Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Martens Cleaning

t.a.v. S. Hendrickx Nieuwdorp

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Reinigingsspecialist / industrieel reiniger

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van alle voorkomende (industriële) reinigingswerkzaamheden met behulp van vacuümwagens en hogedrukapparatuur. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het reinigen van scheepstanks, machinekamers en ruimen en het reinigen van tanks, machines en loodsen op fabrieken en terminals. Ook het uitvoeren van diverse werkzaamheden op ons terrein behoren tot het takenpakket.

 • Deksman / beginnend matroos voor de regio gent

  Ben je klaar met school en toe aan de start van je carrière. Wil je werken bij een bedrijf dat toekomst perspectief en groeikansen bied solliciteer dan op deze uitdagende functie: Deksman / Beginnend Matroos Voor de regio Gent De functie: Uit te voeren werkzaamheden betreffen hand-en spandiensten uitvoeren op een service verlenend schip. Het betreft een fulltime job; maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 De werklocatie is Gent.

  een week geleden Maritiem en havenwerk (Nieuwdorp)
 • Chauffeur tankwagen

  Deze functie bestaat uit het inzamelen en transporteren van vloeibare (maritieme) afvalstoffen.

  een week geleden Logistiek en transport (Nieuwdorp)
 • Operator

  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het op correcte wijze aannemen en verwerken van afvalstoffen en voor een correcte procesvoering conform voorschriften. U bent belast met het lossen van de vaar- en voertuigen in overleg en/of samenwerking met schippers en chauffeurs. U verzorgt de administratie van de verwerkingsprocessen conform Acceptatie en Verwerkingsbeleid en Administratieve Organisatie en Interne Controle. U verricht bij processtoring de eerste storingsanalyse, assisteert bij of verricht onderhoudswerkzaamheden. U bewaakt de grondstoffen voor de procesinstallaties en bent mede verantwoordelijk voor alle verwerkingsprocessen.

  een week geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Uitvoerder

  Ben jij jong, enthousiast en toe aan een volgende stap in je carrière reageer dan op deze vacature: Uitvoerder De functie: Deze functie bestaat uit het voorbereiden, realiseren en leiding geven bij reinigingsopdrachten en kleine projecten. Ook draag je zorg voor naleving van de veiligheidsvoorschriften, de uitvoering van het beleid van de organisatie t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu, het houden van toolbox gesprekken en het voeren van een tijdige en juiste opdrachtadministratie.

  2 weken geleden Techniek (Nieuwdorp)