Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Modoc

t.a.v. Christel Dobbelaar GOES

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Projectplanner

  Je komt als projectplanner ’s ochtends op kantoor en met een lekkere kop koffie start je jouw computer op. Je begint met het behandelen van de binnengekomen e-mails. De rest van de ochtend heb je geblokt om afspraken te plannen voor de klanten. Je beheert de planning van de monteurs en projecten, maakt werkbonnen aan en zorgt voor juiste archivering. Tijdens de lunch ga je gezellig een rondje lopen met een aantal collega’s van de afdeling en eet je tegelijkertijd je boterhammen op. Op de afdeling Zonnepanelen werken zo’n 10 mensen en samen met 50 monteurs zorg je voor het soepel verlopen van de planning. De middag vul je met het verzorgen van de complete administratieve afhandeling van de installaties en planning. Je maakt hiervoor werkopdrachten aan en zorgt ervoor dat de juiste facturen naar de klanten worden verstuurd. Gedurende de dag word je regelmatig gebeld door monteurs of klanten die met vragen zitten. Maar, jij bent flexibel en stressbestendig, dus dat is voor jou geen enkel probleem. Jij krijgt juist energie van deze uitdaging. Als je om 17.00 uur tot slot je computer uitzet, ga je met een voldaan gevoel richting huis.

  10 uur geleden Techniek (Zierikzee)
 • Logistiek coördinator

  Werk jij al in een functie waarin je verantwoordelijk bent voor de logistieke administratie en wil je graag een volgende stap zetten? Wij zijn op zoek naar een logistiek coördinator die waarde kan toevoegen door de vestigingsleider te ontlasten in de werkzaamheden en het overzicht te houden in de taken die nog verricht moeten worden. Je houdt van regelen, onverwachtse situaties oppakken en daarnaast de logistiek administratieve taken verrichten. Je staat graag met mensen in contact en houdt ervan als geen dag hetzelfde is. Wat ga jij doen: Als logistiek coördinator houdt je je bezig met de logistiek administratieve taken die dagelijks verricht moeten worden. Dit kunnen onder andere dergelijke werkzaamheden zijn: - Opstellen import weekschema; - Aanmaken en verwerken dossiers in het systeem (Softpak), afhandelen transportdocumentatie; - Inplannen transport containers; - Afstemmen inkomende containers met warehouse managers; - Afstemmen met klanten wanneer hun producten beschikbaar zijn om te laden; - Documenten verzamelen; - Contact houden met rederijen over betalingen en vrijstellingen; - Contact houden met douane over inspecties/scans; - Inplannen van phyto keuringen. Daarnaast houd je je ook bezig met de exportdocumentatie en heb je een overkoepelende rol waarin je uiteindelijk (nadat je de werkzaamheden eigen hebt gemaakt) ook collega’s gaat aansturen. Het kan zijn dat je met iemand aan tafel zit voor certificeren, je houd je bezig met arbozaken en veiligheidsinstructies. Het is een veelzijdige functie waarin je verantwoordelijkheid kan nemen en op deze manier de Vestigingsleider ontlast. Hier ga jij aan de slag: Je gaat werken bij een fruit terminal waar dagelijks nieuwe vrachten met fruit binnenkomen en waar je de logistiek administratieve taken voor gaat verrichten. Ook is er een vestiging in Kruiningen, maar jij bent werkzaam in Vlissingen. Er werken ongeveer 5 mensen op kantoor en er kunnen soms wel 50 mensen werkzaam zijn op het schip, de kraan, de kade en op het kantoor. Je hebt soms met alle partijen te maken omdat je het overzicht houdt en korte lijntjes vindt met de betrokken mensen/collega’s.

 • Spare parts manager

  Als Spare Parts Manager ga je aan de slag op de afdeling Spare Parts waar je samenwerkt met nog 3 andere collega’s. Jullie zorgen ervoor dat de voorraden kloppen en zo nodig (bij)besteld worden. Je hebt een grote verantwoordelijkheid, want als de bestelling niet klopt dan kan de productie niet verder. Je haalt daarom ook energie uit het regelen van alles wat bij een afdeling als Sparts Parts komt kijken. Regelen, oplossen en secuur werken is jouw tweede natuur. Bij deze werkgever je meerdere taken dagelijks te vervullen. Samen met de productie manager en leveranciers bestel jij reserveonderdelen die nodig zijn voor de productie. Bij binnenkomst check je de onderdelen die besteld zijn. Daarnaast instrueer je ook de inpak afdeling over de lopende bestellingen. Je labelt de reserveonderdelen en checkt deze waar nodig. Als er een bestelling wordt gedaan dan zet je de aanvraag uit naar de onder leveranciers en dit contact onderhoud je ook. Daarnaast neem je contact op met een klant, na het versturen van een offerte om te spreken of de bestelling geplaatst kan worden of dat er nog vragen zijn. Andere taken die jij ook op je neemt zullen bestaan uit: Het voorbereiden en evalueren van de offertes die je hebt aangevraagd voor de reserveonderdelen; Het op orde stellen van reserveonderdelen die bedoeld zijn voor verscheping; Het registreren van binnenkomende goederen; Het voorbereiden van facturen, documenten die nodig zijn voor het transport en de benodigde certificaten; Het assisteren van de afdeling After Sales. Overigens krijg jij taken erbij, wanneer de Spare Parts Assistent of de receptioniste er niet is: Het bewaren en eventueel printen van alle binnenkomende e-mails; De telefoon beantwoorden voor alle afdelingen; Het verwelkomen en registeren van bezoekers.

  6 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Commercieel project manager

  Bij onze werkgever heb jij meerdere taken dagelijks te vervullen als Commercieel Project Manager. Je start elke dag met een kick-off meeting waar jij aan deelneemt. Vervolgens ga jij de communicatieve schakel zijn tussen de klant en jouw collega’s, wat van groot belang is en dus zeer op prijs wordt gesteld. Jij bent ook de persoonlijke gids voor de klanten en derde partijen. Je zal ook soms op locatie en of op de vestiging toepasselijke vergadering bijwonen. Naast een communicatieve schakel te zijn, ben jij ook verantwoordelijk voor het monitoren van het budget en de betaling van de klanten. Andere taken die jij ook op je neemt zullen bestaan uit: Het maken, monitoren en updaten van de projectplanning; Het checken, oplossen en reviseren van documenten; Het monitoren en sturen van nieuwe documenten voor alle afdelingen; Het opvolgen van reactie review formats (CRS); Het bespreken van prijzen met leveranciers; Het voorbereiden van extra prijzen; Opstellen van advertentie foto’s met het sales team; Het monitoren van de progressie van het project. Jij als Commercieel Project Manager gaat aan de slag bij een bedrijf wat expert is in de wereld in lucht en stikstof compressors. Zij zorgen ervoor dat als een klant iets bij hen bestelt dat het zo snel mogelijk en volledig wordt geleverd, zodat er geen opzetkosten en tijd verloren raakt. En met al meer dan 40 jaar ervaring zijn ze wel bekend geworden en bereiken ze de gehele wereld.

  6 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Machinebediende

  Wil jij jezelf ontwikkelen in de foodsector? Ben jij gedreven en nauwkeurig? En zoek je een nieuwe of eerste vaste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze werkgever is actief in de foodsector en op zoek naar een productiemedewerker / machinebediende. Het is een veelzijdige en verantwoordelijke functie, gezien je o.a. ook een stukje kwaliteitszaken en bijbehorende administratie tot je neemt. Het werk vindt plaats op de afdeling conserveren. Je volgt het proces, neemt monsters en weegt grondstoffen af. Daarnaast verwerk je de bijbehorende administratie (op papier). De functie is in dagdienst, binnen deze tak van het bedrijf vinden er geen grote seizoenspieken plaats. De functie heeft uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen de sector. Een baan met toekomst dus! Je komt te werken bij een echt familiebedrijf, sinds 1942 tot heden zijn zij actief in de schelpdiersector. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse mosselen, oesters en garnalen spelen de hoofdrol. Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken.

  6 dagen geleden Productie (Yerseke)
 • Tekenaar 2d / 3d

  Ben jij technisch tekenaar en zoek jij een volgende stap in jouw carrière? Kun jij of wil jij leren werken met Solid Edge én wil jij werken bij een grote, internationale speler in de hydraulische aandrijftechniek? Lees dan snel verder! Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en aanpassen van technische tekeningen, zoals 2D detailtekeningen en hydraulische schema’s. Je voert eenvoudige sterkteberekeningen uit en verzorgt het plotten en afdrukken van tekeningpakketten voor de productieafdeling. Daarnaast geef je assistentie bij de uitwerking en aanpassing van gebruikershandleidingen van installaties. Ook voer je onderhoud uit aan de symbool- en 3D bibliotheken. Dit bedrijf is actief in ontwerp, nieuwbouw en installatie van hydraulische aandrijvingen. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een 5-tal divisies verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en België. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer en zijn er ongeveer 160 personen werkzaam.

  6 dagen geleden Techniek (Schoondijke)
 • Planner

  Vind jij het een uitdaging om planningen op te stellen en ervoor te zorgen dat de werkzaamheden en processen soepel verlopen? Als de planning weer gemaakt is en de levertijden kunnen gehaald worden doordat jij alles onder controle hebt, ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Dat is wat jouw bijdrage is in de functie als Planner! Als Planner bij deze werkgever heb jij dagelijks meerdere taken te vervullen. Samen met de Werkplaats chef zorg je ervoor dat de planning compleet is, die gebaseerd is op de afspraken en levertijden. Daarnaast zorg jij ook voor een gedetailleerde project planning en verwerk je hierin het overzicht van de aankopen. Hiermee zorg je voor een goed overzicht voor je collega’s, je controleert tijdens de werkzaamheden ook of je planning haalbaar en stuurt bij waar nodig. Naast het opstellen en opvolgen van je planningen, bespreek je deze ook met de afdeling sales en de Werkplaats chef. Om te kijken of alles op elkaar aansluit. Anderen taken die jij als Planner op je neemt zullen bestaan uit: Je wijst taken toe aan de collega’s op de werkvloer en bereid een werkplanning per persoon voor; Je verzamelt data over de gewerkte uren en die vergelijk je met de geplande uren; Je analyseert het aantal verloren uren door het niet beschikbaar zijn van producten; Je analyseert (on)nodige verplaatsingen van het ene project naar het andere en de gevolgen daarvan; Je neemt deel aan meetings; Je organiseert technische project meetings. Jij als Planner gaat aan de slag bij een bedrijf wat expert is in de wereld van lucht- en stikstof compressors. Zij zorgen ervoor dat als een klant iets bij hen bestelt dat het zo snel mogelijk en volledig wordt geleverd, zodat er geen opzetkosten en tijd verloren gaat.

  6 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Accountmanager benelux

  Door jouw commerciële drive slaag jij er in om samen met jouw team jullie zakelijke relaties optimaal te bedienen. Zo zorgen jullie ervoor dat ze ook in de Benelux kunnen genieten van wereldtopkwaliteit schaal- en schelpdieren! Deze organisatie is een echt familiebedrijf wat tot de wereldtop behoort als het om schaal- en schelpdieren gaat. Zij hechten veel waarde aan zuivere, verantwoorde en gezonde voedingsmiddelen uit de zee. Ze hebben een wereldwijde klantenkring en om hun positie in België en Luxemburg te verder te versterken zijn ze op zoek naar een ervaren accountmanager voor deze regio. Het bedrijf kenmerkt zich als ambitieus, innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden bij de verwerking van hun producten. Ze staan bekend om hun open en directe werksfeer. Er heerst een no nonsens mentaliteit, de handen worden uit de mouwen gestoken en zo wordt er met elkaar gewerkt aan het beste resultaat! Jij gaat voor kwaliteit, en doordat je goed luistert naar jouw klanten weet jij wat er speelt in de markt. Zo zorg je bij de bestaande retail klanten voor een soepele doorloop van de verkoop en omzet. Met jouw commerciële kennis en expertise weet je de relatie met bestaande klanten uit te bouwen. Maar die kennis en expertise zet je ook in om nieuwe klanten actief te benaderen en daarmee een duurzame relatie op te bouwen. Daarnaast stel je accountplannen op en denk je mee in de ontwikkeling van nieuwe concepten waarmee jullie ook nieuwe business kunnen gaan genereren. Hierbij werk je samen met jouw sales collega’s en de marketingafdeling.

  6 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Yerseke)
 • Kwaliteitsmanager

  Doordat jij kennis hebt van de materialen waar je mee werkt, weet je feilloos de kwaliteit van de gebouwde machines hoog te houden! Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat de klanten topkwaliteit machines tot hun beschikking krijgen. In deze functie als kwaliteitsmanager houd jij je dagelijks bezig met het inspecteren van de gebouwde machines. Je hebt technisch inzicht en door jouw kennis en expertise weet jij waar je op moet letten tijdens de inspectie. Je maakt analyses van de geconstateerde problemen en weet deze te herleiden naar de bron. Je staat voor kwaliteit, en je stimuleert het team tactvol om tijdens het gehele proces hier aandacht aan te geven. Door jouw advies worden problemen steeds vaker voorkomen en opgelost. Om in de toekomst in het gehele proces de kwaliteitscontrole te verbeteren wordt jouw input gevraagd om hiervoor een nieuw kwaliteitssysteem te ontwikkelen. Samen met jouw collega kwaliteitscontroleur zorg jij ervoor dat de machines die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen naar klanten over de hele wereld afgeleverd worden. Je komt te werken in een organisatie met teamgevoel, ze houden van korte lijnen en ondanks dat ze een internationale markt bedienen blijft de sfeer onderling informeel. Er is vrijheid voor eigen en nieuw initiatief. En jouw input zal zeker worden gewaardeerd! Het is een stabiele organisatie waar veel collega’s al jarenlang met veel plezier werken.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je door middel van een database telefonisch contact zoeken met je prospects om meer leads te genereren voor de sales afdeling. Momenteel is er nog een tussenschakel in de keten waar de Key-accountmanagers contact mee hebben. Jullie weer wereldwijd bekendheid creëren, ook bij de eindafnemer. De taken die hierbij komen kijken: - Telefonische acquisitie; - Adressenbestanden actualiseren; - Opvolgen mailings.

  6 dagen geleden Administratief (Vogelwaarde)
 • Medewerker onderdelenmagazijn

  Je bent technisch onderlegd en houdt van afwisseling. Je bent namelijk graag in de weer met klanten, bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en verricht baliewerkzaamheden. Je kennis gebruik je om klanten die binnenstappen of telefonisch contact opnemen te adviseren en van de juiste onderdelen te voorzien. Daarnaast ben je nauwkeurig, je weet precies hoe het ervoor staat met de voorraad. Kom jij het team versterken als magazijnmedewerker onderdelenmagazijn? Lees dan gauw verder.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)