Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Marsaki bv

GOES

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Bouwkundig adviseur

    Word jij onze nieuwe collega? We zijn op zoek naar een bouwkundig adviseur.   Marsaki is een full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat. Wij ontwikkelen en begeleiden vastgoedplannen, adviseren over vastgoedzaken en voeren het beheer voor verenigingen van eigenaren en vastgoedeigenaren. We werken met 28 collega’s vanuit ons kantoor in Goes. On...

    een week geleden Bouw en installatie (Goes)
  • room Stationsplein 21 , 4461HP GOES
Een full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat, dat is Marsaki. We ontwikkelen en begeleiden vastgoedplannen, adviseren over vastgoedzaken en verzorgen vastgoedbeheer. Marsaki heeft veel ervaring in woningbouw, onderwijshuisvesting en zorg- en maatschappelijk vastgoed.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.243 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.