Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kraker Trailers Axel B.V.

AXEL

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Assemblagemedewerker

    Ben jijOp je werk net zo graag in de garage als in je vrije tijd? Iemand die bij het woord sleutel zeker niet denkt aan een huissleutel of een vioolsleutel? Dan spreek jij onze taal! Als assemblagemedewerker werk je op de montagelijn welke uit diverse stappen bestaat. Je begint vanaf 0 en bij iedere stap wordt de trailer verder opgebouwd. Denk hierbij aan een chassis monteren, assen monteren, verl...

    2 weken geleden Techniek (Axel)
Kraker Trailers is Europa’s toonaangevende fabrikant van schuifvloertrailers. De trailers worden geproduceerd in onze fabriek in Axel. Middels een internationaal verkoopnetwerk worden de voertuigen in heel Europa verkocht.

De trailers van Kraker staan garant voor flexibele inzetmogelijkheden, hoge kwaliteit en een lange levensduur. Kraker Trailers heeft in de loop der jaren bewezen “masters in moving floor trailers” te zijn.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.273 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.