Matchpoint Banen, Breskens

Spuiplein 13a
4511 AN Breskens
0117-399199 (werk)

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Verkoopmedewerker winkel in allerhande producten

  Wij zoeken een leuke, vlotte verkoopmedewerker voor een winkel in allerhande producten. Ben jij degene die we zoeken? Naast het advies- en verkoopwerk, draai je ook mee aan de kassa, help je mee met de winkel schoon en opgeruimd te houden, aan te vullen, etc. Je werktijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Woensdag is een vaste sluitingsdag.

  6 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Oostburg)
 • Vrachtwagenchauffeur

  Voor het transportbedrijf van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een vrachtwagen chauffeur met code C95. Op de vrachtwagen met lege oplegger rijd je van Antwerpen naar Zeebrugge, waar de containervloot is aangekomen. Daar word jouw lege oplegger gevuld met één van de containers, waarop je weer terug naar Antwerpen rijdt. Dit herhaal je een aantal keer op een dag, van maandag tot vrijdag.

  6 dagen geleden Agrarisch (Oostburg)
 • Frituurmedewerker

  Ben jij stressbestendig, klantvriendelijk en fulltime beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Het betreft een fulltime functie van 40 uur. Je werkdagen worden in overleg ingeroosterd.

  6 dagen geleden Horeca (Hengstdijk)
 • Fulltime medewerker housekeeping

  Op zoek naar een fulltime schoonmaakfunctie? In de housekeeping van een luxe hotel in de omgeving van Oostburg is dit per direct mogelijk.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Oostburg)
 • Verkoopmedewerker fietswinkel

  Altijd al willen werken in een technische verkoopfunctie? Dan is dit je kans. Als verkoop- en verhuurmedewerker in deze fietsenwinkel zal je onderdelen en accesoires van de fietsen in de winkel verkopen en fietsen verhuren. Ook zal je klanten te woord staan aan de telefoon en aan de balie. In deze functie heb je veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging. Functie profiel: - MBO-niveau; - Klantvriendelijke en servicegerichte instelling; - oog voor detail en verantwoordelijkheidsgevoel; - stressbestendig, flexibel en bereid om in het weekend te werken, indien nodig; - woonachtig in West-Zeeuws-Vlaanderen.

  6 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Breskens)
 • Tractorchauffeur veldspuit/landbouwmachines

  Dit landbouwbedrijf heeft op ca. 250 km. afstand een enorm areaal aan consumptie-aardappelen in Noord Frankrijk, waar je op 2 aaneensluitende dagen per week de sproeimachine overheen mag halen. Er is overnachtingsmogelijkheid ter plaatse, met de nodige voorzieningen zoals keuken en douche en je rijdt samen met je collega, dus de wekelijkse reistijd is te overzien. Vind je 2 dagen per week te weinig en zoek je het liever in een fulltime invulling? Ook dat is mogelijk, want er ligt genoeg ander werk in de zin van planten, frezen, oogsten, onderhoud van machines, etc. In dat geval kan je ook heel de week verblijven in het appartement.

  6 dagen geleden Agrarisch (Breskens)
 • Vakantiebaan in een kledingwinkel

  Op zoek naar een leuke vakantiebaan in de verkoop? Per 1 mei kan je in deze hippe dames- en herenzaak aan de slag als verkoophulp. Je begint om 10:00 uur met het stofzuigen en dweilen van de winkelvloer. Vervolgens veeg je de spiegels schoon, zodat de klanten zichzelf extra goed kunnen bekijken. Ondertussen is er alvast tijd voor een bakje koffie of thee met je collega. De eerste klanten druppelen binnen en jij begroet ze met je vriendelijkste glimlach. Je beweegt je naar de paskamers, om daar de klanten van het beste advies te voorzien. Vaak zul je heen en weer lopen naar het magazijn, om de juiste maat te gaan halen. Aan de kassa reken je met je klanten af, zodat deze vervolgens tevreden de winkel verlaten. Aan het einde van de dag, die eindigt om 18:00 uur, wordt de winkel alvast aan kant gemaakt voor de volgende dag. We zoeken een klantgerichte, vriendelijke winkelhulp. Klant is koning en jij begrijpt dit motto! Het is een pré als je talen zoals Engels, Duits of Frans kunt spreken. De dagen zullen in overleg ver van te voren ingeroosterd worden. Deze functie bedraagt tussen de 24 en 32 uur in de week, tijdens de vakantieperiodes. Daarbij zijn weekenddagen inbegrepen.

  6 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Sluis)
 • Winkelmedewerker food

  Op zoek naar een fulltime baan van maandag tot vrijdag in een winkel? De groeiende groothandel van onze opdrachtgever is op zoek naar jou! Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu direct online op deze leuke vacature.

  6 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Breskens)
 • Medewerker orderverzendingen

  Voordat de goederen de fabriek verlaten moeten ze afgemonteerd, verpakt en gelabeld worden. Jij zet alles verzendklaar. Als jij dat graag doet, kan je morgen al direct aan de slag voor enkele maanden. De labels zijn in de Nederlandse taal en inhoudelijk van belang. Daarom is het belangrijk voor deze functie dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

  6 dagen geleden Logistiek en transport (Cadzand)
 • Schoonmaker kantoor breskens

  Heb jij nog wat uurtjes over en wil je wat bijverdienen? Als schoonmaker van deze kantoren met balie kan dat!

  6 dagen geleden Schoonmaak (Breskens)
 • Assistent drogist m/v

  Zoek jij een baan met toekomstmogelijkheden? In deze Sluisse drogisterij heb jij de mogelijkheid om fulltime of parttime assistent drogist te worden.

  een week geleden Detailhandel - Winkel (Sluis)
Matchpoint Banen, Breskens

Spuiplein 13a
4511 AN Breskens
0117-399199 (werk)