Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Modoc

t.a.v. Renée Bakker GOES

Wij hebben 19 vacatures voor jou

 • Productieoperator

  Wat ga jij doen: Als Productieoperator ben je verantwoordelijk voor een complete productielijn: van opbouw, bediening tot demontage en schoonmaak. Je bent verder verantwoordelijk voor: *Het realiseren van de door het bedrijfsbureau afgegeven planning; *Controleren van de veiligheid en kwaliteit van de producten, de verpakking en etikettering; *Zelfstandig verhelpen van kleine storingen; *Verbeteren van het resultaat in kwalitatieve en kwantitatieve zin; *Opstarten en omstellen van de lijn; *Doen van voorstellen t.a.v. de planning; *Instrueren, motiveren en geven van vaktechnische aanwijzingen aan de medewerkers van je lijn; *Bijhouden en registreren van de productiegegevens; *Zorg dragen voor orde, netheid en hygiëne aan de lijn; *Naleven van het bedrijfskwaliteit en arbobeleid. Hier ga jij aan de slag: Je gaat aan de slag bij een bedrijf wat zich specialiseert in de wereld van diepvries en soft fried groenten. Met hoge kwaliteitsstandaarden en goede relaties met klanten, hebben zij zich weten te ontwikkelen tot een grote speler op het gebied van diepvries producten. De functie van Productieoperator is een fulltime functie van 40 uur per week. Je werkt in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn van: 06.00-14.00, 14.00-22.00 en 22.00-06.00 uur en de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en bij toerbeurt op zaterdag.

  3 dagen geleden Productie (Kapelle)
 • Mechanisch monteur 5 ploegen

  Wat ga jij doen: Als Mechanisch Monteur 5 ploegen onderhoud voer jij de volgende taken uit: *Je vormt met een collega een team en werkt gezamenlijk aan het onderhoud van recyclinginstallaties; *Je lost storingen op zodat de productie zo ongehinderd mogelijk verloopt. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een bedrijf dat actief is op het gebied van de productie en verkoop van Eco-grondstoffen. Samen met 120 collega’s zorg jij ervoor dat deze Eco-grondstoffen worden verkocht na het recyclen van diverse rest- en bouwstoffen.

  3 dagen geleden Techniek (Sluiskil)
 • Allround e & i engineer

  Wat ga jij doen: Heeft de elektrotechniek jouw hart gegrepen? Ben jij graag betrokken bij het gehele proces van een project? Wij zijn op zoek naar een allround E & I engineer die verantwoordelijk is voor de elektrische ontwerpen van compressors en generatoren binnen een bedrijf dat internationaal opereert. De omschrijving van jouw takenpakket is dan ook in het Engels: *Programming PLC; *Evaluate control philosophy; *Make PLC programme from the existing block system; *Prepare cause and effect drawings, IO, and Modbus List as necessary; *Assist sales and after sales department with PLC matters during all applicable tests (e.g. FAT); *Check quality of incoming goods; *Check the PLC instructions in the Instruction Manual to make sure they are correct for each individual project; *Evaluate offers technically; *Prepare instrument data sheets; *Assist sales and after sales department with information or queries on instrumentation; *Calculations of PSV and control valves; *Updating database E-plan; *Design and engineer electrical schemes in E-plan; *Design and engineer control panel layouts in AutoCad; *Assist projects and after sales department regarding electrical components during all applicable tests (e.g. FAT); *Inspect completed installations and observe operations; *Participate in applicable meetings; *Provide electrical spare parts list per project to spare parts department Prepare electrical instructions for Installation and operation manuals. Hier ga jij aan de slag: Modoc verzorgt de werving en selectie van deze interessante baan binnen een organisatie die internationaal opereert. In een team van zes collega’s ben je werkzaam op de E&I afdeling van dit familiebedrijf.

  3 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Meewerkend voorman machinale verspaning

  Wat ga jij doen: Als Meewerkend voorman machinale verspaning zijn jouw werkzaamheden zeer afwisselend en bestaan uit het volgens tekening en / of klantspecificaties geschikt maken van onderdelen voor montage. Dit kan gedaan worden op een semiautomatische draaibank, maar ook op conventionele draai- en freesbanken. Er wordt o.a. gewerkt met een Teach-in draaibank van het merk Style. Ook mobiel kotteren in de werkplaats en op locatie behoort tot de taken. De afdeling bestaat op dit moment uit twee personen. Als meewerkend voorman stuur jij hen aan en begeleid je hen waar nodig. Modoc voert voor deze functie de werving & selectie uit. Ben jij dus de geschikte kandidaat, zul jij direct in dienst treden bij de organisatie. Hier ga jij aan de slag: Onze opdrachtgever heeft 3 verschillende takken, waarvan verspaning er één is. De werkzaamheden die de organisatie uitvoert bestaan uit het maken van onder andere tandwielen, rondsels, assen, bronzen bussen, spieverbindingen, schroefassen, pompassen, loop– en geleide wielen, schroefdraadverbindingen en zeer zware perskrimpverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vloeibare stikstof. De klanten van de organisatie bevinden zich met name in het maritieme en offshore segment.

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Project manager

  Binnen de functie van Junior Projectmanager heb jij verschillende taken en verantwoordelijkheden: Je contracteert aannemer(s); Je assisteert de projectmanagers bij het maken van planningen; Je controleert tekeningen en andere uitvoeringswerkzaamheden; Je zorgt voor tevreden klanten tijdens de realisatiefase en je bent het aanspreekpunt tussen koper en andere stakeholders in het projectteam. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een organisatie die al voor een lange tijd actief is in de wereld van recreatie en hotels. Doordat ze al heel lang actief zijn, hebben ze zich kunnen door kunnen ontwikkelen tot een heuse multinational met meerdere vestigingen door Europa heen.

  3 dagen geleden Toerisme en recreatie (Goes)
 • Storingsmonteur

  Wat ga je doen Bij onze opdrachtgever heb jij de verantwoording over alle storingen die gebeuren op de productie afdeling. Bij het plaatsen van nieuwe machines ben jij ook zzeer betrekon en dat wordt zeer gewardeerd. En door jouw excellente onderhoudsplannen, weet jij storingen en problemen voor te zijn en kan jij aan je collega’s laten zien wat zij kunnen doen om toekomstige mogelijke storingen voor te zijn, wat hun ook een stuk gelukkig maakt. Als Storingsmonteur ben je natuurlijk ook niet alleen maar bezig met het oplossen van problemen en het voorkomen ervan. Je bent bijvoorbeeld ook bezig met het signaleren van verbeterpunten in het productieproces. Hier ga jij aan de slag Jij gaat aan de slag bij een Zeeuws familiebedrijf wat al vele decennia actief is in de wereld van fruit, groenten en peulvruchten. Met ervaringen en expertise verzameld over 60 jaar, hebben zij zich neer weten te zetten als de producent van private labels van fruit, groenten en peulvruchten binnen Europa. Nog altijd blijft deze organisatie doorgroeien en kunnen ze altijd nieuwe mensen gebruiken.

  3 dagen geleden Techniek (Kapelle)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Wat ga jij doen: Als commercieel medewerker binnendienst ga je doormiddel van een database telefonisch contact zoeken met je prospects om meer leads te genereren voor de sales afdeling. Momenteel is er nog een tussenschakel in de keten waar de Key-accountmanagers contact mee hebben. Jullie weer wereldwijd bekendheid creëren, ook bij de eindafnemer. De taken die hierbij komen kijken: - Telefonische acquisitie; - Adressenbestanden actualiseren; - Opvolgen mailings. Hier ga jij aan de slag: Het familiebedrijf waar je aan de slag gaat als Commercieel medewerker binnendienst, bestaat sinds 1906. Het is een stabiel en gezond bedrijf. De 4e generatie heeft nu de leiding. Inmiddels werken er 100 mensen. Veel geld dat er verdient wordt, gaat terug in de organisatie waardoor ze al die jaren toekomstbestendig zijn geweest. Ook voor 2020 staan er weer mooie plannen op de agenda, denk aan een nieuwe webshop en CRM systeem. Waardoor jouw werk steeds makkelijker en overzichtelijker wordt! Het is een informele en open organisatie, de lijntjes zijn kort. Jouw inzet en pro-activiteit worden gewaardeerd en verwacht. Samen inzetten voor dit familiebedrijf staat centraal.

  3 dagen geleden Techniek (Vogelwaarde)
 • Logistiek medewerker

  Wat ga jij doen: Als Logistiek Medewerker binnen deze organisatie heb jij de volgende werkzaamheden: *Je voert order Pick-werkzaamheden uit; *Je houdt daarvan de bijbehorende administratie bij; *Een net en overzichtelijk magazijn is jouw visitekaartje; *Orders worden door jou verzendklaar gemaakt; *Je bestuurt en bemant op veilige, efficiënte manier de heftruck. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een familiebedrijf wat zich specialiseert in de wereld van zelfrijders voor het oogsten van verschillende gewassen.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Biervliet)
 • Werkvoorbereider

  Wat ga jij doen: Binnen deze functie van Werkvoorbereider heb je de volgende werkzaamheden: *Je bereidt de werklijsten voor de afdeling logistiek voor; *Je draagt zorg voor de voor- en nacalculaties; *Nabestellingen worden door jou afgehandeld; *Pakbonnen en inkoopfacturen worden door jou gecontroleerd; *Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het werk dat uitbesteed wordt, dit doe je aan de hand van de juiste tekening en onderdelen; *Je voorziet de desbetreffende afdeling van de benodigde informatie op gebied van (gewijzigde) levertijden; *Je denkt actief mee over de verbetering van de processen m.b.t. inkoop en logistiek; *Het verzorgen van de voorbereiding en begeleiding van uitbesteed werk via de juiste tekeningen en onderdelen. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een familiebedrijf wat zich specialiseert in de wereld van zelfrijders voor het oogsten van verschillende gewassen.

  5 dagen geleden Techniek (Biervliet)
 • Medewerker relatiebeheer

  Wat ga jij doen: Binnen de functie van medewerker Relatiebeheer werk jij samen met je zes collega’s en de parkmanagers aan de perfecte service voor jullie relaties. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt! Verder heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden: *Je bouwt aan een persoonlijk, betrokken en correct geïnformeerd netwerk van eigenaren. Dit doet je door middel van structureel onderhouden van contacten; *Je houdt de administratie van de verhuur objecten bij. Hierbij valt te denken aan het opstellen van, verwerken, verlengen en beëindigen van (ver)huurovereenkomsten; *Je neem deel aan diverse netwerk- en verkoop evenementen. Hier ga jij aan de slag: Je komt te werken bij een groeiende organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waarbij veel waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer! Jouw initiatief wordt gewaardeerd bij dit toonaangevende recreatiebedrijf!

  5 dagen geleden Administratief (Goes)
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Wat ga jij doen: In deze functie van Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de schakel tussen de klant, distributeurs en de buitendienst. Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden: *Je ondersteunt het salesteam en legt verkooporders en offertes vast. Dit doe je in nauw overleg met de afdelingen planning, R&D en inkoop; *Jij beschikt over sterke contactuele vaardigheden en kan goed binnen een team werken maar ook zelfstandig; *Telefonisch adviseer je klanten in voornamelijk Engels-, Frans- en Duitstalige landen en je blijft tevens hun aanspreekpunt; *Samen met de Area Sales Managers ben je verantwoordelijk voor het zoeken naar technische oplossingen voor klanten en een passende productkeuze. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag met een historie in de wereld van LED-technologie. Met eigen innovatieve oplossingen en producten op maat is dit een echt specialisatie bedrijf in de wereld van LED-technologie. Met de vestiging in Vlissingen weten ze producten door heel Europa te verschepen en daar buiten.

  5 dagen geleden Marketing en sales (Ritthem)
 • Calculator/ verkoper

  Wat ga jij doen: Vind jij het leuk om cijfermatig bezig te zijn? En kun je jezelf omschrijven als een rekenwonder? In de functie als Calculator/Verkoper ben je verantwoordelijk voor het calculeren, het opvragen van prijzen en uitbestedingen alsmede het opstellen en uitbrengen van offertes. Daarnaast sta je klanten graag te woord, zodat jouw gedane werk helemaal helder is voor de klant. Jij hebt veel computerkennis van Office en het ERP-pakket en samen met ook jouw kennis over 3D tekensystemen, ben jij het ideale aanspreekpunt voor de klanten. Jouw werk wordt erg gewaardeerd binnen de organisatie. Je gaat nauwkeurig te werk als Calculator, je vraagt prijzen en uitbestedingen op en gebruikt deze gegevens bij het opstellen en uitbrengen van offertes, om zo het beste resultaat neer te zetten. Je zorgt voor de opvolging van orders. Jouw werk is van toegevoegde waarde binnen het bedrijf en hiermee enthousiasmeer je ook de collega’s om samen het beste resultaat te behalen. Je werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. Hier ga jij aan de slag: Het bedrijf waar jij te werk zal gaan heeft beschikking tot een super modern en geautomatiseerd machinepark met maar liefst drie lasersnijmachines. Naast machines bestaat het bedrijf uit een klein team van specialisten, er zijn korte lijntjes binnen het bedrijf en er zijn zeker groeiambities. Samen met deze geavanceerde machines en een klein team van specialisten zetten jullie de mooiste en beste producten op de markt vervaardigd uit vele soorten plaatwerk.

  5 dagen geleden Techniek (s-Gravenpolder)
 • Monteur werktuigbouwkunde

  Wat ga jij doen: Vanwege aanhoudende groei van de werkzaamheden van dit familiebedrijf zijn wij op zoek naar monteurs en servicemonteurs. Op het moment dat je op locatie werkt ben je voor de klant het aanspreekpunt voor technische vragen, uitvoering van de werkzaamheden en de planning. Samen met jouw team draag je zorg voor een correcte opbouw, reparatie en onderhoud van installaties. Door jouw expertise ben je in staat om zelf eventuele afwijkingen te signaleren en storingen op te lossen. Jij gaat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat je altijd de juiste materialen en gereedschappen bij je hebt zodat je optimaal werk kunt leveren. Hier ga jij aan de slag: Door voor deze organisatie te kiezen stap je binnen bij een familiebedrijf wat sinds 1921 actief is in haar vakgebied. Samen met 1200 collega’s, verdeeld over 15 locaties, ontwerpen, bouwen en onderhouden zij technische installaties in gebouwen en industrie. Door hun missie om alleen nog energieneutrale installaties te realiseren dragen zij bij aan een gezonde werk-, leer- en leefomgeving.

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Storingsmonteur

  Wat ga jij doen: Bij deze werkgever ben je verantwoordelijk voor alle storingen die gebeuren op de productie afdeling. Bij het plaatsen van nieuwe machines ben jij ook zeer betrokken en dat wordt zeer gewaardeerd. En door jouw excellente onderhoudsplannen, weet jij storingen en problemen voor te zijn en kan jij aan je collega’s laten zien wat zij kunnen doen om toekomstige mogelijke storingen voor te zijn, wat hun ook een stuk gelukkig maakt. Als Storingsmonteur ben je natuurlijk ook niet alleen maar bezig met het oplossen van problemen en het voorkomen ervan. Je bent bijvoorbeeld ook bezig met het signaleren van verbeterpunten in het productieproces. Hier ga jij aan de slag: Jij gaat aan de slag bij een Zeeuws familiebedrijf wat al vele decennia actief is in de wereld van fruit, groenten en peulvruchten. Met ervaringen en expertise verzameld over 60 jaar, hebben zij zich neer weten te zetten als de producent van private labels van fruit, groenten en peulvruchten binnen Europa. Nog altijd blijft deze organisatie doorgroeien en kunnen ze altijd nieuwe mensen gebruiken.

  5 dagen geleden Techniek (Kapelle)
 • Logistiek administratief medewerker export

  Met jouw oog voor detail bewaar je het overzicht en zorg jij voor een vlot verloop van het import-/ en exportproces. Samen met jouw team zorgen jullie ervoor dat Europa kan genieten van zo vers mogelijk exotisch fruit! Wat ga jij doen: In de functie van Logistiek Administratief Medewerker Export weet jij door jouw nauwkeurige aanpak precies hoe je het export weekschema moet gaan opstellen. Je plant de transport containers in, stemt uitgaande containers af met de warehouse managers en informeert de klant wanneer zij hun producten kunnen komen laden. Hiervoor verwerk je dossiers in het systeem en handel je de transportdocumentatie af. Jij gaat altijd voor kwaliteit, je onderhoudt hiervoor contact met de douane voor de juiste inspecties en plant phyto keuringen tijdig in zodat altijd aan de hoogste norm voldaan kan worden. Iedereen van de juiste informatie voorzien is cruciaal in dit vakgebied. Zo zorg jij voor het uitgeven van lading pincodes en het aanmaken van outtakes voor verladingen. Daarnaast houd je contact met rederijen over betalingen en vrijstellingen. Je informeert de klanten inzake verladingen en zorg je ervoor dat vervoerders op de hoogte zijn van de uitgaande goederen. Hier ga jij aan de slag: Onlangs is de opslagcapaciteit uitgebreid naar 25.000 m2 waardoor er nu in totaal 25.500 pallets met versproducten in een gecontroleerd klimaat opgeslagen kunnen worden. Meer capaciteit is mooi maar dat vraagt ook om uitbreiding in het team zodat de snelheid in het proces niet verloren gaat en de klanten zo snel mogelijk verder kunnen met hun producten. Als je specialist bent in de opslag van vers, exotisch fruit is het snel schakelen! Dat vraagt om flexibiliteit en een aanpakkersmentaliteit.