons team te versterken. Als afzakoperator zal je de afzakmachines instellen zodat alles net en vlotjes verloopt. Je zal first maintenance verlenen bij storingen dus een kleine technische achtergrond is noodzakelijk bij deze functie. Je zal werken in een drie ploegensysteem van ; - 6u tot 14u - 14u tot 22u - 22u tot 6u Kennis van de Nederlandse taal en een VCA is een vereiste. Je kan meteen van start gaan na een positief gesprek. Je komt terecht in een enthousiast team op een transportbedrijf met logistieke activiteiten.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Hoek)
 • Multifunctionele operator

  De fulltime functie van logistiek medewerker is enorm breed en veelzijdig. Je werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Laden en lossen - Controleren van goederen - Verpakken van goederen - Heftruck werkzaamheden - Allround functies - Silo werkzaamheden Spreekt deze vacature jou aan en heb jij ervaring met deze werkzaamheden ? Solliciteer dan nu bij ons!

  3 dagen geleden Techniek (Hoek)
 • Ervaren procesoperator

  De procesoperator is in staat om zelfstandig het productieproces te regelen, inclusief opstarten en stilleggen. De procesoperator bewaakt de kwaliteit van het product, hiertoe voert hij controlerondes uit en neemt hij diverse monsters gedurende een productierun. Hij signaleert storingen en neemt daarop gepaste actie. De procesoperator is polyvalent en is in de 2 productieafdelingen inzetbaar. Je hebt al ervaring binnen een proces technische omgeving en minimaal het diploma procesoperator A, ook heb je een opleiding in de chemie gedaan. Je kan zelfstandig en in een teamverband functioneren. Ook kan je actief meedenken met betrekking tot de kwaliteit van het product en de beheersing van het milieu in het kader van het kwaliteits- en milieuzorgsysteem ( ISO 9001 en 14001)

  3 dagen geleden Techniek (Sas van Gent)
 • Vrachtwagenchauffeur

  MVH is opzoek naar een vrachtwagenchauffeur voor onze klant in Kloosterzande. Je taken bestaan onder andere uit het laden en lossen van de vrachtwagen, het vervoeren en lossen van vrachtwagens in Belgie en Nederland. ADR en code 95 zijn verplicht. Een overnachting per week kan voorkomen. Talenkennis van Engels en Frans is een pre Je komt terecht in een enthousiaste ploeg en na een positieve interim-periode, kans op vaste aanwerving.

MVH Detachering

Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)