Modoc

t.a.v. Renée Bakker
t.a.v. Renée Bakker

Modoc is jouw carrièremaker in West-Brabant en Zeeland.

Wij zijn graag het middelpunt in jouw carrière. Wij ondersteunen jou bij het vinden van die ene betere baan in de regio West-Brabant en Zeeland. Dé baan die jou gelukkig maakt! Dit betekent dat we jouw wensen en behoeften, vanuit onze kantoren in Tholen en Goes, perfect vertalen naar een passende baan. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak en uit interesse in jou. Natuurlijk in een transparante samenwerking. Zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

0113-820816 (thuis)

Wij hebben 19 vacatures voor jou

 • Junior productieleider

  Als Junior Productieleider ben je samen met de productieleider verantwoordelijk voor de dagdagelijkse operatie in de productie. Met jouw organisatorische talent ben je in staat om samen met je werkgever de groei waar te maken. Zo zit je veel in de productiepapieren, maar ben je ook hands-on actief in de productie. Je werkzaamheden bevinden zich ongeveer 60% op kantoor en de overige 40% ben je zichtbaar in de productie. Je gaat dan ook mee in de werktijden van de productie (in dagdienst met soms wellicht een verschoven dienst). Door jouw daadkracht en inzicht in de materie ben je in staat om mee te denken met het management. Je draagt verbeteringen aan en hebt het vermogen om de juiste informatie op te halen uit de systemen. Dit alles doe je natuurlijk om de groei zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat de kwaliteit van het eindproduct in tact blijft.

  12 uur geleden Productie (Goes)
 • Customer service medewerker

  Wat ga jij doen: Je hebt net je computer opgestart en de eerste werkzaamheden liggen al voor je klaar. Chauffeurs beginnen vroeg, er kan dus al heel wat gebeurd zijn voordat jij op je werk aankwam. Je ziet gelijk waar de prioriteit ligt en belt zodoende de eerste klant en stelt deze op de hoogte van de bijzonderheden. Vervolgens open jij je mail en ziet vragen van de klanten binnen komen. Deze pak je direct op, je gaat aan de slag om deze vragen z.s.m. te beantwoorden. Communicatie met de afdeling planning is hierin cruciaal. Prioriteiten stellen, snel schakelen en persoonlijke benadering naar de klant. Dit zijn belangrijke eigenschappen die van toepassing zijn op dit profiel. De Customer Service is de schakel tussen de klant, planning en sales om te zorgen dat de coördinatie van de diverse leveringen en afspraken met de klanten correct en tijdig uitgevoerd worden. Je zorgt ervoor dat de ontvangsten en afhandelingen van klantenorders en de bijbehorende uitwisselingen van informatie correct en tijdig gebeurd. Je vraagt tarieven aan bij de commerciële afdeling en speelt deze door naar de klant, maakt de nodige boekingen voor het laden en lossen en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Dit doe je door voorop te lopen in: Nauwkeurig en correct verwerken van klantenorders; Proactieve houding te hebben; Kunnen inspelen op afwijkingen t.o.v. gemaakte afspraken; Communicatief sterk onderlegt te zijn; Stressbestendig te zijn. Hier ga jij aan de slag: Je zal komen te werken bij een toonaangevende logistieke dienstverlener met vestigingen in West-Europa.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
 • Senior financieel administrateur

  Ben jij die enthousiaste allround financieel administrateur die samen met onze opdrachtgever werkt aan een sluitende boekhouding binnen een snelgroeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie zorg je ervoor dat de boekhoudingen van de verschillende BV’s accuraat worden bijgehouden en tijdig (maandelijks) worden afgesloten. Daarnaast ondersteun je het hoofd van de afdeling bij ad hoc vraagstukken. Om dit voor elkaar te krijgen bestaan je verantwoordelijkheden o.m. uit: het aansturen en ook operationeel ondersteunen van teamleden ten behoeve van de financiële maandafsluitingen van meerdere administraties; het blijvend verbeteren van processen gericht op efficiency en het waarborgen van interne controle maatregelen; het aansturen en begeleiden van projecten op operationeel gebied (o.a. automatisering bankverwerking, optimaliseren van documentenstromen, inrichting van boekhoudprocessen); het mede verzorgen van financiële en productierapportages; debiteurenbeheer (interne en externe afstemming in binnen- en buitenland, procesbewaking en coördinatie, structureren, hands-on ondersteuning), alsmede het verzorgen van stuurrapportages; het bewaken van operationele cash flow stromen; het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen (door digitale verwerking) en optimaliseren van het verwerkingsproces; het voorbereiden en controleren van uitgaande betalingen; het controleren op bankenadministratie en oplossen van complexe vraagstukken op dit gebied, tevens hands-on bij het coderen en verwerken van bankmutaties.

  4 dagen geleden Administratief (Kapelle)
 • Medewerker financiële administratie

  Jij gaat aan de slag bij een internationaal handelsbedrijf wat actief is in de wereld van granen, zaden, specerijen en “superfoods”. Momenteel groeit het bedrijf zeer snel. Bij deze werkgever heb jij meerdere taken te vervullen: Algemeen voorkomende administratieve werkzaamheden; Ondersteunen bij de maand? en jaarafsluiting; Ondersteunen bij een juiste, volledige en tijdige vastlegging in het grootboek; Het verzorgen van de BTW aangifte; Financiële processen bewaken en verbeteren; Ondersteunen van het Hoofd Financiële Administratie; 32-40 uur.

 • Heftruckchauffeur

  Bij onze opdrachtgever heb jij meerder taken te vervullen. · Jij verzorgt het laden, lossen, opslaan van de producten en het interne transport; · Jij verzorgt de hefmiddelen (onderhoud, signalering van storingen en het schoonhouden hiervan); · Ver- en ompakken van het product; · Registreren van goederenverplaatsingen, geladen en geloste goederen; · Jij leeft de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van arbo, veiligheid en milieu na.

  4 dagen geleden Logistiek en transport (Kapelle)
 • Operator allround

  - zorgdragen voor het proces van het maken van anoden, gasreinigingsinstallaties en milieu installaties en anticiperen op afwijkingen; - uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces van anoden maken; - maken van kwaliteitsmonsters en het uitvoeren van analyses; - het bedienen van diverse installaties, monitoren van de verschillende processtappen en bijsturen in geval van afwijking; - voorraden en grondstoffen bijhouden; - zorgdragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie; - actieve bijdrage in verbeteringsvoorstellen ter verbetering van het proces, kwaliteit en orde en netheid.

  4 dagen geleden Agrarisch (Vlissingen)
 • Operator optische sorteerder

  MBO werk- en denkniveau; Diploma Vapro A / Allround operator of bereid tot het behalen hiervan; Communicatief vaardig zijn (Nederlands) in woord en schrift; Zelfstandig en kwaliteitsbewust kunnen werken; Collega’s kunnen aansturen (pré); Ervaring met IT / automatisering is een pré.

  4 dagen geleden Techniek (Kapelle)
 • Administratief medewerker

  Wat ga je doen? Op de financiële afdeling te Roosendaal zal jij als onderdeel van het team mede zorgdragen voor de financiële administratie van meerdere entiteiten. Daarnaast zal je ondersteuning gaan bieden aan onze Project- en Financial Controller. Samen met administratieve collega’s ben jij flexibel als het gaat om taakverdeling en gezamenlijk zijn jullie in staat de controllers en de financiële afdeling in zijn algemeenheid te ondersteunen. Tot je werkzaamheden behoren onder meer: · Verzamelen van data welke benodigd is door de controller om bijvoorbeeld een financiële analyse op te kunnen stellen · Invullen van kostenboekingen in standaard projectrapportage · Verwerken en inboeken van facturen · Uitzoeken en registreren van geboekte kosten · Overige administratieve werkzaamheden

  4 dagen geleden Administratief (Middelburg)
 • Logistiek medewerker

  Per direct is deze werkgever op zoek naar een heftruckchauffeur. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aanvullen (en eventueel stickeren) van materialen op picklocaties; Het knippen en snijden van EPDM, EPDM accesoires en Resitrix; Het zagen van EPDM en Regupol; Het picken van afhaalorders; Klanten helpen met inladen bij het afhalen; Het maken van speciale grote pallets voor EPDM rollen; Het picken en palletiseren van orders voor de transportroute; Het controleren en invullen van de raaplijsten; Het laden van de vrachtwagens voor de uitgaande transportroute; Het controleren en invullen van de laadlijst tijdens het laden; Indien daarvoor gekwalificeerd: het picken, verzendklaar maken en via de computer aanmelden van pakketten die via UPS verzonden worden; Het zorgen voor orde en netheid in het magazijn door de boel schoon te houden en overtollig verpakkingsmateriaal op te ruimen.

 • Junior calculator

  Als Junior Calculator ben je onderdeel van het verkoopteam van het bedrijf en werk je nauw samen met de collega die bedrijven adviseert over duurzame energie. Jouw werkdag start op het kantoor in Zierikzee. Eerst ga je verder met je berekeningen voor een zonnepanelen project voor een grote Zeeuwse winkel boulevard. Tegen het eind van de ochtend heb je een overleg met de Zakelijke Adviseur Duurzame Energie. Hij is net terug van een gesprek bij een potentiële klant en praat je bij over de opdracht. Na de lunch heb je de specificaties van de potentiële klant binnen en start je met het uitwerken van een offerte. Je spreekt de offerte door jou collega en zorgt voor verdere opvolging.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Zierikzee)
 • Sales manager

  Jij gaat op zoek naar nieuwe samenwerkingen in Duitsland. Jij ziet kansen in de markt en pakt deze met twee handen aan. Door jouw commerciële instelling, behaal jij elke keer weer het resultaat wat je voor ogen hebt. Nieuw verworven partnerships bouw jij uit en verstevigt de relatie. Je denkt mee, komt met ideeën en biedt voor onze partners elke keer een passend initiatief. Sales- en relatiemanagement is je op het lijf geschreven. Met interne en externe partijen kun je makkelijk schakelen, waarbij overtuigingskracht een natuurlijke gave is. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de afdeling Revenue Management en Marketing. Je komt te werken op de afdeling Touroperating / Sales. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen in binnen- en buitenland met partijen in de reisbranche & retail. Jouw taken bestaan o.a. uit: Zelfstandig onderzoek doen naar nieuwe potentiele samenwerkingsverbanden op de Duitse markt; Het opbouwen en versterken van samenwerkingen / diverse partnerships; Het afsluiten van contracten met nieuwe partners; Draagvlak creëren voor de nieuwe samenwerkingen binnen de organisatie; Opstarten, tussentijds monitoren en bijsturen van acties samen met de accountmanagers.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Goes)
 • Servicemonteur eindmontage

  Voor deze werkgever in Yerseke zoeken wij een Monteur Eindmontage. Het betreft een fulltime functie, met uitzicht op een vast contract. Modoc voert voor deze functie de werving & selectie uit, dus je zal direct in dienst treden bij deze organisatie. Als Monteur Eindmontage werk je voornamelijk in de eindmontagehal, samen met een team van 4 andere monteurs. In deze ruimte worden de door deze werkgever ontwikkelde machines afgemonteerd, waarna deze na het testen weer uit elkaar worden gehaald voor transport naar de klant. Ongeveer 6x per jaar vertrek jij met een team van monteurs naar de klant toe, waar je de machines op locatie installeert. Tevens instrueer je de medewerkers van de klant over het gebruik van de machine. Je bent dus echt het visitekaartje van jouw toekomstige werkgever! De werkzaamheden zijn vrij specifiek, maar bestaan uit een combinatie van elektronica en mechanische montage. Je zal deze on the job van jouw collega’s leren.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Yerseke)
 • Junior revenue analist

  Als Revenue Analist kom je te werken op de afdeling Revenue Management. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de begrotingen voor de verhuuromzet en het realiseren van deze begrotingen. Als Revenue Analist draag jij hieraan bij door boekingsdata te vertalen naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij doorzie je trends en patronen in grote hoeveelheden data. Met jouw analytisch vermogen implementeer je de juiste prijsstrategie en ben je in staat om de omzetten en bezettingen te optimaliseren.

  4 dagen geleden ICT (Goes)
 • Logistiek medewerker import

  Voel jij je als een vis in het water tussen de logistieke (import) processen? Wil jij werken in een internationale werkomgeving binnen een klein team? Wil jij je ontwikkelen in de logistieke sector? En zoek je een nieuwe uitdaging? Wellicht dat jij dan de geschikte kandidaat bent voor de functie van logistiek medewerker import! Onze opdrachtgever, actief in de omgeving van Goes, is op zoek naar een logistiek medewerker import. Je bent actief met allerhande activiteiten binnen het logistieke proces, waarbij het zwaartepunt van de functie ligt op de invoer- en afhandeling van dossiers met betrekking tot de import. Tot de werkzaamheden behoren onder andere de volgende taken: - Aanmaken en verwerken dossiers; - Afhandelen transportdocumentatie; - Inplannen transport van containers; - Inplannen keuringen; - Contact houden met klanten, douane en rederijen; Je bent dus een echte spil binnen deze organisatie.

 • Inkoper

  Jij gaat aan de slag bij een grootse speler in de wereld van transport en logistiek die meerdere wekelijkse feeder-verbindingen onderhoudt, door heel Europa en het Midden-Oosten heen. Met vijf locaties verspreid door Zeeland hebben zij een grote invloed op de doorstroming van goederen door Europa heen. Ben jij in staat om strategische keuzes te maken over de aanschaf van services? Heb je ervaring als inkoper en weet jij mensen te overtuigen? Dan zoeken wij jou! Bij onze opdrachtgever heb jij meerdere taken te vervullen. • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het strategisch en tactische inkoopproces. Hierin selecteer je leveranciers om niet-gebonden materialen/goederen, services en/of voorraden in te kopen; • Je zal samenwerken met collega’s van andere afdelingen om materialen/ goederen, services en/of voorraden aan te schaffen. Dit doe jij met een verkregen akkoord en binnen de opgestelde grenzen en limieten; • Je zal als leidinggevenden en/of onderwerpsdeskundige optreden bij projectteams; • Je zal samenwerken met interne stakeholders binnen de verschillende afdelingen om complexe, strategische inkoopactiviteiten te coördineren; • Je zal samenwerken met collega's om een eenduidige werkmethode op te stellen en verschillende ervaringen uit te wisselen; • Je zal als leidinggevenden en/of onderwerpsdeskundige optreden bij projectteams; • Je zal samenwerken met interne stakeholders binnen de verschillende afdelingen om complexe, strategische inkoopactiviteiten te coördineren; • Je zal samenwerken met collega's om een eenduidige werkmethode op te stellen en verschillende ervaringen uit te wisselen; • Je zal de korte en lange termijn inkoopbehoeftes van het bedrijf in beeld brengen; • Je zal interne en externe audits op het gebied van inkoopprocessen ondersteunen; • Je draagt verantwoordelijkheid voor het leveren van besparingen binnen jouw invloedssfeer • Je zal de inkoop-organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van categoriestrategieën-strategische inkoopprocessen; • Je zal de relatie onderhouden met en de prestaties van leveranciers monitoren • Je brengt inzicht in de inkoopomgeving van de verschillende afdelingen

  4 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
Modoc

0113-820816 (thuis)