Kelvin Terminals

Kelvin Terminals is de grootste tank terminal in Europa voor natuur latex.
We bieden just-in-time levering via tankwagens, IBC's en vaten aan klanten binnen de Benelux in minder dan 24 uur, en de rest van Europa tussen 48 en 72 uur.
Naast het grote opslagcentrum hebben wij een uniek testlaboratorium waardoor alle specifieke klanteneisen gewaarborgd kunnen worden.
Al onze processen zijn geaccrediteerd met de ISO 9001, 14001 en 18001 managementsystemen.


Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Terminal operator

    Kelvin Terminals (onderdeel van de Halcyon Groep) in Terneuzen is de grootste Natuurlatex Tank Terminal van Europa en is wegens toename van de activiteiten dringend op zoek naar een Terminal Operator. Na een gedegen inwerkperiode ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van de Terminal. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in de buitenlucht en houden o.a. het volgende in; - laden en lossen van flexitanks en vrachtauto's met natuur- en synthetische latex - laden van klein verpakkingen (ibc's en drums) - schoonmaken van pompen, overige materialen en omgeving - monstername van opslagtanks Voor meer info over deze functie kan contact opgenomen worden met Dhr. P. de Maat (Terminal Director) of Dhr. M. Dooms (Supervisor Latex Operations) op het telefoonnummer 0115-697155 of via email op pascal@kelvinterminals.com

    een week geleden Logistiek en transport (Terneuzen)
Kelvin Terminals