Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

J. Hoondert & Zn.

'S-HEERENHOEK

Wij hebben 5 vacatures voor jou

 • Terreinbeheerder puindepot

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA** Wij zijn een multidisciplinair bedrijf dat actief is in vele sectoren. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid staan daarbij centraal. In deze functie ben je werkzaam als terreinbeheerder op het Puindepot Walcheren in Middelburg, hier wordt puin gebracht, puin gebroken en gezeefd en menggranulaat afgehaald. Je werkzaamheden bestaan, onder andere, uit het met een laadschop laden van vrachtwagens, het nemen van monsters van de verschillende producten, het bedienen van de weegbrug en het maken van de juiste weegbonnen. Daarbij verwachten wij dat het terrein er netjes en verzorgd uitziet. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje.

  een week geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Vakman gww

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA** Ben jij opzoek naar een uitdagende baan, en vindt je het niet erg om in de buitenlucht te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als Vakman GWW draag je een steentje bij aan onze diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten. Je bent het aanspreekpunt voor onze uitvoerders en stemt onder andere de planning en producties af. Door onze diversiteit aan werken is geen één dag hetzelfde. Je bent betrokken bij riool-, grond- en straatwerkzaamheden, welke machinaal en handmatig uitgevoerd worden.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Voorman sloop

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA** Wij zoeken een ervaren Voorman Sloopwerken. In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften worden uitgevoerd. Je weet hoe je een team het beste kan aansturen en beschikt over goede communicatieve waardigheden.

  een week geleden Bouw en installatie (s-Heerenhoek)
 • Machinist hydraulische rupskraan 60 ton

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA** Beschik jij over machinegevoel en vakmanschap? Wil jij samen met ons werken aan mooie projecten en ben je graag actief binnen diverse werkzaamheden, dan pas jij in ons team! Jij bent volledig in controle wanneer jij in jouw cabine zit. Niemand maakt jou iets wijs over de besturing van de kraan en jij weet dan ook de mogelijkheden van de kraan maximaal te benutten. Bekijk de hele vacature en word machinist op onze hydraulische rupskraan. Als machinist van de rupskraan ben jij verantwoordelijk voor het verkleinen van het materiaal met de schrootschaar. Maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen waarbij van jouw volledige inzet wordt verwacht. Het dagelijks onderhoud van je machine behoort ook tot het takenpakket, jouw inzet en het materiaal zijn ons visitekaartje.

  3 weken geleden Bouw en installatie (Nieuwdorp)
 • Machinist mobiele graafmachine

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA** Beschik jij over machinegevoel en vakmanschap? Wil jij samen met ons werken aan mooie projecten en ben je graag actief binnen diverse werkzaamheden, dan pas jij in ons team! Jij bent volledig in controle wanneer jij in jouw cabine zit. Niemand maakt jou iets wijs over de besturing van de kraan en jij weet dan ook de mogelijkheden van de kraan maximaal te benutten. Bekijk de hele vacature en word mobiele kraan machinist! Als mobiele kraan machinist ben jij de spil in verschillende projecten binnen ons bedrijf. Je ondersteunt bij de ontmantel werkzaamheden op vele manieren. Als mobiele kraanmachinist zijn jouw werkzaamheden zeer divers en ligt er altijd een nieuwe uitdaging op jou te wachten. Jouw werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit: • Laden en lossen van vrachtwagens; • Sorteren van vele materiaal stromen met de sorteergrijper en/of magneet; • Assisteren bij snijwerkzaamheden op de snijvloer; • Laden van containers; • Opruimen en schoonhouden van het terrein; • Assisteren tijdens aankomst van projecten; • Etc.

  3 weken geleden Bouw en installatie (Nieuwdorp)