Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeremiasse in Kapelle

KAPELLE

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Receptionist(e)/administratief medewerker(ster)

  Je verwelkomt de gasten in onze showroom en zorgt ervoor dat ze snel en adequaat geholpen worden. Het contact met klanten aan de receptiebalie, e-mail, telefoon en plannen is een groot onderdeel van jouw werkzaamheden. Professionaliteit en een gezellig team van collega’s is daarbij van groot belang. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die de Nederlandse beheerst in woord en geschrift.

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Kapelle)
 • Servicemonteur binnen/buiten

  Je bent verantwoordelijk voor het, repareren en aflever-gereed maken van mobiliteitshulpmiddelen. Je zorgt voor het op de juiste wijze invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de opdrachten. Je houdt de werkplek op orde en ondersteunt het magazijn. Daarnaast ben je bereid service nooddienst (om de 5-6 weken), dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent voor het uitvoeren van reparaties aan mobiliteitshulpmiddelen bij de klant thuis. Tevens ben je bereid om in te vallen bij de service buitendienst. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

  een week geleden Zakelijke dienstverlening (Kapelle)
 • Ergotherapeut/ fysiotherapeut/bewegingstechnoloog

  Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig indiceren en adviseren/passen en eventueel leveren van de juiste hulpmiddelen, binnen bepaalde contracten. Het betreft telefonische indicaties, maar eventueel ook bij de cliënt thuis als een persoonlijke indicatie noodzakelijk is om vast te kunnen stellen hoe de zorgbehoefte dient te worden ingevuld. Passingen in instellingen kunnen een onderdeel van de werkzaamheden vormen. Ook zorg je voor de administratieve zaken ter voorbereiding van het opstellen van de offerte/order en geef je advies en informatie aan klanten in de showroom, maar ook telefonisch. Je bent de spil tussen de opdrachtgever (gemeente) en de eindgebruiker. Verder ondersteun je je collega met ondersteunende werkzaamheden en beantwoord je de telefoon. Het bepalen van de juiste oplossingen voor een eindgebruiker en de verschillende taken maakt het werk veelzijdig.

  een week geleden Zorg en welzijn (Kapelle)