Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kinderopvang Walcheren

Middelburg

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Pedagogisch medewerker bso tuimelaar

  Kinderen een leuke middag bezorgen, vind jij het leukste wat er is. Als je ‘s middags op je BSO-locatie aankomt, heb je al leuke ideeën voor de binnen- en buitenactiviteiten die je met de kinderen gaat doen. Je spreekt samen met je collega de middag door en zet alle speel- en spelmaterialen klaar. Zodra de kinderen binnenkomen, ben jij in je element. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

  2 dagen geleden Zorg en welzijn (Vlissingen)
 • Pedagogisch medewerker op oproepbasis

  Bij Kinderopvang Walcheren werken enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Voor de momenten dat onze vaste medewerkers vakantie hebben of vrij zijn, zoeken wij collega’s die willen invallen. Dit kan op diverse locaties zijn, dus op het kinderdagverblijf, de peutergroep, de voorschoolse opvang (VSO) of de buitenschoolse opvang (BSO). Daarom zoeken wij iemand die gek is op het werken met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Luiers verschonen, voeding geven, knutselen of een potje voetballen, het maakt jou niet uit. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat jij initiatief neemt en je een groep snel eigen maakt. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor onze flexibele schil voor de regio’s Middelburg, Vlissingen en Veere. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 6 weken tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 7.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie en opvangvorm. De grootte van de groepen en de leeftijden van de kinderen wisselen per opvangvorm.

  3 dagen geleden Zorg en welzijn (Middelburg)
 • Locatiecoördinator peutergroep/bso koraal en zeerovers

  Coördineren, regelen, plannen en organiseren op locatie; jij bent de spin in het web! Jij overziet je locatie(s), je weet wat er reilt en zeilt en aan de juiste touwtjes te trekken. Daarnaast vind jij het iedere dag weer een uitdaging kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis. Jij bent het voorbeeld voor je collega pedagogisch medewerkers. Het ontwikkelen van kinderen én je team van collega’s daagt jou iedere dag weer uit. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de locatiecoördinator kunnen zijn die wij zoeken voor peutergroep en BSO Koraal en Zeerovers. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Je werkt samen met je team enthousiaste collega’s op de locatie(s), maar jij vervult de functie met meer senioriteit op het gebied van kindbegeleiding, activiteiten en beroepspraktijkvorming. Jij bent een bovengemiddeld sterk in signaleren. Daar waar ontwikkelpunten liggen stuur jij bij. Eventueel schakel je de hulp van een pedagogisch coach in. Met je manager werk je zeer nauw samen. Jullie zorgen samen voor een locatie waar de pedagogische kwaliteit gewaarborgd is. Om dit te bereiken, durf jij een voorbeeldrol op je te nemen, mensen aan te spreken en de leiding te nemen in je team.

  een week geleden Zorg en welzijn (Vlissingen)