Maintec Zeeland

t.a.v.
t.a.v.

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen
om banen in de techniek te vinden. Schrijf je direct in!

Voor technische bedrijven is Maintec de beste plek om technisch talent te vinden.

Spuistraat 104
4381 HT VLISSINGEN
0118-440199 (thuis), 0118-440199 (werk)

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Je start met een inwerkperiode waarin je kennis maakt metprocessen, procedures, de cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Je hebteen uitdagende functie waarin je actief bent in het verkoopproces. Je werktvoornamelijk op basis van aanvragen en opdrachten van klanten en hebt daarineen commerciële houding. Je stelt zelfstandig offertes op. Je ondersteunt opadministratief, technisch en operationeel gebied. De klant staat voor joucentraal bij het aannemen, invoeren en begeleiden van offertes en orders. Jebent het eerste aanspreekpunt voor de klant en dus het visitekaartje van hetbedrijf. Je voelt je thuis in administratieve processen en werkt aan continueverbetering om de operationele uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je zetje niet alleen in voor de klant, maar ook voor de kwaliteit van de organisatie!

  een week geleden Marketing en sales (Middelburg)
 • Technisch project medewerker

  Wat heb je in je mars? Dat is een vraag die ik vrijwel altijd stel aan nieuwe collega’s. Ik moet namelijk op je kunnen bouwen. Dat betekent dat je hard en slim wilt werken, betrouwbaar bent en afspraken nakomt. Het is belangrijk dat je goed communiceert, niet alleen met mij, maar ook met je andere collega’s. Je hebt dan ook eerder in een technische omgeving gewerkt waar je verschillende project informatie zoals facturen, uren en technische input hebt verwerkt in het hiervoor bestemde softwarepakket.

  een week geleden Administratief (Sluiskil)
 • Cnc frezer

  Wat heb je in je mars? Gaat jou hart sneller kloppen wanneer je van een hoop metaal een werkstuk kan maken? Kan je onderdelen voor de On-Offshore industrie onder andere op een bedfreesbank van (X-4200 en Y-1950 en een kotterbank van X-3250 en Y-2500)maken? Besturing van beide machines is Heidenhain TNC 320. Dan neemt John je graag mee om eens rond te kijken in de werkplaats waar hij actief is. De werkstukken die John vervaardigd kunnen onderdeel zijn van een groter geheel of op zich zelf staand. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan supports, voertuigen, werktuigen, kranen of gebouw/industrie constructies. Jou verantwoordelijkheid ligt bij het zorgvuldig opleveren/afronden van werkstukken volgens de gestelde eisen. Om die verantwoordelijkheid te dragen ben je niet alleen inhoudelijk sterk, ook ben je een vlotte verschijning richting de opdrachtgevers.

  een week geleden Bouw en installatie (Nieuwdorp)
 • Timmerman werkplaats

  Als productiemedewerker werk je samen in een team van ervaren medewerkers aan de productie en assemblage van complete prefab daken en dakkapellen in onze fabriek in Hulst. Je produceert in teamverband de elementen en onderdelen conform de aangeleverde technische tekeningen binnen de daarvoor gestelde tijd. De taken van een productiemedewerker zijn: ? tekening lezen

  2 weken geleden Bouw en installatie (Hulst)
 • Pijpfitter

  Voor diverse klanten zijn wij met regelmaat op zoek naar zelfstandig pijpfitters voor in o.a.: Petrochemie, Scheepsbouw, Shopwerk en On- en Offshore projecten. Je bent onderdeel van een projectteam of voert zelfstandig werkzaamheden uit met betrekking tot reparatie, uitbreiding, upgrading en controle op leiding systemen.

  2 weken geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Inbouwmonteur

  Als inbouwmonteur / metaalbewerker bij Maintec ga je zelfstandig of in samenwerking met een collega aan de slag om alle voorkomende metaal technische installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen. Door het gebruik van jou kennis, vakkundig gereedschap en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas. Je kan worden ingezet in de disciplines: (petrochemische)industrie, scheepsbouw, utiliteit-woningbouw of chemie (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw). Afhankelijk van je vaardigheden en je toekomstige ontwikkeling zorgen wij voor een passende match! Zo kan je bij ons worden ingezet om de metaal technische scheepsinstallaties op luxe jachten of marine schepen aan te leggen of je wordt in het hart van een fabriek te werk gesteld voor de onderhoud werkzaamheden.

  2 weken geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Marketing manager

  Je gaat voor Teqoia uitvoering geven aan het marketing- en communicatiebeleid met een sterke focus op operationele recruitment & sales. Hierbij schep je de juiste voorwaarden zodat Teqoia haar diensten zo succesvol mogelijk kan afzetten op haar doelmarkten. Jouw eigen rol is die van Marketing Manager. Een verantwoordelijke functie, waarbij je verantwoording aflegt aan de CEO van Teqoia en aan de Operationeel Directeuren. Het takenpakket bestaat uit: - Inzetten van moderne kanalen om de instroom van kandidaten te optimaliseren - Op orde houden en bestellen van marketing materiaal - Uitbouwen van het merk Teqoia, waarbij je sturing geeft aan een grote naamsbekendheid campagne - Vormgeven en ten uitvoering brengen van de marketing strategie - Opzetten van doelgroep campagnes - Het naar een volgend niveau tillen van de recruitment & sourcing activiteiten - Optimaliseren van de Teqoia website, qua content, qua UX-elementen, qua conversie - Innoveren van de candidate journey - Maken van business analyses om zo inzicht te krijgen in de performance - Aansturen van externe partners, zoals advertising agencies, jobboards, branding bureaus, etc. - Meenemen van de business in opkomende marketing initiatieven - Organiseren van Teqoia Events

  3 weken geleden Marketing en sales (Renesse)
Maintec Zeeland

Spuistraat 104
4381 HT VLISSINGEN
0118-440199 (thuis), 0118-440199 (werk)