Maintec Vlissingen

t.a.v. Rens Niehe
t.a.v. Rens Niehe

Maintec is de specialist in het detacheren en uitzenden van technisch personeel. Wij geloven in de kracht van onze vakmensen, die elke dag met passie en enthousiasme werken.

Spuistraat 104
4381 HT VLISSINGEN
0118-440199 (thuis), 06-57581708 (mobiel)

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Junior technician

  Als Maintec zijn wij op zoek naar jonge gedreven jongeren. Je komt te werken in een jong en vooruitstrevend bedrijf met drie basisactiviteiten: mechanical, solutions en academy. Dat laatste is waarbij je in zal stromen. De opdrachtgever voorziet in de behoefte aan meer en beter opgeleid personeel met een van A tot Z begeleidingstraject. Er is ruimte om de opleiding te personaliseren naar de behoefte van jezelf en de opdrachtgever, zodat jij uiteindelijk de specialist wordt die je wilt zijn. Bij de opdrachtgever word je opgeleid tot een vakspecialist in de gespecialiseerde industrie en technische service. Het zal beginnen met de basis waarbij je gaandeweg je eigen specialisme ontwikkelt. Zo kan je denken aan groot mechanisch werk, fijn mechanisch werk en als service monteur. Daarin komen uiteraard verschillende dimensies in terug. Bij de term “opleiden” denk je misschien aan het studeren vanuit het klaslokaal en het spreekwoordelijk duiken in de boeken. Niets is minder waar! Onze opdrachtgever is van mening dat je het beste leert vanuit de praktijk. Je zal samen met een ervaren monteur op pad gaan naar verschillende klussen op uiteenlopende locaties. Zodoende leer je de fijne kneepjes van het vak.

  5 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Leerling elektromonteur (scheepsbouw)

  Intro: Luxe jachten van 70m en langer zijn fascinerend, zou jij er op willen werken?. Mijn naam is Klaas, ik ben leidinggevend elektromonteur en kan jou een heleboel leren. Zeg eens eerlijk, dit zou toch gaaf zijn? Ik kan je vertellen dat dat ook zo is. Ik leg je uit waarom. Organisatieomschrijving: Maintec in Vlissingen is de beste plek voor leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio Zeeland. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote landelijke partyen als bij lokaal sterke MKB-bedrijven. Onze opdrachtgever is een aannemer in de scheepsbouw welke mooie projecten heeft op onder andere vrachtschepen, marine schepen en luxe jachten. Zij installeert veruit alle elektrotechnische systemen aan boord.

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
 • Leidinggevend elektromonteur (scheepsbouw)

  Intro: Luxe jachten zijn fascinerend, zou jij er op willen werken?. Mijn naam is Klaas en ik ben leidinggevend elektromonteur. Zeg eens eerlijk, een baan bij Maintec klinkt best aantrekkelijk toch? Ik kan je vertellen dat dat ook zo is. Ik leg je uit waarom. Organisatieomschrijving: Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote landelijke partyen als bij lokaal sterke MKB-bedrijven. Onze opdrachtgever is een aannemer in de scheepsbouw welke mooie projecten heeft op onder andere vrachtschepen, marine schepen en luxe jachten. Zij installeert veruit alle elektrotechnische systemen aan boord.

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
Maintec Vlissingen

Spuistraat 104
4381 HT VLISSINGEN
0118-440199 (thuis), 06-57581708 (mobiel)