Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MEY Personeelsdiensten

GOES

Wij hebben 10 vacatures voor jou

 • Medewerker inkoop

  MEY personeelsdiensten is op zoek naar een aantal inkoop medewerkers! Zo zien jou taken eruit: Als inkoop medewerker ben je met een team verantwoordelijk voor het inkoopproces. Je zorgt er voor dat inkooporders geplaatst worden en dat alles door de leverancier wordt nageleefd. Daarom ben je dus ook vaak in contact met de leveranciers. Je zorgt dat de orders goed en op tijd worden geleverd of neemt indien nodig op tijd de juiste maatregelen. Je controleert potentiële fouten die gemaakt kunnen worden. Navragen van inkoopprijzen en levertijden, prijs en factuurverschillen ontdekken, prijslijsten verwerken, het opvragen en afronden van credits bij leveranciers, ondersteun je de inkopers en kun je soms ook de stagiaires moeten begeleiden! Alle verbeteringen die je bedenkt voor het proces waarin je werkt zijn zeer belangrijk voor de groei van jou team en die van het bedrijf!

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Administratief medewerker

  MEY Personeelsdiensten is op zoek naar Administratieve medewerkers die van aanpakken weten! Zo zien jou taken eruit: - Financiële mutaties boeken - De voorraad en financiële correcties doornemen. - Orders goedkeuren - Facturen controleren - Contact onderhouden met leveranciers - Klanten hun vragen via de e-mail beantwoorden - Reparaties versturen naar klanten Daarnaast zijn alle verbeteringen die jij bedenkt voor het proces waarin jij werkt zeer belangrijk, voor de groei van jou team en die van het bedrijf!

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Logistiek administratief medewerker

  MEY Personeelsdiensten is op zoek naar meerdere Administratieve Logistiek medewerkers! Zo zien jou taken eruit: Jij bent verantwoordelijk voor de Inbound administratie. Je zorgt ervoor dat de leveringen administratief goed en op tijd worden verwerkt. Hiernaast verzorg je de planning voor inkomende leveringen. Elke dag komen er pakketjes binnen van verschillende leveranciers. Jij bent verantwoordelijk voor de controle, zodat alle leveringen overeenkomen met de orders, dat op de pakbon de juiste gegevens staan en dat de facturen kloppen. Als er iets niet klopt moet jij dit oplossen, dit kan door een intern onderzoek te starten naar missende producten maar ook via contact met onze leveranciers voor een nalevering en/of credit. In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en weet van aanpakken.

  een week geleden Administratief (Goes)
 • Medewerker hovenier

  Ben je liever buiten in de zon aan het werk dan binnen? En heb jij groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als hovenier is jouw werkdag nooit hetzelfde en houd je je bezig met onder andere: - Schoffelwerk - Scheren en bijhouden van heggen, planten en bossen - Onderhoud, maar zo nu en dan ook aanleg van tuinen - Grasmaaien - En nog veel meer.

  een week geleden Agrarisch (Goes)
 • Monteur elektrotechniek

  Wij zijn per direct opzoek naar een gemotiveerde en ervaren monteur! Heb jij affiniteit met kabels en in het bezit van een rijbewijs B?

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Dakdekker

  MEY Personeelsdiensten is per direct opzoek naar gemotiveerde dakdekkers die (enige) ervaring hebben als dakdekker of dit beroep graag zouden willen leren.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Allround timmerman

  MEY Personeelsdiensten is voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar allround timmermannen voor de nieuwbouw en renovatie. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de timmerman die ons team komt versterken?

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Monteur zonnepanelen

  MEY Personeelsdiensten is opzoek naar Zonnepaneel monteurs! Als zonnepanelen monteur ben jij verantwoordelijk voor juiste en veilig installaties van de zonnepanelen. Samen met de elektromonteur regelen jullie de complete aanleg.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Metselaar

  MEY Personeelsdiensten is opzoek naar metselaars die ons team kunnen versterken. Ben jij gedreven, breed inzetbaar, flexibel, verantwoordelijk, betrouwbaar en in goede lichamelijke conditie dan is deze functie wellicht perfect voor jou.

  een week geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Medewerker infra techniek

  Wij zijn per direct opzoek naar doorzetters die hun steentje willen bijdragen in een team van Wegafzetters. Samen met je collega(s) ga je door de weeks en mogelijk in de weekenden op pad en verricht je de werkzaamheden die vooraf afgesproken zijn. Je werkdag is nooit hetzelfde en de werkzaamheden verschillen van het afzetten van een gebied met verkeersborden & hekken tot het regelen van het verkeer tijdens weg-werkzaamheden.

  een week geleden Techniek (Goes)