Ibuildings

t.a.v. Angela Polderman-Sleutel
t.a.v. Angela Polderman-Sleutel

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

Gildeweg 39A
4383 NJ VLISSINGEN
088-0024000 (thuis), 0118-429550 (werk)

Wij hebben 6 vacatures voor jou

 • Inside sales (20-40 uur)

  Wij zoeken een collega die onze accountmanager ondersteunt bij acquisitie en relatiebeheer. Je legt telefonisch contact met prospects en klanten en bepaalt of er een voldoende match is voor het maken van een afspraak. Tijdens het offertetraject bewaak je de deadlines en zorg je dat de offerte compleet is met alle puntjes op de i. Je houdt contact met de opdrachtgever na oplevering van het project en bouwt een relatie op zodat we op de radar blijven voor toekomstige projecten en informeert tijdig de accountmanager. De belangrijkste werkzaamheden zijn: - zelfstandig telefonisch contact leggen met potentiële opdrachtgevers - bewaken van offertetrajecten en onderhouden van contact met prospects - relatie onderhouden met bestaande klanten - up-to-date houden van ons relatiebeheersysteem (CRM)

  5 uur geleden Marketing en sales (Vlissingen)
 • Software development manager

  Wij zijn op zoek naar een software development manager om richting te geven aan de ontwikkeling van ons development proces, de competentieontwikkeling van onze developers en de technologie- en architectuur keuzes van ons bedrijf. Op dit moment zijn bovenstaande verantwoordelijkheden gedistribueerd over een aantal medewerkers. Wij op zoek naar een kandidaat die deze verantwoordelijkheden integraal op zich kan nemen zodat we deze functie nog beter in kunnen vullen. Wij zoeken iemand die - begrijpt dat je bij architectuur keuzes het belang van de klant voorop stelt en de juiste balans weet te vinden tussen de beste architectuur en de waarde voor de klant - Een duidelijke visie heeft op moderne web software ontwikkeling - Collega’s inspireert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert - JavaScript, naast PHP, een first class citizen maakt op het gebied van kennis, proces en tooling Greep uit de werkzaamheden: - hands-on technische begeleiding geven aan het team software developers (PHP en JavaScript) - Stimuleren van cultuur van continu leren en verbeteren door regelmatige evaluaties, het borgen van lessons learned en het delen van best practices - Beheren en up-to-date houden van onze architectuurprincipes en development standaarden en zorgen dan deze worden nageleefd - Toetsen bestaande competenties van het team en tijdig signaleren wanneer er geïnvesteerd moet worden in nieuwe kennisgebieden en technologieën

  5 uur geleden ICT (Vlissingen)
 • Lead php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  6 uur geleden ICT (Vlissingen)
 • Senior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  6 uur geleden ICT (Vlissingen)
 • Medior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld met behulp van de mensen om je heen; • Je bent een gedreven, leergierig persoon en wilt meer leren over over hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD succesvol in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag verder mee aan de slag; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  6 uur geleden ICT (Vlissingen)
 • Javascript developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een JavaScript developer die mee kan werken aan uitdagende projecten voor o.a. Volkers, ZLM Verzekeringen, SURFnet, Strukton Rail en RTL Nieuws.

  6 uur geleden ICT (Vlissingen)
Ibuildings

Gildeweg 39A
4383 NJ VLISSINGEN
088-0024000 (thuis), 0118-429550 (werk)