Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ibuildings

t.a.v. Angela Polderman-Sleutel VLISSINGEN

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Senior react.js developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een React.js developer die mee kan werken aan uitdagende projecten voor o.a. Volkers, ZLM Verzekeringen, SURFnet, Strukton Rail en RTL Nieuws. Wat verwachten wij van jou? Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook: • graag samenwerkt in een team • pro-actief is en probleemoplossend • de Nederlandse en Engelse taal machtig is • minimaal op HBO niveau denkt en werkt • net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!

  een week geleden ICT (Vlissingen)
 • Agile projectmanager

  Wie is Ibuildings? Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source software componenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, ZLM Verzekeringen en vele andere organisaties. Agile Projectmanager - wat is de inhoud van deze functie? Als Agile projectmanager / Scrummaster sta je sterk in je schoenen en maak je deel uit van het team. Je bent verantwoordelijk voor het eindresultaat van meerdere projecten waarbij je in staat bent om zelfstandig de juiste invulling te geven aan jouw rol. Afhankelijk van het project ligt de nadruk van je werkzaamheden meer op inhoudelijk projectmanagement of op agile procesmanagement. De inhoud van de functie omvat specifiek het volgende: * Je hebt dagelijks intensief contact met klanten en je teamleden. * Je bepaalt samen met de klant en het team de beste methodiek om het project te managen en borgt deze gedurende de looptijd van het project. * Je bent verantwoordelijk voor het managen van tijd, kwaliteit, budget en perceptie. * Je zorgt voor de juiste rapportage en facturatie richting klanten. * Je bent betrokken in salestrajecten om de juiste aanpak en methodiek te bepalen. * Je maakt een (praktisch en pragmatisch) projectplan en stuurt voortdurend bij zodat het beste resultaat bereikt wordt. * Je evalueert regelmatig, leert van fouten en vergeet niet om successen te vieren. Naast de taken van de Agile projectmanager ben je ook coach van een aantal software-ontwikkelaars (ca.8). Dit betekent dat je teamleden coached, met name op soft skills en helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor moet je dus goed kunnen luisteren en feedback geven. Onze Agile Projectmanager … * werkt met passie in teamverband aan het realiseren van de juiste oplossing voor de klant. * zorgt dat projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd. * werkt aan een continue verbetering van prestaties, is kritisch naar zichzelf en anderen. * deelt graag zijn/haar kennis met anderen. * stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van collega’s. De standplaats van deze functie is Vlissingen. Klant bezoeken over heel Nederland.

  een week geleden ICT (Vlissingen)
 • Php developer

  Heb je interesse om als PHP developer aan de slag te gaan op onze locatie in Vlissingen? Wij zijn altijd op zoek naar leergierige developers van verschillende niveau's (Senior & Lead). Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  een week geleden ICT (Vlissingen)