Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Modoc

t.a.v. Christel Dobbelaar GOES

Wij hebben 14 vacatures voor jou

 • Meewerkend voorman machinale verspaning

  Verspaner en op zoek naar een volgende uitdaging? En kun jij ook anderen aansturen in verspanende werkzaamheden? Bekijk dan deze rol als meewerkend voorman machine verspaning! Wat ga jij doen: Als Meewerkend voorman machinale verspaning zijn jouw werkzaamheden zeer afwisselend en bestaan uit het volgens tekening en / of klantspecificaties geschikt maken van onderdelen voor montage. Dit kan gedaan worden op een semiautomatische draaibank, maar ook op conventionele draai- en freesbanken. Er wordt o.a. gewerkt met een Teach-in draaibank van het merk Style. Ook mobiel kotteren in de werkplaats en op locatie behoort tot de taken. De afdeling bestaat op dit moment uit twee personen. Als meewerkend voorman stuur jij hen aan en begeleid je hen waar nodig. Modoc voert voor deze functie de werving & selectie uit. Ben jij dus de geschikte kandidaat, zul jij direct in dienst treden bij de organisatie. Hier ga jij aan de slag: Onze opdrachtgever heeft 3 verschillende takken, waarvan verspaning er één is. De werkzaamheden die de organisatie uitvoert bestaan uit het maken van onder andere tandwielen, rondsels, assen, bronzen bussen, spieverbindingen, schroefassen, pompassen, loop– en geleide wielen, schroefdraadverbindingen en zeer zware perskrimpverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vloeibare stikstof. De klanten van de organisatie bevinden zich met name in het maritieme en offshore segment.

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Allround operator

  Jij bent als Allround Operator de belangrijke sleutel in de organisatie. Jij levert een actieve bijdrage in verbeterteams op het gebied van veiligheid, proces, gezondheid en milieu. Jij hebt als voornaamste taak om te zorgen voor een goede procesvoering gericht op kwalitatief goede anoden die op tijd geleverd moeten worden aan een klant in Ijsland. Wat ga je doen Jij bent als Allround Operator verantwoordelijk voor: Het zorg dragen voor het proces van het maken van anoden, gas reinigingsinstallaties en milieu installaties en anticiperen op afwijkingen; Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces van anoden maken; Maken van kwaliteitsmonsters en het uitvoeren van analyses; Het bedienen van diverse installaties, monitoren van de verschillende processtappen en bijsturen in geval van afwijking; Het bijhouden van voorraden en grondstoffen; Zorg dragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie; Actieve bijdrage in verbeteringsvoorstellen ter verbetering van het proces, kwaliteit en orde en netheid. Hier ga jij aan de slag Als Allround Operator ben je in de gehele fabriek te vinden doordat je werkt op verschillende werkstations! Je werkt nauw samen in een klein team met collega’s. Het bedrijf telt inmiddels 75 medewerkers. Ze geven elk jaar een heerlijke barbecue en ze doen veel trainingen met elkaar. En niet onbelangrijk? Er heerst een goede sfeer!

  3 dagen geleden Stage (Ritthem)
 • Shiftleider productie

  Heb jij al leidinggevende ervaring opgedaan in een industriële omgeving? Ga jij graag de verantwoordelijkheid aan als Shiftleider Productie om samen met je collega’s het productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen? Lees dan gauw verder. Wat ga jij doen: Als Shiftleider Productie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiency van één of meerdere productielijnen. Je hebt de controle over het gehele productieproces van de voorbewerking van grondstoffen tot aan conservering de producten. Als productiechef functioneer je als een echte teamcoach om samen tot optimale prestaties te komen. Je werkt in ploegendienst en begeleidt en motiveert een productieteam bestaande uit operators om gezamenlijk tot optimale prestaties te komen. Voor het afstemmen van het dagelijkse productieproces heb je intensief overleg met de andere bedrijfsafdelingen zoals Verpakking, Logistiek, Planning, de Kwaliteitsdienst en de Technische Dienst. Bij deze werkgever wordt er gestreefd naar een efficiënte en slagvaardige productieorganisatie. Ter optimalisering van de productieprocessen en ter verhoging van de productiecapaciteit verwachten zij dat je, in samenspraak met het Hoofd Productie en overige productiechefs, technische en technologische voorstellen doet en zorgt voor de daadwerkelijke realisatie.

  3 dagen geleden Productie (Kapelle)
 • Ontwikkelaar

  Ben jij een Ontwikkelaar met voorkeur voor een klein team? Werk je graag met Outsystems en wil je jezelf ook blijven ontwikkelen? Dan ben je hier op de goede plek! Jij komt het team van twee medewerkers versterken en daarbij heb je negen collega’s die werken met jouw product. Wat ga je doen Bij deze werkgever kom je met een klein scrumteam aan internationale ambities te werken. Het voordeel van een klein team is dat je nog sneller vraagstukken naar oplossingen kan vertalen. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijk contact en eigen inbreng, zoals je dat bij andere grotere bedrijven niet altijd kan ervaren. Onze opdrachtgever zoekt een Ontwikkelaar die het team van twee man aan kan vullen met zijn eigen inbreng en die het leuk vindt om met Outsystems te gaan werken. Dit is een unieke ervaring, maar ook unieke kans om in een klein team en een internationaal bedrijf te starten.

  3 dagen geleden ICT (Goes)
 • Qa product specialist

  Zie je het als uitdaging om als QA Product Specialist verantwoordelijk te zijn voor een aantal (internationale) klanten en productgroepen? Heb je affiniteit met het in- en verkoopproces? Wellicht dat deze functie dan wat voor jou is! Wat ga jij doen: Je bent een spil tussen diverse afdelingen met als gezamenlijk doel om een naar de wens van de klant en consument geproduceerd en verpakt eindproduct te kunnen produceren. In het verkoopproces ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van verkoopaanvragen en het maken van specificaties behorende bij de aangeboden producten. Zodra het product verkocht is ben je verantwoordelijk voor het inrichten van klantensystemen (o.a. TraceOne en WAVE), het vertalen van de klanteisen richting de werkvloer (QIS kwaliteitsregistratiesysteem) en het controleren van verpakkingen op wet- en regelgeving. Met jouw ervaring zorg je ervoor dat dit proces binnen de gestelde termijnen wordt afgerond. In het inkoopproces ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de grond- en hulpstofspecificaties en het goedkeuren van nieuwe artikelen en leveranciers. Je bent onderdeel van een professioneel team waarbinnen jij je steentje bij draagt aan het compleet en actueel houden van de informatievoorziening om bovenstaande binnen de gestelde termijnen af te ronden. Hier ga jij aan de slag: Het betreft een familiebedrijf dat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retailpartners. Het familiebedrijf is actief in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conservenschap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency voorop stellen.

  3 dagen geleden Productie (Kapelle)
 • Servicemonteur (wegen)bouwmachines

  Wil jij aan de slag als Servicemonteur (wegen)bouwmachines? En heb jij een gedegen kennis van hydrauliek en elektra? Bekijk dan deze mooie technische uitdaging! Wat ga jij doen: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en modificeren van (wegen)bouwmachines, zowel hydraulisch, elektrisch als mechanisch. De werkzaamheden gebeuren in de werkplaats van onze opdrachtgever, maar het komt ook vaak voor dat je op locatie gaat repareren. Je stelt zelfstandig diagnose, lost storingen op en je adviseert over servicewerkzaamheden. Ook verricht je servicebeurten en inspecties op locatie bij klanten. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit, zoals servicerapporten schrijven en uren administratie bijhouden. Hier ga jij aan de slag: Onze relatie is een las-, constructie- en verspaningsbedrijf voor onder meer grondverzet, bouw- en agrarische machines en schepen.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Logistiek coördinator

  Werk jij al in een functie waarin je verantwoordelijk bent voor de logistieke administratie en wil je graag een volgende stap zetten? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Coördinator die waarde kan toevoegen door de vestigingsleider te ontlasten in de werkzaamheden en het overzicht te houden in de taken die nog verricht moeten worden. Je houdt van regelen, onverwachtse situaties oppakken en daarnaast de logistiek administratieve taken verrichten. Je staat graag met mensen in contact en houdt ervan als geen dag hetzelfde is.

 • Verspaner conventioneel/cnc

  Jij bent een technisch specialist die passie heeft voor het werken in de verspaningstechniek! Heb jij kennis en ervaring met zowel groot draaiwerk als uitwendig (en inwendig) rondslijpen? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! In de functie van Verspaner conventioneel/CNC houd jij je bezig met afwisselend werk, dus geen seriewerk. Daarom is het belangrijk dat je snel kan schakelen. Wat ga je doen Jij bent als Verspaner conventioneel/CNC verantwoordelijk voor: Het maken van een functioneel ontwerp; Het maken van elektrotechnische schema’s en selecteren van de juiste componenten; Het ontwerpen van de software en het programmeren van de PLC; Trouble shooting; Rapporteren aan de Senior Software Engineer. Hier ga jij aan de slag Jij komt te werken bij een internationaal opererend bedrijf met ruim 35 medewerkers in dienst. Als Verspaner convenntioneel /CNC werk je op de afdeling gericht op machinale bewerkingen zoals draai, frees en kotterwerk. De meer dan 75 jaar kennis en ervaring op het gebied van motorentechniek en verspaningstechniek , een eigen transportdienst en de centrale ligging tussen de havens (Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen) geeft een ijzersterke combinatie. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel.

  6 dagen geleden Techniek (Krabbendijke)
 • Field service engineer

  Jij hebt affiniteit met elektrische- en PLC besturingen. Je bent accuraat en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en vind je collegialiteit belangrijk. Zie jij het zitten om voor een internationaal bedrijf te werken? Lees gauw verder. Wat ga je doen Jij bent als Field Service Engineer van maandag t/m vrijdag op pad en bent verantwoordelijk voor: Het in binnen- en buitenland zelfstandig uitvoeren van servicewerkzaamheden aan geleverde machines en installaties bij cliënten; Het inbedrijfstellen van gebouwde machines en installaties en geven van bedienings- en onderhoudsinstructies; Het verhelpen van voorkomende storingen en het oplossen van meer ingewikkelde technische problemen op applicatiegebied. Hier ga jij aan de slag Jij gaat aan de slag bij de wereldwijd meest vooraanstaande producent van industriële breedbandschuur- en slijpmachines. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Amerika en China. Vanuit Goes realiseren zij met een team van circa 85 mensen de verkoop, ontwikkeling, en productie van met name hoogwaardige metaalmachines, voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf onderscheidt zich door een sterk innovatief vermogen, technical leadership, en een grote mate van flexibiliteit naar de klanten.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Software/hardware electrical engineer

  Jij bent verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerp van (delen van) machines. Je hebt kennis van geldende voorschriften, regelgeving en meest gangbare systeemontwikkelingen. Je kan goed zelfstandig werken, maar vind samenwerking ook belangrijk. Zie jij jezelf al bij een internationaal bedrijf werken als Software/Hardware Electrical Engineer? Lees gauw verder. Wat ga je doen Jij bent als Software/Hardware Electrical Engineer verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerp van (delen van) machines. De werkzaamheden omvatten: Het maken van een functioneel ontwerp; Het maken van elektrotechnische schema’s en selecteren van de juiste componenten; Het ontwerpen van de software en het programmeren van de PLC; Trouble shooting; Rapporteren aan de Senior Software Engineer. Hier ga jij aan de slag Jij gaat aan de slag bij de wereldwijd meest vooraanstaande producent van industriële breedbandschuur- en slijpmachines. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Amerika en China. Vanuit Goes realiseren zij met een team van circa 85 mensen de verkoop, ontwikkeling, en productie van met name hoogwaardige metaalmachines, voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf onderscheidt zich door een sterk innovatief vermogen, technical leadership, en een grote mate van flexibiliteit naar de klanten.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Shiftleider verpakking

  Zie je het als uitdaging om als Shiftleider Verpakking eindverantwoordelijk te zijn voor de verpakkingswerkzaamheden? En zorg je graag voor een optimaal verloop van het verpakkingsproces? Wellicht dat deze functie dan wel wat voor jou is! Wat ga jij doen: Als Shiftleider Verpakking geef je leiding aan een team verpakkingsoperators, eventueel uitgebreid met tijdelijke krachten. Je stuurt de verpakkingswerkzaamheden aan, zodanig dat je gezamenlijk zorgt voor een optimaal verloop van het verpakkingsproces. Je bespreekt de te behalen resultaten met je team en geeft hen duidelijke aanwijzingen en instructies; Je ziet erop toe dat de juiste voorbereidingen tijdig worden getroffen; Je coördineert en stuurt aan op de werkzaamheden a.d.h.v. opdrachten, procedures, specificaties en geldende normen; Je ziet erop toe dat storingen en afwijkingen tijdig worden gesignaleerd en dat de juiste maatregelen worden getroffen om verstoringen structureel te verhelpen; Je zorgt voor de afstemming en overleg met toeleverende, opvolgende en ondersteunende afdelingen, zoals Productie, Logistiek, QC en Planning; Je signaleert verbetermogelijkheden en doet voorstellen hiervoor bij je leidinggevende en draagt bij aan de implementatie hiervan; Je behartigt personeelsaangelegenheden. Hier ga jij aan de slag: Het betreft een familiebedrijf dat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retailpartners. Het is een familiebedrijf die actief zijn in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conservenschap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency voorop stellen.

  een week geleden Productie (Kapelle)
 • Senior systeem- en netwerkbeheerder

  Ben jij de technisch specialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen? Vind jij het geen probleem dat je 's ochtends nog niet weet wat je aan het einde van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wat ga je doen? Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie. Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat, anticiperen zij doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat de processen niet in beton zijn gegoten, maar dat ze voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data protection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Hier ga je aan de slag Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de Teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdesk medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken. Het familiebedrijf is al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij deze werkgever betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

  een week geleden ICT (Terneuzen)
 • Werkvoorbereider mechatronica

  Jij krijgt energie van een functie waarin jij je organisatorische, communicatieve en analytisch sterke vaardigheden kan inzetten. Als Werkvoorbereider Mechatronica zal jij je snel thuis voelen met de kwaliteiten die je bezit. Maar je hoeft het niet alleen te doen, samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van onderhoud, modificaties en nieuwbouw werkzaamheden. Daarnaast bereid je de werkpakketten zodanig voor dat de uitvoering ervan effectief gerealiseerd kan worden. Jij bent de belangrijke schakel van het onderhoudssysteem dat continu verbeterd dient te worden. En daar krijg jij energie van! Bovendien vind je het ook leuk om functioneel een team van monteurs aan te sturen. Jouw werkzaamheden als Werkvoorbereider Mechatronica op een rij: Het zodanig voorbereiden van werkpakketten zodat de TD monteurs (of ingeleend personeel) effectief de uitvoering kunnen realiseren; Het maken van een planning voor materialen, personeel en machines; Het tijdig inventariseren van benodigd materieel; Het leggen van contacten en opbouwen van relaties met leveranciers t.b.v. technisch advies en het afstemmen van materiaal bestellingen, zodanig dat deze tijdig aanwezig zijn; Het onderhouden van contact met de leiding over de voortgang van de werkzaamheden; Het opvolgen van werk en het informeren van de interne klanten hierover; Het, in samenwerking met het TD team, inrichten van het onderhoudssysteem; Het ondersteunen bij de invoering van nieuwe of gewijzigde procedures en werkmethoden; Het doen van voorstellen voor oplossingen aan structurele/langer lopende productieverstoringen en aan vraagstukken die vanuit onze interne klanten naar voren komen. Hier ga jij aan de slag Jij gaat als Werkvoorbereider Mechatronica aan de slag bij een familiebedrijf wat al bestaat sinds 1957 met een specialiteit in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. In elk segment, van premium tot huismerk, leveren zij de juiste kwaliteit tegen de beste prijs. Het betreft een veelzijdig en dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is, waardoor er ook volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Door jouw organisatorische vaardigheden lever jij een grote bijdrage aan dit familiebedrijf. Jij zorgt dan ook voor een goed verloop van de TD werkzaamheden (preventief/correctief onderhoud, modificaties en nieuwbouw werkzaamheden aan de productiemiddelen) en het administratief ondersteunen hiervan!

  een week geleden Techniek (Kapelle)
 • Medewerker bedrijfsbureau maritiem

  Ben jij op zoek naar een administratieve functie in de logistieke richting? Pak jij je verantwoordelijkheid zodat je collega’s ontlast en echt van toegevoegde waar bent voor je afdeling en het bedrijf? Ga dan aan de slag als Medewerker Bedrijfsbureau bij de werkgever in ons netwerk! Wat ga jij doen: Ter vervanging van een collega zoekt deze werkgever een nieuwe collega die het team komt versterken! Samen met je collega’s van het bedrijfsbureau ga je aan de slag met de administratieve taken die nodig zijn om het logistieke proces optimaal te laten verlopen. Jullie zijn het hart van de organisatie en onmisbaar om het proces van A tot Z goed in te richten. De belangrijkste taken die jij uitvoert: Aanmaken van productieorders; Inkooporders genereren, versturen en opvolgen; Intern overleg t.b.v. planning, capaciteit en knelpunten. Hier ga jij aan de slag: Je gaat werken bij een groeiende organisatie waar je als medewerker kansen krijgt en niet wordt gezien als nummer. Je komt te werken in een groeiende organisatie waar jij als persoon centraal staat. Het bedrijf is actief in de handel van producten t.b.v. dakoplossingen.

  een week geleden Administratief (Rilland-Bath)