Modoc

t.a.v. Renée Bakker
t.a.v. Renée Bakker

Modoc is jouw carrièremaker in West-Brabant en Zeeland.

Wij zijn graag het middelpunt in jouw carrière. Wij ondersteunen jou bij het vinden van die ene betere baan in de regio West-Brabant en Zeeland. Dé baan die jou gelukkig maakt! Dit betekent dat we jouw wensen en behoeften, vanuit onze kantoren in Tholen en Goes, perfect vertalen naar een passende baan. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak en uit interesse in jou. Natuurlijk in een transparante samenwerking. Zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

0113-820816 (thuis)

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Operator

  De operator verzorgt het volledige snijproces op de lasersnijmachine. Je leest de programma’s in, belaadt de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden. Tijdens de productie leg je de kokers klaar voor volgende orders zodat de productie vloeiend verloopt. Het inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van je werkzaamheden. De techniek waar je als operator mee aan de slag gaat is zeer specifiek. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en metaal reageer dan ook. Voor deze functie staan we dus zowel open voor een ervaren operator in de metaal, als MBO schoolverlaters!

  een week geleden Techniek (s-Gravenpolder)
 • Productietimmerman

  Als productietimmerman zal jij je voornamelijk bezighouden met het realiseren van kwalitatief hoogwaardige producten in de werkplaats van onze opdrachtgever. Je zal hierbij rapporteren aan de productieleider. Als productietimmerman zal jouw werkdag bestaan uit: – Het begrijpend lezen van productietekeningen; – Het uitvoeren van zaagwerkzaamheden; – Het uitvoeren van timmerwerkzaamheden; – Het aanbrengen van folies en isolatiematerialen; – Het uitvoeren van alle voorkomende productie werkzaamheden; – Het zorgdragen voor de gereedschappen en het materiaal; – Het melden van onveilige werkzaamheden; – Het melden van kwaliteitsafwijkingen; – Het uitvoeren van kwaliteitscontrole checklijsten.

  een week geleden Bouw en installatie (Kapelle)
 • Logistiek administratief medewerker

  Als logistiek administratief medewerker start jij op de functie van exportmedewerker, maar jouw functie breidt zich in de loop der tijd uit. Het zwaartepunt voor de logistiek administratief medewerker ligt op invoer en afhandeling van import, export- en douanezaken. De werkzaamheden die hier bij komen kijken zijn onder andere: Opstellen import weekschema; Aanmaken en verwerken dossiers in het systeem en afhandelen transportdocumentatie; Inplannen transport containers; Afstemmen inkomende containers met warehouse managers; Afstemmen met klanten voor het laden van de producten; Documentatie verzamelen; Contact houden onderhouden met o.a. douane en rederijen.

  een week geleden Logistiek en transport (Yerseke)
 • Magazijnbeheerder | fulltime | vaste baan

  Als magazijnbeheerder heb je een zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor fysieke ontvangst, opslag en uitgifte van goederen en registreert deze correct in het Exact voorraadbeheersysteem. Daarnaast zorg jij voor het inplannen en boeken van (internationaal) transport. Jij bent leergierig en ambitieus, net als het bedrijf! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Modoc verzorgt voor deze vacature de werving en selectie, waardoor jij bij een match direct bij de opdrachtgever in dienst zal treden. Onze relatie is een toonaangevende organisatie op het gebied van industriële reinigings- en smeermiddelen. Zij zijn gevestigd in Goes en bestaan uit tien medewerkers. De klanten bevinden zich zowel internationaal als in de Benelux. Zij hebben gezonde groeiambities en vinden ontplooiing van onze medewerkers erg belangrijk. Onderling kan je zo maar uitgedaagd worden voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis of lunch je samen gezond in de kantine!

  een week geleden Logistiek en transport (Goes)
 • Operator | 5-ploegendienst | vaste baan

  Als operator ben jij allround en werk je op verschillende werkstations in de hele fabriek. Je werkt nauw samen in een klein team met collega’s. De operator heeft als voornaamste taak te zorgen voor een goede procesvoering en coördinatie van medewerkers zodat de juiste orders volgens planning worden geproduceerd. Als operator ben je een belangrijke sleutel in de organisatie en wordt er een actieve bijdrage van je verwacht in verbeterteams en op het gebied van veiligheid, proces, gezondheid en milieu. Verder zal jij als operator de volgende werkzaamheden gaan oppakken: Zorg dragen voor het productie proces, gas reiniging- en milieu installaties en anticiperen op afwijkingen; Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces van anoden maken; Maken van kwaliteitsmonsters en het uitvoeren van analyses; Het bedienen van diverse installaties, monitoren van de verschillende processtappen en bijsturen in geval van afwijking; Het uitvoeren van 1e lijns onderhoud; Voorraden en grondstoffen bijhouden; Zorg dragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie; Actieve bijdrage in verbeteringsvoorstellen ter verbetering van het proces, kwaliteit en orde en netheid. Je komt te werken in een bedrijf met inmiddels 75 medewerkers. Ze geven elk jaar een heerlijke barbecue en ze doen veel trainingen met elkaar. En niet onbelangrijk… er heerst een goede sfeer!

  een week geleden Techniek (Ritthem)
 • Operator productie en verpakking

  Als operator ben je werkzaam op de afdeling productie of de verpakking. Je bent verantwoordelijk voor het operationele proces binnen de afdeling waar je werkt. Door deze processen goed te laten verlopen, zorg je ervoor dat onze producten op de juiste manier en volgens de juiste normen worden verwerkt. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de volgende taken: Je stelt de machine in of bij (conform werkopdracht en planning) en controleert op de aanwezigheid van benodigde materialen en hulpstoffen; Je bedient een machine en bewaakt het proces a.d.h.v. gegevens op het bedieningspaneel en op visuele basis en corrigeert instellingen tijdens het proces bij afwijkingen; Je verhelpt kleine (1e lijns)storingen; Je controleert de kwaliteit van producten en onderneemt op de juiste manier actie wanneer je afwijkingen signaleert; Je hebt een scherp oog voor verbeteringen en je onderneemt hierop actie; Je voert onderhoud uit aan de machines (schoonmaken, smeren en inspecteren). Momenteel wordt er gewerkt in een 2-ploegensysteem, maar jij bent ook bereid om in een 3-ploegensysteem te werken.

  een week geleden Productie (Kapelle)
 • Heftruckchauffeur

  Heftruckchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou! Ben jij sterk met de heftruck? Heb je kijk op het logistieke proces binnen een productieomgeving? Sta jij je mannetje binnen de dynamische foodsector? Kijk dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in Yerseke, actief in de schaal- en schelpdierensector, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Als heftruckchauffeur zorg jij ervoor dat de pallets met de verse producten gereed staan voor verzending. Daarbij houd je structuur in de koelcel, zodat je precies weet waar elke order staat en wanneer deze weg moet. Daarnaast signaleer je ook dat bepaalde verpakkingsmaterialen bijna op zijn, zodat deze direct kunnen worden besteld. Zie je dat een collega in de productie even hulp nodig heeft, dan spring je waar nodig bij. Wanneer er buiten aan de steiger een boot een nieuwe lading mosselen komt lossen, sta jij met de heftruck gereed om de voorraden naar de juiste plaats te rijden. Onze relatie is actief binnen de handel in schaal- en schelpdieren. Je krijgt te maken met een klein maar hecht team van vaste medewerkers, dit wordt in het hoogseizoen aangevuld met uitzendkrachten.

  een week geleden Productie (Yerseke)
Modoc

0113-820816 (thuis)