Matchpoint Banen, Breskens

Spuiplein 13a
4511 AN Breskens
0117-399199 (werk)

Wij hebben 8 vacatures voor jou

 • Terreinmedewerker camping voor 1 dag per week

  Op zoek naar een leuke baan voor 1 dag in de week? Vanaf september kun je voor langere periode aan de slag als terreinmedewerker op de camping van onze opdrachtgever. De werkzaamheden zijn onder andere: - Maaiwerk op de camping; - Legen van de vuilnisbakken op de camping; - Eventueel wat snoeiwerkzaamheden; - Opruimwerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat het terrein van de camping goed onderhouden en netjes opgeruimd is. Dit zal een positieve indruk achterlaten bij de gasten, waardoor ze sneller geneigd zijn om volgend jaar weer terug te komen! Je doet je werk voor een groot deel zelfstandig.

  3 dagen geleden Onderhoud (Cadzand)
 • Versterking keukenbrigade

  Oog voor detail, uitgebreide snij-skills en een passie voor verrassende smaakcombinaties. Is dit een omschrijving die perfect past bij jouw persoon? Dan ben jij degene die we zoeken! Onze opdrachtgever is een trendy eetcafé in Sluis. Ter versterking van de keukenbrigade zoeken wij voor hen een assistent van de koks. Je bereid de mise-en-place voor, waarbij je ervoor zorgt dat de gerechten er op de borden bijna té aantrekkelijk uitzien om op te eten! Daarnaast verzorg je de lunchgerechten, waarvan de menukaart bestaat uit een combinatie van Aziatisch, Italiaans en Nederlands. Ook help je de koks door het creëren van eenvoudige voor- en/of nagerechten. Daarbij maak je salades, soepen, vlees- en visgerechten en een grote diversiteit aan desserts.

  3 dagen geleden Horeca (Sluis)
 • Gecertificeerd paardrij instructeur

  Voor een Zeeuws Vlaamse manege zoeken wij een paardrij-instructeur met Orun certificaat Springen en Dressuur en een Ruiterbewijs. Je taken zijn als volgt: * Lesgeven aan beginners en gevorderden, privélessen, groepslessen en evt. springlessen; * Groepsritten begeleiden; * Paarden trainen; * Verschillende stal- en verzorgingswerkzaamheden.

  3 dagen geleden Overige (Breskens)
 • Schuurder

  Deze machinefabriek heeft een eigen spuiterij waar de machines voorafgaand aan het spuiten worden geschuurd of gestraald en voorbewerkt. Als schuurder ga je goedbeschermd de kabine in en zorg je handmatig of uitgerust met apparatuur dat machines strak gezet worden om te kunnen worden gespoten. Het werk is fysiek redelijk inspannend en je werkt vanuit allerlei houdingen en posities. De opdracht is fulltime van maandag t/m vrijdag in dagdiensten en zal per oktober ingaan. Wij zoeken: * iemand die affiniteiten heeft met schuur-, schilder- of spuitwerkt; * iemand die fysieke inspanningen aankan; * iemand die fulltime en direct inzetbaar is;

  3 dagen geleden Productie (Breskens)
 • Fulltime medewerker verkoop en reparatie fietesen

  Voor een drukke, groeiende en gerenommeerde fietsenspeciaalzaak zoeken wij een kandidaat met een combinatie van technische en commerciële kwaliteiten. De werkzaamheden bestaan uit het presenteren en verkopen van nieuwe fietsen met bijbehorende accessoires en het rijklaar maken hiervan. Daarnaast voer je reparatie, afstel- en onderhoudwerkzaamheden uit aan gebruikte fietsen. Ook word je ingezet voor verhuur van fietsen, tandems, skelters, bolderkarren, etc. Ook hier vloeien reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voort. Als je ICT-kennis hebt om de website up-to-date te houden dan is dat een pré. Omdat een belangrijk deel van de klantenkring bestaat uit Duitse gasten, is het bovendien handig als je de Duitse taal gemakkelijk spreekt.

  3 dagen geleden Detailhandel - Winkel (Breskens)
 • Tractor chauffeur met vca

  Vanaf maandag 23-9 zijn wij op zoek naar een tweetal tractorchauffeurs voor een tijdelijk project op het terrein van de Dow in Terneuzen. Je komt te werken in 2-ploegendienst waarbij je pendelt met tractor en aanhanger tussen het magazijn en verschillende werklocaties op het immense terrein waar onderhoudt wordt gepleegd. De werktijden zijn van 6.00-14.00 uur of van 14.00-22.00 uur.

  3 dagen geleden Agrarisch (Terneuzen)
 • Timmerman

  Per direct beschikbaar en enige affiniteit met de bouw? Wij zoeken twee timmermannen voor een prefab project in Cadzand. Rond Cadzand worden prefab woningen gebouwd. Dit project duurt vier maanden. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar twee timmermannen, die helpen met het in elkaar zetten van de prefab elementen voor de woningen. Heb je ervaring in de bouw en met het realiseren van prefab woningen? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Heb je geen ervaring, maar wel affiniteit met het vak? Ook dan komen we graag met je in contact. In vier maanden tijd kun je dan al wat mooie ervaring opdoen in de bouw. Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag voor de duur van 4 maanden. Je kunt per direct beginnen.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Cadzand)
 • Ervaren sorteerder

  Vanaf 7 tot en met 11 oktober kun je aan de slag voor een opdracht bij een sorteerbedrijf in de uien. Je staat aan de lopende band en haalt de uien die niet geschikt zijn voor transport uit de lading. De mooie uien blijven zo over om getransporteerd te worden.

  3 dagen geleden Productie (Breskens)
Matchpoint Banen, Breskens

Spuiplein 13a
4511 AN Breskens
0117-399199 (werk)