Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kinderopvang Walcheren

Middelburg

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Pedagogisch medewerker op oproepbasis

  Bij Kinderopvang Walcheren werken enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Voor de momenten dat onze vaste medewerkers vakantie hebben of vrij zijn, zoeken wij collega’s die willen invallen. Dit kan op diverse locaties zijn, dus op het kinderdagverblijf, voorschoolse opvang (VSO) of buitenschoolse opvang (BSO). Daarom zoeken wij iemand die gek is op het werken met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Luiers verschonen, voeding geven, knutselen of een potje voetballen, het maakt jou niet uit. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat jij initiatief neemt en je een groep snel eigen maakt. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega op oproepbasis kunnen zijn die wij zoeken voor onze locaties in de regio’s Middelburg, Vlissingen en Veere. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 6 weken tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 7.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie en opvangvorm. De grootte van de groepen en de leeftijden van de kinderen wisselen per opvangvorm.

  6 dagen geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
 • Pedagogisch medewerker diverse bso-locaties in middelburg en vlissingen

  Je bent dol op kinderen en weet precies wat ze willen. Je schudt verrassende activiteiten zo uit je mouw en je weet precies hoe je deze moet organiseren. Je geniet van de vrolijke gezichten van de kinderen als je samen met hen speelt en ze nieuwe dingen laat ontdekken. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

  6 dagen geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
 • Pedagogisch medewerker peutergroep veerse mopjes

  Bij de peutergroep is geen dag hetzelfde. En dat vind jij leuk! Je geniet ervan om met de kinderen buiten te spelen, te knutselen of samen te puzzelen. Op de peutergroep speel je in op wat er onder de kinderen leeft. Je benadert ouders en kinderen met aandacht en begrip en je geeft kinderen die ergens moeite mee hebben extra aandacht. Je staat elke dag vrolijk op de groep. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de peutergroep. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 2 tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 17.00 uur afhankelijk van de locatie.

  een week geleden Zorg en welzijn (Veere)