MVH Detachering

t.a.v. Nisa Praet
t.a.v. Nisa Praet

MVH is continue op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken, dat voor de leukste vacatures in Zeeland en België!
Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)

Wij hebben 46 vacatures voor jou

 • Uitvoerder gww

  Als uitvoerde GWW draag je zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten, voornamelijk gerelateerde aan grond-,weg-en waterbouw. Je verzorgt de planning, coördinatie van de werkzaamheden en verzorgt administratieve afhandelingen en alle maatregelen op het gebied van veiligheid. Kortom, het hele project van A tot Z. De uitvoerder is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van: -Het plannen van werkzaamheden -Het coördineren van werkzaamheden m.b.t personeel, materieel en hulpmiddelen -Het inkopen en inhuren van materieel, materiaal en hulpmiddelen in overleg -Het toezicht op het naleving van veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden -Het geven van instructies op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu -Het uitvoeren van werkplekinspecties -Het aansturen en begeleiden van medewerkers

  4 dagen geleden Administratief (s-Heerenhoek)
 • Junior veldmedewerker bodem

  Als junior veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandige uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties: nieuwbouw, industrieterreinen , woonwijken of landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar regelmatig ook daarbuiten. De onderzoeken waarbij je ingezet kunt worden zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken , waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonteringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, onderhouden van de klant en projectleider.

  4 dagen geleden Overige (s-Heerenhoek)
 • Kipperchauffeur

  Als kipperchauffeur ben je met name verantwoordelijke voor het af- en aanvoeren van onder andere zand, grind of grond. Daarbij onderhoud je je wagen en zorg je dat deze schoon blijft.

 • Heftruckchauffeurs binnenboord

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs binnen boord. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het laden en lossen in het ruim van een schip. Als binnenboord chauffeurs is het rijden op korte stukken voor jou geen probleem. Je rijdt secuur nauwkeurig en precies. Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als heftruckchauffeur binnenboord en vind je het geen probleem om hiernaast overig voorkomende werkzaamheden te verrichten. Dan kan dat bij ons!

  4 dagen geleden Maritiem en havenwerk (Vlissingen)
 • Machinist sloopwerk

  Als machinist sloopwerk ben je verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van je machine en overig materieel. Je verricht met de machine sloopwerkzaamheden in een team van slopers. Inzicht en overzicht is erg belangrijk, onder andere het voorkomen van instortingen en signaleren van onveilige situaties.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Havenmedewerkers

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar havenmedewerkers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Stuwadoorswerkzaamheden, waaronder het aanslaan van zware lasten en lashing van containers en/ of stukgoed aan boord van schepen; -Werken als heftruckchauffeur, op de kade en in de loodsen; -Werken als tally/ controleur in de loodsen (M/V); -Overige voorkomende havenwerkzaamheden .

  4 dagen geleden Maritiem en havenwerk (Vlissingen)
 • Schoonmakers

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar schoonmakers. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare mensen die van aanpakken weten. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van diverse accomodaties. Het is de bedoeling dat je de accomodaties weer schoon achterlaat voor volgende bezoekers. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij het belangrijkst! Je zult werken op vrijdag en zaterdag van 10:00u tot 15:00u. Dit kan een enkele keer uitlopen. De piekmomenten zijn in de maanden juli en Augustus Studenten en scholieren zijn van harte welkom om te solliciteren!

  4 dagen geleden Schoonmaak (Vogelwaarde)
 • Reachstacker chauffeur m/v

  Word jij enthousiast van groot materieel en heb je machinegevoel? Voor onze klant in Kallo zijn wij op zoek naar een ervaren reachstackerchauffeur, die ook werkzaamheden verricht op de heftruck. Je draagt, samen met collega’s, de verantwoording over de operationele containerafhandeling op het terrein. Naast de containerafhandeling zijn er ook andere activiteiten die tot je takenpakket behoren, zoals het keuren van de containers, de voorraadbepaling, stuffen en strippen van containers, heftruckwerkzaamheden, beheer van het terrein en klein machineonderhoud. Je werkt vooral in de vroege dienst, maar ook de dagdiensten komen regelmatig voor. Bij drukte en vakanties zul je moeten werken met overuren en 12-uursdiensten. Ben jij een echte teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Ben jij fysiek in orde en handig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  een week geleden Logistiek en transport (Hulst)
 • Monteur wagenpark

  Als monteur in onze goed geoutilleerde werkplaats voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek bepalen mede de mate waarin je complexere werkzaamheden uitvoert. Kortom een werkplaats met vele mogelijkheden en diverse verschillende disciplines. Je werkt zowel met klein als groot materieel. Dit kan uiteenlopen van personenwagens, vrachtwagens en hulpstukken.

  een week geleden Techniek (s-Heerenhoek)
 • Adviseur bodem

  Je geeft alleen of in teamverband adviezen op het gebied van bodemonderzoek, grondstromenbeleid, bouwstoffen, locatieontwikkelingen en risico-evaluatie. Jij kunt de functionele leiding hebben van een project of een adviesopdracht. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit: -Het doen van onderzoek en coördineren en begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden; -Het opstellen van rapporten en het doen van aanbevelingen; -Het opstellen van kostenramingen, begrotingen en offertes; -Het onderhouden van contacten met bestaande en potentiele opdrachtgevers; -Het adviseren op basis van vakkennis en ervaring over de geformuleerde probleemstellingen.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Machinist schranklader

  Als machinist op de schranklader draag je zorg voor het uitvoeren van opgedragen werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit egalisatiewerkzaamheden met behulp van een leveler. Dit wordt zowel met laser als GPS uitgevoerd. Alle werkzaamheden worden in opdracht van en in overleg met de uitvoerder uitgevoerd. doordat variabele werktijden mogelijk zijn, is een bepaalde mate van flexibiliteit van belang .

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Milieucoordinator

  Jouw taken bestaan uit het beheren en behouden van alle vergunningen die voortvloeien uit de milieu wet-en regelgeving. Je coördineert alle hiertoe vereiste activiteiten. Daarnaast ben je ons contactpersoon voor het bevoegd gezag. Je verzorgt alle in- en externe milieurapportages en initieert en implementeert nieuwe milieu gericht op de continue verbetering van de milieuprestaties. Als milieucoordinator ben je aanwezig bij VGM overleggen. Je voert milieu incidentenanalyses uit en je bewaakt preventieve en correctieve acties die voortvloeien uit genoemde analyses. Daarnaast ben jij dagelijks bezig met het analyseren van milieu emissiegegevens en signaleert afwijkingen. Ook voer je intern milieuaudits en inspecties uit. Geen enkele dag is hetzelfde. Je speelt een rol bij reviewen van MOC's op milieu-en vergunningsaspecten. Externe audits worden door jou aangestuurd en gecoördineerd.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Werkvoorbereider

  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en juiste afhandeling van projecten in combinatie met het schrijven van plannen . Je stelt bestekken op, beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van de offertes. Ook het bewaken van budgetten en de gehele projectvoortgang behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met calculators, projectleiding en uitvoerders.

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Medewerker betoncentrale

  Als medewerker betoncentrale bereid je werkzaamheden goed voor en zorg je dat de betonproducten voldoen aan de gewenste eisen. Bij afwezigheid van de operator zorg je zelf voor een juiste afstelling van de betoncentrale. Je fungeert als aanspreekpunt voor de terreinbeheerder en andere betrokken medewerkers. Je beheert de voorraden materialen en matriaal en verricht indien nodig laboratorium werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden plan en verricht je indien nodig reparaties en onderhoud aan de betoncentrale , eventueel in samenwerking met monteurs en/of lassers. Je zorgt dat de centrale dagelijks goed gereinigd

  een week geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Assistent uitvoerder

  Als assistent uitvoerder draag je samen met de uitvoerders zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten. Je verzorgt de planning , coördinatie van de werkzaamheden en verzorgt de administratieve afhandeling . Kortom, je ondersteunt bij het hele project van A tot Z. De assistent uitvoerder is mede verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de aan hem toegewezen taken , waaronder o.a. -Het plannen van werkzaamheden; -Het coördineren van werkzaamheden m.b.t. personeel, matrieel en hulpmiddelen; -Het inkoppen en inhuren van matrieel, materiaal en hulpmiddelen; -Het toezien op de nalatigheid van veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden -Het geven van instructies op gebied van kwalitiet, arbeidsomstandigheden en milieu; - Het uitvoeren van werkplekinspecties -Het aansturen en begeleiden van medewerkers

  een week geleden Administratief (Terneuzen)
MVH Detachering

Gentsestraat 28
4561EJ HULST
06-46990260 (mobiel)